![]() |
Ja w planach mam co najmniej pięć, ale zobaczymy jak będzie. Nie wykluczam niczego :) Swojego rekordu niestety nie pamiętam.
|
dzien dobry,
3 :D |
U mnie 4 sztuki własnej produkcji, a 16 do rozdania. Poszło w godzinę ;)
|
Na razie 4 na rozgrzewkę.
|
Nie potrzebuję pseudo święta, aby obżerać się pączkami. Pączki są niezdrowe i radzę ich nie jeść. No, ale naród głupi i jak stado baranów opycha się dziś tym badziewiem...
Cytat:
|
Cytat:
Tobie na masę dobrze zrobią :) |
Cytat:
Pączki z nami kibicami ! |
Mnie wystarczy jeden. I tak jestem słodki :)
|
3 w pracy i może jeszcze zjem po kolacji jednego.
Niech żyje spam ))) |
Pińć
............... |
tylko 6 :P
|
łosiem ino.
|
ja tylko dwa. Jestem na etapie zrzucania masy ;)
|
3.......................................... tylko
|
Dwa - ale w weekend poprawiny ;)
|
piontka :)
|
1906 kcal.......
|
W sumie poszło 14 :D
Tylko pysio nie dostań zawału. |
tak z 10 tyle że nie kupowane a robione do tego kilka "oponek"
|
Wczoraj 2 z Biedronki dzisiaj 4 z cukierni na Jagiellońskiej. pyszne :)
|
pany, tylko 6, jestem zawiedziony.
od 19, więc potencjał był.. ;) |
w planach miałem 6, ostatecznie wyszło 8 - pączki z lewiatana miażdżą :D
|
cały 1 :D jak zobaczylem ile trzeba biegac zeby spalic jednego pączka to niektorym z Was by dnia braklo :D
|
0, pierwszy raz w tlusty czwartek nie zjadlem paczka. Nie wiem dlaczego ale kompletnie nie malem ochoty, nawet mi sie nie dobrze robilo jak je widzialem, cos ze mna nie tak :/
|
Cytat:
No ale ja w tym roku w sumie też 6. |
0 :) a gdyby nie facebook chyba nie wiedział bym że jest tłusty czwartek :D
|
Ja w pewnym momencie już przestałam liczyć, ale 7-8 wpadło na pewno! :D Prawie nic innego wczoraj nie jadłam...
|
a później dupy Wam rosną :)
|
Bez kitu ja rozumiem tradycja itd., ale 14 pączków.. ja bym się chyba przekręcił :D
|
Cytat:
Wczoraj były tylko pączki. Taka zdrowa dieta na cały dzień :D |
Cytat:
10 pączków w ciągu dnia przy nie pomijaniu standardowych posiłków (śniadanie, obiad, kolacja) w ogóle przechodzi bez echa. Dla masy ciała. Dla dupska i brzucha. Bo jak dla poziomu cholesterolu nie wiem, choć nigdy żadne badania nie wykazały mi w tym zakresie niepokojących objawów. Podsumowując. Wczoraj 7 pączków, 2 szarlotki i kawałek sernika. Oczywiście, wiem, że te pieniądze można było wydać lepiej. :-/ |
ja pochłonąłem 17 pączków, ale później chyba wszystko zwróciłem więc się nie liczy... :/
jeb@ć warszawskie pączki, piekarnie i piekarzy!! wiedzieli że gardzę L |
Cytat:
Nie jesteś pewny? :shock: |
Cytat:
|
Cytat:
|
11, życiówka :-D
|
Cytat:
czyżby pączki z...adwokatem ? :lol: ? |
On popijal adwpkatem :)
|
To tak na zakończenie twgorocznego tematu to wczoraj wciągnąłem 9 albo 10 (nie jestem pewien);)
|
Walczycie ? Ja jestem po trzecim - plan na dzisiaj 10 szt. Mam nadzieje że pójdzie w rzeźbe :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl