![]() |
Cytat:
Sorry że taki off top ale co to znaczy nie lubie Kirma? nie podoba Ci sie jako męzczyzna ?:-p czy jak? może zły charakter? chyba tez nie. Moze nie gra wysmienicie ale walczy. |
sorki za słowa ale czuje że dzisiaj będzie X ..oby się to nie spełniło oczywiście ale jak chłopcy nie będą zapitalać to Śląsk nas skarci;) to tylko moje zdanie :) Rysio Tarasiewicz = emocje gwarantowane:)
WISŁA& BARCA RULEZZ;) |
Cytat:
|
Pawelek Alvarez Glowa Marcel Diaz Lobo Jirsak Kirm Pawel Malecki Boguski
|
Taki skład, czy ty taki chcesz ?
Cytat:
|
4-3-3 ? :]
|
Chce bo nie ma podanego jeszcze nigdzie i narazie to tylko piłkarze wiedzą kto i gdzie zagra, dopiero za 30 min można się spodziewać sygnału prawie pewnego, bo jeszcze jest rozgrzewka ... a na niej dużo nieciekawych rzeczy się zdarza (nie żebym coś wyrokował)
|
Oczekuje zobaczyć zespół poukładany taktycznie,grający na świeżości. Jesli po takiej przerwie nie zaprezentują nic nowego od tego co dotychczas pokazywali to znaczy,że jestesmy w wielkich opałach,a Skorża nie potrafi przygotować zespołu w ogóle. Nie tylko,że nie potrafi wstrzelić się z formą,ale w ogóle że jest cienki. Bedzie to tzw potwierdznie ostateczne. Bo,że jest cienutcy wiemy.
|
Pawełek-Alvarez,Głowacki,Marcelo,Piotr Brożek-Łobodziński,Jirsak,Diaz,Małecki- Paweł Brożek, Boguski
czyli Paweł jest zdrowy i zagra w podstawowym, trener Kasperczak wierzy w umiejętności Łobodzińskiego a nie może przekonać co do Kirma, Mały na "troche" nie swojej pozycji.... |
Cytat:
|
Cytat:
Przez tak długi okres czasu (w niektórych ligach tylko trwają całe przerwy między poszczególnymi rundami) naprawdę można sporo poprawić i przeorganizować zespół taktycznie. Jeśli to nie nastąpi, nie można będzie w żaden sposób rozgrzeszać Kasperczaka. Oczywiście w niczym to nie zmieni także wcześniejszych błedów Skorży - ale żaden bład nie może trwać wiecznie i żaden nie jest nie do przynajmniej częściowego poprawienia. |
Dzisiejszy mecz jest bardzo ważny ale nie tylko ze względu ,że 3 pkt które muszą być.
Myślę ,że dziś dowiemy się dużo o tym czy jesteśmy w stanie obronić tytuł. Jeżeli nie będzie widocznej poprawy w grze i wygramy fartem po słabej grze ,to nie liczyłbym na wiele w dalszej walce o mistrzostwo. No chyba ,że Lech złapie doła i też będzie gubił punkty. Trzeba dzisiaj pokazać klasę i myślę ,że stać nas na to. typuje 3-0 |
po raz enty..
Cytat:
|
where is a Jirsak?
|
slabo to narazie wszystko wyglada , malo ruchu , nie ma koncepcji
|
Hmmm... Mam wrażenie, że widać po chłopakach zmęczenie sezonem...:)
|
|
o jeny!!!!:/
Channel - 56947 sopcast 21min- Łobo urwał!:D |
Cytat:
Boguski spie*dolil 2 sytuacje |
S.......il?
bardzo ladna akcja, pilka nie leciala po ziemi tylko przyjal na klate i strzelil.. bardzo fajne akcje Wisly.. Slask jak na razie zamroczony.. trzeba to wykorzystac.. |
gooooooooooooooooooooool Brozio :D
|
Brawo Małecki za asyste
|
Mały, już nie pierwszy raz zakręcił na skrzydle w tym meczu. Cieszy że boki jako tako grają, ale do ideału jeszcze daleko :)
|
Mówiłem już kiedyś,że kocham Małego ? ;p ;p
|
jeszcze ze 2 bramki i Głowe oraz Marcela do zmiany!:)
|
szczerze przyznam, że chyba po raz pierwszy w tym sezonie na prawdę jestem usatysfakcjonowany grą Wisły :)
|
Cytat:
|
Diaz jak zwykle w tym sezonie w "formie"
|
Cytat:
Jak dla mnie najlepszy mecz zagralismy z Zagłębiem w Lubinie. |
do 40 min z piłkarzy Slaska nasi robili .. nieudacznikow, robiac z nimi co chcieli.. przez co duzo fajnych akcji, ale tez sporo kombinacji .. i dlatego tylko 1-0, wiem, paradoks, ale ja tak to widzialem
Slask tylko raz zagrozil naszej bramce kiedy to Pawelek fantastycznie interweniowal pozostaje ich przycisnac na + Malecki i Lobodzinski... dobra gra skrzydlami |
Pochwalić trzeba Łobo !!!
Na pewno lepiej wyglada nasza gra pressingiem to cieszy |
Malecki niesamowicie sobie poczyna na tej lewej stronie. Dzisiaj jego dryblingi kwintesencja futbolu ;)
|
Cytat:
|
Łobo widać, że się stara i w ogóle. Ale jak tu być dobrym skrzydłowym, skoro on jest strasznie wolny!
|
Cytat:
a tak na marginesie to zaczyna się wszystko konsolidować, widać rękę Kaspra. |
Jak ktos gada ze gramy slabo to juz chyba zapomnial jak "gralismy" jeszcze niedawno... Golym okiem widac juz ze Kasper naszym wtlukl do lbow ze maja grac klepa i po ziemi. Co prawda jest duz strat, ale niema w tym nic dziwnego, jak sie przez 2 sezony uskutecznialo wybijanie na chama pily to ciezko odrazu sie spowrotem przezucic na granie szybko po ziemi. W kazdym razie mi sie naprawde przyjemnie oglada mecz. Ladnie gramy, duzo klepiemy, Slask i duzo w tym zasluga naszych, tak trzymac!
|
Pójść za ciosem i strzelić dwie brameczki ;) widzę, że ta przerwa dobrze zrobiła piłkarzom :P Gra jest dobra szczególnie skrzydłami :D
|
Cytat:
Szczerze to mecz nie stoi na najwyższym poziomie.. dzięki Bogu strzeliliśmy bramke, mam nadzieje że zdobędziemy 3 pkt przed tym waznym meczem w sobote. |
Cytat:
Co do samej gry - jest nieźle, ale zawsze może być lepiej. Cieszy odblokowanie się Pawła Brożka. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl