![]() |
Cytat:
|
21.15 Wisła-Legia
21.30 Górnik-Lech 21.45 Jaga-Arka I koniec szopki;d |
Cytat:
alez wspanialy doping w meczu Wisla-Legia o juz 3-0 |
Jak dla mnie idealny turniej aby obnażyć słabość polskich zawodników czyli wyszkolenie techniczne.
|
W końcu się Piotrek przełamał;d
|
chyba jedyny mecz, który odbywa się przy cichych trybunach :D
już 3-0 wygrywamy, to jakiś cud czy coś... :D |
Nawet Łobo sobie przypomniał jak się bramki strzela to jest coś niebywałego
|
A na hali cisza jak makiem zasiał. Nie bardzo wiedzą komu pojechać ;) czy Wiśle czy Legii.
|
Wiem, że taka gra nic nie mówi, ale podoba narazie mi się ten Issa Ba...widać, że ma dobrą technikę, umie grać z pierwszej piłki, teraz nawet zaliczył asystę...
|
no wkoncu pokonamy Legie i mozemy pol roku byc dumni hahahaha
|
sa na trybunach jakies piczki Poznanskie przekreslonym herbem Legii :lol: ????
|
Boże, ale ten nasze "wilczki" z ME wychudzone:lol: Zero jakiejś sportowej budowy. Wyglądają jakby wypuścili więźniów z obozu i kazali im grać:lol:
|
nie jestesmy ostatni i pokonalismy Legie wiec sukces calego sezonu
|
Cytat:
|
Jarka powedział co wiedział..."na trybunach spotkały się dwa najlepsze kibicowsko kluby w Polsce, Lech oczwiście jest na 1 miejscu i ciagle to potwierdza a nasi kibice na drugim".....:rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiedział, że Lech na pierwszym, a Górnik na drugim
|
Na jego miejscu nie wracałbym do Zabrza ^^
|
Widzę że Groszek świetnie czuje sie w halówce
A tak poza tym dobrze ze Lech 4 miejsce zajął buraki z Poznania A to co Jarka powiedział to pod publike bo co miał innego powiedziec jak tam prakttycznie tylko kibice są Lecha i Górnika, a tak poza tym juz nie gra w Ekstraklasie to nie wie jakie tam kibicowanie jest;d |
W finale zgoda Lecha a na hali zrobilo sie sporo pustych miejsc, a ci co zostali nie dopingowali Arki. Bez komentarza...
|
Oooo będą pieniądze na transfery! :D
:rotfl: P.S. Nadal nie wiem czy poza tymi grszami dostaliśmy jakąś $? |
Cytat:
W ogóle cała ta impreza propagandowa Lecha miała na celu pokazanie niewiadomo czego. Kibice przyszli na hale nie dosc ze są w tv to jeszcze wyzywają wszystkich po kolei co jest dla mnie kpiną Wypowiedzi niektórych piłkarzy którzy sądzą że atmosfera wspaniała najlepsi kibice itp... niech pokażą przynajmniej trochę co w głowię mają a nie sie spinają na wszystko i na wszystkich. Jak to fajnie ktoś kiedyś powiedział że fajnie jest jechac po kimś jak kogoś nie ma...czyli nas kibiców Wisły |
Po dzisiejszym turnieju dziekuję, że jestem kibicem Wisły :)
Masakra takie wspieranie ,,zgody" Jaki klub tacy kibice |
Cytat:
|
Ja tam słyszałem Zagłębie LubLin, ale może mam coś ze słuchem xD
I to nie było rugby, tylko futbol amerykański w wykonaniu drużyny 1.KFA Fireballs Wielkopolska. |
Ciekawy turniej , choc szkoda Jagi w finale. To co robili kibice w stosunku do Wisly to wstyd . Szczegolnie mecz o 5 miejsce byl jakims nieporozumieniem . Wisla powinna omijac takie 'tendencyjne' turnieje dalekim łukiem
Jesli chodzi o gre naszych zawodnikow : In plus : - Issa Ba , staral sie grac zespolowo , co sie chwali . Dobra technika . Przypomina troche masywniejszego Dudu . - Jarosiński , pare dobrych interwencji - Cwielong , dosc dobry wystep , rozkrecal sie tak jak cala druzyna , z meczu na mecz - Burliga , za spokoj pod bramka In minus : - Łobo , podobno Skorza wzial zawodnikow ktorzy dobrze sie czuja na hali , Łobo nalezy do tych ktorzy czuja sie zle zarowno na hali jak i na boisku - Jirsak , strasznie wolna gra , duży zawód - Kurtko , zawinil przy paru bramkach , reszta wypadla przeciętnie jak cala druzyna . Tylko ostatni mecz dalo sie ogladac . |
Turniej mnie jakoś nie porwał, choć komentatorzy prawie dostawali orgazmu za orgazmem...
Nawet ciężko cokolwiek powiedzieć o grze piłkarzy, bo raz ze grali króciutko, dwa że to nie ten etap przygotowań na ocenianie. |
Cytat:
Co to jest ta 'chala'? |
Cytat:
Może miał na myśli chałę? :-) |
Wydawac by sie moglo ze to turniej stworzony dla Jirsaka. Nic bardziej mylnego, Czech zagral slabo, bojazliwie i jeszcze bardziej mnie utwierdzil w przekonaniu ze nie nadaje sie do nas.
|
Mi sie wydaje ze wszyscy z Wisly nie grali tak jak sie powinno grac w hali czyli szybko, podaniami z uzyciem bandy, ale nie przykladalbym zadnej roli do tego turnieju, nasi przyjechali, zagrali i pojechali z powrotem. Slowa Pepe oddaja to w pelni i nie mam nawet do niego o to pretensji. Podobal mi sie Issa bo chlopak ma pojecie o technice. I to chyba tyle jesli chodzi o gre Wisly. Plusem jest pokonanie Legii, ale oni podeszli do tego turnieju chyba jeszcze bardziej lightowo niz my :)
|
Cytat:
|
od kiedy w futsalu używa sie do gry band? dla mnie to było smieszne..w ogóle jakim prawem ktos nazywa ten turniej turniejem halowym? na hali gra sie zupełnie inaczej w futsalu ą tez inne zasady..za 4 faul wykonuje sie tzw przedłużony karny,mozna zamiast bramkarza wprowadzic kolejnego zawodnika z pola poza tym ta gra od band to zenada;] W Futsalu to nie obowiazuje..jesli ktos z was grał na takiej murawie to powinien wiedziec ze to z grą na hali czy tez grą techniczną ma mało wspolnego bo piłka i tak potrafi odskoczyć od jakiejś malutkiej nierównosci,do tego w futsalu gra sie piłką o rozmiarze 4,ale nie taką lekką jak dzis grali zawodnicy..tylko cięższą,wg mnie ten turniej powinien byc rozgrywany na hali a nie na tym pożal się boże ''orliku?'' ;]
|
Piłkarz po raz pierwszy został kapitanem Wisły i to on odbierał nagrodę za zajęcie piątego miejsca w całym turnieju. Podopieczni trenera Macieja Skorży otrzymali bon o wartości 2000 zł do wykorzystania w jednym z hoteli sponsora zawodów oraz pamiątkowy puchar. „Byłem najstarszy” – skomentował Łobodziński wybór na kapitana zespołu. „Czuję się staro w tej drużynie, ale było to miłe” – dodał zawodnik.
|
Zapamiętał ktoś co to za sędzia sędziował turniej? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.
|
Niestety jeśli można oceniać ,a wydaje mi się , że tak to Tomas znowu zawiódł... Naprawdę przykro mi , ale czas chyba powiedzieć , że jest to jeden z największych niewypałów transferowych Wisły w ostatnich 10 latach ( kwota 800. tys. euro.) Na + technika Baa , ale z drugiej strony zastanawia mnie fakt, czy to wystarczy by grać w Wiśle?
|
Cytat:
Ciekawie zaprezentował się ten Issa Ba. Ale dopiero na normalnym boisku zobaczymy, czy jest dynamiczny, czy potrafi się tylko kiwać w miejscu. Technike ma na niezłym poziomie, czyli przynajmniej już coś o nim wiemy. |
uhuhuhhuh 2 tys do wykorzystania w jednym z hoteli .......,no mozna by to jakos"spozytkowac " :D :D
Kibice Amiki znowu leczyli kompleksy ,dluga przerwe mieli a do ligi jeszcze troche turniej w sumie bardziej na luzie ,a my jedziemy szykowac forme do Turcjii. |
Na temat turnieju i kibiców mogę powiedzieć tylko i wyłącznie 2(dwa słowa)
NO COMMENT |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl