![]() |
"Wiślacki Świat" jest w niedzielę nieczynny. Spróbuj w restauracji "u Wiślaków", tam mogą być jeszcze bileciki.
|
Cytat:
dobrze napisał mic mi chodzi o zawodników na co dzień grających w ME , w ostatnim meczu z Zagłębiem w 84 minucie na boisko wchodzi Jirsak , a zamiast niego powinien wejść 18-19 latek najlepiej napastnik (bo tu mamy najwiekszy problem, nie liczac pozycji bramkarza ) bo takiemu 18 latkowi te 5 minut da wiecej niż Jirsakowi. |
Cytat:
Dawanie szansy młodym piłkarzom jest jak najbardziej OK. Ale jeżeli młodzi piłkarze chujowo grają w piłke nożną, to nie zasługują na gre. Proste i logiczne. Masz przykłady młodych piłkarzy, którzy grają w drużynie. Ćwielong, Małecki i Marcelo. Przecież Skorża ich wystawia nie dlatego, że są młodzi, tylko dlatego, że są lepsi od pozostałych. |
A w Sosnowcu można jeszcze kupić bilet od kogoś?
|
Cytat:
|
ale jest swieto i WŚ jest zamkniety.
|
Cytat:
|
Cytat:
jak kupowałem w czwartek sprzedane było ok 500 sztuk.... |
Jeśli ktoś jest chętny, to mam trzy miejsca w aucie na dziś do Sosnowca, mogę zabrać osoby z Krzeszowic lub Olkusza... co by taniej wyszło i samemu nie jechać :)
|
Chyba można w Sosnowcu bilety kupować dlatego podejrzewam, że dużo ludzi może dojść dopiero tuż przed meczem
|
Syn wielki fan Wisły przejechał dziś 400 km do Krakowa aby być na meczu niestety kasy zamknięte!!!!!
Co ma robić może ktoś ma bilet na zbycie albo pomoże w inny sposób. Chłopak ma 17 lat i błąka się po Krakowie |
kupi w sosnowcu.
ps. tak na chlopski rozum, trudno zeby byly otwarte jak dzis swieto edit, i nie w kasie tam kupi, tylko bedzie chodzil ktos z biletami ze stowarzyszenia |
Jaka jest kadra na to spotkanie ? Nigdzie nie moge znalezc
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21607
I jak cieszycie się :/ ? Ciekawe z jakiej strony pokarze się Cebanu. Miejmy nadzieję, że pójdzie w ślady Dolhy i godnie zastąpi Mariusza. Może wreszcie 'wypłynie' talent Ilie? |
Cytat:
Kazimierski i dobry trening wraz z grą to piłkarski oksymoron. |
z jednej strony mamy ogromny problem, bo nie ma klasowego bramkarza - tu zawalil klub na calej lini
z drugiej strony to dobrze dla Ilie bo uwazam go za bardzo zdolnego chlopaka ze dostanei szanse sprobowania sie w meczu o stawkę w pierwszej druzynie powodzenia |
I wyszło na moje wprawdzie po kontuzji ale Cebanu w bramce jak nie podoła to coz gratuluje wam rozeznania. Jak nie to jeszcze lepiej
|
A mi się wydaje ze bedzie stał Filip Kurto.
|
No to mam nadzieję, że Ilie wytrzyma presję i da sobie radę na bramce. Najlepiej, żeby szybko strzelone bramki Wiślaków odciążyły go i pozwoliły na większy spokój.
|
Cytat:
|
Jak już z pola ktoś ma iść na bramkę to tylko.. Diaz ;)
|
Chyba Arek Głowacki by stanął na bramce, albo Marcelo. Bo skoczni :)
|
royal ma racje. Napewno padnie na Diaza:P. Zarty zartami, ale miejmy nadzieje, ze Cebanu bedzie bronil przez caly mecz. I to dobrze bronil.
|
Cytat:
Po za kadrą A jest do rozgrywek zgłoszona kadra B (jak w pucharach)? |
W środku Cantoro i Sobol. Czyżby znowu duet, który rozniesie obronę przeciwnika? Ilie Cebanu. Mam troszkę obaw, ale oby pokazał, że dobry z niego bramkarz. I żeby tylko obrona nie sprawiała mu przykrych niespodzianek. GKS się na nas rzuci. My musimy szybko zacząć punktować.
|
O ile nasze zmiany w składzie były do przewidzenia, o tyle Bełchatów po rewolucji. U nas Cantoro za Diaza, Diaza brak nawet na ławce. Cebanu za kontuzjowanego(?) Pawełka. Ja liczylem na Ćwielonga za Kirma, ale jednak Słoweniec w wyjściowej jedenastce. W Bełchatowie Cecot, Gol, Cetnarski i Małkowski na ławie, za nich Szyndrowski, Tosik, Costly i Korzym. Na tych dwóch ostatnich trzeba uważać. Tosik pewnie czerwień dostanie, bo to kosa nie lada.
@royalmichael Cantoro to żadne zaskoczenie- z Lubinem też wszedł najpierw Cantoro. Zresztą Argentyńczyk grał całkiem nieźle, a Jirsak bardzo przeciętnie. |
Ale że Cantoro zamiast Jirsaka o.O
No ale trener ich widzi codziennie na treningu to lepiej wie kto w jakiej jest dyspozycji |
W C+ potwierdzają wiadomość o pieniądzach za Uche przy Grzesiu Mielcarskim ; D
PS Cebanu niepewnie, to mogłoby być gorsze od Pawełka klopsów ; / |
No to macie zbawce Cebanu :lol:
|
pewny chwyt, co wy chcecie
|
Kiedy ten biedny Cebanu ma sie nauczyc pewnosci w grze skoro gra w I skladzie raz na rok?
|
O Boże, Cebanu o.O Nie mamy bramkarza w ogóle ;/ ani pawełek ani cebanu
|
Cytat:
|
Sami, bez urazy, ale zmieniłbys avatar. sory za ot
|
ALe setę miał Kirm. Oby nie skończylo się na jednym dobrym spotkaniu tego zawodnika
|
co ten kirm zrobił :/
|
Jaka perfidna ręka i grają w "10"
1:0!!!!!!!!!!! |
Karny I Czerwona ?
|
Głowa ! 1:0 !
|
Brawo dla arbitra, ładnie wychwycił!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl