![]() |
Cytat:
|
ale cienki ten Paljic, prawda Markus?
|
Cytat:
|
Orson: no nie ma też co popadać w hura optymizm, odnosząc się do tej akcji, Paljić zrobił to co do niego należało - zagrał w miejsce gdzie nie było przeciwnika. Wiem, że to dla polskich zawodników wciąż sprawa ciężka do ogarnięcia. Bardziej zwróciłbym uwagę na to jak właśnie Paljić i Rios radzą sobie z presingiem, to jest całkowicie inna liga to co oni pokazują.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
widzę, że ulubionym zajęciem forumowiczów jest nadal dyskredytowanie Małego, który jako jedyny biega po tym boisku i gryzie trawę
|
sounds_good - ja wiem, ale chodzi mi tylko o skreślanie Paljica juz przed pierwszym meczem tylko dlatego, że przyszedł z 2. Bundesligi, a tu na naszą ligę okazuje sie calkiem calkiem...
|
Gdybysmy mieli 11 takich Maleckich, zawsze za chlopakiem stalem, zawsze walczy i sie stara, mimo ze nie zawsze mu cos wyjdzie to widac ze mu zalezy, to jest perelka Wisly i nalezy ja pielegnowac po wsze czasy, a z perelkami juz tak bywa, ze maja trudne charaktery
zeby Rios i Zuraw w koncu sie odblokowali |
Ehh... ale mamy problemy z komunikacja, coś czuje ze gdyby nie to to nasza gra by wyglądała dużo lepiej.
|
Mysona i Radzewicz to ładne te strzały mają...
|
Cikos... Alvarez by to rozegrał na bramkę
|
Cytat:
|
Boże ten Cikosz to cienias jest. Holender niech przywiezie troche stuffu, bo mozna deprechy dostac jak się to ogląda.
|
Cikos jest tragiczny :|
Alvarez wróc! |
brawo Cleber w końcu ktoś o.......ił Żurawskiego............
|
u Małego widać że ma frajdę z grania. taki brożek to czasem cały mecz jakby za karę grał
|
Goooool !!!!
|
dziękuje dobranoc
|
No i już się robi nie ciekawie...
|
dziękuję bardzo za to "widowisko".
|
Wszystkich powinni zapisać na kurs j. angielskiego. Bo tragedia jest z komunikacją...
|
No i najlepszy wg mnie dziś zawodnik Polonii zdobywa bramkę;/
|
Gra jest taka jaka była - czyli słabiutka :P Nawet gorzej niż z Widzewem bym powiedział. Cikos znów słabo w obronie, teraz dołożył też słaby atak. Paljic chyba ani razu piłki nie dotknął nie licząc bramkowej akcji, Żuraw, Rios - oprócz przebłysku przy golu (jedno udane zagranie to trochę za mało jak na 45 min...) - nędza. Małecki znów się stara, szarpie jako jedyny... i tyle z naszej ofensywy :p
No i gol... |
bramka leci na konto środkowych pomocników IMHO - nie wrócili zupełnie z kryciem
|
Się podpalili nasi zawodnicy i mamy remis z beznadziejną Polonią Bytom. Jeszcze 45 minut...
|
Bunoza, jak dziecko we mgle. A Cikos w obronie jest tragiczny, dodajac do tego ubogie wyszkolenie techniczne...mamy spadkowicza z ligi slowackiej.
|
Jeśli w naszym polu karnym jest 4 obrońców i 5 przeciwników, to wiadomo, że ktoś zostanie niepilnowany. DM powinien się cofać za tym, co wbiegają w pole karne.
|
no i dobrze że wpadło. teraz się okaże czy mają jaja i się pozbierają
|
Zapowiadało się na to. Wchodzą sobie z akcjami jak w masło słabi Bytomianie.
W obronie gramy tragicznie. Jirsak jest do dupy niech on już kończy i wstydu oszczędzi. Musi wejść Wilk, żeby załatać środek pola. |
Zenada i blazenada czyli jest coraz lepiej...
Pilkarzyny wielkie... Jirsak to juz ku... w ogole powienien podziekwoac za gre w Wisle... Zenada... |
Jedyni grajacy: przede wszystkim Malecki, staraja sie Zuraw i Rios. Reszta nie istnieje.
|
Po pierwszej połowie: gramy strasznie. Polonia to moim zdaniem najsłabszy zespół w Ekstraklasie. Na naszym tle prezentuje się wyśmienicie - gra dobrze z kontry, ma składne akcje i więcej z gry od nas.
Fatalna gra bocznych obrońców: Diaza i Cikosa. Rios i Żurawski pasywni, bez ruchu. Jedna, piękna bramkowa akcja to zdecydowanie za mało. |
Cytat:
Najsłabszym zespołem na dzień dzisiejszy jesteśmy my gramy u siebie i mamy 1:1 z jednym celnym strzałem |
Brożek za Riosa albo Zurawskiego. Argentynczyk jak i nasz nic nie grają
|
Jirsak? Popatrzcie ile strat ma Zuraw...
|
Cytat:
|
Odnosze wrazenie, ze pilkarze z Bytomia sa llepiej wyszkoleni technicznie...bo potrafia celnie wymienic tych 5-6 podan po ziemi na polowie rywala.
|
Wilk za Jirsaka, Brożek za Żurawia.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl