![]() |
no dziekowa panowie i panie zescie mi o KK powiedzieli bo takto bym poszedl w pon. i by mnie za z**ba wzieli. a takto mam odbior KK we wtroek i gosc powiedzial ze karnet mam na 100%. tylko wi ekots czy to trzeba osobiscie odebrac i skaldac do karnetu czy moze ktos to zrobic??
|
jak masz juz KK to mozesz dac komus zeby ci poszedl i nabic karnet dane chlop sobie wczyta z KK ;)
|
Kurde to ja mam jeszcze inny problem , bo nie mam KK i dopiero w poniedziałek pojadę ją wyrobić jest jakaś szansa , że do tego 25 wyrobią mi i będę mógł kupić karnecik ? Jest taka możliwość , że w poniedziałek zapłacę za karnet i kartę a odbiorę ją po meczu z Ruchem jakby nie zdążyli wyrobić ? czy już lipa i zostają same bilety jak wogóle będą albo karnet na wiosnę ;/ ?
|
Cytat:
chłopie idz jak najszybciej do "Wiślackiego Swiata" iz zloz wniosek o KK wiec pewnie bedziez mial tak jak ja na wtorek a wtedy masz karent na 100% bo tak mi gosc powiedzial. a mam jeszcze jedno pytanie czy KK moze tez ktos odebrac w moim imieniu?? |
Jedź dzisiaj wtedy Ci powinni na czwartek zrobić karnet, a po meczu z Ruchem karnetu nie kupisz... nie wiem jak nawet będzie to w piątek wyglądało.
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok dzięki za kartę się płaci przy odbiorze czy przy składaniu wniosku ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miejsca na stadionie
Sektor A 1900 Sektor B 1904 Sektor C - w przebudowie Sektor D 5672 Sektor E 5450 Loża: 651 (w tym miejsca prasowe i loża Super VIP) Pojemność łącznie: 15 577 Miejsca prasowe Loża: 69 Boxy TV/Radio: 18 Łącznie: 87 Loża Super VIP Loża - 50 ŁĄCZNIE WSZYSTKIE MIEJSCA NA STADIONIE - bez sektora C (wszystkie siedzące) - 15 577 Minus loża sektor gości i bufor wychodzi jakies 13.5 tysiąca |
4 miliony karnetów - Marco zlituj się... :D
|
nie udało mi sie załatwić karnetu na tę rundę:/ nie wiem co zrobie chyba sie potne w domu w trakcie meczu:-/:-/:-/ bo na bilety tak nie mam co liczyć.
|
Cytat:
|
ale mi chodzi na sektor D:-D a wogóle są jeszcze??????? ale i tak trzeba wyrabiać jakąś karte kibica itp:-/
|
ile Ty masz lat ? 10 ?
|
nie no troche wiecej:-D ale jestem niepoinformowany:p
|
Cytat:
Człowieku zejdz na ziemie:):)Wszystko się da:) |
no jeszcze dziś możesz złożyć wniosek o KK między 10 a 14 i zaplacisz 15 zł i dostaniesz termin do odbioru, uważam, że ze względu na to, że są karnety w sprzedaży, to wyrobią ją szybciej... jak nie dziś, to w poniedziałek i nie rezygnuj, a karnety na D napewno są,..
|
mysle ze na srode powini
|
Orientuje sie ile juz poszlo karnetow?? Wiem ze w 10 dni poszlo 4 tys. a teraz??
|
Cytat:
i tak powinno starczy dla wszystkich mi gosc powiedzial ze bede mial spokojnie. musialo byc zejsc 10000 w 6 dni a to raczej nie mozliwe |
Dziękuje wszystkim za pomoc . Byłem wczoraj po karnety i rzeczywiście bez problemu sprzedali pomimo ego że nie wznawiałem :)
P.S. Dobrze i funkcjoanlnie zmienili przestrzeń w WŚ. I jeszcze uprzejmi byli. Świat idzie do przodu (Wiślacki Świat :) i jeszcze się mnie zapytali czy mi rząd 9 na D4 odpowiada :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I "teoretycznie" będziemy "siedzieć" w tym samym rzędzie :D |
czy jakis niepiknik kupuje karnet na E bo nie chce byc sam? a na D sam chodzic i
|
...
to troche nienajlepiej |
Na E chodzi tez duzo ludzi ktorzy nie sa piknikami ale nie chca tez byc na mlynie...
|
Cytat:
Aczkolwiek może w tej będzie inaczej... w końcu C wyburzone to może parę osób zasili tą fanatyczną trynunę E... |
Cytat:
|
Uwaga!
Dla osob jadacych z daleka, byłem po karnet około 30 min temu, nie było prądu podobno transforamtory poszły czy coś, dlatego przed wyjazdem zadzwoncie lepiej żeby nie wrócić z pustymi rękoma jak ja.... |
Podobno ponad 6 tys juz sprzedali
|
Działa już wszystko.
|
Będzie rekord?
Czy uda się w tym roku pobić rekord sprzedaży karnetów z 2004 roku? Wtedy to fani Wisły kupili 10 tysięcy wejściówek na pół sezonu. Powodem takiego zainteresowania był mecz z Realem Madryt. Wiosną tego roku stałych wejściówek rozeszło się 8 tysięcy, więc można spokojnie założyć, że to minimalna liczba zagorzałych sympatyków Białej Gwiazdy. - Jesteśmy zainteresowani sprzedażą jak największej liczby karnetów, bo wpływy z nich to pewna gotówka - przyznaje dyrektor handlowy Wisły Rafał Smalcerz. Obecna pojemność stadionu po zamknięciu trybuny C to około 16 tysięcy. Ceny karnetów wynoszą od 220 do 330 zł, lub od 170 do 230zł dla członków SKWK. Ważne są one na 12 spotkań, 9 ligowych + 3 w Pucharze Ekstraklasy. Karnety uprawniają do zniżek na mecze eliminacji LM, być może fazy grupowej albo Pucharu UEFA (w przypadku odpadnięcia z eliminacji Champions League). To atrakcyjna sprawa. Klub myśli też o poprawie oferty kateringowej, która nie jest w tym momencie zbyt dobra... Źródło: TSW.com.pl/sports.pl Żeby nie było ciągłego pytania ile karnetów sprzedali:-) |
Mam pytanie czy jak mam Kk i karnet to musze isc do WS po bilet czy to juz jest na tym??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ważne pytanie: czy opłaca się kupować karnet, jeśli stadion Wisły ma być /kiedy?/ zamykany z powodu budowy?
2. Czy budowa trybuny od parku jordana będzie się odbywać równolegle z rozgrywaniem rundy jesiennej? 3. Jeśli zapisze się niebawem do SKWK, to czy będę mieć od razu zniżkę na karnet? |
1.opaca sie kupowac karnet bo stadion zamykany jest dopiero na wiosne
2 tak 3 nie bardzo bo karnety mozna kupowac do jutro:) PS: zal czytac tego typu pytania |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl