Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [24. kolejka] WISŁA Kraków - ŚLĄSK Wrocław, sobota 10.04.2010 18:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7180)

BRTS39 20.04.2010 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez anthony09 (Post 886413)
Ciekawe w jakim składzie wybiegniemy w pomocy? Jak dla mnie to najlepiej z Kirmem na lewej chociaż go nie lubie zbytnio ale mam nadzieję, że teraz będzie prezentował dobrą formę ;) Łobo na prawej a w ataku Brozio z Boguskim ;) Wychodzi mi na to że Mały z Pietą na ławce ;D

Sorry że taki off top ale co to znaczy nie lubie Kirma? nie podoba Ci sie jako męzczyzna ?:-p czy jak? może zły charakter? chyba tez nie. Moze nie gra wysmienicie ale walczy.

vip2008 20.04.2010 15:50

sorki za słowa ale czuje że dzisiaj będzie X ..oby się to nie spełniło oczywiście ale jak chłopcy nie będą zapitalać to Śląsk nas skarci;) to tylko moje zdanie :) Rysio Tarasiewicz = emocje gwarantowane:)
WISŁA& BARCA RULEZZ;)

anthony09 20.04.2010 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 886423)
Sorry że taki off top ale co to znaczy nie lubie Kirma? nie podoba Ci sie jako męzczyzna ?:-p czy jak? może zły charakter? chyba tez nie. Moze nie gra wysmienicie ale walczy.

wiadomo że niepodoba mi się jego gra ;/ gra zbyt statycznie jak na skrzydłowego ;/ Dla mnie skrzydłowy to taki co kiwie jak Messi, drybluje 4 zawodników i dośrodkowywuje na głowe i brama !!:D to jest mecz a nie jak koleś biegnie i boi się przejść zawodnika, bo straci piłkę i wycofuje do tyłu czy chociażby do defensywnego pomocnika co nie gdzie piłke posłać. Gramy taki futbol bo mamy takich skrzypków i żaden trener nie zmieni tego stylu

Daniel Alves 20.04.2010 16:09

Pawelek Alvarez Glowa Marcel Diaz Lobo Jirsak Kirm Pawel Malecki Boguski

tofik 20.04.2010 16:57

Taki skład, czy ty taki chcesz ?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez anthony09 (Post 886429)
wiadomo że niepodoba mi się jego gra ;/ gra zbyt statycznie jak na skrzydłowego ;/ Dla mnie skrzydłowy to taki co kiwie jak Messi, drybluje 4 zawodników i dośrodkowywuje na głowe i brama !!:D to jest mecz a nie jak koleś biegnie i boi się przejść zawodnika, bo straci piłkę i wycofuje do tyłu czy chociażby do defensywnego pomocnika co nie gdzie piłke posłać. Gramy taki futbol bo mamy takich skrzypków i żaden trener nie zmieni tego stylu

Musze się zgodzić. Już Łobo odważniejszy, stara się tę przewagę na skrzydle zrobić. Ma ten swój jeden zwód, ale próbuje. Jak to mawiał Brus Lee : "Nie obawiam się kogoś, kto trenuje 10000 kopnięć, ale tego, który 10000 razy trenował jedno kopnięcie.

Marcin_fan 20.04.2010 16:58

4-3-3 ? :]

anthony09 20.04.2010 16:59

Chce bo nie ma podanego jeszcze nigdzie i narazie to tylko piłkarze wiedzą kto i gdzie zagra, dopiero za 30 min można się spodziewać sygnału prawie pewnego, bo jeszcze jest rozgrzewka ... a na niej dużo nieciekawych rzeczy się zdarza (nie żebym coś wyrokował)

Marszałek 20.04.2010 17:08

Oczekuje zobaczyć zespół poukładany taktycznie,grający na świeżości. Jesli po takiej przerwie nie zaprezentują nic nowego od tego co dotychczas pokazywali to znaczy,że jestesmy w wielkich opałach,a Skorża nie potrafi przygotować zespołu w ogóle. Nie tylko,że nie potrafi wstrzelić się z formą,ale w ogóle że jest cienki. Bedzie to tzw potwierdznie ostateczne. Bo,że jest cienutcy wiemy.

Marcin_fan 20.04.2010 17:12

Pawełek-Alvarez,Głowacki,Marcelo,Piotr Brożek-Łobodziński,Jirsak,Diaz,Małecki- Paweł Brożek, Boguski
czyli Paweł jest zdrowy i zagra w podstawowym, trener Kasperczak wierzy w umiejętności Łobodzińskiego a nie może przekonać co do Kirma, Mały na "troche" nie swojej pozycji....

tofik 20.04.2010 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 886455)
Oczekuje zobaczyć zespół poukładany taktycznie,grający na świeżości. Jesli po takiej przerwie nie zaprezentują nic nowego od tego co dotychczas pokazywali to znaczy,że jestesmy w wielkich opałach,a Skorża nie potrafi przygotować zespołu w ogóle. Nie tylko,że nie potrafi wstrzelić się z formą,ale w ogóle że jest cienki. Bedzie to tzw potwierdznie ostateczne. Bo,że jest cienutcy wiemy.

Skorży już nie ma. Coście się bidoka uczepili.

Markus 20.04.2010 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 886455)

Nie, jeśli teraz, po ponad 2 tyg. przerwy i spokojnych treningów nie nastąpi żadna zmiana na plus w grze zespołu, będzie to źle świadczyło już o Kasperczaku, a nie Skorży.

Przez tak długi okres czasu (w niektórych ligach tylko trwają całe przerwy między poszczególnymi rundami) naprawdę można sporo poprawić i przeorganizować zespół taktycznie. Jeśli to nie nastąpi, nie można będzie w żaden sposób rozgrzeszać Kasperczaka. Oczywiście w niczym to nie zmieni także wcześniejszych błedów Skorży - ale żaden bład nie może trwać wiecznie i żaden nie jest nie do przynajmniej częściowego poprawienia.

MaG* 20.04.2010 17:36

Dzisiejszy mecz jest bardzo ważny ale nie tylko ze względu ,że 3 pkt które muszą być.
Myślę ,że dziś dowiemy się dużo o tym czy jesteśmy w stanie obronić tytuł.
Jeżeli nie będzie widocznej poprawy w grze i wygramy fartem po słabej grze ,to nie liczyłbym na wiele w dalszej walce o mistrzostwo. No chyba ,że Lech złapie doła i też będzie gubił punkty.

Trzeba dzisiaj pokazać klasę i myślę ,że stać nas na to.

typuje 3-0

SpoXsteR 20.04.2010 17:53

po raz enty..

Cytat:

Już teraz możemy wam zdradzić, że w składzie nie zagra Issa Ba. Zawodnik wczoraj nabawił się kontuzji, która wykluczyła go z tego spotkania
http://www.live.wisla.krakow.pl/?subiektywne=on

kuba16 20.04.2010 18:19

where is a Jirsak?

AS82 20.04.2010 18:19

slabo to narazie wszystko wyglada , malo ruchu , nie ma koncepcji

WislaOnly 20.04.2010 18:20

Hmmm... Mam wrażenie, że widać po chłopakach zmęczenie sezonem...:)

Kajtek 20.04.2010 18:22

mozna zobaczyc mecz Wisla - Slask na zywo:

http://www.sedziapilkarski.pl/

WislaOnly 20.04.2010 18:24

o jeny!!!!:/
Channel - 56947 sopcast

21min- Łobo urwał!:D

AS82 20.04.2010 18:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislaOnly (Post 886481)
o jeny!!!!:/
Channel - 56947 sopcast

21min- Łobo urwał!:D

co urwał ,chyba sobie noge ,zreszta Lobodzinski to najlepszy gracz... z taka gra bedziez Lechem powtorka z zeszlego roku 1-4

Boguski spie*dolil 2 sytuacje

SpoXsteR 20.04.2010 18:38

S.......il?

bardzo ladna akcja, pilka nie leciala po ziemi tylko przyjal na klate i strzelil..
bardzo fajne akcje Wisly..

Slask jak na razie zamroczony.. trzeba to wykorzystac..

brylant17 20.04.2010 18:40

gooooooooooooooooooooool Brozio :D

AS82 20.04.2010 18:40

Brawo Małecki za asyste

Syn Kangura z 1984 20.04.2010 18:41

Mały, już nie pierwszy raz zakręcił na skrzydle w tym meczu. Cieszy że boki jako tako grają, ale do ideału jeszcze daleko :)

blanco 20.04.2010 18:41

Mówiłem już kiedyś,że kocham Małego ? ;p ;p

WislaOnly 20.04.2010 18:52

jeszcze ze 2 bramki i Głowe oraz Marcela do zmiany!:)

tomasz_19 20.04.2010 18:52

szczerze przyznam, że chyba po raz pierwszy w tym sezonie na prawdę jestem usatysfakcjonowany grą Wisły :)

AS82 20.04.2010 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 886493)
szczerze przyznam, że chyba po raz pierwszy w tym sezonie na prawdę jestem usatysfakcjonowany grą Wisły :)

na tle fatalnie grajacego Slaska ,nasza gra jest bardzo slaba mimo prowadzenia

tomasz_19 20.04.2010 18:54

Diaz jak zwykle w tym sezonie w "formie"

grzesiek632 20.04.2010 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 886493)

Powiedz że żartujesz..
Jak dla mnie najlepszy mecz zagralismy z Zagłębiem w Lubinie.

SpoXsteR 20.04.2010 18:57

do 40 min z piłkarzy Slaska nasi robili .. nieudacznikow, robiac z nimi co chcieli.. przez co duzo fajnych akcji, ale tez sporo kombinacji .. i dlatego tylko 1-0, wiem, paradoks, ale ja tak to widzialem
Slask tylko raz zagrozil naszej bramce kiedy to Pawelek fantastycznie interweniowal
pozostaje ich przycisnac

na + Malecki i Lobodzinski... dobra gra skrzydlami

kadziolek1906 20.04.2010 18:57

Pochwalić trzeba Łobo !!!
Na pewno lepiej wyglada nasza gra pressingiem to cieszy

JacaTS 20.04.2010 18:57

Malecki niesamowicie sobie poczyna na tej lewej stronie. Dzisiaj jego dryblingi kwintesencja futbolu ;)

prober 20.04.2010 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 886494)
na tle fatalnie grajacego Slaska ,nasza gra jest bardzo slaba mimo prowadzenia

Bardzo słaba gra? Jaki ty mecz oglądasz? Ogarnij się chłopie i nie kompromituj.

tofik 20.04.2010 19:00

Łobo widać, że się stara i w ogóle. Ale jak tu być dobrym skrzydłowym, skoro on jest strasznie wolny!

tomasz_19 20.04.2010 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 886496)
Powiedz że żartujesz..
Jak dla mnie najlepszy mecz zagralismy z Zagłębiem w Lubinie.

czemu mam żartować ? ... w przeciągu całego sezonu zagraliśmy na prawdę mało meczów, które mogły by się podobać... a swoją drogą czy ja napisałem, że to najlepszy mecz Wisły w tym sezonie?
a tak na marginesie to zaczyna się wszystko konsolidować, widać rękę Kaspra.

Crusi 20.04.2010 19:03

Jak ktos gada ze gramy slabo to juz chyba zapomnial jak "gralismy" jeszcze niedawno... Golym okiem widac juz ze Kasper naszym wtlukl do lbow ze maja grac klepa i po ziemi. Co prawda jest duz strat, ale niema w tym nic dziwnego, jak sie przez 2 sezony uskutecznialo wybijanie na chama pily to ciezko odrazu sie spowrotem przezucic na granie szybko po ziemi. W kazdym razie mi sie naprawde przyjemnie oglada mecz. Ladnie gramy, duzo klepiemy, Slask i duzo w tym zasluga naszych, tak trzymac!

brylant17 20.04.2010 19:03

Pójść za ciosem i strzelić dwie brameczki ;) widzę, że ta przerwa dobrze zrobiła piłkarzom :P Gra jest dobra szczególnie skrzydłami :D

grzesiek632 20.04.2010 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 886502)
czemu mam żartować ? ... w przeciągu całego sezonu zagraliśmy na prawdę mało meczów, które mogły by się podobać... a swoją drogą czy na napisałem, że to najlepszy mecz Wisły w tym sezonie?

Dokładnie tak napisałes;) że po raz pierwszy jestes zadowolony..

Szczerze to mecz nie stoi na najwyższym poziomie.. dzięki Bogu strzeliliśmy bramke, mam nadzieje że zdobędziemy 3 pkt przed tym waznym meczem w sobote.

grzesiek9000 20.04.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Crusi (Post 886504)
Jak ktos gada ze gramy slabo to juz chyba zapomnial jak "gralismy" jeszcze niedawno... Golym okiem widac juz ze Kasper naszym wtlukl do lbow ze maja grac klepa i po ziemi. Co prawda jest duz strat, ale niema w tym nic dziwnego, jak sie przez 2 sezony uskutecznialo wybijanie na chama pily to ciezko odrazu sie spowrotem przezucic na granie szybko po ziemi. W kazdym razie mi sie naprawde przyjemnie oglada mecz. Ladnie gramy, duzo klepiemy, Slask i duzo w tym zasluga naszych, tak trzymac!

Jak by tak grałą Wisła jak ty mówisz to by tych 2 mistrzostw nie zdobyła, więc nie przesadzaj.
Co do samej gry - jest nieźle, ale zawsze może być lepiej.
Cieszy odblokowanie się Pawła Brożka.

tomasz_19 20.04.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 886507)
Dokładnie tak napisałes;) że po raz pierwszy jestes zadowolony..

Szczerze to mecz nie stoi na najwyższym poziomie.. dzięki Bogu strzeliliśmy bramke, mam nadzieje że zdobędziemy 3 pkt przed tym waznym meczem w sobote.

wiesz co nie będę się z Tobą kłócił i tłumaczył Ci, że się mylisz :) lepiej oglądajmy mecz :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:37.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl