![]() |
Piotr Brozek jest daremny...wiem, ze strzelil bramke, ale facet nie ma wogole techniki uzytkowej...a Kasperczak bedzie nas nim meczyl na lewej pomocy. To jest lewy obronca i tam niech gra.
|
kwa mać zaraz w 10 będziemy grać;/;/ niech ściągnie Diaza i Kirma wpuści ..
|
Łobo sie stara dzisiaj
a Paweł Brożek niech sobie odpocznie niech Bogus badz Christov wejdzie |
Czemu oni nie wychodza na pozycje, nie ma komu podac ,z taka gra napewno nie wygramy
|
Cytat:
|
Boguski PRZYJMIJ PODAJ LUB STRZEL KUR*WA TAKIE TO TRUDNE? PILKA ODSKAKUJE MU JAK JUNIOROWI I TO W POLU KARNYM
|
podziękuj naszemu "sztabowi medycznemu" ;/;/;/;/
|
Mówcie co chcecie, ale Burliga jak dla mnie gra dobrze. Biega, stara się przecinać, dokładnie podawać, jak go piła przejdzie to zapier*** z powrotem i nawet udaje mu się błąd naprawić... Będą z niego ludzie.
Brożka w końcu zdjęli... dzięki Henry :) |
i 1:2 :DDDD:DDDD
10 znakow Boguski |
Issa Ba to rozpracował
A Boguski, cieniutko fuksem wpadł na piłkę.. Słabo, musi byc mocniejszy, wrócić do formy Bronić wyniku, bronić. |
goooooooooooooooooooooool Boguś :D
Przedłużać umowę z Issa Ba :D |
Rafal Przepraszam :) ALE I TAK PROBLEMY MIALES :P
|
z tej kopaniny ze im sie udalo strzelic na 2-1 to cud
|
dobrze że Boguski sobie nóg nie połamał :) ale gol jest
|
a Sobol to taki czołg, taranuje, bez techniki drewniak ;p nic do ofensywy, wszystko psuje.
|
teraz przepraszam... ech, ludzie, za nim cos napiszecie zastanowicie sie dwa razy
wpierw plujecie na pilkairzy a potem przepraszacie byle tyko uwazali zagrozeni kartkami |
przynajmiej Kasperczak nie boi sie zdejmowac zawodnikow w 60 minucie
Pawel powinien za tydzien usiasc na lawce :) |
Boguski czaruje, zaplątał się w piłkę i miał całe 3 sekundy metr od bramki na zrobienie z nią co chciał ;)
|
No ladnie...jade po Brozku, a teraz dorzucil jeszcze asyste ;). Drugi Zienczuk rosnie, tzn. zero ciekawej gry, ale asyste lub gola zdobedzie ;).
|
Ba udział w 2 bramce ufff...
teraz ściągnąć Diaza bo naprawdę skończymy w 10 bo każdy wie jak on gra |
Przydała by się jeszcze jakaś zmiana bo siadamy kondycyjnie, plus Junior się może o czerwoną pokusić
|
Cytat:
|
Heh Boguś strzelił ale najpierw w piłkę nie trafił. Jego szczęście że rywalowi się tak perfidnie piłka zaplątała, że szczęśliwie dostał ją z powrotem. Issa rządzi, rozprowadza grę: http://www.zagraj.republika.pl jak profesor. Niestety, często nie ma komu podać(vide Łobo przyklejony do linii). Będzie dobrze, jazda z nimi!
|
Cytat:
a) miał ciężką kontuzję b) nasz sztab medyczny to kiepski żart c) Skorża beznadziejnie przygotował zespół do rundy Trzeba zacisnąć zęby, bo szybkiej poprawy w grze drużyny nie będzie. |
Łobodziński mi sie podoba w tym meczu. Ale celownik dalej ma przestawiony o dobrych kilka metrów.
|
łobodziński, jego jak by jednym palcem dotknął to sie przewraca, co za koleś :/
|
Cytat:
dajcie niektorzy na luz, bo potem smiesznie sie tlumaczycie i przepraszacie |
Ale Boguski mial szczescie. Nie umial trafic w pierwsza pilke.
A Malecki, to mistrz dryblingu :rotfl: |
ja po prostu oczom nie wierzę jaki postęp w 3 mecze zrobiliśmy plus Issa jest absolutnie najlepszym ogniwem uspokaja i myśli na boisku!!
|
Cytat:
|
Liczyłem ,że ściągnie Małeckiego bo nie da się patrzeć na to co on wyprawia
A Łobo dzisiaj dobry występ, plus za walkę |
Cytat:
|
diaz absolutnie do zmiany ten koleś już jest zakręcony i totalnie nie do gry
|
Co te matoly robia w polu karnym ?? Powinno byc 2-2
|
co ten Diaz wyprawia... ehh czyżby szczęście do nas wróciło??
|
Atak na plus, ale w obronie mnóstwo błędów. Niestety emocje głównie z gatunku: rywal trafi tym razem czy nie?
|
Na gre Diaza przykro patrzec...
|
ja .......ę co my robimy?
w środku niby wymieniamy jakieś podania, ale myśli w tym nie widać, no i za każdym razem głupia strata a Polonia słabiutka i aż się prosi zeby ich dobić |
Graja na luzie jakby prowadzili 5-0 ,co oni wyprawiaja !
|
ma ktoś foto tej oprawy z początku meczu?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl