![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dajcie sobie na wstrzymanie i tak kijem Wisły nie zawrócimy. |
Dwóch defensywnych pomocników na Odrę? Nie mam pytań
|
Wlasnie dali powtorki z poprzedniego spotkania w Wodzislawiu...niech Kirm sie oglada i uczy wrzutek od Zienczuka, bo takiego ulozenia lewej stopy w Polsce ma niewielu pilkarzy.
2 : 0 dla nas :). To jakies jaja? Kirm znowu w I-szej jedenastce? To dermoralizuje pozostalych pilkarzy... |
Cytat:
gra: Jop Małecki Diaz Cantoro (kontrakt się kończy za miesiąc, na pewno będzie się angażował) i grałby też Pa. Brożek, gdyby nie złapał kontuzji na rozgrzewce Brawo Maciek Brawo hahaha według mnie powinien grać Kirm na lewej, na prawej Ćwielong, a w ataku dać Leszczaka.. |
jak można stawiać na Cantoro, który za niecały miesiąc i tak odejdzie ?!
zamiast tego dać Diaza do środka, Kirm na lewą a Leszczak na prawą, bądx Małecki na prawą, Leszczak do ataku .. o Diazie i Jopie w podstawowym to już w ogóle nie mówie .. strasznie mnie zirytował ten skład For_Fun - zdemoralizowany to jest ale KIRM przez pana Brożka i Małeckiego |
Na wejście muzyka z Żandarm z St.Tropez. Jak najbardziej własciwa bo to może być niezła komedia z naszą grą ;-) Brawa dla Wiślaków za zorganizowanie "wyjazdu" do Wodzislawia.
|
po tym meczu jak nie wygramy Skorża leci:
poleci: 1.1 nie poleci: 3.75 |
Kolejny popis Pawelka...pilka prze siebie i prawie gol :D.
|
Jak sie wchodzi na stadion Odry w Wodzisławiu to motywacja rośnie niepomiernie , takie pierwsze odczucia nie wspomne o graczach na tym najbardziej spłaszczonym obiekcie w ekstraklasie .
|
Jak ktos sie nudzi to polecam derby Liverpoolu. Jest naprawde kawał niezłej piły... The Reds prowadzą 1:0 :)
|
Znow zero omyslu na gre.....:/
|
czy mi się wydaje czy słyszę "małpie okrzyki" jak Marcelo lub Diaz są przy piłce?
|
Cytat:
|
mam nadzieje ze dostana solidna kare
|
Mauro "truchtacz" Cantoro w swoim stylu... zero zaangażowania...
co w nim Skorża widzi? |
To nie jest brak pomyslu...poprostu zero ruchu, nikt sie nie pokazuje do pilki, za wyjatkiem Maleckiego...
Nie ma tez poprostu pilkarzy, ktorzy mogliby rozegrac pilke z klepki, itd...to w obecnej Wisle potrafia jedynie Brozek i Boguski. |
Technicznie ten mecz to nedza, jakbym ogladal B klase. Jedyny pozytyw to taki, ze kopacze sa zmotywowani, wnioskuje to po ilosci takich malych fauli wynikajacych z walki do konca o pilke. Diaz i Jirsak w tym przoduja.
P.S. for full, to ze nikt sie nie pokazuje wynika z brakach w motoryce, jak ktos ma sile biegac to sie bedzie caly czas pokazywal. |
Póki co piłkarsko nie widać różnicy...
Więc po co przepłacać? |
Cytat:
|
15 minut -calkowita zenada...
|
ta gra to dno. Nie mogę na to patrzeć... Przypominam, że gramy z najgorszymi pastuchami ligi
|
Przegrajmy ten mecz i pożegnajmy pana Skorżę, niż mielibyśmy wygrać 1:0 po takiej grze...
Nie można wszystkiego zwalać na piłkarzy, trener musi być ślepy żeby nie widzieć, że nasza gra jest totalnie statyczna i polega na dalekich wrzutkach Alvareza, albo stratach Jopa. |
Matko Boska co oni grają....jak tak to się skończy to Skorża może pakować walizki...
|
Prawda jest taka...albo to wszystko zostanie roz.......one razem z naszymi gwiazdami albo bedzie powtorka sprzed 3 lat i skonczymy na 8 miejscu...
Wyglada to wszystko tragicznie...mega tragicznie... |
gooooooooooooooooooool KIRM
asysta Jop :lol: |
Boże, ale z nas dzieci szczęścia...
|
do walizki dorzuciłbym paru kopaczy którym wyraźnie brakuje ambicji i chęci walki
|
hmmmm gol z niczego
|
Calkowita zenada i zdobywamy gola...tylko w polskiej lidze takie rzeczy mozliwe ;).
Jop asysta :)! Brawo Mariusz. |
Może przynajmniej tym razem nie będzie w plecki...
|
Jesteśmy najlepsi...:D
|
hehehe Jopik asystent :). General Patton pola karnego, nikt sie nie spodziewal takiego podania.
|
JEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTTTTT 1:0! Nie wiem jak wy ale ja się cieszę, jestem zwolennikiem Skorży i chce zobaczyć co pokaże w trakcie przerwy, kogo ściągnie. Według mnie wina leży po stronie piłkarzy, to nie wina trenera że ma piłkarzy którzy ruszają się jak drewna... A co do Leszczaka, jest trochę mały ciałem i sądzę że póki co nic nie osiągnie w takim meczu w którym kryterium są warunki fizyczne.
|
hehe patałach Jop nas ratuje...
|
"Asysta" Jopa hhehehe.. Przynajmniej Kirm nie uwalił słupka ani poprzeczki.
|
Trzeba zaznaczyć przepiękny strzał Mariusza Jopa poprzedzający bramke - po prostu palce lizać cóż za rotacja :D:D
|
Czy my na pewno ogladamy ten sam mecz, czy moze to ja bralem jakies srodki halucynogenne, ze widze ladna gre, w dodatku dominacje Wisly w wiekszosci aspektow na boisku?
|
Nie ma Brozka i troche lepiej gramy ; p ale Jop mimo asysty (niechcianej) znowu wolny ; ), Małeckiego bym wywalił jeszcze i atmosfera w druzynie moze byłaby dobra
|
Skorża ponosi jakąś tam wine wiadomo ale on nie uczyni tego żeby nasze grajki miały ambicje oni sami tego muszą chciec ...co do meczu smieszny gol ale gol
Jednak nie jest zle chlopaki sie sprezyly |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl