![]() |
Cytat:
chyba tużeś chciał to wpisać.. http://forum.niebiescy.pl/ a może sie myle? |
Cytat:
Zabiłeś mnie tym. Nie psuj święta, trzeba się jakoś pocieszać:> |
Cytat:
Powiem ci ze 4-5 lat temu spokojnie mogłbym odpisac ze kazdy Polski zespol przejdzie 2,3 rundy grajacego wtedy Pucharu Uefa. Dzis jak pomysle ze jest duze prawdopidobienstwo ze odpadamy po pierwszej rundzie ,i fizycznie wysiadamy gdzies w 60 minucie meczu to cos mnie trafia co sie stalo z polskim futbolem. |
fan1906 - nie pomyliłem.Wisły już nie ma w pucharze polski.Gdyby grała byłbym za Białą Gwiazdą.A to że jestem sympatykiem Wisły nie musi automatycznie oznaczać że również mam kibicować Lechii i Jagiellonii.Mieszkam na Śląsku i dlatego chciałbym Ruch widzieć jako triumfatora PP.
|
Cytat:
|
Pisałem przecież że jakby Wisła grała to bym Wiśle kibicował,więc logiczne komu będe kibicował jutro.A wracając do pucharu polski - myśle że dla Ruchu półfinał może być trudniejszy niż mecz finałowy.Pogoń Szczecin nie przypadkiem zaszła tak daleko,myśle że rozgrywki pucharowe mogą być dla nich priorytetem gdyż o awans do ekstraklasy może być ciężko w tym sezonie z takimi zespołami jak Widzew,Łks czy Górnik Zabrze.
|
Wie ktoś czy "leci" gdzieś w TV mecz Ruch-Pogoń na żywo? Bo nie mogę znaleźć..
|
Cytat:
Polecam stronę: http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
Ruch - Pogoń poleci na orange sport info
|
Cytat:
Cytat:
a ty czasem tam Zawiercie nie miałeś wpisane hmmm?? |
Może być też z Żywca. Ich też na chama do Śląska przydzielili.
Jaga wygrywa z Lechią 2 do 0. Wygląda na to że to białostoczanie pojada do Bydgoszczy. Lechia prezentuje się tragicznie. |
Karny dla Lechii i bramkarz broni nadal 0-2, w drugim meczu narazie niespodzianka bo Niebiescy tylko remisuja 1-1
|
Nie, nie Zawiercie,ale blisko zresztą nie wazne to nie temat o mnie ale o pucharze polski.Szykuje się niespodzianka w Chorzowie.Niestety miałem racje że z Pogonią będzie ciężko.Myśle że zwycięzca tego półfinału zdobędzie PP.
|
Czy Mysiak nie grał kiedyś w Wiśle ?
|
Cytat:
|
Zbyszek opryszek ma słabość do Ruchu..Chyba mnie mdli... :P W finale Jaga z Ruchem zagra. Wielka szansa dla Białostoczan i dla Probierza. Jestem ciekaw czy Michał Probierz będzię nadal trenerem Jagi, gdyż jak wróble ćwierkają ITI zaciska pętle właśnie na nim, a nie na Skorży.
|
grał
następnym razem sprawdź na: http://www.90minut.pl/news/120/news1...-na-Ruchu.html Cytat:
w Jadze ma co chce, może bez rewelacji ale adekwatnie do jej możliwości, poza tym gdyby nie punkty ujemne to Jaga prawdopodobnie zajęła by najlepsze miejsce w E-klasie w swojej historii, no i już ma większe szanse na finał PP mówcie co chcecie ale tam lepiej chyba w historii klubu nie mieli (poza ujemnymi pkt oczywiście ;-) ) |
Ruch był zdecydowanie lepszy, myśle że nie powiedział ostatniego słowa.Dwa mecze do wygrania i gra sie w europejskich pucharach .
|
Drugi karny dla Lechii....
no gol :D gdyby wcześniej tak strzeli było by już 3-2 dla Lechiii Dawidowski dobry symulant :> |
Dawid to jest klasa sama w sobie :D Taki piłkarz w obecnej formie to skarb :D Ciekawe co by było, gdyby grał od początku - 4 karne? :D
Lechia zagrała baaardzo słabo. A mimo to mecz był spokojnie do zremisowania, by nie powiedzieć do wygrania. Niestety Kafarski się przeliczył, nie można w takim meczu wystawiać rezerw... A Kosznik to chyba ma niezłe układy z trenerem, koleś nie prezentuje nawet poziomu I-ligowego. Nie mówiąc o ekstraklasie. A Białystok zdobędziemy! |
Jak na razie korzystny wynik dla Pogoni, nie żebym coś specjalnie miał do Ruchu, ale odpadnięcie z Pucharu Polski korzystnie wpłynęło by na ich postawę w lidze:P
|
Pogon musi przejsc dalej, Ruch sie niech skupi na Lokomotivie Poznan..
Cytat:
|
I stało się :P tak btw. Czy w naszej historii zdarzyło się by II ligowiec reprezentował Polskę w pucharach?:P
|
Niespodzianka Ruch poza PP,aczkolwiek trzeba Pogoni pogratulować bo w tym meczu napawde się starali.Najlepsze było jak komentatorzy martwili się że Legia nie będzie grać w europie bo 4 miejsce nie gwarantuje LE gdy Ruch odpadnie z pucharu Polski.
A swoją drogą moze być ciekawie bo Pogoń może nas reprezentować w LE i jednocześnie nie awansować do ekstraklasy:) |
A ja się cieszę, przynajmniej Ruch będzie MUSIAŁ walczyć w lidze żeby grać w LE więc Lechowi nie odpuści :D
W sumie nie doszło by do tego że liczymy na inne drużyny, gdyby nasza Wisełka nie dawała dupy :-/ |
Dokładnie, przynajmniej będziemy mieli pewność, że Ruch da z siebie 100% w meczu z Lechem. W końcu walczą o europejskie puchary, czyli kasę dla kluby i możliwość pokazania się dla zawodników.
A co do finału to trzymamy kciuki za braci z Gdańska! |
Cytat:
|
Cytat:
W 1992 r Puchar Polski wygrała Miedź Legnica po serii rzutów karnych z Górnikiem. W europejskich pucharach ( Puchar Zdobywców Pucharów) przegrali w dwumeczu z AS Monaco tylko 0:1. A bramkę jak dobrze pamiętam strzelił Djorkaef. |
W tym roku do czegoś takiego nie dojdzie. ;) Puchar dla Lechii! :D
|
Na jakim na kanale na Sopcascie jest meczyk JAGA-LECHIA ??
|
Właśnie, rzekomo miał iść na 56947, poszedł nawet zwiastun... i włączyła się prognoza pogody z wiadomości :lol: Oglądam tutaj:
http://www.freedocast.com/ekstrakl11#player Ale działa dramatycznie, więc trzeba będzie poszukać lepszego źródła. |
Cytat:
Nie podoba mi się, że kibice JAGI cały czas nazywają Lechię kur** - trochę szacunku z wiadomo jakich powodów. |
Jaga ogolnie slaby doping + mogliby ograniczyć tym "komu" chca strzelic gola.
Na kanale 56947 lajtowo chodzi. :D |
no i final Jaga-Pogon
|
no to po pucharze dla Lechii... heh, Franek..
|
Franek zepewnia Jadze tyle ile zapewnia. Szkoda ze nie ma go z nami. Niech gra tam i do 40stki!
|
czyżby jednak? 1-1 !
|
Cytat:
|
Jaga, Jaga, Jaga - kur** stara !
Co oni sobie myślą, cały czas wyzywają naszych braci. |
a czy mi sie wydaje czy Jaga wprowadziła do swojego śpiewnika przyśpiewkę "jazda, jazda Jagiellonia" po jakimś tam meczu z nami, jak śpiewaliśmy "Tylko Ty w moim sercu Ty... Wisła kochana"?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl