![]() |
alez szanowny panie darotsok, ja wszystko rozumiem. mam sie raczej za rozumnego i co wiecej przewidywalnego człowieka, nawet przez myśl mi nie przeszło, że tym razem obejdzie się bez tzw. niedzielnych kibiców. wszytsko w porządku każdy ma prawo przyjśc na stadion, tylko niestety nie każdy ma parwo jojczyc że jest niedopoinformowany przez klub. kto pyta nie błądzi prawda ? nikt nie będzie wydawał specjalnego oświAdczenia dla osób które sa tam pierwszy raz bo to leży w ich interesie żeby się dowiedziec. nie ukrywam też że wkurza mnie sytuacja że na miejscach przeznaczonych dla osób, które zajmują sie dopingiem znajdą się osoby, które deliktanie wpieprzają sie między wódke a zakąskę. Ja też obejrzałbym gwiazdy światowego futbolu, ale traktuję to jako nagrodę dla mnie za wysiłek jaki wkładałem w kibicowanie w całym zeszłym sezonie i mam ochotę tę nagrodę odebrac w towarzystwie osób takich jak ja, a tu przychodzi jeden z drugin raz na ruski rok i spija śmietankę. to tak jakbyś w pracy po całoroznym wysiłku osiągnął sukces a tu na koniec pojawił się ktoś kto ręki do tego nie przyłożył, ale jakimś cudem splendor spływa też na niego.
moje opowieści nie są przejawem wrogiego nastawienia, raczej ukazuje całą sytuacje przez krzywe zwierciadło, bo ona jest śmieszna po prostu. co do koszulek nie ma co marudzic bo nie wiadomo jak będzie, może to tylko przypuszczenia, choc nie wyobrażam sobie sytuacji że w sektorach Wiślackich zasiadł ktoś w koszulce FCB, bo to niedorzeczne. jak przyjedzie do nas legia to pozwolimy żeby ktoś wśród nas siedział w koszulce legii? na pewno nie, a co to za różnica czy FCB czy legia? i to zespół przyjezny i to - dla nich przeznaczony jest sektor gości. |
Na sektorze gosci z FCBP bedzie 51 osob
7 kobiet 44 facetow + kazda z tych osob ma mozliwosc zamowienia 1 biletu dla osoby niezrzeszonej w FCBP. |
Rozumiem, że wszystkich co regularnie chodzą na Wisłę trochę śmieszy zjawisko "niedzielnych kibiców" ale już nie przesadzajmy...Przecież ci właśnie kibice kupią najdroższe bilety i wszystko zostanie w kasie klubu i pewnie nawet się przyda:-). Ja uważam, że powinniście się cieszyć z tego zjawiska bo jest ono zarezerwowane dla największych klubów! Tylko, że w Barcelonie, Madrycie, Londynie etc. mają to co tydzień a w Krakowie niestety raz na parę lat...
|
Heh kolezko ... mysle ze roznica przy kwocie 200 zl - o te 50 zl to juz zadna roznica ... Na takim meczu mozna powiedziec ze nie ma podzialu na bilety drozsze i jeszcze drozsze. No owszem byla znizka dla karnetowcow - ale to tylko uklon klubu w ich strone :)
|
Za te 50 zł pewnie można kupić bilet na ligowy mecz więc to wcale nie jest mało...Ja tylko proszę o odrobinę rozsądku i nie uprawiania propagandy, że na mecz Wisły mogą przychodzić tylko i wyłącznie najzagorzalsi fani którzy związani są z nią od lat na dobre i na złe...Wtedy pewnie tylko sektor D miałby zadowalającą frekwencje a to chyba nie o to chodzi...
|
Cytat:
Ciekawe, czy będą śpiewać po hiszpańsku, czy ograniczą się do skandowania "Barcelona !, Barcelona!" Ale komiczna sytuacja, że zespół hiszpański będzie wspierać grupka jakiś dziwaków z Polski. |
Nie przesadzaj stary.
Zapewniam, że tam sporo osób zna dużo więcej niż proste skandowanie nazwy klubu. Do tego to nie dziwacy, a często wyjazdowicze polskich klubów (Trójmiasto, Poznań, Warszawa, Wrocław). Jakby to był każdy inny klub a nie Wisła to sam chętnie zasiadłbym na sektorze gości np. w Warszawie. To trochę inna natura wspierania klubu, bo wiadome że to nie jest czynne kibicowanie w takim stopniu jak drużynom w Polsce. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie uda sie i ch*j. Ci co mają chodzić będą chodzić nawet jak będziemy grali ze Świtem Krzeszowice. Nie każdy idzie jak Ty bo gra Barcelona. Wielu ludzi chodzi na Wisłę, bo gra Wisła, a nie Barcelona. W du*e mam całą Barcelone, bo dla mnie taką Barceloną jest Wisła. Nawet jak będzie grała A klasie. I nie zamieniłbym ani piłkarzy, ani stadionu, ani historii ani nazwy Wisła na Barcelona.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zobaczymy ilu kibiców "Barcelony" bedzie jutro na meczu z Bełchatowem...
|
Cytat:
|
Cytat:
U nas tego niech nie bedzie aczkolwiek pod stadionem Camp Nou myslałem ze mnie rozszarpie widząc hiszpana w szaliku Barcelony i koszulce.....CRACOVII!!!!!!!!! gdyby nie ochrona....eh |
Cytat:
I weź przemyśl to co powiedział Jeżyk. pozdrawiam |
Cytat:
Nie przychodzę dla konkretnego piłkarza, ale zależy mi by w Wiśle grali jak najlepsi i najlepiej z charakterem. W zdecydowanej mierze przychodzę dla atmosfery. Ale z tego powodu nie mam zamiaru traktować samego meczu jako zła koniecznego, nie będę zgrywał takiego kozaka i fanatyka. Bo wyszedłbym na hipokrytę. To już odchodzenie od tematu, ale wydaje mi się, że zbyt często przechodzimy ze skrajności w skrajność. Albo będziemy megafanatykami, którzy mają wyj.bane na zespół, albo będziemy mieli atmosferę jak na Camp Nou. A przecież nie można tak stawiać sprawy. Doping tak, ale doping dla drużyny (niezależnie kto i jak w niej gra- tak?), nie dla wyładowania siebie. Choć oczywiste, że działa to oczyszczająco :) |
Istne Katharsis dla mnie, ale doping tylko dla drużyny, nie dla siebie. Lepsze niż teatr starożytny.
|
ile w koncu poszło tych biletów?
|
Moze byc ciezko o komplet - zostalo +/- 1000
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
szaliki okazyjne" wydawalismy juz kilka razy :) np Wisła-Parma :D
|
Parma Anderlecht OK ale z barca mi sie niezbyt podoba nie wiem moze to przez zgraj hiszpanskich "polakow"
|
Wiecie juz moze Panowie kiedy jakis trening ma Barcelona...i czy mozna ich zobaczyc?Wiecie w jakim hotelu beda przebywac?
|
zamienie bilet z sektor E na sektor D pilnie priv
|
Cytat:
|
na którym boisku? można skombinować od nich autografy?? :)
|
chetnych bedzie wielu ;)
|
ja bym zbierał autografy od naszych. We wtorek 5-0 Barcę pukną.
|
niech żyje optymizm :D
Katalończycy przylatują do Balic o 13:20 Trenują o 19:30 Śpią w Sheratonie Taki mini przewodnik dla potencjalnych łowców ;) |
Właśnie przelatywali nad moim blokiem w NH chyba ... :-) 13:17
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
raz. nie chwalę się, że znam. dwa. mogę ci nawet dać imię i nazwisko oraz fotografię ryja na priv, jeśli byś tak bardzo tego pragnął. to nie jest mój bliski znajomy, więc opinie o tym że kumpluję się z żydem sobie schowaj. trzy. wyluzuj trochę, tylko napisałem przykład :) |
witam ! czy zostaly jeszcze bilety na sektor D ???
|
tak zostały
|
haha jak czytałem ten artykuł (z hiszpańskiej prasy)na głównej stronie o tym że w Krakowie nie ma dopingu to normalnie śmiech mnie ogarnia Ci co to pisali to chyba nigdy nie byli w Krakowie !!!! Szok . Przyjadą ,,wielcy kibice'' Barcy to pokażą nam jak się dopinguje... :) i to narzekanie że stadion jest w przebudowie i w ogóle jest niebezpiecznie.... :P śmiech na sali..!!!
|
Zamienie 3 bilety z sektora D na sektor E. Tylko musze znalezc chetnych na wszystkie 3 bilety.
moj numer: 691-488-630 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl