![]() |
co wam to daje odpowie mi ktos bez napiny? jestem palaczem , kiedys sprobowalem tej calej tabaki to poza brudna kichawa nic nie odczulem pozdr
@jurukuru np? |
Cytat:
|
Co do kolekcji, niestety nie mam aparatu, ale posiadam w tej chwili ponad 70 różnych tabak i pustych tabakierek. A sławny Medicated jest cały czas dostępny u dystrubutora, mianowicie Cygara i Tytoń. Niestety jego cena jest dość wysoka (8 zł za 5 gram). No i z powodu małego zainteresowania trafiki go nie zamawiają. Co do nowych tabak - jest ich coraz więcej, radzę nie szukać po sklepach tylko na stronach dobrych dystrybutorów (Cygara i Tytoń, Synchro). Gawith Cola został wycofany ze sprzedaży w Polsce, można go natomiast dostać w Niemczech. @ godzilla - co nam to daje? napisałem 4 podpunkty w moim poprzednim poście. Co do ozon Orange i Raspberry, ich dostępność cieszy, lecz trzeba Wam wiedzieć, iż są one "na lewo". Sprowadzane prosto z czech, z czeskim ostrzeżeniem pos białą naklejką. A TTI ma wyłączność na dystrybucję tabak firmy Poschl w Polsce. No ale są, i chwała za to. Z tego co wiem żaden inny klub piłkarski nie ma "swojej" tabaki, Bayern Snuff produkowany jest przez Poschl'a.
A co do dostępności na stacjach benzynowych - powinieneś na każdej dostać tzw. "podstawkę" - Gawitha, Red Bulla, czasem ozony Cherry, Spearmint, Gletschera i Lowena. |
Cytat:
jak dobrze nie wysmarkasz to na drugi dzień nawet je masz :-D |
godzilla- dobre pytanie. walcie dalej w nos a wam tak sluzowki powysychaja ze wam sie odechce wciagania
|
Cytat:
Godzila: wystarczy przeczytać to co napisał mnbv: Cytat:
|
KacperABG: czasami tydzień nie wystarcza. I trzeba koniecznie nawilżać śluzówkę kroplami np. roztworem soli morskiej, samo nie zażywanie to trochę za mało.
|
Nie popadajmy w skrajność ;)
Napoleon nie umarł od tabaki a zażywał jej w wielkich ilościach i często. |
KacperABG- Nie lepiej walnąć władka zamiast tabaki? Moze troszke wiekszego funduszu potrzeba ale na pewno jest duzo lepsza "jakosc":]
|
Ehhhhh chyba co poniektórzy mylą prawdziwe zastosowanie snuffa. :)
|
jurukuru- wytlumacz nam prawdzwe zastosowanie snuffa.. bralem i poza kichaniem i poszerzonymi sluzowkami to nic ponad to nie odczulem
|
Cytat:
Jest to miły dodatek do tzw. posiadów z kumplami, pobudza dobrze, daje ukojenie jak masz zatkany nos i katar.... i wiele innych zastosowań ;) |
ja mam pytanie jaka jest najmocniejsza tabaka którą można kupic w Krakowie??
|
Najmocniejszą pod względem zawartości nikotyny jesrt Gawith Apricot Snuff od Poschla, a najmocniejszą aromatem bodajże Red Bull. Ciekawy efekt daje natomiast Gletcherprise - nie ma uczucia ukłucia, jak przy mocnych tabakach, natomiast oferuje bardzo przyjemne uczucie mrozu.
|
Cytat:
JLB: Wydaje mi sie że na BP kiedyś widziałem ale nie dam sobie ręki uciąć |
1. Gletcherprise nie jest suchy, jest tak samo wilgotny jak i inne tabaki made by Poschl
2. Aromat Gletschera to menthol z olejkiem kolumbijskim, cokolwiek to jest 3. Nie mów że to jest najgorsza tabaka, bo to twoja subiektywna opinia. Ja osobiście ją lubię, więc masz już jeden kontrprzykład. A zgodnie z zasadami matematyki jeden kontrprzykład obala twierdzenie. |
podbijam zapomniany temat ktory przed chwila przypadkowo znalazlem, nie wiece gdzie dostane w krakowie jakies inne tabaki poza : red bull, ozona (cherry orange), gavith , gletcherprise, president, tiger, spearmint?
|
Mam kilka pytań
1. Gdzie w Krakowie kupie Gawith apricot snuff , Białą tabakę oraz Ozona orange 2. Czy polecacie wyżej wymienione 3. Czy przy zakupie będą robić cyrk z dowodem 4. Ceny w sklepach są takie jak na allegro ?? |
spokojnie dostaniesz je na tomexie, polecam ww, nie beda robic cyrku, ceny sa niskie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl