![]() |
Cytat:
|
Cytat:
1906% prawdy! Oskar Ci się należy:) |
Cytat:
|
Cytat:
Oskar - doroczna nagroda przyznawana w dziedzinie filmu. Pisz nam więcej takich mądrości. |
Cytat:
i jak to mowili :lepiej zeby mistrzem byla druzyna ktora mistrzem powinan zostac (czyli Lech) anizeli ta ktora moze zostać(czyli My) No tak, w koncu Lech gra mega bosko, po 100 strzałow i okazji. ciekawe ile dzisiaj super Peszko zrobi swoich wrzutkostrzałów. I jak co roku, oglądamy plecy plecy i plecy |
Cytat:
Myślisz ,że mnie to nie bolało ? To mi Ciebie żal skoro masz taką krótka pamięć i nie pamiętasz co było przed tymi wtopami. Pamiętaj ,że sezon jeszcze się nie skończył i możemy nieźle się Cracovii odgryźć za tą wpadkę. Tego ,że od kiedy są w 1 lidze to dostają regularny oklep też nie pamiętasz ? |
I to jest właśnie drodzy Panowie MARKETING. Ciągłe pompowanie balona, nakręcanie ludzi, po to żeby przyszli na stadion. U nas ktoś o tym zapomniał, lub się przyzwyczailiśmy, że jesteśmy najlepsi. Oni srają się, że może w końcu idą na majstra a nam trzeba sukcesów w Europejskich Pucharach. Boże jak ja bym chciał żebyśmy awansowali do LM. Odjechali byśmy w końcu reszcie tej miernoty...
|
Hm, szkoda, że nie zagra Issa Ba. Może i miał parę nieodpowiedzialnych zagrań, ale w momencie, gdy partnerzy więcej się ruszają i wychodza do podań on mógłby na prawde pokazać swój potencjał zamiast kiwać 2 rywali. Co najwazniejsze on chce zrobić akcję i pchnąć ją do przodu, a nie oddawać do najbliższego kolegi. Wg mnie jeśli nie on, to powinien zagrać Mączyński. Lepszy w odbiorze od Jirsaka, a w ataku może dać tyle samo, albo więcej.
|
Cytat:
jesli powinna to zostanie.. jesli zasluzyli to zostana.. dziwne tylko ze to co by nie pisac inteligentni ludzie mowia.. |
Niekoniecznie oni są inteligentni, może uczą się po prostu tego, co mają mówić... ;)
|
A więc na środku obrony Wisły zagra Mariusz Jop, a w bramce Lecha zagra Krzysztof Kotorowski.
z oficjalnej. |
Po cichu liczyłem, ze na srodku obrony zagra Diaz. Jop? Lewandowski go wkreci w murawe niestety...
|
Juz lepiej zagrac w 10...:-/
|
Jop ;/ strach się bać no to pozamiatane........
|
Diaz bedzie chociaz walczyl bo Jirsak w obronie slaby!! Prosze chlopaki 3 pkt niech zostana w Krakowie
|
Jop twoja mać, no to może być masakra w środku obrony
|
Już myślałęm, że się Heniu wyleczył z Diaza w środku, a tu masz Ci los:/
|
Nie wiem czemu ale dzisiaj jestem przekonany że Łobo się pokaże z dobrej strony... Musimy dzisiaj wygrać, za długo już trwa ta seria meczów bez wygranej z ważnymi rywalami. Tylko zwycięstwo, Wisełko tylko zwycięstwo !!!
|
Diaz może się przydać do rozbijania ataków Lecha, natomiast nie mamy w środku nikogo do kreowania gry.
Wszyscy liczyli na Clebera a tu Jop :( Marcelo będzie miał robotę za dwóch |
jop...........i wszystko jasne.......lewandowski urwie mu sie nie raz i stanie oko w oko z pawełkiem
|
Może Cleber nieprzygotowany na 100% ?
|
Kurda, Ba też nie zagra. Szkoda, bo on mógłby nam się dziś bardzo przydać.
|
Cytat:
|
Tragedia. Remis w najlepszym przypadku będzie z taką drewutnią.
|
Cytat:
|
WIELKIE NIE dla Diaza w srodku pola! co Ci trenerzy w nim widzą:/
|
Jopa beda wkrecac jak kreta w ziemie.. a potem to tylko Pawelek.. czarny scenariusz.. przyjezdni w najsilniejszym skladzie, poza tym dobrze im wychodza mecze gdy przyjezdzaja obserwatorzy europejskich klubow.. z remisu beda bardzo szczesliwy, ale to raczej S-F.. bedzie najmniejszy wymiar kary jesli sie nie dadza stlamsic juz na poczatku..
najwiekszy mankament u nas to nieskutecznosc i nonszalancja.. |
Wisełko wygraj mecz....... Jedziemy z nimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nie beczeć...)
|
Wygrajmy dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie ujeb*ie jak swinia:D do boju WISEŁKO!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
Oj ja rownież!!!!:D Jak to mowi moja mama zrobie z siebie Małpe:D DO BOJU WISEŁKA!!!!!!!!!! |
Komentatorzy mogą mówić o milionie ciekawych rzeczy a zamiast tego pi****ą farmazony. Właśnie na C+ usłyszeliśmy, że skład Wisły opiera się od dawna na Głowackim, Sobolewskim i Brożku, reszta to uzupełnienie składu.
|
Co ten Kotorowski taki przylizany? :lol:
Boguś z tym fryzem jak Messi :D |
Bardzo mi się podoba, że to my częściej gościmy w polu karnym przeciwnika :) Oglądam w TV i kuchenki tylko raz było słychać xD
|
Cytat:
|
Perła EXPORT!!!! Co wy pijecie??? :)
|
prober Nie :D
mamy lekką przewagę nad pyrkami |
Lech ma dużo strat, póki co nie prezentuje nic specjalnego. Za to indywidualne sprinty skrzydłowych są bardzo groźne. Do tego Kotorowski nie prezentuje się nadzwyczaj solidnie, to jest potencjalny słabszy punkt.
|
Próbuje sięgnąć pamięcią wstecz ale nie moge sobie przypomniec kiedy Wisła ostatnio tak walczyła. gryzie trawe i walczy o kazdy metr boiska!!! jak Jop z Pawełkiem nie wiwina numeru to jestem spokojny o wynik!!1
|
Wszystko przeciwko Wiśle. Komentatorzy w C+ i publicznej, sędzia, "eksperci". Muszą dać z siebie wszystko, nie ma chuja...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl