![]() |
Cytat:
|
Mnie tez przypadek Szali zastanawia. Gosc w kazdym meczu po chamsku uderza lokciami w twarz, glowe i nie na zasadzie wyskoku do pilki, kiedy w obecnym futbolu wszyscy tak skacza, ale zawsze kiedy biegnie obok rywala.
W Anglii juz 10 razy zostalby ukarany na podstawie zapisu video po meczu, a malo ktory skonczylby bez czerwonej kartki. To jest tez niestety wielki problem polskiej pilki - poziom sedziowania. Arbitrzy zupelnie nie czuja gry, przerywaja ja wtedy kiedy nie trzeba, a w sytuacji naprawde ostrych wejsc zachowuja sie biernie. Symboliczny niech bedzie wczorajszy upadek Rzezniczaka w narozniku boiska, kiedy przewrocil sie niedotykany przez nikogo, bedac dobry metr od Wislaka. Natomiast Rocki za swoje wejscie w Maczynskiego powinien z miejsca dostac czerwona kartke. Szkoda, ze nie bylo tam kilku chlopakow z 1 druzyny... Sobola, Brozkow, Glowackiego oni by tych pajacow ustawili do pionu, a mlodym Wislakom brak jeszcze ogrania i boiskowego cwaniactwa zeby sie postawic. Wedlug opinii kolegi z Warszawy, normalnego kibica Legii, ta dziwna i nadmierna agresywnosc jaka wczoraj przejawiali pilkarze z jego druzyny, tlumaczyl tym, ze troszeczke sie chyba sfrustrowali lekcewazacym podejsciem Wisly, ktora olala ich wystawiajac na nich rezerwy. W sumie cos w tym jest, nikt nie lubi jak sie go lekcewazy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie nie pytali o zgode i do tego zmienili tresc z przypier... na przylozyl :lol:
|
Mnie tam się Małecki podobał. To prawe skrzydło to może być pozycja dla niego, niezły technicznie, szybki i ma wrzutkę zdecydowanie lepszą od Łobo. On, Mączyński i Kowalski na plus.
Juszczyk też dobrze, co wy do niego macie :) Na minus zdecydowanie Diaz, Szabat i Dawidowski. Ten pierwszy nie wiem w co gra, na pewno nie w piłkę. Moim zdaniem prezentuje poziom rezerw, tak samo Szabat na prawej obronie i Dawidowski. |
Jedna rzecz Wam umyka w kontekście Małeckiego. On na wypożyczeniu do Zagłębia nie poczynił zbyt dużych postępów w sferze umiejętności czysto piłkarskich. Natomiast bardzo dojrzał mentalnie, zyskał na pewności siebie. Zauważcie, że z Liverpoolem te kilka minut zagrał zupełnie bez kompleksów, a wczoraj z Legią to on brał na siebie ciężar rozegrania, szukał piłki pokazywał się do gry. Widać, że chce grać i nie boi się grać przeciwko najlepszym, a jednocześnie nie jest młodą rozkapryszoną gwiazdką, a takie połączenie w takim wieku w Polsce zdarza się niestety rzadko.
|
Cytat:
|
Ale wioche zrobili na tej oficjalnej stronie, hihi. Ale udalo mi sie ^^ Jestem dwa razy cytowany ; d Gdzie mam zglosic sie po wynagrodzenie? ; pp
|
Cytat:
Nesta, Pablo teraz mozecie jechac na fejmie :D Niestety strone internetowa oficjalna redaguja debile. Autor: Piotr Pytel - yyyyyyyyyyyy :| chyba powinienem za niego przeprosic. Ps. mnie kiedys wyborcza cytowala z naszego forum ale po wynagrodzenie sie nie zgłaszałem :D |
Pozwolę sobie jeszcze raz odświeżyć temat:
Cytat:
|
Witam ,
Trochę zdębiałem jak zobaczyłem swój post cytowany na stronie Legii. Zarówno cytowani jak i kibice Legii odwiedzający ową stronę nie wiedzą czemu to miało służyć. Nie wiem czy treść tych postów rzeczywiście oddawała te wielkie "emocje" po przegranym meczu o superpuchar. Teraz tylko czekać jak będą nas cytować na onecie w kwestii transferów. Z drugiej strony rozbawiło mnie jak jeden z cytowanych kolegów wyleciał z prawami autorskimi i bezprawnym wykorzystaniu "dorobku intelektualnego" :-) . Celnie Andrzej Niedzielan ripostował cwaniaka Iwańskiego po meczu odnośnie rezultatu osiągniętego przez Legię. (http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=18565) |
Cytat:
|
A co w tym dziwnego?
jak telewizja TVN-u czy Polsatu po roznych kibicowskich akcjach pokazywala komentarze z forum kibice.net czy tez naszego to myslisz ze pytali o pozwolenie rava i administratora z kibice.net czy tez rejestrowali sie na ow forach i kazdego na priv. pytali o pozwolenie? czy to w programie Uwaga na ekranie czasami sa emitowane komentarze (autor) z roznych for , zaleznie o czym mowia.. . . i tak dalej i tak dalej piszesz w internecie na ogolnopolskim dostepnym dla kazdego forum i musisz sie z tym liczyc, nikt sie ciebie o pozwlenie nie bedzie pytal. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl