![]() |
Ale Najman spierdalał. :-D
|
O fuck :O Tego to się nie spodziewałem.Brawo Pudzian !!!!!
|
co ustawiona?!? jakby nie sedzia pudzian by go zabil :o
masakra totalna! dobrze ze wmlocil temu palantowi... |
jaka miazga!!!!!!!wiedziałem, że Pudzian go zleje :D:D
|
Wyglądało jak bitka na dyskotece pomiędzy "kozakiem" a "bramkarzem" :rotfl:
|
Miesiąc czekania na 20 sekund "walki"... :( but but but, bomby na głowe i po sprawie.
|
Nie no jaja normalnie, co ten Najman chciał?żal...Dobrze że nie poszedłem sie wylac bo bym walki nie zobaczył:D 4 miechy czekałem na tą walke, kumpli zaprosiłem, piwa nakupiłem...47 sekund i po wszystkiemu:D
|
A czy zdajecie sobie sprawę że Pudzianowski koksi jak krowa a Najman jako bokser nie ma takiej możliwości?
Rezultat tej walki był wiadomy przed walką. Najman wyszedł tylko po kasę a i tak mam do niego szacunek za to że wyszedł. Ja bym nie był w stanie Pudzianowskiemu w oczy popatrzeć. Tak jak mówiłem:D Który to z was czekał na tą walkę?:rotfl: Mówiłem żeby lepiej wcześniejsze obejrzeć:evil: |
ja chce teraz walki Pudzian-Adamek :D tak dla jajec :D
|
Można było się tego spodziewać, mimo że Pudzian gorszy technicznie to coś tam z Karate umie, a pewnie teraz sporo trenuje. Ciekaw jestem jak będzie dalej z jego karierą, musi poprawić technikę to na pewno.
|
k***a znowu 3 godziny czekania - walka kilkadziesiąt sekund. A wystarczyło jutro puścić Teleexpress.
Wynik do przewidzenia |
UniaTarnówZKS1928 no za 50 tys złotych :lol: Pudzian dostał 200 tys
|
To się Celebryci i Herbusiowa naczekali na trybunach na walke i się naoglądali! :D Dobrze że Pudzian jeszcze sędziemu nie włomotał przy okazji :)
|
Może teraz Popek z firmy bedzie chciał sie z Pudzianem zmierzyć ? On tez w MMA
|
Ja się pytam gdzie jest pas Polsatu?
|
Ogladalem kilka walk Sappa, ale sila ciosow Pudziana jest poprostu niesamowita...w dodatku ta szybkosc...ale chce go zobaczyc z kims powaznym w MMA i wtedy rzetelnie bedzie mozna go ocenic. Potencjal jednak bardzo duzy :).
|
Ciekawy jestem przyszlosci Pudziana w MMA. Da sie siła wszystko nadrobić ? Po tej walce wyglada ze tak.
Low kickami myślalem ze mu nogi polamie. |
Cytat:
|
Kasa kasą. Ale ja bym za te 50 tys nie wyszedł. Najman ma szczęście że technika Pudziana jest mega słaba. Bo nie trafił go praktycznie ani razu centralnie. Muskał go a walke przerwano bo jak Najman ma się uwolnić jesli Pudzian jest u góry? Nawet jakby kciukiem bił najmana to by go znokautował bo najaman mógł tylko leżeć.
|
Cytat:
|
Pudzian nakoksowany tak że dobrze że mu serce nie stanęło - Najman w sumie jak to Najman - akurat tego się spodziewałem.
Oprawa - coś wspaniałego - jak na dożynkach ( nawijający braciszek itd ) - komentarz eksperta w stylu "tyłek mu wystaje za liny" , "walnie go cepem" - dramat !!! Ujęcia celebrytów -: Pseudoaktor Mroczek, jego Pyza , homoś , upadły piosenkarz alkoholik, córunia "nie chcem ale muszem" , głośnodajka Herbuś - ludzie co ja oglądałem ??? Mam poczcie wstydu że siedziałem do północy jak głupi wał żeby to zobaczyć. |
Cytat:
ale wolałbym Mroczek - Pudzian hehe |
Najman raz czy dwa razy kopnął Pudziana, a ten jakby nic nie czuł, poszedł niczym czołg :D
Szacunek dla Pudziana za to, że jak się za coś weźmie, to robi to na 100%. Gdyby każdy miał jego charyzmę, to mielibyśmy wielu wybitnych sportowców |
Nowa jednostka czasu:
1 gołota - 53 sekundy 1 najman - 44 sekundy Jedyne co mi przychodzi na mysl: "ALE MU NA****DOLIŁ!!!!" |
Cytat:
Pudzianowski wyskoczył na pełnej furii, czerwony ze złości(swoją drogą to nawet nei chciałbym być sedzią, bo chyba też lekko zerwał przy powstrzymywaniu Pudziana:-P) Daniec żartował, że walki Andrew w Teleexpressie ludzie se obejrzą, a co powiedzieć o tym. P.S. Mroczek przyszpanował nową kamerą, uciechę miał jak dziecko na komunie:rotfl: |
I po ptokach. Można się było tego spodziewać. Walka wyglądała jak bicie mordy na tyłach dyskoteki. Najman całkowicie zaskoczony, że taki mięśniak jak Pudzianowski może być jednocześnie tak cholernie szybki.
|
Cytat:
DOKŁADNIE! Wreszcie ktoś o podobnym zdaniu jak ja! Pudzian nakoksowany także jak ma nie mieć siły? Najman -ciota. Co by nie mówił każdy wie że chciał zarobić. Nazywanie tej walki walką stulecia jest trochę nie na miejscu. Co najwyżej walka weekendu. CZY KOKS JEST DOZWOLONY W MMA!?!? |
To nie sędzia przerwał walkę, tylko Najman ją poddał.
Wie ktoś czemu Pudzian walczył w butach ? I czy wolno? |
A gdzie był Krzysiu Ibisz?
|
Cytat:
http://images1.fotosik.pl/296/11e1960979d075c1med.jpg |
Brawo Pudzian !!!!! POLSKA ZAWSZE GÓRĄ!!!!!!!!!!
|
Najman ZUCH!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
przeciez tego najmana najebał nasz gość Wawrzyk... co mozna bylo sie spodziewać po tym leszczu? Dostał 4 low kicki jak petardy i zmiękł, zresztą nie ma sie co dziwic bo pudzian siłe ma ogromną.., co mnie zaskoczyło... szybkosć pudziana x)
|
A ja mam pytanie,czy doświadczony zawodnik MMA, nawet nie z górnej półki poradził by sobie z Pudzianowskim?Przetrwać pierwsze uderzenia i kontrować,albo zejść z Pudzianowskim do parteru i tam go jakąś dzwignią zaskoczyć? Czy to nie jest tak,że pojechałby na galę do Japonii i koniec by było jego bajki?
A tak swoją drogą cała ta walka,ci ludzie siedzący dookoła i lansujący się, byleby kamera łeb uchwyciła,żenujące. Typowe polski mordo bicie. A organizacja tej gali żenująca. Jak Pudzianowskiemu będą dawać takich przeciwników jak jakiś Nejman to jeszcze facet pomyśli,że jest dobry:) |
Cytat:
|
Pochłońcie dwa dropy i wiaderko białka to też będziecie wyglądać jak on.
hyhy U Pudziana są to lata ciężkiej pracy od łebka. A że wsunie jakieś odżywki to normalne u 99% trenujących. (nie wliczając tych którzy zrobią brzuszki leżąc na materacu podczas oglądania "Pierwszej miłości.) |
Dobrze, że zrobiłem to samo co w przypadku walki Gołota - Adamek, włączyłem Polsat parę minut przed główną walką. Nie zmarnowałem 2h :rotfl: (nie interesuje mnie ten sport).
Low Kick Pudziana > kopnięcie z półobrotu Chucka |
Po pierwsze to z MMA nie ma nic wspolnego bo
kategoria obejmuje od 92 do 120 kg (pudzian 125) po 2 NIE WOLNO MIEĆ BUTÓW (NAWET ZAPAŚNICZYCH) a takie miał Pudzian po 3 Pudzian naszprycowany, najman obtłuszczony CO TO KUR** BYŁO!? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl