Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Turniej halowy Remes Cup z Poznaniu (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6853)

kohprzem'68 15.01.2010 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 841808)
pierwsi będą ostatnimi, a ostatni pierwszymi :evil:

Czyli że niby ostatnie mamy zając tak ?:lol:

LuKiTS89 15.01.2010 21:13

21.15 Wisła-Legia
21.30 Górnik-Lech
21.45 Jaga-Arka

I koniec szopki;d

piotrek chicago 15.01.2010 21:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 841819)
hahah rugby na hali ;p

to ty chyba rugby w zyciu na oczy nie widziales:lol:
alez wspanialy doping w meczu Wisla-Legia o juz 3-0

RAFi89 15.01.2010 21:16

Jak dla mnie idealny turniej aby obnażyć słabość polskich zawodników czyli wyszkolenie techniczne.

LuKiTS89 15.01.2010 21:17

W końcu się Piotrek przełamał;d

wienek 15.01.2010 21:18

chyba jedyny mecz, który odbywa się przy cichych trybunach :D

już 3-0 wygrywamy, to jakiś cud czy coś... :D

LuKiTS89 15.01.2010 21:19

Nawet Łobo sobie przypomniał jak się bramki strzela to jest coś niebywałego

zenobiusz27 15.01.2010 21:21

A na hali cisza jak makiem zasiał. Nie bardzo wiedzą komu pojechać ;) czy Wiśle czy Legii.

rafalek 15.01.2010 21:21

Wiem, że taka gra nic nie mówi, ale podoba narazie mi się ten Issa Ba...widać, że ma dobrą technikę, umie grać z pierwszej piłki, teraz nawet zaliczył asystę...

piotrek chicago 15.01.2010 21:21

no wkoncu pokonamy Legie i mozemy pol roku byc dumni hahahaha

Wojtas 15.01.2010 21:22

sa na trybunach jakies piczki Poznanskie przekreslonym herbem Legii :lol: ????

ciacho 15.01.2010 21:28

Boże, ale ten nasze "wilczki" z ME wychudzone:lol: Zero jakiejś sportowej budowy. Wyglądają jakby wypuścili więźniów z obozu i kazali im grać:lol:

piotrek chicago 15.01.2010 21:31

nie jestesmy ostatni i pokonalismy Legie wiec sukces calego sezonu

tofik 15.01.2010 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 841846)
Boże, ale ten nasze "wilczki" z ME wychudzone:lol: Zero jakiejś sportowej budowy. Wyglądają jakby wypuścili więźniów z obozu i kazali im grać:lol:

Po europejsku. Najpierw wyszkolenie technicznie i taktyczne, a na końcu fizyczne. :-)

bartek89TS 15.01.2010 21:52

Jarka powedział co wiedział..."na trybunach spotkały się dwa najlepsze kibicowsko kluby w Polsce, Lech oczwiście jest na 1 miejscu i ciagle to potwierdza a nasi kibice na drugim".....:rotfl:

dedi_krk 15.01.2010 21:54

Cytat:

Jarka powedział co wiedział..."na trybunach spotkały się dwa najlepsze kibicowsko kluby w Polsce, Lech oczwiście jest na 1 miejscu i ciagle to potwierdza a nasi kibice na drugim".....
Jarka powiedział że kibice Górnika są w czołówce a nie na 2 miejscu.

bartek89TS 15.01.2010 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dedi_krk (Post 841860)
Jarka powiedział że kibice Górnika są w czołówce a nie na 2 miejscu.

A mówiąc że spotkały się "dwa najlepsze kibicowsko kluby" to co miał na myśli??

rafalek 15.01.2010 21:55

Powiedział, że Lech na pierwszym, a Górnik na drugim

WiślakMyślenice 15.01.2010 22:01

Na jego miejscu nie wracałbym do Zabrza ^^

LuKiTS89 15.01.2010 22:02

Widzę że Groszek świetnie czuje sie w halówce
A tak poza tym dobrze ze Lech 4 miejsce zajął buraki z Poznania
A to co Jarka powiedział to pod publike bo co miał innego powiedziec jak tam prakttycznie tylko kibice są Lecha i Górnika, a tak poza tym juz nie gra w Ekstraklasie to nie wie jakie tam kibicowanie jest;d

orzeu 15.01.2010 22:14

W finale zgoda Lecha a na hali zrobilo sie sporo pustych miejsc, a ci co zostali nie dopingowali Arki. Bez komentarza...

Żmijka 15.01.2010 22:15

Oooo będą pieniądze na transfery! :D

:rotfl:

P.S. Nadal nie wiem czy poza tymi grszami dostaliśmy jakąś $?

LuKiTS89 15.01.2010 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 841881)
W finale zgoda Lecha a na hali zrobilo sie sporo pustych miejsc, a ci co zostali nie dopingowali Arki. Bez komentarza...

Orzeu tak właśnie zachowują się przyjaciele
W ogóle cała ta impreza propagandowa Lecha miała na celu pokazanie niewiadomo czego.
Kibice przyszli na hale nie dosc ze są w tv to jeszcze wyzywają wszystkich po kolei co jest dla mnie kpiną
Wypowiedzi niektórych piłkarzy którzy sądzą że atmosfera wspaniała najlepsi kibice itp... niech pokażą przynajmniej trochę co w głowię mają a nie sie spinają na wszystko i na wszystkich. Jak to fajnie ktoś kiedyś powiedział że fajnie jest jechac po kimś jak kogoś nie ma...czyli nas kibiców Wisły

kadziolek1906 15.01.2010 22:21

Po dzisiejszym turnieju dziekuję, że jestem kibicem Wisły :)

Masakra takie wspieranie ,,zgody"

Jaki klub tacy kibice

iiYama 15.01.2010 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez orzeu (Post 841881)

Zdaje się że podczas naszego spotkania z Arą, Gdynianie pozdrawiali Zagłębie Lubin i ile dobrze słyszałem w odbiorniku. Tak więc obustronne wymiana "uprzejmości" o ile się nie mylę...

dj_ibutti 15.01.2010 22:31

Ja tam słyszałem Zagłębie LubLin, ale może mam coś ze słuchem xD

I to nie było rugby, tylko futbol amerykański w wykonaniu drużyny 1.KFA Fireballs Wielkopolska.

Karherop 15.01.2010 22:32

Ciekawy turniej , choc szkoda Jagi w finale. To co robili kibice w stosunku do Wisly to wstyd . Szczegolnie mecz o 5 miejsce byl jakims nieporozumieniem . Wisla powinna omijac takie 'tendencyjne' turnieje dalekim łukiem

Jesli chodzi o gre naszych zawodnikow :

In plus :
- Issa Ba , staral sie grac zespolowo , co sie chwali . Dobra technika . Przypomina troche masywniejszego Dudu .
- Jarosiński , pare dobrych interwencji
- Cwielong , dosc dobry wystep , rozkrecal sie tak jak cala druzyna , z meczu na mecz
- Burliga , za spokoj pod bramka

In minus :
- Łobo , podobno Skorza wzial zawodnikow ktorzy dobrze sie czuja na hali , Łobo nalezy do tych ktorzy czuja sie zle zarowno na hali jak i na boisku
- Jirsak , strasznie wolna gra , duży zawód
- Kurtko , zawinil przy paru bramkach ,

reszta wypadla przeciętnie jak cala druzyna . Tylko ostatni mecz dalo sie ogladac .

igortsw 15.01.2010 22:36

Turniej mnie jakoś nie porwał, choć komentatorzy prawie dostawali orgazmu za orgazmem...

Nawet ciężko cokolwiek powiedzieć o grze piłkarzy, bo raz ze grali króciutko, dwa że to nie ten etap przygotowań na ocenianie.

dj_ibutti 15.01.2010 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 841891)
Ciekawy turniej , choc szkoda Jagi w finale. To co robili kibice w stosunku do Wisly to wstyd . Szczegolnie mecz o 5 miejsce byl jakims nieporozumieniem . Wisla powinna omijac takie 'tendencyjne' turnieje dalekim łukiem

Jesli chodzi o gre naszych zawodnikow :

In plus :
- Issa Ba , staral sie grac zespolowo , co sie chwali . Dobra technika . Przypomina troche masywniejszego Dudu .
- Jarosiński , pare dobrych interwencji
- Cwielong , dosc dobry wystep , rozkrecal sie tak jak cala druzyna , z meczu na mecz
- Burliga , za spokoj pod bramka

In minus :
- Łobo , podobno Skorza wzial zawodnikow ktorzy dobrze sie czuja na chali , Łobo nalezy do tych ktorzy czuja sie zle zarowno na chali jak i na boisku
- Jirsak , strasznie wolna gra , duży zawód
- Kurtko , zawinil przy paru bramkach ,

reszta wypadla przeciętnie jak cala druzyna . Tylko ostatni mecz dalo sie ogladac .

Taaa jak zwykle się do niego przypier... a jedyny gość od nas, który coś dryblował. No ale jasne, trzeba mu dopi...

Co to jest ta 'chala'?

Krissu 15.01.2010 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 841894)
Co to jest ta 'chala'?

http://www.wielkiezarcie.com/recipe9359.html

Może miał na myśli chałę?

:-)

Maciuś 15.01.2010 23:03

Wydawac by sie moglo ze to turniej stworzony dla Jirsaka. Nic bardziej mylnego, Czech zagral slabo, bojazliwie i jeszcze bardziej mnie utwierdzil w przekonaniu ze nie nadaje sie do nas.

Alov 15.01.2010 23:14

Mi sie wydaje ze wszyscy z Wisly nie grali tak jak sie powinno grac w hali czyli szybko, podaniami z uzyciem bandy, ale nie przykladalbym zadnej roli do tego turnieju, nasi przyjechali, zagrali i pojechali z powrotem. Slowa Pepe oddaja to w pelni i nie mam nawet do niego o to pretensji. Podobal mi sie Issa bo chlopak ma pojecie o technice. I to chyba tyle jesli chodzi o gre Wisly. Plusem jest pokonanie Legii, ale oni podeszli do tego turnieju chyba jeszcze bardziej lightowo niz my :)

zim zum 15.01.2010 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 841901)
Wydawac by sie moglo ze to turniej stworzony dla Jirsaka. Nic bardziej mylnego, Czech zagral slabo, bojazliwie i jeszcze bardziej mnie utwierdzil w przekonaniu ze nie nadaje sie do nas.

dokładnie. jirsak kolejny raz potwierdził, że jest za słaby na Wisłę. rozgrywanie piłki na hali górą to jest fantastyczny pomysł. wystarczy popatrzeć jak dzisiaj na jego tle wyglądał zewsząd krytykowany Zapotoka.

WhiteStarDvisionTheBest 15.01.2010 23:37

od kiedy w futsalu używa sie do gry band? dla mnie to było smieszne..w ogóle jakim prawem ktos nazywa ten turniej turniejem halowym? na hali gra sie zupełnie inaczej w futsalu ą tez inne zasady..za 4 faul wykonuje sie tzw przedłużony karny,mozna zamiast bramkarza wprowadzic kolejnego zawodnika z pola poza tym ta gra od band to zenada;] W Futsalu to nie obowiazuje..jesli ktos z was grał na takiej murawie to powinien wiedziec ze to z grą na hali czy tez grą techniczną ma mało wspolnego bo piłka i tak potrafi odskoczyć od jakiejś malutkiej nierównosci,do tego w futsalu gra sie piłką o rozmiarze 4,ale nie taką lekką jak dzis grali zawodnicy..tylko cięższą,wg mnie ten turniej powinien byc rozgrywany na hali a nie na tym pożal się boże ''orliku?'' ;]

qchar90 15.01.2010 23:44

Piłkarz po raz pierwszy został kapitanem Wisły i to on odbierał nagrodę za zajęcie piątego miejsca w całym turnieju. Podopieczni trenera Macieja Skorży otrzymali bon o wartości 2000 zł do wykorzystania w jednym z hoteli sponsora zawodów oraz pamiątkowy puchar. „Byłem najstarszy” – skomentował Łobodziński wybór na kapitana zespołu. „Czuję się staro w tej drużynie, ale było to miłe” – dodał zawodnik.

Gordian 15.01.2010 23:56

Zapamiętał ktoś co to za sędzia sędziował turniej? Nigdzie nie mogę tego znaleźć.

Marcinnno 15.01.2010 23:57

Niestety jeśli można oceniać ,a wydaje mi się , że tak to Tomas znowu zawiódł... Naprawdę przykro mi , ale czas chyba powiedzieć , że jest to jeden z największych niewypałów transferowych Wisły w ostatnich 10 latach ( kwota 800. tys. euro.) Na + technika Baa , ale z drugiej strony zastanawia mnie fakt, czy to wystarczy by grać w Wiśle?

Szarny 16.01.2010 00:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 841924)
od kiedy w futsalu używa sie do gry band? dla mnie to było smieszne..w ogóle jakim prawem ktos nazywa ten turniej turniejem halowym? na hali gra sie zupełnie inaczej w futsalu ą tez inne zasady..za 4 faul wykonuje sie tzw przedłużony karny,mozna zamiast bramkarza wprowadzic kolejnego zawodnika z pola poza tym ta gra od band to zenada;] W Futsalu to nie obowiazuje..jesli ktos z was grał na takiej murawie to powinien wiedziec ze to z grą na hali czy tez grą techniczną ma mało wspolnego bo piłka i tak potrafi odskoczyć od jakiejś malutkiej nierównosci,do tego w futsalu gra sie piłką o rozmiarze 4,ale nie taką lekką jak dzis grali zawodnicy..tylko cięższą,wg mnie ten turniej powinien byc rozgrywany na hali a nie na tym pożal się boże ''orliku?'' ;]

Ale to ma być atrakcją dla kibiców, a taka szybka kopanina jak dzisiaj jest napewno bardziej efektowna od futsalu. Futsal to zupełnie inna bajka. Z techniką użytkową tych piłkarzy, mielibyśmy tylko jedno wielkie pośmiewisko, a turniej byłby cholernie nudny. A tak pare fajnych meczy, dużo bramek, no i fantastyczna atmosfera na trybunach:lol:

Ciekawie zaprezentował się ten Issa Ba. Ale dopiero na normalnym boisku zobaczymy, czy jest dynamiczny, czy potrafi się tylko kiwać w miejscu. Technike ma na niezłym poziomie, czyli przynajmniej już coś o nim wiemy.

Wojtas 16.01.2010 00:11

uhuhuhhuh 2 tys do wykorzystania w jednym z hoteli .......,no mozna by to jakos"spozytkowac " :D :D

Kibice Amiki znowu leczyli kompleksy ,dluga przerwe mieli a do ligi jeszcze troche

turniej w sumie bardziej na luzie ,a my jedziemy szykowac forme do Turcjii.

swinia 16.01.2010 00:44

Na temat turnieju i kibiców mogę powiedzieć tylko i wyłącznie 2(dwa słowa)
NO COMMENT

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl