![]() |
Cytat:
|
Ja tam z Legionistów się nie śmieję... za bardzo. Bardziej jest mi do śmiechu z tych wszystkich płaczek, szczególnie z tematu transferowego. Jak to Wisła nikogo nie sprowadza, jak to Legia się wzmacnia, Iwańskiego trza było brać, "za darmochę" był, o nie, ściągnęli jakiegoś Hiszpana do ataku, co robi Bednarz itd.
Co do naszego meczu z Austrią, to byliśmy dopiero na początku przygotowań. @Zygmunt.Król wyluzuj, to tylko sparing, wynik jak wynik zdarza się, my praktycznie z tym samym zespołem na luzach wygraliśmy zimą, więc nie ma co dramatyzować, że nasz futbol cofa się w rozwoju. zobaczymy jak to wyjdzie w europucharach, bo to one dokonają weryfikacji naszego miejsca w futbolowej Europie. |
Cytat:
|
Nie wazne.Dojebali nam?Dojebali!Dodatkowo dostalismy wpierol w Pucharze Polski.
Nie ma co sie tlumaczyc. |
Cytat:
|
A Groclin (o przepraszam... "czarne koszule":rotfl:) pyknął Olimpiakos Pireus 2:0 :D
Edit: Kuchenki przegrały z Metan Media 0:1. |
Cytat:
niektorzy nie tylko sen lepszy beda miec ale chyba jutrzejszy cały dzien no i weekendowa wódka bedzie lepiej wchodzic :D Cytat:
:D Cytat:
Cytat:
Jak mi DyskoPolo wjedzie na moja kryta to :foch: |
Cytat:
I pomysleć że Wisła leje takich lamusów z Bazylei regularnie.... |
Niech się ponapinają, nie odbierajmy życia zbyt poważnie.
|
Cytat:
Napisalem to juz na naszym forum iz wlasnie ot mnie w****ia. Rozumiem ze Wawrzyniak i Roger byli na Euro i potrzebuja troche odpoczynku ale z tego co widze to oni z siłowni nie wychodza wiec... zreszta Szul w****ia mnie od dawna, na poczatku myslalem ze On troche ogarnia temat ale jedynie to On chyba ogarnia "hormony stresu" itp ;) |
Cytat:
Cóz - że ktoś to odbiera jak napinanie? Niech tak będzie. Intencje miałem inne:D |
Szul to człowiek kompromitacja i pseudofachowiec, więc współczuję.
Ja słyszałem, że Murziniama grał w swojej reprezentacji i dlatego dali mu wolne. Co do wyniku... Zdarza się, pewnie niektórzy u Was też by się napinali, gdybyśmy to my zaliczyli taką wtopę. Wiem jednak, że takie porażki czasem wpływają mobilizująco i nie ma na tę chwilę co wyśmiewać Legii. Btw. Ciekawe, co na forum "Majstrów" teraz jest. |
cieszy dobry wynik Legii :)
musiałem! |
Cytat:
To porażke 0-2 jak nazwiesz? Kompromitacją, blamażem,? przymiotników mi brakuje... |
****a mac.
Porazka= w........ Teraz rozumiesz? |
Cytat:
Lech przegrał z Metanem całkowicie dominując na boisku, dostaliśmy bramkę po rzucie rożnym, Rumuni generalnie nie istnieli na boisku. Zresztą, dobrze że przegrali, niech za pewnie się kopacze nie czują po tej serii zwycięstw. A Legia..cóż, przykre jak nasza piłka równa w dół. |
przesadzac na pewno nie ma co, ale przy tej okazji mozna podkreslic, ze teraz Legia bedzie miala taka presje, jak my mielismy po ostatnim okienku. Tak na prawde przy dluzszym zastanowieniu, to Legia stracila(jezeli Roger odejdzie, a raczej tak sie stanie), bo wymienila lepszego pilkarza na gorszego. Natomiast media sztucznie napompowaly balonik, ze zrobili extra mega hiper transfery, z Iwanskiego zrobiono zbawce, a jak juz nie raz wspominalem, dla mnie jest to taki typowy ligowy sredniak, ktorego strasznie zjada presja.
Oczywiscie takie 1:6 to nic.. bo moze zadzialac stymulujaco i nastepny mecz to Legia moze wygrac 5:0, ale tutaj wspomniec tylko chcialem kolejny raz o obludzie mediow, ktore bez zadnego zastanowienia wypisuja niesamowite .......y, a to szkodzi pilce jako takiej, bo tworza sie sztuczne nadizeje etc. Pisze o tym po raz kolejny, mimo, ze zawsze sobie powtarzam, iz szkoda sie tym zajmowac. Ale to boli, jak czlowiek czyta takie brednie. Najgorsze jest to, iz mam swiadomosc, ze wiekszosc tych bredni pisana jest umyslnie... |
Cytat:
czy goście do was wstępu nie mają? DyskoPolo, Groclinia- oj przyjmie się przyjmie :D to teraz jak Polonia już nie istnieje, zamiast dwóch mistrzostw moga sobie napisać na stadionie 2x viceMISTRZ Boomcha no nie obrażaj się, tylko na to wytłumacz, jak prawdziwi kibice Polonii to widzą? |
Cytat:
Dawaj teorie jakas napisz nowa bo dawno tutaj nic nie padlo, az przedwczoraj czytalem cos znowu o PZPN, terminarzu. Trzeba miec niezle na.......one w głowie zeby dojsc do wniosku ze jedno ma cos wspolnego z drugim. Dobrze ze w tym roku Wy dostaliscie prezent i oczywiscie go honorowo (tak samo honorowo jak kilka lat temu MP) przyjeliscie i pokazecie w Pucharach sie ze hej. (przepraszam musialem:D) Niech Wam jeszcze Liber nagra kawalek "motywujacy" do walki + oczywiscie klip. Oczywiscie za hajs Remesu a nie dlatego ze chciał. I pamietaj ze Polska piłka idzie tez w doł przez wciaz trwajace walki kibiców w Wilnie. Oczywiscie kibicow Legii. Cytat:
:D Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wy za to rok temu pokazaliście się w pucharach ze hej( przepraszam musiałem:D ) |
Cytat:
Proponował bym się skupic na tym sezonie http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...e-lech,1144400 |
|
Nie, no proszę znowu mamy gadać o tym że Lech idzie na majstra ;p. Poza tym takie sądy są o dupę rozbić gdybyście zapytali piłkarzy kto będzie mistrzem to piłkarze: Wisły, Legii, Lecha. odpowiedzieli by żę to oni zdobędą mistrzostwo. Piłkarze: Górnika, Cracovii, kto wie może Jagielloni po tych transferach, GKS Bełchatów, powiedzą że oni biją się o pierwszą trójkę, a reszta bije się o górną tabele ;p, albo o jak najlepszą pozycje ;), takie przedsezonowe pieprzenie.
niedługo to przestaniemy grać w piłkę, a otworzymy giełdę, tu się awans kupi, tam się z czymś połączymy... |
|
Cytat:
Nie no padłem... co rok idą na tego mistrza i pewnie skończy się znów gdzieś na 4 miejscu :D Wystarczy, że Reissik dostanie kontuzji i kuchenka nie będzie potafiła zdobyć bramki. Cytat:
2. No dobra kogoś tam kupili.. 3. Ooo odpowiednio dobrana taktyka będzie kluczowa :D Smuda, przesunie Lewandowskiego na bramke, Arbolede można na atak, Reissa by wypróbować na lewej obronie i Lech Mistrzem! :rotfl: 4. No oni to spragnieni, tyle lat oglądać plecy Wisły i Legii to smutne musi być... :( 5. Kolektyw pęknie jak Arboledzie się coś nie spodoba :-p |
Cytat:
Parę lat temu rządziła w lidze Wisła, czasem Legia była w stanie z nią powalczyć. Zdarzały się zwycięstwa z Saragossa, Schalke, Utrechtem, walka jak równy z równym z Lazio. A teraz? Każda z tych drużyn zrobiłaby z dużym prawdopodobieństwem czy Legii, czy Wiśle, czy Lechowi niezłe manto. Szwajcarów Wisła była w stanie ograć dwa czy trzy lata temu 3:1. W tym czasie to nie Legia czy Lech podgoniły Wisłę, tylko Wisła dołuje do naszego poziomu. A jaki jest ten nasz poziom? Własnie takie 1:6 z druzyną na mniej wiecej podobnym poziomie przygotowań nam to pokazuje. Tak, trzeba mieć na.......one w głowie, żeby tego nie widzieć. Cytat:
Zresztą, o honorze to kto jak kto, ale Legioniści powinni mówic ostatni. Sami od lat domagają się 'honorowo' mistrzostwa, zdobytego w 'honorowy' złodziejski sposób. Dziwnym nie jest, że pojęcie 'honoru' jest u Was bardzo zniekształcone. Skoro latami ligę mozna było 'reżyserować', to ciężko pozbyć się złych nawyków, no nie chłopcy? Cytat:
Cytat:
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...Groclinem.html
hehehe Cytat:
Cytat:
Witamy Groclin w Warszawie ! A co do powyższej romowy o sparingach - wyniki zawsze są z dupy wzięte - nigdy nie zdarzyło się żeby drużyna co wygrała wszystko w sparingach wygrała ligę i na odwrót - ta co przerżnęła wszystko przed sezonem potem z niego spadła. To tylko wyniki kontrolne. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
macie do kolekcji, pompujemy dalej :D
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._dlaczego.html |
Cytat:
Zobaczcie argumenty do słów Hajty. Czy Górnik gra na dwóch frontach? A czy mówi, że jego zespół ma lepszy skład? Podobnie Vuković nie mówi, że Legia będzie mistrzem. A na transfery Wisły poczekamy, na kolana pana pismaka też. |
Cytat:
Pamiętaj-niewyjaśnione okoliczności zawsze działają na korzyść oskarżonego(tak mówi prawo) Dziwi mnie tylko jedno. Dlaczego kibice w Poznaniu tak łatwo przyjęli fuzję, a Ci we Wrocławiu i Szczecinie nie. Chyba Lech to coś więcej niż zwykła Polonia? Im to się nie dziwię ani trochę |
Cytat:
|
Cytat:
Dowody by pewnie się znalazły, gdyby nie to że sprzedawanie meczów w lidze, nie było wtedy jeszcze łamaniem prawa... Trzeba naprawdę być człowiekiem wielkiego honoru, żeby domagać się mistrzostwa polski po takim czymś: http://pl.youtube.com/watch?v=U2XRJjXxykU Trener po meczu mówi, "w każdej lidze jakaś reżyseria musi być"... |
@Konrad. - jeżeli wybroniłbyś się przed sądem (niemożliwe chyba) to oczywiście że uważałbym cie za niewinnego
|
Cytat:
A Legioniści jak przysłowiowe "człowieki honoru" - chcą "zwrotu" tytułu... ale własnie z honorem ma to niewiele współnego a co najwyżej z cwaniactwem wg mnie. PS A własciwie to czemu kolo z Poznania i Warszawy drażnią nas przypominając o naszych sprzedawczykach z 93 roku? |
TTJ, na Twoje 'rzeczowe' argumenty odpowiedzieli już Gwiaździsty i Konrad.
Natomiast co do ostatniego zdania, to my sobie ligi nie kupiliśmy, byliśmy w niej i w niej zostaliśmy, spłacając w dodatku długi stowarzyszenia WKP. Poza tym, licencja w naszym przypadku nie dotyczyła klubu, a miejsca w lidze. Były dwa, 4. i 6. Zarząd poszedł na skróty i wybrał wyższe, wniosek licencyjny zawierał nasz stadion jako miejsce gry drużyny, dotyczył naszego klubu KKS Lech Poznań SSA i jedyne co było w nim 'amikowe', to miejsce, które dawało nam mozliwość ubiegania się o gre w pierwszej lidze. I to jest ta cała sławetna 'licencja Amici' wałkowana przez co bardziej zaślepionych kibiców. Widać różnicę między sytuacją Pogoni czy Polonii? Na moje oko, nawet bardzo. Konrad Co do 'honoru', tak się składa, że to akurat kibice Legii na tym forum najczęściej używają tego słowa. |
'93 był omawiany w poprzednich tematach i prosze o zaprzestanie, bo nie dotyczy on sezonu 08/09
|
Cytat:
Dziś też z tego korzystacie mając w pucharach współczynnik wywalczony przez Amicę, tak? |
Cytat:
Ja mam tylko jedną nadzieję na ten nowy sezon- aby sędziowie pełnili jak najmniejszą rolę w nadchodzących mistrzostwach Polski. Wtedy sie wyjaśni, kto jest najlepszy. Moja opinia jest taka, że Lech jeszcze nie dojrzał do walki o mistrzostwo. Ale cóż, ile ludzi, tyle opinii |
Cytat:
Jednym słowem żadnej Amiki nie było, nie ma i najlepiej nie majstrować przy kuchenkach w sklepach AGD. PS. Podobno ten rumuński drugoligowiec (no bo jeszcze żadnego meczu w I lidze nie zagrał) co z Wami wygrał był pod gazem... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl