![]() |
niby kogo ? Baszcza, Zienia a moze Marcelo i Beto ? No tak, zapomnialem o Cantoro.
Przeciez oni nie nadaja sie do "11", z wyjatkiem Marcelo, ale chyba Głowa - Cleber to standardowa para obroncow no nie ? :-/ |
Cytat:
|
Maciek wczoraj mówił ,że pewne zmiany w składzie mogą wynikać z mikrocyku jak i postawy na ostatnich treningach .
|
Mozna gdzies ogladnac mecz?
|
Justin TV, SopCast
|
2 razy wybijaja rog z prawej strony.
2 razy graja krotko. 2 razy zaliczaja strate. A komentatora to chyba z popijawy wzieli. |
Cytat:
http://www.justin.tv/crishd jak trzeba haslo to premiere |
generalnie to piach. nie widze stanu murawy bo pixele wielkosci monitora
|
Na razie najsłabsi Diaz i Jirsak. Gra totalnie bez pomysłu.
|
dramat ta gra, piłka się od nich odbija :/
|
Powie mi ktoś, dlaczego SopCast zatrzymuje mi się na ok. 20? Na Cris TV oglądam mecz, ale jakość jest słaba :/
Czy to wina braku jakichś kodeków? Obraz na SopCaście mam, ale nie da się oglądać, bo tak tnie. |
Tylu kiksów w ciągu 20 min. dawno nie widziałem. Oczy bolą od tego co oni grają.
|
Jirsak totalnie bez formy :/
|
Ale dno, musi wejść Beto przytrzymać gałe z przodu. Jirsak narazie fatalny.
|
Spokojnie. Przyjdzie się martwić dopiero w 60 min. jak będzie 0:0. Według mnie nie jest aż tak najgorzej. Ale mogłoby być lepiej.
|
Cała polska "ekstraklasa"
3 misiące sie szykują, 2 miesiące dochodzą do formy, miesiąc grają... Pomoc nam zupełnie nie istnieje, no ale to było do przewidzenia. |
Mi się tam podoba gra Wisły.. fajne akcje, tylko wykończenie poprawić i będzie dobrze.
|
Gdzie tam z taką grą na mistrza?
Co ten Diaz robi? W żadnej akcji nie nadąża? |
Padaka, zero dokladnosc.Ciezko skonstruować im jakąs solidna akcje
Za to Maly gra rewelacyjnie :) |
Cytat:
|
ale zenada...teraz przez 5 meczy będzie tłumaczenie że brak świeżości, potem że zmęczenie wychodzi...ZERO pomysły, za słabi gracze, zero utrzymania się przy piłce, ehh to samo co w tamtej rundzie gdy kibice grzmieli o wzmocnienia!! Jednak już wiem po co jest ta 3 miesięczna przerwa, zarząd liczy że kibice zapomną i możnaq wszystko od początku...dramat
|
Jedzie szarancza
|
Cytat:
|
Gdzie ta Wisła przed którą rywal bronił się 90 minut
|
coś słabiutko ;/;/
|
tego się nie da oglądać, grają jak zespół broniący się przed spadkiem!!
|
Cytat:
Oczywiście że mam, ale nie chciałbym wyjść na hipokrytę. |
narazie chaos i brak zrozumienia,nie mamy zawodnika który rozegra piłkę przytrzyma,Diaz słabo,Brożka wyeliminowali,Jirsak niewidoczny..miejmy nadzieję,że się to zmieni.
|
Żenada na maxa !! Same niedokladne podania ,Jirsak czlowiek cien na boisku :lol: Polona gra lepiej z klepy
|
D R A M A T
co za żałosna kopanina to wygląda jak kopia meczu w Zabrzu, pobiegaliśmy 10minut i na tym się skończyła gra zero koncepcji, jak stracimy bramkę to będzie kaplica ale w sumie to gramy tym samym składem co jesienią, więc nic dziwnego, że ta sama maniana UPDATE: komentator "oglądamy ciekawe spotkanie" buahahahahaha UPDATE 2 ciekawe ile punktów na wiosnę zajebie nam Pawełek? |
A jak my mamy wygrac jak nie mamy środka ani lewej strony ... po co Diaz wchodzi do środka? ! Małecki się stara a Brożek nie dostaje podań...
|
nie da się tego oglądać, a ten idiota na bramce jak zwykle swoje.... o ku...wa tego się nie spodziewałem
|
no Brożek strzelił do bramki ale cóż jak spalony .....
może w drugiej połowie coś się gra poprawi :] |
Sobol niewidoczny, niedokładne podania, słabiutko to widzę.
|
Pawełek chyba się naoglądał http://www.youtube.com/watch?v=vhZUm....com/news/2466
****a dramat |
co Pawełek odj*bał :]
|
Dziwne, że żaden z tych 14 bramkarzy nie był lepszy od Pawełka.
|
Pawełek tez w wysokiej formie.
Forma przyjdzie, o to jestem spokojny. Obawiam sie tylko, ze wtedy kiedy bedziemy mieli 10 pkt straty do lidera. |
Pawełek + Jaromin = NOWY DUET?
|
Pawelek coz za podanie .......
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl