![]() |
Cytat:
|
Na majstra to my idziemy ! A w niedzielę odskoczymy na 14 pkt i upokorzymy Amicę ! Mocno w to wierze , dawno nie wygraliśmy z nimi , ostatnio 2 lata temu w Poznaniu 2 : 1 po golach Pawła Brożka i Zieńczuka , wiec najwyższy czas zmienić to w niedziele. Ale będzie smaczek i prestiż u nich wygrać ! :) :D ;D
|
Kirm i Gancarczyk po golu.
I 3 pkt w Krakowie.. ;P |
jako zapowiedź meczu dałbym słowa:
Już w najbliższą niedzielę, Wisła Kraków zagra we Wronkach z tamtejszym Lechem. Ano wiadomix, że 3 pkt. będą. Myślę, że zakończy się 1-3 ;) |
wyjechałem na kilka dni poza Kraków i jestem nad morzem (polskim). Jest tu jedno sanatorium, ktore widzę z mojego okna. Stał na nim dumnie złożony z czterech liter wielki neon L E C H.
Wczoraj była wichura. L spadło, zostało ..ECH... Cóż dodać: ucieszyło mnie to |
"Marcin Borski z Warszawy poprowadzi szlagierowe spotkanie 10. kolejki między Lechem Poznań a Wisłą Kraków".
Brawo, znów zaczyna się przekręcanie!!! edit: skończyły się wyniki, skończyło się kibicowanie poznańskich żelusi? http://www.sport.pl/pilka/1,70993,71...e_kibicow.html |
to jest po prostu skandal, jakby sędziów z innego miasta nie było. Przecież wiadomo, że będzie na remis sędziował, albo na Lecha.
|
Coś czuję, że będzie to mecz Tomka Jirsaka. Strzeli bramkę z dystansu, będzie miał asystę i wygramy 2:0 :)
Żeby tylko Małecki, Brożek, Głowa i Diaz wrócili do poziomu na jakim grali przed wyjazdem na reprezentacje. Bo w tym tygodniu wszyscy, solidarnie, zagrali piach w swoich kadrach.. |
Sytuacja kadrowa bardzo dobra, najważniejsze, że nie przybyło nowych urazów.
Jak nie teraz ograć Lecha, to kiedy? Mamy po swojej stronie konkretne argumenty. Spora przewaga nad Lechem gwarantuje komfort psychiczny. Oni muszą wygrać, my możemy. Stawiam na wygraną 1-3. |
Musimy pamiętać że nie wyrównaliśmy rachunków za sromotną porażkę w Krakowie. Najwyższy czas. Żadne myślenie o punktach gra na całego piękna dla oka i żebyśmy widzieli zaangażowanie u chłopaków. Po meczu ze Śląskiem wysoko postawiona poprzeczka.
|
Wisła jedzie rozbić Lecha
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że Skorża odpowiednio zmotywuje zespół, a nasi zawodnicy nie będą się sugerowali osłabieniem poznaniaków. Nie mogę zapomnieć z czasów Kasperczakowskich dwóch meczów z osłabioną Legią na wyjeździe, które skończyły się 4-1 i 5-1. Wtedy też byliśmy na fali, prowadzili w lidze, zdobywali mistrzostwo, ale niesmak po tych meczach pozostał. A i satysfakcja warszawiaków mnie wkurzała.
|
Cytat:
|
Ja tam pamiętam jak dziś: "CH** Ci na imię, Gajtkowski CH** Ci na imię"
TYLKO WISŁA! |
Cytat:
OT: http://demotywatory.pl/271455/Krzycz...to-wypie*dalaj :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Zobaczycie będzie pogrom we Wronkach :D
|
Cytat:
Dokladnie. Oprocz checi powiekszenia przewagi nad Amika jest jeszce jeden aspekt. 3 porazki i jeden remis z kuchenkami. w zeszlym sezonie( o ile sie nie myle)...rewanz czas wziasc. |
Jak strzelimy szybko pierwsza to juz pójdzie z górki. Im dłużej się będziemy męczyć tym gorzej
|
Cytat:
|
A tak wyglądają typy bukmacherów:
Lech x Wisla 2,65 - 3,10 - 2,55 bet-at-home (sponsor Wisły): 2,50 - 3,20 - 2,60 betclick (sponsor koziołków): 2.60 - 3.00 - 2.60 bwin (sponsor poległych): Krótko mówiąc każdy stawia na swojego a bwin na remis:D |
Cytat:
|
A taka ciekawostka, nasi piłkarze obecni dziś w Grodzisku na meczu Dyskobolia - Luboński FC 2:3.
|
Jutro czas zmazać plamę po meczu z Levadią bo z całym szacunkiem ale zespoły typu Ruchu itp to przeciętność więc z Lechem będzie prawdziwy wykładnik.Liczę oczywiście na 3 punkty po świetnej grze!
|
Cytat:
W dobie kryzysu... Cytat:
|
Lech to kolos na glinianych nogach, kolos oczywiście w realiach polskich. Damy radę, choć może wpaść jakaś bramka bo Lech rzadko u siebie nie zdobywa bramek.
|
Sądze że tutaj szybko dostane odpowiedz. W zeszlym sezonie była taka prowokacja w strone leszka w meczu PP. Taka sektorowka i moje pytanie i czy LPH LPU LPJ tez cos znacza?
|
Jest już gdzieś podana kadra wielkopolan na jutrzejszy mecz? Arboleda wyleczył kontuzje?
Cytat:
|
LPH- Lech Poznań Hooligans
LPU-Lech Poznań Ultras LPJ-Lech Poznań Janusze (motyw z wyjazdu do Gdańska). |
Cytat:
Ja tam wole nawet i brzydkie zwyciesktwo :) to nie jazda figurowa :) Ja mysle ze obie strony znajac wage tego meczu pojda jutro na wojne Ciekawne niby 1/4 sezonu dopiero ,a tak na dobra sprawe w wypadku zwyciestwa na Amika nasza pewaga moze wyniesc 14 pkt-przeciez to w cholere duzo ....jak to mozlwie ze oni tyle punktow pogubili |
1/3 sezonu.
wygramy...albo remis 2:2...:) |
A co oznacza LPC ??
|
My ciągle ścigamy się o mistrza z Legią czy Lechem a patrząc na tabelę to raczej na Ruch czy Polonię musimy patrzeć.
Na razie sezon podobny do tego z przed 3 lat i tylko że Wisła się z tego schematu wyłamuje |
A może jeszcze Bełchatów będzie nas ścigał?
Polonia Bytom i Ruch za tydzień grają miedzy sobą. Ponadto żaden z tych zespołów nie grał z Legią i Lechem. To są mecze gdzie mają szanse pogubić punkty. Dopiero pod koniec rundy zobaczymy kto nas ściga i myślę że Legia będzie wśród tych drużyn. (Lech nie jestem pewien) Bełchatów już grał z nami, Lechem, Ruchem i ma teraz (poza Legią) teoretycznie łatwiejszych rywali:D |
Zwycięztwo dzisiaj będzie bardzo dobrze smakować. Mile widziane.
|
Nic Was nie nauczyła Levadia? Nie wolno lekceważyć żadnego rywala, a zwłaszcza Amiki i Legii.
|
Witam Koledzy:) Sluchajcie mam Pytanko czy dzisiejszy mecz bedzie w odkodowanym canal + ??
|
Cytat:
|
Cytat:
W kontekście wczorajszego wyniku Legii, remis biorę w ciemno. |
No tak na tvp 2 bedzie ale w tamtym sezonie byly i na tvp i na cyfrze ?? I mnie interesuje czy bedzie na cyfrze bo ciekawiej sie mecz oglada lepszy klimat :D w tamtym sezonie pare mecziow bylo odkodowanych na cyfrze ;p i stad oje pytanko
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl