![]() |
Cytat:
A widziałeś jakąś różnice w meczu z Polonią? (Z Lechem o wiele lepszy był pierwszy mecz za kadencji Skorży.) Widze, że jak po dwóch ekstra tygodniach pracy z Heniem drużyna gra taką samą chujnie jak grała, to zaczyna się zaklinanie rzeczywistości... |
Nie narzekać! Jest progres, wolę oglądać taką chujnię ale z bramkami niż bez nich jak to bywało w tej rundzie. Chodzi o wypunktowanie rywala a nie piękny styl. Styl i zaangażowanie pokazaliśmy w meczu z Barceloną Wschodu. Nie da się grać pięknie i na pełnych obrotach co 3 dni.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kirm, nic nie dała jego zmiana. Na razie bez polotu Odnośnie sędziów - dwie bramki ze spalonego, trochę wypaczł wynik, ale ja się tym zupełnie nie przejmuje :P Jak nie raz nas robili w balona, to nikt nic nie mówił :) :D |
Cytat:
Dlatego cieszę się z tych spalonych, może niektórym zamknie to mordy na przyszłość :) Widać bowiem, że nam też czasem "pomagają" ... |
Z tym spalonym Brożka przy 2:1 bym nie przesadzał. Ciekawe co Szostek będzie mówił w szybkiej piłce, ostatnio twierdził żeby puszczać takie sytuacje, to nie był nawet 0,5 metrowy spalony
|
Cytat:
|
Cytat z relacji live: "Po drugim golu dla Wisły lecą bluzgi na sędziego. Uzasadnione...". Przecież to stykówka, preferencja przez sędziego ofensywnego stylu gry. Goool 1:3
|
Narzekajcie dalej nie daje sie czytac waszego belkotu tu. Tak Kur.wa zdjac Brożka ja nie wiem co to za debile tu pisza na tym forum. Wstyd. "Kibice" ****a!!
|
Ekstra!!! Trójeczka!!!Powiem Wam, że to wykończenie Rafała było przekozackie:shock:
|
brawo Brożek , Boguski - zwracam honor :D
|
3-1 brawo,ale gra nadal bardzo słaba
|
Cytat:
Cytat:
|
17-latek z Gliwic nie błyszczy, 3:1 i chyba można dopisać trzy punkty Wiśle.
|
a na canal+ zaloba... ha ha ha ciul roslon od razu minute ciszy odprawil po golu, do boju Wiselko!!
|
I o to chodzi, skuteczność przede wszystkim. Jedziemy z nimi do końca.
|
Nie ogarniam tego. W każdej lidze + powtarzają jak amen w pacierzu żeby promować ofensywny futbol i puszczać takie sytuacje, a teraz Brożek wystawił może 1/3 buta za tą linię i już mówią o katastrofalnym błędzie sędziego.
|
Brożek się rozkręca i won od niego . Bardzo dobrze że Kasperczak wpuścił Kirma widać że "działa"
|
Kasper ma zmysl do zmiennikow, potrafi odmienic losy meczu robiac zmiany, oby tak czesciej
|
Cytat:
|
A ja odnosze wrażenie, że Piast zacznie polowanie na kości, a teraz spalonego nie było ;p!
|
zapominacie o Boguskim, niewidoczny ale juz chyba 3 bramy wiosna strzelil, chlopak tez lapie forme
|
Cytat:
|
Zaczynam tęsknić za Pawełkiem...
|
Mam wrażenie że Kasper specjalnie im się kazał poopierd*lać żeby przed Koroną się nie zmęczyć.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy sens jest zmieniac strzelca dwoch bramek Boguskiego.. jak do konca meczu 20 min..
wszystko sie moze jeszcze zdarzyc, zeby ta zmiana nie przyniosla samoboju inna sprawa, czy Bogus ma sily na 90 min |
Kirm to ma odejscie.... zeby jeszcze o pilce pamietal ehhh co oni mu zrobili, rok temu taki nie byl..
|
Dobrze by było żeby Marcelo się wykartkował przed meczem z legią...
|
Nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać. Mecz jest szybki, żywy, widać że chociaż trochę naszym zależy. Widać jaką stratą była przerwa Boguskiego. Rozkręca się chłopak z meczu na mecz, podobnie jak Brożek zaczyna odważniej grać. Dobrze robi im ta gra co 3 dni, łapią wreszcie kondycję. Widać doskonale, że piłkarze byli tragicznie przygotowani do rundy, w takiej miernej formie jaką teraz mają połknęliby Arkę, GKS i nie myślelibyśmy teraz o Lechu za plecami.
Juszczyk to ie jest bramkarz dla Wisły, Kirm do sprzedania, nie wiem czemu Kasperczak go wpuścił. |
Kijowa ta relacja w TV. Każde mięso z trybun słychać.
|
widać gołym okiem, że kuleje przyjęcie piłki u Kirma, piłka notorycznie mu odskakuje... na dzień dzisiejszy nie dziwię się, że grzeje lawę...
|
Znowu Piast zaczyna nas przyciskać... kiepsko ten meczy wygląda, mimo iż wygrywamy...
|
Dobrze byłoby gdyby Hristov wszedł na 15 minut i pokazał coś.
|
no! dobre to było hehe, ale urwał
Cytat:
|
gra pytowa ale 3 punkty są :P:D
|
Cytat:
|
Mnie zastanawia czemu oni maja taka fatalna technike,chodzi o przyjecie pilki i dokladne podania nawet na krotka odleglosc,co sie z nimi stalo pod tym wzgledem
|
Kiro poziom klasy A, niestety :(
|
za duzo nerwowej gry , powinni brac przykład z Ba .. Spokojny i precyzyjny .Widac ze gra na luźe
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl