![]() |
niestety poległem po ciężkim boju :(
gratuluję i życzę sukcesów w finale oto wyniki pojedynku : 1 ) 296-340 2)330-307 3)262-343 4335-254 5)325-387 |
Potwierdzam, wygrałem po bardzo zaciętych pojedynkach 3-2.
|
Jakaś szansa na drugą edycję ? :>
|
|
Wielki finał, pierwsze starcie, dzisiaj po meczu w rzecku.
Zapraszamy chetnych. |
Jakie nagrody przewidziane sa za pierwsze miejsce ? :D
|
Cytat:
|
pan_premier- Paul89 3-2
312-322 310-359 378-278 337- 270 312-303 Dziekuję wszystkim za grę, trochę głupio, że wygrałem, turniej, który sam organizowałem, ale Paul pomimo dobrego poczatku nie chciał mnie dobić ;) satysfakcję mam trochę, czekam teraz na wuielbienie. Szczególnie ze strony płci przeciwnej. |
gratuluje. Czekam na następną edycję może dojdę do finału :) Po powyższych wynikach widzę, że pojedynek musiał być piękny. Gratuluje wszystkim tak naprawdę.
|
Pojedynek faktycznie był piękny. Dzięki wszystki za grę, gratuluję panu_premierowi.
Jeśli chodzi o kolejną edycję, to proponuję zrobić małą przerwę i wystartować z turniejem powiedzmy w grudniu, na święta. Wtedy większość ma sporo czasu, a i po świątecznym ucztowaniu miło spędzić czas na kilku partyjkach w wiślackim gronie. |
najlepsze były mecze nr 1 i 5, bo zwycięstwo sie decydowało w ostatnich ruchach.
Jestem pewny ze przy 5min bym z Paulem przegrał, niemniej minut miałem 10i dlatego wygrałem 5 partię. PS. w słowniku literaków nie ma słowa 'rzyg' i 'rzygamy', na szczescie nikomu z nas nie wpadło do głowy by takie coś sprawdzić... co do następnej edycji, to jestem za ale dajmy sobie jakis czas na odpoczynek, co to za turniej jak następny jest za miesiac:)? prestiż spada :D |
gratuluję i żałuję, że nie mogłam w tym uczestniczyć :) proponuję teraz turniej w makao twardziele ;)
|
TO zaczynamy nastepny turniej w literaki ?
|
Cytat:
gratulacje, panie premierze! |
Cytat:
|
Ja się przyłączam do propozycji grisa, że można zacząć myśleć - ja zaczęłam.
Organizator ze mnie kiepski więc wolałabym pozostać "zwykłym" uczestnikiem. :-D I doczekać się nie mogę, żeby skopać tyłeczek co niektórym :>:-p |
Można zagrać taki turniej podczas przerwy świątecznej. W sumie nie grałem już kilka miesięcy, więc do finału pewnie nie dojdę, ale chętnie wezmę udział.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl