![]() |
Co tu taka cisza ?
Czuję, że ten smutny tydzień może się zakończyć euforią !! Coś mam dobre przeczucie. Musimy wygrać !! |
A ja wlasnie cos czuje że Amica się dzisiaj potknie. Oni już są mistrzami i świętują ale do konca jeden mecz. Jedyną osobą która jest tam trzeźwa to Zieliński.
Wszystko bedzię wiadomo po 19 obyśmy spotkali się na rynku!:) |
A mi się nic nie sniło i na jedno na co liczę niech chociaż Nasi grajkowie zakończą ten sezon jakimkolwiek zaangażowaniem.. chce w końcu zobaczyć boiskową złość, bieganie za piłką przez 90 minut tyle..
|
To co świętujemy dzisiaj 13 mistrzostwo :D a Lech to będzie oglądał nasze plecy :P
|
Niektórych to juz chyba z rozpaczy całkiem poj.... - Jop nie zepsuł mistrzostwa bo mistrzostwo zdobywa się przez cały sezon! Można było mieć 10 pkt przewagi przed derbami. Ja tam ciągle jakoś wierzę ( choć słabo) we wtopę Lecha. Może ta porażka ( 2 miejsce) wyjdzie nam na dobre jeżeli do niej dojdzie. Oby wreszcie wyciągnięto dobre wnioski. Ciułanie pkt za pomocą osłabianej ciągle drużyny musi się tak skończyć jak się pewnie skończy.
|
Cytat:
pisałem to po libacji... także wyszło jak wyszło :D cóż... jak dadzą tv to bym nie narzekał, choć z tym może być ciężko... a nie odbiegając od tematu: jest coś specjalnego dla el Toro szykowane, ktoś się orientuje? |
Cytat:
Ale co by nie pisac, licze dziś na mały cud ;) |
Cytat:
Swoją drogą - zawsze myślałem że piłkarze przychodząc do klubu powinni się ROZWIJAC , ulepszac swoją grę, nabywac nowe umiejetności - tymczasem jak czytam tu że wszystkiemu winien Cupiał....bo nie kupuje kolejnych leni to mi się śmiac chce. Taki Jop,Jirsak, Boguski dostając taką szansę(i taka kasę!) powienien na treningach zapierniczac , prosic o dodatkow zajecia itp. Tak jak w normalnej firmie - jesteś zatrudniany - szef oczekuje że będziesz wykonywał swoja pracę na coraz wyższym poziomie a nie niższym!! |
Cytat:
A nie zależnie od wyniku "pyrlandi" i tak przyjde na Rynek!!! Wisełko byłaś, jesteś i będziesz moją drużyną po wsze czasy... na dobre i na złe!!! |
Juszczyk
Singlar Głowacki Marcelo Brożek Piotr Łobodziński Sobolewski Ba Diaz Małecki Boguski skald na ten mecz!! Szkoda ze SInglar w derbach nie gral |
W 1 połowie meczu Lecha z ZAGŁĘBIEM BĘDZIE POZAMIATANE:)
|
jesliby amice nie udalo sie trafic bramki w 1 polowie to pozniej mieliby nerwowke i Micanski gooooolllll a po meczu na SS wszyscy na rynek:P
|
Skład średnio optymistyczny. Zobaczymy co gwiazdy dziś zagrają. Śmiesznie by było gdyby Lech przegrał czy zremisował a Wisła by swego meczu nie wygrała. Choć ten scenariusz chyba najmniej prawdopodobny.. Ale cóż..nie zawsze się wygrawa. Choć ciężko to przeboleć bo mistrzostwo było bardzo blisko.
|
Jak Twój tata przed podwórkiem pozamiata, to będzie pozamiatane.
Wiara czyni cuda ! |
Cytat:
|
Wisła Mistrzem nie ma ch*ja !! Do zobaczenia na Rynku !!
|
thechris troche wiary! Jesli sie nie uda to dopiero mozna plakac teraz trzeba myslec ze szczescie sie do na usmiechnie
|
ok 19 zaspiewamy MISTRZ MISTRZ NASZ TS! :)
NADZIEJA umiera ostatnia! WIERZYMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Do poczytania po meczu... |
Cytat:
|
Obyśmy za 2 godziny nie mogli pozbierać ze szczęścia... oby oby
|
Żeby poźniej płaczu nie było i jazdy na każdego jednego zawodnika, że spieprzyli sprawe mistrzostwa.
|
rozumiem niektorych ze juz sadza ze nie bedzie MP tez tak sadzilem po derbach!! Ale jestem Wislakiem ktory wierzy do konca! Wisla dla was to piec liter dla nas cale zycie!!!!!!!!! Jedziemy wszyscy wspierajmy naszych!!!!!!
|
panowie wpadamy na pelnej ****ie zeby zniesc stadion hutnika z powierzchni ziemi ,liczy sie pierwsze *******niecie ,wpadamy i stadionu nie ma :)
http://www.youtube.com/watch?v=hJsAV...eature=related a po meczu zabawa do rana ,ja sie niestety spoznie ale bede :) AvE WISŁA! |
,,Wszystko się może zdarzyć
Gdy serca pełne wiary" Nawet wiary w cuda!:) Jazda, jazda, jazda BIAŁA GWIAZDA! (i Zagłębie też!;p) |
Mój scenariusz jest następujący: Lech remisuje, Wisła remisuje.
Nerwy do końca, obgryzanie paznokci i palpitacje serca jako finałowe okoliczności końca sezonu. Amen. ;) |
Alez nerwy. Staram sie nie myslec, ze Wisla ma jeszcze jakies szanse, ale serce mowi co innego. Do boju Wiselko!
|
Nie wiem jak Was,ale mnie juz ku.wice łapie jak widze te wolne i rzuty rozne wykonywane przez Małego.cały czas to samo.wysoka długa wrzutka i albo łapie bramkarz albo wychodzi poza linie. czy nie mozna zagrac cos innego?????!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
przyjac pilke tez trzeba umiec
|
Uderzyć piłkę w światło bramki z kilku metrów też trzeba umieć.
|
No i Lech prowadzi...
|
Lech 1-0 Zaglebie Lubin - tego sie mozna bylo spodziewac
|
No i po emocjach.
|
Niestety Amika strzeliła bramkę.
|
Nie no wsadzili sobie samobója...Po mistrzu...Ale wierzę w wyrównanie.
|
Jedyne, o co walczymy w tym meczu to żeby wreszcie spuścić Odrę z ekstraklasy.
|
Mam ktoś jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, że Zagłębie chce dać Amice zwycięstwo?
Piłkarz strzela prosto do własnej bramki. Nawet mój dziadek by tak nie trafił. |
Jeszcze mogą dostać bramę np. w doliczonym czasie gry.
|
Cóż, samobójcze mistrzostwo :lol:
Wypadałoby jednak chociaż z tą Odrą wygrać :-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl