![]() |
Średnio gra Wisła... ale są przebłyski, mam nadzieje że strzelą 4 bramki w 2 połowie :D. Diaz i Jop bezsprzecznie najgorsi. Najlepiej gra Marcelo, Małecki i Alvarez...
|
Chcemy chcemy. Nic sie nie zmienia, trener mial juz duzo czasu do pokazania swojego warsztatu. a jego zespol prezentuje dno.
|
Cytat:
|
Nie dosc ze nie ma ambicji,to jeszcze dodatkowo nie ma umiejetnosci . Kiksy, podania do nikogo z kazdym meczem gramy coraz gorzej.Po akcji Matusiaka mamy szczescie ze nei przegrywamy..
|
Wieje nudą jak na wykładach z algebry liniowej. Pierwsze 30 minut to totalnie zlewali jaki będzie wynik. Byle Levadia prowadziłaby 0:2. Potem trochę lepiej ale... sędzia c.. nie dał karnego no i poprzeczka po ładnym strzale Jirsaka który i tak jest beznadziejny. Remis jest i pewnie będzie sprawiedliwym wynikiem.
|
Szkoda że Skorża toleruje te wykopy z obrony do ataku i liczenie na fart, że zgarniemy tą piłke ..
drużyna gra jak bardzo dlugi czas już i nie widać zmian, widocznie taka nasza taktyka .. szkoda, że wszystkie najlepsze drużyny grają po ziemii ;/ u Smudy odrazu na kadrze było jak ktoś grał górną pilke : po ziemii po ziemii ! .. ( wcale nie jestem zwolennikiem Smudy ) i jeszcze wkur___ mnie to jak piłkarze leciutko są zachaczeni, albo niby dostał z łokcia w głowe, powtórki pokazują, że lekko go może musnął ale dłonią, a ten leży i udaje !! pilkarze powinni być karani nawet przez komisje ligii, to może odechciało by im się udawać jakby tydzień śniadania nie dostali patałachy .. |
Wiecie o jaki transparent chodzi?
|
O jaki transparent chodzi ?
|
I TO JEST wujek KUBY?????!!!!!
|
lol gol jop ty $%^$%^%
|
pograliśmy..
|
ja pjerdole nie wierze
|
JOP i gol dla Cracowii
|
no może jednak tworzymy tą listę?
Macie Swojego mentora SKORŻĘ hahaha <lol> |
****a jebani amatorzy, jak tak można kompletnie sobie olewaja swoją prace oszuści !
|
Jeśli tego nie wygramy a Skorza nie poda sie do dymisji to bedzie bez honoru i bedzie to wielki skandal!!!!:evil:
|
Skorżaaaa...out.
|
Wstyd i hańba.
|
1:0 dla lepszych...
Przecież nasi pod polem karnym Cracovii to nawet piłki prosto podać nie umieją...tak słabej gry to jeszcze w tym sezonie nie widziałem |
Masakra
Żenada, masakra, porażka, dno...itp. itd.
Panie Skorża, odejdź Pan - wstydu oszczędź !!! |
moze poczekajcie do konca meczu........
jeszcze to wygramy! choc z taka gra bedzie ciezko |
"lekko przytrzymany Brożek.." - hahaha .
|
bedzie tak jak ostatnio 4-1
|
Wezmy sie po meczu i demonstracja za odejsciem Skorzy pod klubem na forach itd...
|
Cytat:
|
Blad Marcelo i gol...szkoda, bo takie drewno w przeciwnej druzynie, ze oczy bola.
Drugie pilki sa grane dlatego, ze nie ma zupelnie ruchu bez pilki i stoperzy musza tak grac. A Skorza to naprawde doluje tego Wojtka...przeciez gral lepiej, niz Kirm, a Sloweniec poraz kolejny jest forowany... |
Skorża out:
1. bebeto 2. pysio |
uwielbiam Cabaja - za to, że umie się rozminąć z piłką i na dodatek z tego śmiać.
|
Cytat:
|
3. leszekpw
|
Cytat:
Otrząsnij się chłopie. To nie FIFA 10 ! |
a kogo? on jest odpowiedzialny za ta kopaninie!
|
Co Jest!!!! K...........??????
|
żal to oglądać ale trzeba wierzyc
|
Czego się spodziewaliście? Przecież wiadomo było już dawno,że czas Skorży już w Wiśle minął(niezależnie od dzisiejszego wyniku).Dla mnie szokiem jest,że nie wyleciał po Levadii.Teraz oglądamy ostatnie jego podrygi.
|
Cytat:
|
Co to za jakieś "wrzutki"....??????
|
Jeżeli nie wygramy tego meczu Skorża może pakować walizk i tym pożal się boże zawodowcom obciąć co najmniej 50% z pensji każdemu. To będzie granda jeśli przegramy 3 najważniejsze mecze w sezonie. Niech grają i przykładają się do treningów albo wypier***** rowy kopać za 1000zł na rękę jak im tak tutaj źle.
|
Naprawdę czy winą Skorży jest to że z prawie stojącej piłki skrzydłowi dośrodkowują tak że nic z tego nie wynika???
|
A jirsak znowu najlepiej podaje ale nadal bedzie wielu krytykujących na forum
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl