![]() |
Niestety łysy bardzo chciał Austriakom tego karnego gwizdnąć i gwizdnął bo tak wiatr zawiał. Myślałem, że takie przekręty to tylko w Polsce a tu prosze...
Mecz z Panatinaikosem w Atenach chyba też angol gwizdał... :] |
Ja piernicze...
Pierwsza połowa - padlina z naszej strony, prowadzimy. Druga połowa - gramy, dostalismy bramke.. Krzynówek koło 90 powinien podac do Smolarka a nie rożnego szukac.. byłoby 2:0 i po meczu.. Szok... Jak to szło przed mistrzostwami.. pierwszy mecz zaplanowana porazka z Niemcami, drugi mecz o wszystko, trzeci gra o honor. Pora na Kaspra. |
Dajcie spokój z arbitrem. Nam też podarował nieprawidłową bramkę.
Sami żeśmy się wyjebali. Powinniśmy strzelić jeszcze jednego gola i byłby spokój. |
Powie mi ktos kiedy ostatnio na turnieju o takiej randze puscili takie cos ? To jest parodia..ten sedzia chyba zalapal spora kase...pociaganie za koszulke i upadek w stylu Morgensterna to ma byc karny? Sorry ale to wstyd na caly swiat. Ten sedzia powinien zakopac sie w ziemi...Boze....jak tak mozna!!!
|
Dajcie spokój, pomimo wygranej 1-0 i tak byśmy nie wyszli z grupy
jedyne co boli to to że chłopaki napracowali się a złodziej w postaci sędziego im to wszystko ukradł. to jest ****a poważna impreza EURO czy jakiś mecz A klasy? nie można takich błędów panie "sędzio" popełniać na takich imprezach! |
Ten Webb jest z zawodu policjantem. A co do meczu brak mi słów.
|
Trudno 1-1, ale najbardziej szkoda mi Boruca który bronił poprostu kapitalnie.
|
złodzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
zemściła się gra na czas, zabawy w rożne itp. Zamiast atakować, cisnąć to się zabawiali. Nawet wynik 1-0 nic nam tak naprawdę nie dawał. Gdyby myśleli o awansie, to atakowali by cały czas. Ich zadowalało skromne prowadzenie. To mnie najbardziej wkurzyło
|
To Jest ****a Skandal!
|
Mike Riley (Panathinaikos Ateny - Wisła Kraków)
Howard Webb (Austria - Polska) . . . . Anglicy chyba chcą sie pokazac od strony sędziowskiej no bo piłkarzy nie ma |
z tymi .......onymi angielskimi sedziami tak jest. Raz nas wydymali w LM teraz na Euro.
|
tego sędziego to 40mln Polaków powinno pozwać przed jakiś trybunał... ciekawe ile mu za to zapłacili?
|
Sędzia sędzią, ale nasza bramka też ze spalonego, nie mówiąc już o tym co graliśmy w I połowie. Choć tak być nie powinno to ten remis jest najbardziej sprawiedliwym wynikiem w przekroju całości i tyle. Mamy po prostu drużynę nie na poziomie tych mistrzostw.
|
Mnie juz w zyciu nic nie zdziwi
|
Austria słaba, Polska słaba więc jedziemy do domu. Leo won. Brazylijczyk najlepszy w polskiej reprezentacji - wstyd!! Całe szczęście, że Chorwacja jest już w 2 rundzie, bo przy naszej obronie to by nieźle z nami pojechali, a tak będą grać luzik.
Mam tylko jedno pytanie po co grał cały mecz Smolarek jak ch..a grał Leo? Why?? For money!!!!!!!!!!!! |
Kreseq nic nie puscili... faul byl. Tylko ze inna historia jest taka, ze takich fauli sie przewaznie nie dyktuje.
Sedzia po prostu zachowal sie jak w wloskim strajku - czyli wszystko stosujemy dokladnie z litera regulaminu. A to, ze czekal tylko na pretekst bylo widac od pewnego czasu... Wiec takim samym debilem jest Lewandowski jak i cala ta kadra, ktora cofnela sie prowadzac 1-0 jak i tak bylo wiadomo, ze nic ten wynik nie daje. |
Cytat:
|
a teraz sie nie moge doczekać tych wszystkich marianów w TV, którzy będą pierd* ze było zajeb* tylko sędzia nas skrzywdził, no ale ogólnie zajeb* i wygramy z Chorwacją i NIemcy przegrają i awansujemy i wogóle zajeb*, noi jeszcze co to byśmy nie zrobili bez Wszechpolaka:D
aha "noi jeśli Austria wygra z Niemcami, a my z Chorwacją - tylko, że my musimy o jedną bramkę więcej niż niż Austriacy to mamy AWANS!" - Polska :D |
wielki murzyński sędziemu!
słaba ta nasza kadra:(, ciekawe ile jutro straci nasza gospodarka na tym remisie Boniek w przerwie wykrakał karnego, hehe |
SZOK SZOK SZOK SZOK.........
Póki w narodzie pieśń swobody żyje, Wola i godność, i męstwo człowiecze, Póki sam w ręce nie odda się czyje I praw się swoich do życia nie zrzecze, To ani łańcuch, co mu ściska szyję, Ani utkwione w jego piersiach miecze, Ani go przemoc żadna nie zabije I w noc dziejowej hańby nie zawlecze. Zginąć on może z własnej tylko ręki, Gdy nim owładnie rozpacz senna, głucha, Co mu spoczynek wskaże w grobie miękki, I to zwątpienie, co szepce do ucha, Że jednym tylko lekarstwem na męki Jest dobrowolne samobójstwo ducha. Panowie spokojnie - to jeszcze nie jest koniec - można wygrać z Chorwacją jeżeli zagramy tak jak w drugiej połowie tego sprzedanego meczu. Wtedy będziemy liczyć na cud w meczu Austria - Niemcy... |
Cytat:
|
E tam zaraz skandal. Sedzia byl po prostu slaby i tyle. Wogole to sie dziwilem ze on z Angli jest. Gwizdal takie .......y ze dramat. Karny z kapelusza ale bramka Rogera tez nieprawidlowa wiec sie wyrownalo.
|
Cytat:
Dramat... przecież polaczki za dobrze grały w drugiej połowie, więc sędzia musiał gwizdnąć kilka wolnych i karny po gospodarsku. . . I nie piszcie że nasza bramka ze spalonego bo ten łysy Kutaf*** musiał zaakceptować to ze boczny nie podniósł chorągiewki :/ |
Przestańcie pier***ić, że sędzie przekupiony, bo nasza bramka była ze spalonego, a i graliśmy słabo. Prawda taka, ze wynik sprawiedliwy.
|
Jop twoja mać...
|
Karny z kapelusza, ale nasza bramka ze spalonego. Gramy dramatycznie, mie powinno nas byc na tych mistrzostwach. To smutne, ale nie ma dla nas miejsca na tych mistrzostwach.
NIE dla Rogera |
Cytat:
|
jeszcze pierwszy mecz zagralismy dobrze, ale dzisiaj to była PARANOJA
sedzia słaby jak gówno cały mecz i podsumował swój występ w doliczonym czasie na szczeście remis(sprawiedliwy) i juz bez nadziei do ostatniego meczu PS bez bluzgania |
Powtorka tego karnego , gosc z Austrii sam sie wypie*dala na ziemie i drze ryja a ten lysy sku*wysyn gwizdze
|
O co te płacze? My zdobyliśmy bramkę ze spalonego, Austria z niesłusznego karnego. Bilans na remis, który nikogo nie krzywdzi. Spotkały się dwie śmieszne reprezentacje, które nie umieją grać w piłkę. Ewidentnie najsłabsze w całych mistrzostwach. Żeby wyjść z grupy musielibyśmy wygrać z Chorwatami. Wyobraża sobie ktoś coś takiego??
Gramy taką samą padlinę jak na mistrzostwach w Niemczech. Nie umiemy przeprowadzić żadnej sensowownej akcji w ataku, Austria ma około cztery setki. Żenada panie trenerze, żenada panowie piłkarzyki. Teraz będą płacze do sędziego ale moim zdaniem dobrze się stało. Nie zasługujemy na zwycięstwo nad żadną drużyną w tym turnieju. |
Tyle że sędzia nie ma prawa naprawiać swojego błędu w ten sposob i to w 93 minucie? Kpiny robisz?
Stary sprzedali Polakom kopa i tyle. Jakby cię tak szkot w pracy potraktował? Wyrżnął by twoją żonę a ty byś powiedział że to jej wina:) |
Cytat:
|
Ale dramat , tak się cieszyłem chociaż z tego prowadzenia . Myślałem ,że chociaż z tymi Austriakami wygramy a tu taki blamaż. Sędzia nas okradł i jest totalnie bezkarny. Ale nasi też padlinę grali i nie ma co mieć wielkich nadziei ,że będzie lepiej (kiedykolwiek).
|
Dla piłkarzy to w sumie fajnie - bo przynajmniej mają wymówkę czemu nei awansowali dalej! (tak to by bankowo ograli Chorwację)
|
Cytat:
A gdzie coś takiego przeczytałeś ? Twierdzę tylko, że wynik jest sprawiedliwy. Co nie znaczy, że sędzia powinien był tę sprawiedliwość wymierzać. Nic ponadto. |
Tylko czemu odgwizdał faul Lewandowskiego, jak ten blondynek pedałek też ciągnął Bąka za koszulkę...
|
Jesteśmy z Austrią najsłabszymi ekipami na mistrzostwach... a dzisiejszy mecz, gdybym nie był Polakiem to dawno bym spał bo to była jedna wielka kopanina. Jesteśmy poprostu za słabi :( aha i jeszcze ROGER NIGDY NIE BęDZIESZ POLAKIEM !!!
|
A najlepsze jest to że angielscy sędziowie preferują twardy styl gry....
Anglik (Riley?) już raz mi zjebał humor dlatego obawiałem się tego sędziego. To są jaja że za coś takiego karnego się daje.Aż strach pomyśleć co sędziowie będą kombinowali żeby szwabów puknąć... |
Boruc - jest jakiś lepszy bramkarz na tym EURO?
Roger - klasa Sędzia - kur** Jak mnie wkur... to, że nasi 'kibice' co 5 minut krzyczeli Leoooo :/ To jest nasz guru czy co, bo nie kumam :| EDIT: Zapomniałbym Job i Krzynówek nie nadają się do polskiej ligi a co tu mówić do repry. Dobrze, że 'gwiazdorek' do nas nie przyszedł... Dobrze, że mamy klasowego trenera:rotfl:, który na mistrzostwa nie bierze lewego obrońcy, o napastniku nie wspomnę. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl