![]() |
4:1 Pawełek Show:)
|
Mariusz "****a jego mac" Pawełek!
|
Brawo Pawelek
|
niestety znowu babol MAriusza
|
brawo mario
w Gdańsku tez dobry prezencik mógł zrobić |
Mariusz Pawełek - kolejna 'bombowa' interwencja...
|
z Pawelka nic nie bedzie, nigdy... nie wiem co on u nas robi.
Przynosi hanbe Wisle, takich szmat sie nie zapomina.. Niszczy wszystko co zbuduje druzyna, jak zagra w kolejnym meczu, to ja juz nie wiem.. Podkreslalem to 100 tysiecy razy, ze taki bramkarz, co z dupy wpuszcza takie babole nie ma szans by zalugiwac kiedykolwiek na miano dobrego. Nawet jakby obronil 1000 trudnych pilek, to nigdy nie da pewnosci ze nie zeszmaci kolejnej. |
Pierwszy raz od długiego czasu obejrzałem grę naszych z taką przyjemnością, dawno nie widziałem tak jadącej za akcjami obrony, nic tylko kontynuować taką grę w następnych meczach.
|
Brożek dzisiaj tak naprawdę gówno gra. Jak ma akcję, to się mota, a jak dostał patelnię od Ćwielonga to strąca gołębie na dachu stadionu. Dzisiaj dla mnie jego gra in minus. Małecki w sumie też pyta, sporo tracił, niedokładnie podawał, ale dwie strzelił :) Brozio może się obudzi, chociaż niemrawo mu to idzie. Reasumując - bardzo ładna gra Wisły, szybko i co najważniejsze SKUTECZNIE. Chcę widzieć tak walczącą Wisłę.
PS. Chciałem napisać, że nawet Mario coś gra, ale mnie wyprowadził z błędu... CO TO BYŁO, MARIO??? |
i gdzie jesteście obrońcy Mariusza? omg patrzył się na tę piłkę jak sroka w gówno. zero reakcji
|
Cytat:
|
Ktoś to kur.. mówił, że Mariusz błędów nie popełnia ?
Cebanu musi wejść do bramki, jeśli nie wejdzie to Skorża jest idiotą |
Cytat:
Panie Kaziu gratulujemy podopiecznego! |
Cytat:
Tutaj bardzo dobrze sie sprawdza przyslowie: Nie chwal dnia przed zachodem slonca:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Dzięki Mariusz, sprawdziłeś moje typowania w konkursie i wiedziałeś, że obstawiłem 1:4! :|
|
Niee... Drużyna grała bardzo fajnie przez 93 minuty i sprawiała bardzo dobre wrażenie, które w 1 chwili zniweczył Pawełek... Taki klops!
|
Dzięki Chłopaki-dobra robota!:)
Na minus- znów rozwalamy gości i wchodzą repy zamiast jednego czy drugiego młodego. Oj Pawełek...:( |
Po co Pawełek lazł przed bramkę. grzyby poszedł zbierać ;| , ta bramka chyba wszystkim otworzyła oczy nawet obrońcom Mariusza ;/
|
Wedlug mnie Pawełek wbił sobie gwoźdź do trumny !
|
Koniec: 4:1
Mariusz puścił Pawełka ;-) Mecz był wygrany, więc ten głupi gol nie zrobił różnicy, oby nie zdarzały się takie sytuacje w przyszłości przy mniej korzystnym wyniku. |
Brawo Pawełek! Co za cudowna interwencja:rotfl:
|
Moze zamiast przyczepiac sie do Pawelka (chociaz to jest wina w 90%), to lepiej do zawodnika ktory frajersko stracil pilke a drugi stal obok sie sie temu przygladal...
Cebanu do bramki ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
Kapitalny mecz Pawla Brozka! 2 razy wylozyl na tacy pilke Maleckiemu, po jego dotknieciu padl samoboj. I to jest wlasnie gra dla druzyny;)
Pawelek, co mecz to blad... |
Ja nie wiem co z tym Pawełkiem. Facet jest po prostu nie do odgadnięcia. Jak mógł coś takiego puścić??
|
I tak miało być - pełna kontrola, zero szans dla miedziowych, tak trzymac. Tylko Valdesa zmieńcie bo on juz nawet na ekstraklase jest slaby :(
|
Cała drużyna zagrała naradę dobry mecz.
Szczególnie Małecki zasługuję na pochwalę 2 bramki plus kilka ciekawych zagrań. Pawełek skutecznie nas utwierdza w przekonaniu ,że marny z niego bramkarz |
Udało mi się dzisiaj wytypować skład, strzelców, zmiany - tylko wynik nie siadł. Myślę, że jak ostatnio broniłem Mauro na forum, to nie bez powodu. Pokazał dzisiaj dojrzałą grę, dużo precyzji, dużo odbiorów, mało strat. Porządny występ.
O Pawełku póki co się nie wypowiadam bo nie chcę oglądać forum jako gość przez następny tydzień, a łagodniej niestety nie jestem w stanie. A co do meczu, to całkiem ładnie - Zagłębie jakby wystraszone, my pewnie w obronie. Bardzo spodobała mi się dzisiaj gra Alvareza, gra z przodu z chłopakami idzie za akcją, nie to co Piotr, który z tyłu rozmawia z Głowackim i Marcelo ale do przodu nie pójdzie. Łobo słabiej niż ostatnio, Małecki skutecznie, Brożek nieskutecznie, Kirm bezbarwnie, Sobolewski nijako. Ale mało było przestojów, dlatego mecz na plus zdecydowany. |
Gramy bez bramkarza...
|
Dajcie szanse Ileeeee!!!!
|
I niech Mariusz teraz nie mowi ze Valdezowi tez sie takie zdarzaja.... Ja rozumiem ze moze sie to przytrafic raz , drugi ale kuurwa nie dziesiaty!
A tak poza tym show to bardzo bardzo jestem zaskoczony nasza gra! Przez 93minuty preing i agresja. Dawno takiego meczu nie widziałem w wykonaniu Wisly ( chyba z Barca ostatnio ) Brawo Alvarez! Duzo razy sie podlaczał do przodu i w defensywie tez był bardzo dobry ( moze jeden blad miał ) Brawo Patryk Malecki! Wiślak z krwi i kosci i waleczny! Biega za dwoch. Ladna bramka i dobra gra! I musze pochwalic jeszcze 3 graczy. Gławackiego z Marcelo - to to robili na obronie dzis to byla bajka. Czycili wszystko nawet momentami na połowie przeciwnika. No i Mauro Cantoro - dobry mecz. Wprowadzil spokoj, dobrze rozgrywal na boki. Brawa dla reszty druzyny za zaangazowanie. BRAWO WISŁA! 2/30 planu wykonane!;) |
Cytat:
Cały mecz ładny w jego wykonaniu, grał pewnie i dokładnie. Gdyby nie ten doliczony czas pewnie wielu by go chwaliło Widać każdy ma swojego Cabaja... |
Ten mecz to był majstersztyk .Gol na 1:4 ,coz mowic , dobrze ze przy takim wysokim wyniku dla Wisly,choc morale troche spadło ,ale i tak jest super super super
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21542 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gra wygladala niezle, w koncu wykorzystujemy sytuacje:) brawo za wynik! Mimo tej pieknej bramki ktora wpuscil Pawełek bede zaskoczony jezeli w nastepnym meczu zagra Cebanu...(chociaz bym chcial).
Mam jeszcze pytanie, kto mi wyjasni czemu wchodzi Cantoro, a nie swietnie wygladajcy na treningach Jirsak(tak mowil nasz trener)? |
Po wpadce z Levadią takie zwycięstwa miały budować atmosferę w drużynie i wszystko dobrze szło do 92 minuty. Błąd Pawełka zniweczył całą magię tego znakomitego zwycięstwa.
|
Cytat:
Ten człowiek dziś pokazał że nie powinien bronić bramki Wisły. |
Cytat:
|
Z tym "lepiej" to zdecydowanie przesada. Ale zagrał dobrze -- dużo lepiej niż się po nim spodziewałem
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl