![]() |
mecz bedzie transmitowany w C+??
Z Góry dzieki |
Cytat:
Tak. Początek o 19:40. |
Przegladam tak liste kontuzjowanych i musze stwierdzic ze tutaj chyba jest najwiecej urazow ze wszystkich zespolow ekstraklasy, ja sie pytam czyja to jest wina bo to ze tyle kalek w zespole to nie uwierze...
Czyzby ktos tutaj za ostre treningi robil ? :o |
no zobaczmy co dzisiaj nasze gwiazdorki pokażą... oby się wreszcie przelali...
|
Wygramy conajmniej 2 bramkami, grajki wiedzą że stąpają po cienkim lodzie i dziś będą zasuwać aż miło, swoją drogą w bełchatowie wcale to tak zle nie wyglądało, diaz nie trafił do pustej, kirm w słupek, marcelo w poprzeczkę...
Hristov i Diaz ---> po bramce dziś stukną:D! |
Cytat:
mamy pisać, że mecze są na public sport 1,2,3,4 albo w ogóle nie piszcie !! mam nadzieje, że rozumiesz było to wałkowane dużo razy już |
Cytat:
|
Cytat:
Ja też o tym marzę a za pewne i tak znajdą się eksperci którzy stwierdzą, że mimo strzelonej bramki i tak zagrał słabo, żenująco i w ogóle. Mecz do łatwych nie będzie należał w szczególności pierwsze minuty, jak się nie mylę w tamtej rundzie na początku meczu Arka uzyskała przewagę lecz potem osłabła. Lliczę na strzelecką formę Brożka Małego i Kirma może w końcu zagra jak w reprezentacji. Jeżeli opanujemy środek boiska i mądrzę zagramy skrzydłami to powinniśmy z biegiem meczu uzyskiwać przewagę udokumentowaną bramkami. Mały ot: :) Wisła Kraków -Arka Gdynia PUBLIC SPORT 4+ [ 450 Kb/s] |
Tu jest fajna relka Wisełki ze sporą dawką statystyk meczowych:
http://www.ligol.pl/relacje-live/5728/ |
Ja wiem że piłkarze to nie panienki, ale niby -3st a parszywie jakby było z -20. Dlatego myśle że ten kto wytrzyma kondycyjnie - wygra. Ciekawe w jakims stanie jest murawa
|
issa ba nie zagra , Diaz porazka znów w pierwszym składzie co ten Skorza w nim widzi..ja jdynie kaleke piłkarską..
|
Jak dzisiaj nie wygrają to Skorża out. Mam dość tych 2 defensywnych pomocników. Nie potrzebujemy peniacza trenera.
|
skończ juz z tym swoim "ałtem.." co 2 minuty..
|
Diaz z taką grą na zachodzie po 1 meczu by już boiska nie powąchał do końca sezonu zapewne, a u nas ma bilet na 1 skład ..
ja już bym wolał Mączynskiego zobaczyć i dać mu szanse |
Cytat:
Cytat:
|
A i zapomniałbym... jak tylko się Bozok z dobrej strony pokaze czy strzeli gola Wiśle to będzie 50 stron marudzenia czemu my go nie sciągneli hahaha
|
Cytat:
|
Ja sie nie moge doczekac dobrej zmiany Mączyńskiego. Chłopak ma talent.
I więcej akcji, bo ostatnio nudą wiało. Ciekawe czy Hristov już się zaaklimatyzował? |
Ja sie nie moge doczekac,ale nie wiem czy to realne pod wodza Bahra i Terrizotiego,pelnej kadry na mecz
|
Diaz jest moim zdaniem bardzo pożytecznym grajkiem. Potrzeba go tylko troszkę okiełznać, ograniczając mu zadania ofensywne i wtedy jest świetnym przecinakiem z dobrym odbiorem i zdrowiem do biegania. :)
PS. Ciekawe jakimi nowinkami zaskoczy nas dzisiaj Mielcar. Może powie "Jak Wisła strzeli więcej goli, to wygra" ? E: Smutna cisza. Wręcz grobowa atmosfera. |
Na razie Piotrek Brożek strasznie niedokładnie, parę kontaktów z piłką i masa podań do przeciwnika.
Ajjj, ale się Boguski z gałą minął. |
Pawełek okiełznaj swoją psychikę wreszcie, zadzwoń do Małysza
|
Póki co wogole nei istnieje srodek pomocy z Sobolem i Diazem
Pawełek ja pie*dole co ty robisz chlopie |
Mario ;) Pawełek ;D
|
kurde Pawełek.... szok! jeszcze na dodatek stał.
|
Jak nie kupia albo nie zmienia bramkarza zaczne zbierac pieniadze wsrod angielskiej emigracji- przez Pawelka mam nadmiar whisky w krwi..wrrrr
|
Dobrze, że to nie skończyło się golem. Gdzie on ma logikę, biegnie obok niego obrońca a on do końca goni piłkę do narożnika boiska zamiast zostawić ją jemu.
|
Zaraz pojawi się mic i pochwali Pawełka za próbę złapania piłki, a nie wykop na oślep.
Ktoś na górze powinien się wreszcie ogarnąć z tym bramkarzem... |
Beznadziejny poziom gry, czuje sie jakbym mecz B klasy oglądał. Kirm się wyróżnia na plus, natomiast Boguski gra żenująco słabo
|
wiem ze moze gro osob bedzie mnie chcialo ukamieniowac ale twierdze ze Pawelek ma b.dobre umiejetnosci czysto bramkarskie tj.refleks itp. tylko jak na bramkarza jest po prostu za glupi:(
|
Narazie nic nie gramy
|
Cytat:
|
Diaz - wirtuoz sytuacji podbramkowych po raz kolejny...
|
Diaz gra zdecydowanie lepiej niz z bełchatowem, fajnie wchodza w pole karne nasi ale jeszcze wiecej ambicji według mnie trzeba! no i niestetyu problemy z wykonczeniem
|
aa apropos przeciwnikow Diaza jak dla mnie najlepszy wsrod naszych dzisiaj
|
Cytat:
|
o co chodziło Sobolowi, ze się na Małego darł? o.O
|
K***a jeszcze trochę i Diaz zaliczyłby asyste ale dla aRKI!!!
|
Ciągle dno i myślę, że się taki rezultat się utrzyma. Wyglądają jakby udawali, że chcą wygrać. Znowu widać brak zaangażowania...
|
powiem tak , albo zagramy 4-3-3 albo bedzie kicha , i jeszcze zmienilbym Sobola(chodz moze on z mojej rodziny:P) i Boguskiego na Jirsaka i Hristova
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl