![]() |
Cytat:
Zaproszenie przyjete, termin 14.01. 2009 (środa) |
Wojtek ja mam teraz grać z Elite nie tobą.
Elite - wyzwanie złożone... |
Cytat:
Przyjęte:P Dzisiaj opublikuje tabelę rozgrywanie meczy ulegnie troche zmianie bo na oczątku sezonu dojdzie ejszcze puchar ale podejrzewam że wszyscy szybko odpadniemy no z wyjatkiem Wisła Krk. więc nie będa to wielkie zmiany.:) |
White Star Kraków złożyłem zaproszenie na rozegranie II kolejki.
|
Czegoś tu nie rozumiem :-/
Cytat:
Wisła Krk. - Wisła NH 2:1 (wcześniej pisałem o tym problemie) Cytat:
Cytat:
zgodnie z grafikiem 2 kolejki czekam na 'zaproszenie' od Fc Schabek |
zaproszenie poszło
|
no faktycznie nie zauważyłem tego. komuś się coś pojebało bo ja jeszcze z Victorią84 nie grałem
|
Schabek.... nie wiem co jest ale ja zaproszenie wysłałem i zostało odrzucone. Podaj mi nazwe swojej druzyny dokładnie.
Oto screen : http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2009-0...werty.bmp.html Ten mecz musimy rozegrać bo sknocimy kolejke :) |
Cytat:
Panowie lepiej sobie zorganizujcie lige zjednoczoną, każdy niech sobie zabuduje konto premium na 2 tygodnie, zapisze się do ligi a pózniej już konta nie potrzeba. Musi być ono tylko w momencie zapisywania. A kwestie terminarza, wysyłania wyzwań, ich przyjmowania, rozwiążą się automatycznie:) |
Cytat:
|
juz posiadam konto premium.
|
qazwsx123 ten mecz rozegracie w wolnym terminie , teraz juz bedzie druga kolejka , przyjmij zaproszenie
|
OK. Zaproszenie przyjęte. Też jesteś początkujący ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
JA się pisze Nitrox kto jeszce...;> |
Cytat:
|
To co , tej ligi nie bedzie?
|
ja się pisze ale ile mniej więcej wynosi to konto premium ?
|
Cytat:
Chyba cos okolo 40 złotych. Mysle ze dopoki nie skompletujemy uczestnikow do zjednoczonej ligi, to bedziemy narazie "naszą" lige grac. |
Cytat:
Ja też sie pisze jak coś. A tą lige co teraz gracie sobie dokoczcie może bo tak głupio przerywać, zwłaszcza że jesteście większością. |
Mysle ze ja lub Zimka, moze założyć taka lige. Ja juz mam konto premium, niewiem jak Zimka. Tylko ile osob jest chetnych ?? Jezeli zalozymy nowa lige, o starej nie dokanczymy.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ok. To biore sie za lige. Liga założona, zaproszenia powysyłane. Niestety mogłem załozyc tylko lige na 10 a nie na 12 drużyn ( niewiem dlaczego). Zaproszeń wysłałem 11, kto pierwszy ten lepszy. Nazwa Ligi: White Star Division |
Przyjęte zaproszenie wieć się zapisywać tamten nie ważny terminarz i wyniki liczy się ta liga więc się nie pier***** i akceprować:D
|
Ja chyba zaproszenia nie dostałem.Mazovia Minsk Maz
zadne pw nie doszło. bardzo bym chciał jednak aby miejsce sie w tej lidze dla mnie znalazło pozdr |
Jak sprawdzić czy się załapałem? Klikam że chce żeby mnie przyjęto do rozgrywek ale ani żadnego potwierdzenia ...
|
Cytat:
Nitrox zaproś wszystkich 12 i kto pierwszy ten lepszy!!:D |
Blacha92, napisał mi na p.w, ze trzeba zaplacic 10 złotych żeby przyjąc zaproszenie z ligi. Zimka dostał sie do ligi chyba bez płacenia kasy.
|
Zimka dostał sie do ligi bo ma konto premium. A Ci co nie maja muszą wykupić Gice za 10 zł
|
Cytat:
Zimka juz nie ma konta premium, wygasło mu dwa dni temu ( patrz pare postów wyżej). Nie którzy z Was chyba moga zainwestowac ta dyszke, żeby zagrac. |
Wiec proponuje aby nasza liga istniała dalej , ale wprowadzic trzeba wiecej porzadku
|
Duupa. Klikam w to już z 10 razy i nic. Odnalazłem ligę i jesteście tylko we 2 Nancatsu i ELITE
|
tak:D więc jak mozecie to wykupcie konto premium dzwoniac z domowego za 10 zł macie meisiac premium. BArdzo pomaga takie konto.
|
Cytat:
|
Trzeba mieć tel domowy :(
|
Cytat:
|
"Witaj w lidze White Star Division. Powodzenia!"
Sms za 10,98 i 15 Giców jest, wystarczy się od nowa zalogować. |
Ja bym zostawał przy tej naszej. Byśmy to ogarneli
|
jak panowie robicie Lige Zjednoczona to ja jestem chetny i czekam na zaproszenie:)
nazwa klubu to NBZ KRAKÓW |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl