![]() |
Za chwilkę losowanie , ciekawe kogo nam los przydzieli, ja chce dawny Stomil :) a jak nie wyjdzie to może też być Kszo lub np Craksa
|
na kanałach nSport i TVN Turbo można śledzić. Niestety nie mam możliwości zobaczenia tego na żywo także fajnie by było jakby tutaj ktoś kto obserwuje losowanie napisał jak ono przebiega lub przebiegło
|
na TVN Turbo leci jakiś program motoryzacyjny
|
właśnie reklama leciała, że dzisiaj o 21:40 na TVN Turbo będzie
|
od 21:40 na TVN Turbo na 100% !
|
Także panowie jak możecie to dajcie tu znać w miarę możliwości jak najszybciej , bo podejrzewam iż na oficjalnej tak szybko nie podadzą informacji
|
Spoko, bede ogladal wiec zaraz wrzuce info
|
dzięki kolego :)
|
Na SopCast jest transmisja
Channel - 11028 |
Cracovia - Lech ;]
Wisła - Widzew ! na R22 Korona - Jaga Podbeskidzie - Bełchatów ŁKS - Lechia Śląsk - Legia KSZO - Polonia W Olsztyn - Ruch |
Cracovia - Lech
Wisła - Widzew Łódź! jesteśmy gospodarzami |
Gramy z Widzew Łódź :D no bad
|
Dobrze , że u siebie , ale przeciwnik może nam sporo problemów narobić , nie ukrywam , że liczyłem na łatwiejszego rywala , ale lepszy Widzew niż któryś z wyżej notowanych drużyn ekstraklasy
|
Eh ;/ Kibicowsko bardzo bardzo marnie ;/ liczyłem na więcej....
|
Kibicowsko marnie chyba tylko z jednego powodu, że mamy zamknięty sektor gości;).
|
No to chociaz wielkiego wstydu nie bedzie, bo Widzew to porządna firma.
|
Tylko że po Widzewie mamy na rozkładzie Amicę...
|
Moim zdaniem zdobycie PP to jedyna szansa na europejskie puchary w przyszlym sezonie, dlatego mecz z Widzewem to najwazniejszy mecz rundy jesiennej. W teorii zima mozna sie solidnie wzmocnic, ale poki co trzeba odprawic Widzew tym co jest za wszelka cene.
|
Mecze 26 lub 27 października. Widzew ma Jagiellonię 24-ego, więc teoretycznie wypada środa. Tylko, że Lech też gra kolejkę w niedzielę, a jakoś nie mogę sobie wyobrazić dwóch meczów w Krakowie w jednym dniu.
|
Mam nadzieję,że Śląsk wie co ma zrobić :))) :D chciałem OKS Olsztyn, ale jest ok
|
[ a jakoś nie mogę sobie wyobrazić dwóch meczów w Krakowie w jednym dniu.[/QUOTE]
ja tez:) |
w obecnej formie naszych piłkarzy przejście Widzewa może byc mało efektowne...
przed nami kilkanascie dni do tego spotkania, liczę że nasza forma wzrośnie, a defensywa bez problemu poradzi sobie z niezywkle niebezpiecznym duetem Sernas-Robak |
Pod górkę na praktycznie sam początek. Naszym największym atutem gra na własnym boisku.
Trochę ....*wo, że dwa mecze w Krakowie w jeden dzień. "Będzie się działo". |
Wisełka craxa amica widzew w jednym dniu w Krakowie he dobre dobre
|
Cytat:
|
Jednego się obawiam, że może na nasz mecz przyjść mniej kibiców niż na craxe. Pikniki już pewnie zauważyli, że Wisła ma dobry stadion, Cracovia na euroPEJSKIM poziomie, więc tu dla nich bez różnicy, ale dla przeciętnego piknika oglądnięcie Lecha który gra w pucharach może być ciekawsze, niż oglądanie Widzewa. Zresztą Wisła w dwóch meczach u siebie dwa remisy, a żydki na jeden mecz jedno zwycięstwo, a to też ma jakiś wpływ.
|
Jest już gdzieś info że w te same dni są te mecze:)? Czy poprostu gdybacie
|
Cytat:
PS. Może znowu będzie tak jak przed wojną, że pikniki, i "loża szyderców" będą chodzic na oba stadiony. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Puchar Polski może się okazać w tym sezonie naszą najpoważniejszą szansą na grę w europejskich pucharach, dlatego mam nadzieję, że Maaskant odpowiednio zmotywuje piłkarzy.
|
Cytat:
A no racja racja, szkoda bo by było ciekawiej :rotfl: |
w dwa różne dni będą, 26 i 27
|
jak by był otwarty sektor to by było troszkę ciekawej ale tylko troszkę. No miejmy nadzieje że na PP bilety będą tańsze ;)
|
Cytat:
Dokladnie na to samo licze, w lidze raczej bedzie ciezko wiec mozna wszystkie sily rzucic na puchar. Przy Naszej przebudowie mialoby to sens. Pozdrawiam |
Kiedy gramy
Wg 90 minut gramy we wtorek 26 o 2030 a dzień pożniej o 18 jest mecz KSC-KKS
|
O 20.30? Świeeetnie! :|
|
Cytat:
A poza tym to też trofeum, dawno go nie zdobyliśmy. |
Cytat:
|
Spoko w grudniu będzie cieplej
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl