Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Tabaka (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4484)

godzilla 25.06.2009 14:26

co wam to daje odpowie mi ktos bez napiny? jestem palaczem , kiedys sprobowalem tej calej tabaki to poza brudna kichawa nic nie odczulem pozdr

@jurukuru

np?

jurukuru 25.06.2009 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez godzilla (Post 751346)
co wam to daje odpowie mi ktos bez napiny? jestem palaczem , kiedys sprobowalem tej calej tabaki to poza brudna kichawa nic nie odczulem pozdr

wiele przyjemnych aspektów :):rotfl:

mnbv 25.06.2009 17:21

Co do kolekcji, niestety nie mam aparatu, ale posiadam w tej chwili ponad 70 różnych tabak i pustych tabakierek. A sławny Medicated jest cały czas dostępny u dystrubutora, mianowicie Cygara i Tytoń. Niestety jego cena jest dość wysoka (8 zł za 5 gram). No i z powodu małego zainteresowania trafiki go nie zamawiają. Co do nowych tabak - jest ich coraz więcej, radzę nie szukać po sklepach tylko na stronach dobrych dystrybutorów (Cygara i Tytoń, Synchro). Gawith Cola został wycofany ze sprzedaży w Polsce, można go natomiast dostać w Niemczech. @ godzilla - co nam to daje? napisałem 4 podpunkty w moim poprzednim poście. Co do ozon Orange i Raspberry, ich dostępność cieszy, lecz trzeba Wam wiedzieć, iż są one "na lewo". Sprowadzane prosto z czech, z czeskim ostrzeżeniem pos białą naklejką. A TTI ma wyłączność na dystrybucję tabak firmy Poschl w Polsce. No ale są, i chwała za to. Z tego co wiem żaden inny klub piłkarski nie ma "swojej" tabaki, Bayern Snuff produkowany jest przez Poschl'a.

A co do dostępności na stacjach benzynowych - powinieneś na każdej dostać tzw. "podstawkę" - Gawitha, Red Bulla, czasem ozony Cherry, Spearmint, Gletschera i Lowena.

jurukuru 25.06.2009 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dawidTS (Post 751415)
na przykład : brak kóz w kinolu ?
ja raz dostałem tabake jak miałem ogromny katar,pomogło.

To żeś dojebał ;D :D
jak dobrze nie wysmarkasz to na drugi dzień nawet je masz :-D

diablo885 25.06.2009 17:51

godzilla- dobre pytanie. walcie dalej w nos a wam tak sluzowki powysychaja ze wam sie odechce wciagania

Tuman 25.06.2009 17:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez diablo885 (Post 751423)
godzilla- dobre pytanie. walcie dalej w nos a wam tak sluzowki powysychaja ze wam sie odechce wciagania

Jak śluzówka wyschnie, wystarczy sobie zrobić tydzień przerwy i już jest ok.

Godzila: wystarczy przeczytać to co napisał mnbv:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez mnbv
> Poczucia wspaniałego aromatu;
> Poprawienia sobie humoru;
> Oczyszczenia nosa;
> Lekkiego pobudzenia.

mnbv 25.06.2009 17:59

KacperABG: czasami tydzień nie wystarcza. I trzeba koniecznie nawilżać śluzówkę kroplami np. roztworem soli morskiej, samo nie zażywanie to trochę za mało.

jurukuru 25.06.2009 18:03

Nie popadajmy w skrajność ;)
Napoleon nie umarł od tabaki a zażywał jej w wielkich ilościach i często.

diablo885 25.06.2009 18:03

KacperABG- Nie lepiej walnąć władka zamiast tabaki? Moze troszke wiekszego funduszu potrzeba ale na pewno jest duzo lepsza "jakosc":]

jurukuru 25.06.2009 18:10

Ehhhhh chyba co poniektórzy mylą prawdziwe zastosowanie snuffa. :)

diablo885 25.06.2009 18:15

jurukuru- wytlumacz nam prawdzwe zastosowanie snuffa.. bralem i poza kichaniem i poszerzonymi sluzowkami to nic ponad to nie odczulem

jurukuru 25.06.2009 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez diablo885 (Post 751441)
jurukuru- wytlumacz nam prawdzwe zastosowanie snuffa.. bralem i poza kichaniem i poszerzonymi sluzowkami to nic ponad to nie odczulem

a jednak coś poczułeś :-D

Jest to miły dodatek do tzw. posiadów z kumplami, pobudza dobrze, daje ukojenie jak masz zatkany nos i katar.... i wiele innych zastosowań ;)

Wiślak'94 25.06.2009 22:58

ja mam pytanie jaka jest najmocniejsza tabaka którą można kupic w Krakowie??

mnbv 26.06.2009 01:21

Najmocniejszą pod względem zawartości nikotyny jesrt Gawith Apricot Snuff od Poschla, a najmocniejszą aromatem bodajże Red Bull. Ciekawy efekt daje natomiast Gletcherprise - nie ma uczucia ukłucia, jak przy mocnych tabakach, natomiast oferuje bardzo przyjemne uczucie mrozu.

Tuman 26.06.2009 11:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mnbv (Post 751630)
Najmocniejszą pod względem zawartości nikotyny jesrt Gawith Apricot Snuff od Poschla, a najmocniejszą aromatem bodajże Red Bull. Ciekawy efekt daje natomiast Gletcherprise - nie ma uczucia ukłucia, jak przy mocnych tabakach, natomiast oferuje bardzo przyjemne uczucie mrozu.

Gletcherprise jest najgorszą tabaką dostępną w Polsce. Już chyba wole Chapmany. Gletcherprise nie dość że suchy to jeszcze (według mnie) ma aromat... gówna.

JLB: Wydaje mi sie że na BP kiedyś widziałem ale nie dam sobie ręki uciąć

mnbv 27.06.2009 21:35

1. Gletcherprise nie jest suchy, jest tak samo wilgotny jak i inne tabaki made by Poschl
2. Aromat Gletschera to menthol z olejkiem kolumbijskim, cokolwiek to jest
3. Nie mów że to jest najgorsza tabaka, bo to twoja subiektywna opinia. Ja osobiście ją lubię, więc masz już jeden kontrprzykład. A zgodnie z zasadami matematyki jeden kontrprzykład obala twierdzenie.

Macieeek 17.09.2011 20:13

podbijam zapomniany temat ktory przed chwila przypadkowo znalazlem, nie wiece gdzie dostane w krakowie jakies inne tabaki poza : red bull, ozona (cherry orange), gavith , gletcherprise, president, tiger, spearmint?

didzej132 18.09.2011 12:54

Mam kilka pytań
1. Gdzie w Krakowie kupie Gawith apricot snuff , Białą tabakę oraz Ozona orange
2. Czy polecacie wyżej wymienione
3. Czy przy zakupie będą robić cyrk z dowodem
4. Ceny w sklepach są takie jak na allegro ??

Macieeek 18.09.2011 13:43

spokojnie dostaniesz je na tomexie, polecam ww, nie beda robic cyrku, ceny sa niskie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl