![]() |
a teraz straszy jakąś ekipą kasy nadal nie oddał AGFCL czymś takim mnie straszy
|
No nie wpisuje w google to jakieś AGFCL i co mi wyskakuje: jakaś bojówka arki gdynia ja ten jeba*y przerzut mnie coraz bardziej wkur*ia
|
No to grubo, ja bym sie zaczął bać ;D
http://i15.tinypic.com/48hgsud.jpg Hahah - Łęczna - Wisła - Lech - Arka - dobry koles ;o |
Cytat:
Oto to całe AGFCL chłopak teraz za Arką jest no no:D Poznał ich na meczu w Łęcznej hahaha oczywicie był w klatce:D |
Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada
|
Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie :D Przemo uważaj bo wydali 3 edycję vlepek i mają dwie flagi i szaliki xD
|
Cytat:
|
4fan_player podpisuje sie pod tym co napisałeś Lechia Gdańsk ich gania na Pomorzu to szukają czegoś innego hehe
|
Nie ciskajmy chłopowi bo ma on coś ewidentnie z głową i to nie jest już śmieszne tylko żałosne :|
A swoją drogą to mu współczuję , gdzie się nie ruszy tam przejebane ma :D |
wczoraj miał na opisie ze zgarnął 500zl w Sts'ie....
|
Cytat:
Cytat:
Zostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek. :lol: P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka. |
Może odda dlug?
|
Tak to już jest jak ktoś jest ****ą bez honoru, człowiekiem bez żadnych wartości nazywajmy rzeczy po imieniu. Może zamknijmy już ten wątek.
|
No to ładnie Harry :D Tedy Boys xD teraz Legia?:o przed chwilą była Arka przecież :D
|
Dobre Gratulację powinniście w FBI pracować
|
TB to akurat nie od tego skrót o coś innego mi chodziło
|
Sprawa Dlugu Mam Wysłać Doładowanie Dla Przema Na Komórke Koniec Tematu
|
nie koniec, jak zobaczymy ****a potwierdzenia Przema, że mu pieniądz na komórkę wpłynął to będzie koniec
|
Człowieku Ty powinieneś być deportowany na Kubę niech Cię Castro tam zamknie i nie dopuści do internetu. Ja bym nie mógł żyć ze świadomością że jestem takim hujem.
|
Cytat:
Dymek oddaj kasę, a nie stawiaj kebaby kolegom... TB to może TBag z Prison Breake'a. |
Cytat:
Dymek - Internet nie daje pełnej anonimowości - naucz się w końcu. Zirytujesz jeszcze kilka osób i naprawdę przebierze się miarka - pamiętaj, że a. było tu już twoje zdjęcie b. twoj numer gg c. twoje pełne dane (ktoś cytował profil nk z tego co pamiętam) w końcu ktoś z problemami w temacie samokontroli, cie przypadkowo spodka w krk czy w okolicach domu, gdy akurat i źle się skończy taki zjazd rodzinny.. odejdź w spokoju, nie strasz arkowcami to wszyscy o tobie zapomna jak o innych bucach, ot śmietnik historii i tyle.. |
Chce odejść tylko nie dajcie mi możliwośći , skończcie temat a ja sie wynoszę
|
ja .......e:D nie dosc ze musisz oddac kase... to jeszcze na dodatek wisisz nam krate piwa za to ze cie rozgryźlismy:D
|
Jeśli jest możliwość doładowania konta Heyah z Abonamentu z ERA to załatwimy sprawę odrazu
|
Ty mu pieniędze wyslij na konto albo pocztą a nie ****a telefonem.
|
najlepiej osobiście w Krakowie...
|
On chciał 2 doładowania po 50zł do heyah i tak zrobię zaraz wyślę jedno a drugie za tydzień bo niestety można raz na tydzień aby doładować z abonamentu .
|
Cytat:
trzeba bylo nie okradac naszego brata po szalu jebany przezucie, a ten jeszcze teraz bedzie mowil ze my mu nie dajemy spokoju:rotfl: |
Ojej, jakież to smutaśne ;( ;( spłakałem się ;( Ale wybacys nam kochany chłopcyku, ze Ciem tak tępimy? ;(
|
Jedno doładowanie już właśnie zostało wysłane , nastepnę w poniedziałek bo można aby raz doładowac w ciągu tygodnia z abonamentu
|
No nie mówcie że ten śmieć dalej Wam nie oddał kasy :/ aż się wam dziwię że nie załatwicie tego siłowo skoro słownie babracie sie z tym ścierwem tyle czasu...masz szczęście cwelu że nie chodzi o mnie
|
Już część jest na telefonie PrzemaTSW w przeciągu 7dni będzie całość tak jak obiecałem i skończymy temat a ja sie tu nigdy nie pojawię już ,
|
przepraszam bardzo, po jaki ch.. się przelogowujesz z jednego konta na drugie?? :| chcesz być fajny i pokazywać, że twoich klonów jest tu do zbanowania jeszcze więcej?
Przemo prosimy o potwierdzenie.. |
Sorry przez pomyłkę napisałem post z tamtego konta bo szukałem numeru kom do Przema i zapomniałem sie przelogować.
|
Cytat:
|
Już 50zł PrzemoTSW powinienem mieć na kom u siebie bo 2 razy po 25PLN wysłałem ( maks kwota jaką można doładować telefon Heyah przy pomocy abonamentu ) następne dwa doładowania w Poniedziałek i we Wtorek ( ograniczenie max 2 doładowania tygodniowo )
|
dymek tbag czy jak ci tam jest frajerze?1 na ciebie tez kiedys przyjdzie czas i zesrasz sie wtedy
|
Nie no Ludzie, dymek to harry? I rozkminiliście to? Jesteście WIELCY !
Mam pytanie czy nie da się takiego MŁOTA dożywotnio zbanować? przecież to szczyt żenady i obciachu. A ty wy-dymek czy jak się tam wabisz , nie masz czasem kłopotów z móżdżkiem, w Kobierzynie jest taki mały klub dla ciebie, może tam się udzielaj. Tutaj tylko robisz za wycieraczkę, masz trochę honoru? Słyszałeś w ogóle o czymś takim jak honor? I dzisiaj jesteś arkowcem, legionistą , o Lechu wcześniej coś majaczyłeś,zmień sobie płeć albo coś, może ty jesteś Miriam? Idiotyzm nie zna granic........ |
Uczyć się miałem, ale jakoś tak wyszło, że robię wszystko by to odwlec w czasie. Mały zestawik pokazujący jakim to prawdziwym i wiernym kibicem jest Dymek, Harry, BucPopierdółka w jednym - gdyby nie fakt, że kilka osób potwierdza, że go widziało na własne oczy w autobusie do Londynu to bym myślał, że facet nie istnieje poza światem wirtualnym:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i na sam koniec: dobrze, że stajesz w obronie uciśnionych Cytat:
|
Ej, zostawcie HarryTB. To nie jest drugie konto Dymka. Dymek to złodziej, a Harry jest w porządku. Poza tym, z Harrym byliśmy w Chorzowie, tylko, że zapomniał o tym napisać na liście wyjazdów. W ogóle to dajcie spokój. Chłopak ma nauczkę, a kasę odda.
:P PS. Ja też się miałem uczyć, ale temat jest... szokujący. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl