Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ku przestrodze (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4863)

PrzemooTSW 15.12.2008 21:34

a teraz straszy jakąś ekipą kasy nadal nie oddał AGFCL czymś takim mnie straszy

mario315 15.12.2008 21:45

No nie wpisuje w google to jakieś AGFCL i co mi wyskakuje: jakaś bojówka arki gdynia ja ten jeba*y przerzut mnie coraz bardziej wkur*ia

ByQ 15.12.2008 21:48

No to grubo, ja bym sie zaczął bać ;D

http://i15.tinypic.com/48hgsud.jpg

Hahah - Łęczna - Wisła - Lech - Arka - dobry koles ;o

zimka 15.12.2008 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arkowcy.pl
Początki Fan Clubu Lubelskie sięgają sezonu 2004/2005, kiedy to pojedyncze jednostki zaczęły kibicować Arce. Przełom następuje jednak w następnym sezonie, kiedy dochodzi do zacieśnienia kontaktów między Arkowcami z woj. lubelskiego. Pojawiamy się m.in. w 4 osoby na meczu w Łęcznej pomiędzy miejscowym Górnikiem, a Arka, w takiej samej liczbie odwiedzamy Gdynie przy okazji meczu barażowego z Jagiellonią. Wspieramy w tym czasie, jak i później z resztą nasze zgody grające na Lubelszczyźnie tj. Cracovię oraz Lecha. Odwiedzamy także nasze zgody na ich terenie jak KSZO Ostrowiec czy Lecha Poznań. Nasze największe zaliczone mecze Arki to Górnik Łęczna- Arka w 2006 r w 7 osób oraz w maju 2008 r w Lublinie na Motorze, gdzie melduje się nas 11 z flagą AGFCL na płocie. W tym roku wystawiliśmy własny skład na zimowym turnieju kibiców KSZO Ostrowiec - 8 osób reprezentujące Fan Club Lubelskie. Odwiedzaliśmy w skromnych liczbach także inne stadiony w tym, z flagą FC Kurów, mecze: Lech- Arka oraz Korona- Arka. Byliśmy także na stadionach w: Radomiu, Krakowie (Cracovia, Wisła), Katowicach, Warszawie (Legia, Polonia) itd. Posiadamy dwie flagi : FC Kurów, AGFCL, a także fan clubowe szaliki. Wydaliśmy 3 edycje vlepek. Podsumowując te krótkie „story” bycie FC w naszym przypadku nie jest sprawą łatwą - mając ponad 500km do Gdyni, a także inne „atrakcje” mamy nadzieje, że fani Arki z Lubelszczyzny będą trwać w swojej miłości do „Żółto-Niebieskich” przez długie, długie lata. Pozdrawienia dla wszystkich kibiców Arki z Gdyni oraz Fan Clubów !

Oto to całe AGFCL chłopak teraz za Arką jest no no:D

Poznał ich na meczu w Łęcznej hahaha oczywicie był w klatce:D

HarryTB 15.12.2008 22:10

Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada

4fan_player 15.12.2008 22:11

Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie :D Przemo uważaj bo wydali 3 edycję vlepek i mają dwie flagi i szaliki xD

zimka 15.12.2008 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 643094)
Arka nie istnieje na Pomorzu to szuka ludzi na Lubelszczyźnie :D Przemo uważaj bo wydali 3 edycję vlepek i mają dwie flagi i szaliki xD

Zgłosili też własną ekipę do turnieju Fan Clubów!!! też bardzo istotna informacja......:rotfl:

HarryTB 15.12.2008 22:13

4fan_player podpisuje sie pod tym co napisałeś Lechia Gdańsk ich gania na Pomorzu to szukają czegoś innego hehe

Kibic_1906 15.12.2008 22:18

Nie ciskajmy chłopowi bo ma on coś ewidentnie z głową i to nie jest już śmieszne tylko żałosne :|

A swoją drogą to mu współczuję , gdzie się nie ruszy tam przejebane ma :D

wiertar 15.12.2008 22:43

wczoraj miał na opisie ze zgarnął 500zl w Sts'ie....

kalvin 15.12.2008 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 643092)
Dobre dobre temat bije rekordy popularności ehh żenada

Żenada to twoje drugie imię palancie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 642542)
Atletico Madryt + Polska +Roma +Fiorentina+Fenerbahce za 50zl do win 472.50 PLN
Chelsea Londyn + Gr Furth+Lyon + Utrecht za 50zl do win 240.30 PLN
+ na wariata Groningen + Newcastle + Remis Juve + Remis Novarra za 5 do win 324.70 PLN

Czyżbyś zapomniał że w swoim "poprzednim wcieleniu" podałeś swój nr gg na forum? A niektórzy go nawet zapisali :lol: Poznajesz? http://i34.tinypic.com/29cm8gh.jpg

Zostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek. :lol:

P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka.

HarryTB 15.12.2008 22:46

Może odda dlug?

4fan_player 15.12.2008 22:47

Tak to już jest jak ktoś jest ****ą bez honoru, człowiekiem bez żadnych wartości nazywajmy rzeczy po imieniu. Może zamknijmy już ten wątek.

4fan_player 15.12.2008 22:48

No to ładnie Harry :D Tedy Boys xD teraz Legia?:o przed chwilą była Arka przecież :D

HarryTB 15.12.2008 22:49

Dobre Gratulację powinniście w FBI pracować

HarryTB 15.12.2008 22:49

TB to akurat nie od tego skrót o coś innego mi chodziło

HarryTB 15.12.2008 22:51

Sprawa Dlugu Mam Wysłać Doładowanie Dla Przema Na Komórke Koniec Tematu

3michal_04 15.12.2008 22:52

nie koniec, jak zobaczymy ****a potwierdzenia Przema, że mu pieniądz na komórkę wpłynął to będzie koniec

4fan_player 15.12.2008 22:55

Człowieku Ty powinieneś być deportowany na Kubę niech Cię Castro tam zamknie i nie dopuści do internetu. Ja bym nie mógł żyć ze świadomością że jestem takim hujem.

piter116 15.12.2008 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kalvin (Post 643126)
Żenada to twoje drugie imię palancie.

Czyżbyś zapomniał że w swoim "poprzednim wcieleniu" podałeś swój nr gg na forum? A niektórzy go nawet zapisali :lol: Poznajesz? http://i34.tinypic.com/29cm8gh.jpg

Zostałeś rozkminiony. GAME OVER dymek. :lol:

P.S. TB w twoim nicku to raczej bardziej do Legii pasuje więc chyba coś ci się pojebało. Za dużo razy zmieniałeś tożsamość. Uświadomię cię, teraz jesteś na forum Wisły Kraków. Opuść je jak najszybciej i trzymaj się od tego klubu z daleka.

Właśnie też mi coś nie pasowało... Zobaczyłem wczoraj wieczorem opis kolesia, dziś zaglądam do działu Bukmacherka i coś za duża zbieżność.Mecze te same wygrana podobna.No i na końcu udzielanie się w tym temacie nie jakiego Harryego.
Dymek oddaj kasę, a nie stawiaj kebaby kolegom...
TB to może TBag z Prison Breake'a.

dostuffca 15.12.2008 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 643130)
Dobre Gratulację powinniście w FBI pracować

Czy ktoś mógłby temu bucowi założyć jakiegoś permanentnego bana?

Dymek - Internet nie daje pełnej anonimowości - naucz się w końcu. Zirytujesz jeszcze kilka osób i naprawdę przebierze się miarka - pamiętaj, że
a. było tu już twoje zdjęcie
b. twoj numer gg
c. twoje pełne dane (ktoś cytował profil nk z tego co pamiętam)

w końcu ktoś z problemami w temacie samokontroli, cie przypadkowo spodka w krk czy w okolicach domu, gdy akurat i źle się skończy taki zjazd rodzinny.. odejdź w spokoju, nie strasz arkowcami to wszyscy o tobie zapomna jak o innych bucach, ot śmietnik historii i tyle..

HarryTB 15.12.2008 23:05

Chce odejść tylko nie dajcie mi możliwośći , skończcie temat a ja sie wynoszę

wiertar 15.12.2008 23:07

ja .......e:D nie dosc ze musisz oddac kase... to jeszcze na dodatek wisisz nam krate piwa za to ze cie rozgryźlismy:D

HarryTB 15.12.2008 23:11

Jeśli jest możliwość doładowania konta Heyah z Abonamentu z ERA to załatwimy sprawę odrazu

4fan_player 15.12.2008 23:15

Ty mu pieniędze wyslij na konto albo pocztą a nie ****a telefonem.

South 15.12.2008 23:16

najlepiej osobiście w Krakowie...

HarryTB 15.12.2008 23:17

On chciał 2 doładowania po 50zł do heyah i tak zrobię zaraz wyślę jedno a drugie za tydzień bo niestety można raz na tydzień aby doładować z abonamentu .

Kamil 15.12.2008 23:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 643141)
Chce odejść tylko nie dajcie mi możliwośći , skończcie temat a ja sie wynoszę

że co?my ci nie dajemy odejsc?
trzeba bylo nie okradac naszego brata po szalu jebany przezucie,
a ten jeszcze teraz bedzie mowil ze my mu nie dajemy spokoju:rotfl:

Aro1234 15.12.2008 23:19

Ojej, jakież to smutaśne ;( ;( spłakałem się ;( Ale wybacys nam kochany chłopcyku, ze Ciem tak tępimy? ;(

Wislak_Dymek 15.12.2008 23:29

Jedno doładowanie już właśnie zostało wysłane , nastepnę w poniedziałek bo można aby raz doładowac w ciągu tygodnia z abonamentu

WILU TS 15.12.2008 23:35

No nie mówcie że ten śmieć dalej Wam nie oddał kasy :/ aż się wam dziwię że nie załatwicie tego siłowo skoro słownie babracie sie z tym ścierwem tyle czasu...masz szczęście cwelu że nie chodzi o mnie

HarryTB 15.12.2008 23:43

Już część jest na telefonie PrzemaTSW w przeciągu 7dni będzie całość tak jak obiecałem i skończymy temat a ja sie tu nigdy nie pojawię już ,

Aro1234 15.12.2008 23:46

przepraszam bardzo, po jaki ch.. się przelogowujesz z jednego konta na drugie?? :| chcesz być fajny i pokazywać, że twoich klonów jest tu do zbanowania jeszcze więcej?

Przemo prosimy o potwierdzenie..

HarryTB 15.12.2008 23:49

Sorry przez pomyłkę napisałem post z tamtego konta bo szukałem numeru kom do Przema i zapomniałem sie przelogować.

sergio 16.12.2008 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 643166)
Sorry przez pomyłkę napisałem post z tamtego konta bo szukałem numeru kom do Przema i zapomniałem sie przelogować.

a dupe tez zapominasz podetrzeć po zostawieniu dwójki w damskej toalecie?

HarryTB 16.12.2008 00:19

Już 50zł PrzemoTSW powinienem mieć na kom u siebie bo 2 razy po 25PLN wysłałem ( maks kwota jaką można doładować telefon Heyah przy pomocy abonamentu ) następne dwa doładowania w Poniedziałek i we Wtorek ( ograniczenie max 2 doładowania tygodniowo )

piotrek chicago 16.12.2008 00:32

dymek tbag czy jak ci tam jest frajerze?1 na ciebie tez kiedys przyjdzie czas i zesrasz sie wtedy

darotsok73 16.12.2008 00:34

Nie no Ludzie, dymek to harry? I rozkminiliście to? Jesteście WIELCY !

Mam pytanie czy nie da się takiego MŁOTA dożywotnio zbanować? przecież to szczyt żenady i obciachu.
A ty wy-dymek czy jak się tam wabisz , nie masz czasem kłopotów z móżdżkiem, w Kobierzynie jest taki mały klub dla ciebie, może tam się udzielaj.
Tutaj tylko robisz za wycieraczkę, masz trochę honoru?
Słyszałeś w ogóle o czymś takim jak honor? I dzisiaj jesteś arkowcem, legionistą , o Lechu wcześniej coś majaczyłeś,zmień sobie płeć albo coś, może ty jesteś Miriam?
Idiotyzm nie zna granic........

dostuffca 16.12.2008 00:57

Uczyć się miałem, ale jakoś tak wyszło, że robię wszystko by to odwlec w czasie. Mały zestawik pokazujący jakim to prawdziwym i wiernym kibicem jest Dymek, Harry, BucPopierdółka w jednym - gdyby nie fakt, że kilka osób potwierdza, że go widziało na własne oczy w autobusie do Londynu to bym myślał, że facet nie istnieje poza światem wirtualnym:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak_Dymek (Post 621415)
żal czytać to co piszecie ale powiem wam tak że nie jestem za żadną drużyną i mogę sobie jeździć gdzie tylko mi sie podoba czy to będzie Lech , Legia czy inna drużyna jak będę sobie chciał to będę jeździł gdzie mi sie tylko podoba i tyle w temacie bo żal czytać to co piszecie . Bez Odbioru < PS jeżeli można proszę moderatorów o usunięcie mojego użytkownika )

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak_Dymek (Post 621443)
Na nic sie nie przerzucam tylko przestałem być kibicem jakiej kolwiek drużyny piłkarskiej i tak zostaje bo to porostu nie dla mnie jest temat i ja sie do tego nie nadaje i koniec kropka .
To jest ostatni post na tym forum

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 639101)
Ostrowiec Superpuchar
Barcelona
Londyn
Zabrze
Warszawa ( Polonia )
Warszawa ( Legia )
Białystok
Wrocław
Gliwice(PE)
+ kilka razy na meczach Sląska i Lechi we Wrocławiu i w Gdańsku

( 06.12 ) na liście nie ma Ruchu (patrz dwa cytaty niżej)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 633911)
Tak sobie czytam opisy wyjazdów i postanawiam że opiszę swój pierwszy wyjazd za granicę z Wisła

No to zaczynamy jako że los w Pucharze UEFA nie był zbyt przychylny pod względem sportowy to już pod względem kibicowskim byłem naprawdę zadowolony z losowania a mianowicie padło na Totenham

( 25.11 ) A wyżej to twierdził, że i w Barcelonie był. Jak to się miesza jak się ma 30 kont..

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 633911)
Jedna rzecz mnie martwi że tak słabo idą zapisy na Chorzów (...)
Dla mnie wyjazd jak każdy inny dlatego jadę choć sie jeszcze nie zapisałem ale na dniach to nadrobię i zapisze sie na listę SKWK i mam nadzieję że to samo zrobią inni i wykorzystamy pakiet biletów który dostaliśmy od Ruchu

do tego jeszcze wygląda na to, że chłopak sam już nie wie gdzie mieszka:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 627198)
Jeśli ktoś bardzo chce to ja mieszkam w okolicach Częstochowy a na meczu być nie mogę ale mogę bez opłat pożyczyć karnetu na D3 .

przeprowadziłeś się z okolic Lublina? Oczywiście po tym jak już wróciłeś z Wysp. Czy to Dymek mieszkał w L. i jechał na Wyspy, a Harry jest z okolic częstochowy?

i na sam koniec: dobrze, że stajesz w obronie uciśnionych

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HarryTB (Post 609529)
Czytam ten temat i oczom nie wierzę dajcie już spokój temu małolatowi i tak już go mocno pogrążyliście ale chyba czas powiedzieć dość a wszystkie sprawy wyjaśnicie sobie z nim osobiście bo duża cześć użytkowników tego forum nie ma zamiaru czytać waszych kłótni (...)
PS: Nie bronie małolata bo tak samo jak wy nie popieram jego zachowania ale forum nie jest od tego żeby wyjaśniać tego typu sprawy , będzie na meczu z Lechią tak jak napisał to sobie wszystko wyjaśnicie

mam nadzieję, że masz tam jakieś trzecie konto w odwodzie by móc zacząć bronić i Harryego

pico4 16.12.2008 01:27

Ej, zostawcie HarryTB. To nie jest drugie konto Dymka. Dymek to złodziej, a Harry jest w porządku. Poza tym, z Harrym byliśmy w Chorzowie, tylko, że zapomniał o tym napisać na liście wyjazdów. W ogóle to dajcie spokój. Chłopak ma nauczkę, a kasę odda.

:P

PS. Ja też się miałem uczyć, ale temat jest... szokujący.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl