![]() |
Nasz skład:
WISŁA: Juszczyk - Jop, Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Łobodziński, Sobolewski, Issa Ba, Małecki - Boguski, Paweł Brożek |
Umiesz liczyć licz na siebie. wygrywamy 2 mecze ze słabeuszami i jesteśmy Mistrzem. Bez przesady ludzie jesteśmy Mistrzem polski a nie jakąś pipidówą że mamy się bać Odry czy Cracovii nawet jeśli grają o życie powinniśmy wygrać w dwóch meczach przewagą 2 bramek...
|
Burliga jest zdrowy ?
|
Jop jego mac..
trudno wierzyc w to ze powtorzy swoj wyczyn z meczu z Lokomotiv coraz to ciezsza przerwawa nas czeka.. a i co najazniejsze, Marcelo jest zagrozony kartkami? bodaj tak.. jak Alvarez nie wyzdrowieje na Odre (a do tego meczu nie bedzie znany Mistrz) a Marcel co prawdopodobne dostanie zoltko to gramy bez obrony |
Nie narzekajcie, to nasi rywale mają większe problemy ze składem. U nas niemal optymalny skład, no panic ;)
jeszcze Jop bramkę strzeli... i będziecie mówić... Jop Go Kochom xD |
Ja mam obawy co do Jopa :/ a chodzi mi głównie o jego szybkość , na środku można jeszcze to zaakceptować ale na boku obrony sam nie wiem. Nie rozumiem dlaczego nie gra Singlar, to może się źle skończyć obym się mylił
|
Troche martwi Jop na prawej obronie ale wazne ze z przodu jest ok! 3-0 3-1 minimum to wygrywamy:)
|
Cytat:
na ławce go nie ma rezerwa, Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem jak Wy ale jak ja widze w składzie Łobo to mi sie słabiej robi.jakos nie mam do niego przekonania chcociaz ostatnio pokazywał sie troche z lepszej strony. Miejmy nadzieje ze chociaz wrzuci z prawej strony na głowe Brozka jak to było kiedys w meczu derbowym przy Reymonta wygranym przez Wisłe 2-1.
|
Zluzujcie, przed Lechem też był popłoch a Jopek nakrył czapką Lewego. Cracovia to dopiero ma skład przetrzebiony. Moskała jako obrońca będzie brylował. :lol:
Jeśli będzie zaangażowanie i koncentracja z naszej strony to można być spokojnym o zwycięstwo. |
Musimy na Cracovie siąść od 1 minuty zeby nawet przez sukunde nie pomyslała ze moze cos ugrac.jedziemy z nimi!!!!!!!!!!
|
Proszę tylko o 1-0, więcej nie potrzebuję.
|
Jedziemyz nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jazda jazda jazda!
|
Ja ma dwie uwagi dla prowadzących relację live na TWSD.
Pierwsza: Cytat:
Nie bawcie się w onet, TO MY LIDERUJEMY TABELI! Druga: Cytat:
I na koniec jedno wyjaśnienie: Cytat:
|
No to jedziemy z parchami :)
|
Tylko mnie w****i* jakaś głupia ci*a która ciągle piszczy i słychać jej wrzaski w tle komentatorów?
|
Cytat:
Nie tylko Ciebie ... :-/ |
Cytat:
|
haha Małecki haha jak zawsze balon w trybuny. Serio, czemu w kazdym meczu on musi wykonywać wolne?:/
|
Boguski sie ciagle wywraca ...
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że istnieje jakieś inne. |
Ba narazie tragedia. oby szybko zaskoczył
|
Gromadka naszych jest momentami bardziej głośniejsza niż starozakonni.
Ps. Boguski do zmiany!! :-P |
Już któryś raz 300 naszych kibiców , jest głośniejszych niż pare tysięcy koleżanek :) !
Miejmy nadzieje że grajki się rozkręcą ! PS - Oprawa roku !!! |
Cytat:
na razie czarno to widze, Cracovia muruje bramke.. a Pawel niestety znow nie ma czucia w nodze a Ruch niezle sobie radzi z Lokomotivem, musza to wygrac w razie naszej wpadki z ickami rozjebal mnie ten faul Maleckiego :lol: koles wskakuje na niego, upada.. i faul :) a Polonia prowadzi z Legia 1-0 :) wiec i w naszych derbach wszystko sie moze zdarzyc |
parchy nie potrafią grać to symulują dobrze im to wychodzi :P
|
Moskała wbiegł na Małeckiego i odgwizdany faul dla Cracovii? Coś sędziemu się myli. Ogólnie powinen dostać żółtko za wczesniejszy faul na Patryku, który ładnie wychodził na skrzydle.
|
Słabo Łobo, słabiutko...
|
Wszystko dobrze !
Tylko za dużo podań (mało dokładnych) ! Za mało strzałów ! |
A czemu gramy na 3 stoperow? MArcelo, Jop, Glowacki?
|
Cytat:
|
Nie wiem...
Za dużo z tymi podaniami kombinują. Boguski to prawie nie ma szans w pojedynkach 1 na 1... |
Pawel Brozek podbiegl pod lawke rezerwowych .. ma jakis uraz lydki
zmiana na 100% i caly plan strzelil ch.. zeby chociaz Ruch wygral czemu u nas jest zawsze takie fatum.. w tak waznym momencie! |
Broziu kontuzja?:/
|
Shit Brozio kontuzja ;/
|
Brożek zmiana prawdopodobnie z Kirmem ...
|
Cytat:
|
no ja pier...... sędzie hu...
|
Co ten sędzia tam widział ? :shock:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl