Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

AYALA 01.07.2008 09:35

chyba raczej Trofense nie bedzie chciało zatrzymać Barreto bo własnie ściagneli defensywnego pomocnika i lewego obrońce wiec pewnie rezygnują z Andre. W sumie to dobrze bo Barreto kosztował kilkaset tysiecy euro i najwyższa pora żeby ten transfer Mielcara zaczał sie po części zwracać.

tofik 01.07.2008 10:30

http://www.zerozero.eu/uk/edicao_sta...583&v=jt4&o=VE

Taki drugi Cleber :)

Najśmieszniejsze, że Varga też kosił równo z trawą, wszystko co się ruszało. Czyli wraca dwóch zabijaków.

HEDu 01.07.2008 10:55

Tak, nie potrzebujemy mięczaków ;] ale w wywiadzie (tym nowym o Kokoszce itd) Skorża nic nie mowi o Barreto :(

arti 01.07.2008 12:41

Panie Bednarz do szybkiej i efektywnej roboty!Żarty się skończyły

buczo1985 01.07.2008 23:44

ludzie listości, juz z Ronaldo wyskakujecie:P nie róbmy kabaretu. zawodnicy mają sie pojawić w pierwszym tygodniu zgrupowania, jak mowił Skorża. Poczekajmy do końca tygodnia i bedzie jasne. Rownież mam obawy. Boje sie ze mogą to być anonimowi gracze z egzotycznych lig. a moze akurat jakas perełke uda sie wyhaczyć?:)
O transefry to jestem spokojny, ale już jakie one bedą...tego sie obawiam, bo niestety w pierwszej kolejnośći potrzebujemy wzmocnić druzyne a nie tylko uzupełnić...

couch 01.07.2008 23:54

Zaraz będzie gadania o Ronaldo na 2 strony, bo pysio sobie powiedział. Żebyś wiedział, że Ronaldo ma większe wymagania na koniec kariery niż taka kwota jaką podałeś. Myślmy o realnych transferach, najlepiej jakiś obyty ofensywny zawodnik w europejskich pucharach. W OE takiego nie znajdziemy.

Dean 02.07.2008 11:47

JB on w tej chwili coś robi? Powiedzcie mi mieli jacys super zawodnicy przyjechac Skorza gadal i co narazie?
Lanza(Kowalewski)
Hernani, Łukasiewicz
Garugła, szybki skrzydlowy(Basta), Baretto
Silny napastnik. Kluivert, Ronaldo? przynajmniej na pol roku...
Wciąż wierzę, ale denerwuje sie :D

Kamyk 02.07.2008 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dean (Post 560895)
Garugła, (Basta),
Silny napastnik. Kluivert, Ronaldo? przynajmniej na pol roku...
Wciąż wierzę, ale denerwuje sie :D

Zapomnij.
Garguła będzie kosztował krocie, jeśli by się udało wynegocjować odpowiednią cenę to owszem, bo myślę że z kontraktem nie byłoby problemu.
Basta - Dusan Basta jest bardzo dobrym zawodnikiem ale również nas nie stac na niego, więc proszę nie żyjmy złudzeniami.
Kluivert i Ronaldo - ludzie...przecież to są "emerytowani" napastnicy, którzy nic w światku boiskowym nie zdziałają. Po drugie kontrakty jakie by chcieli otrzymać nie miałyby sensu bytu, bo na pewno działacze nie zgodziliby się na takie pieniądze.

Napastnik musi być młody, perspektywiczny, ambitny i przede wszystkim szybki, zwrotny, dobrze wykańczający akcję, a najlepiej coś na wzór Kollera, mianowicie wysoki, dobrze grający głową - reasumując dobry partner dla Brożka lub Niedzielana.

JohnnyH 02.07.2008 14:02

Ponoć Radomski jest do wzięcia....

http://www.sport.pl/sport/1,65025,54....html?skad=rss

Przydałby się zmiennik dla Sobola lub Clebera. Obaj łapią dużo kartek więc zatrudnienie Radomskiego miałoby sens.

DrunkenBear 02.07.2008 14:10

Tak a z a to Radomski łapie mało kartek ;D... Nie przeginajmy, trzeba szukać defensywnego pomocnika który ma max 25 lat, a nie kolejnego 30 latka, bo jeszcze trochę i z Wisły nam się zrobi drugi Milan (pod względem wieku piłkarzy, a nie sportowym)

Zienczuk8 02.07.2008 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DrunkenBear (Post 561013)
Tak a z a to Radomski łapie mało kartek ;D... Nie przeginajmy, trzeba szukać defensywnego pomocnika który ma max 25 lat, a nie kolejnego 30 latka, bo jeszcze trochę i z Wisły nam się zrobi drugi Milan (pod względem wieku piłkarzy, a nie sportowym)

to znowu nam trzeba defensywnego pomocnika? aaa.... bo okineka bez takowego to zmarnowane okienko... Do obrony chyba znalezli nalezytego zmiennika, tj. Lukasiewicza. trzeba nam tylko skrzydlowego, bramkarza, napastnika... gdzies dzisiaj przeczytalem, ze Gargula jest juz zaklepany, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie jstem przekonany, ze to wlasciwy wybor... rozgrywajacay nam nie potrzebny, bo mamy Jirsaka

Bartosz 02.07.2008 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zienczuk8 (Post 561016)
to znowu nam trzeba defensywnego pomocnika? aaa.... bo okineka bez takowego to zmarnowane okienko

Radomski może grać na środku obrony.

wolek19866 02.07.2008 18:33

Ja tam żyję tylko nadzieją, że pozyskamy za darmochę kilku piłkarzy ze zdegradowanych klubów :D

łuk79 02.07.2008 18:39

Podobno Wisła zainteresowana jest Hernanim

czolg 02.07.2008 18:50

czytalem we ''Fakcie'' ze klub ktory bedzie chcial Kokoszke bedzie musial zaplacic 1,8 mln EURO
haha smieszna cena tak jak i gazeta:) "Fakt'' chyba wczorajszy albo pzredwczorajszy.

szprotson 02.07.2008 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czolg (Post 561170)
czytalem we ''Fakcie'' ze klub ktory bedzie chcial Kokoszke bedzie musial zaplacic 1,8 mln EURO
haha smieszna cena tak jak i gazeta:) "Fakt'' chyba wczorajszy albo pzredwczorajszy.

ja czytałem ze Ufo widzieli u nas w kraju...

Bobic 02.07.2008 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez łuk79 (Post 561163)

Na jakiej podstawie tak twierdzisz??:>

Uran235 02.07.2008 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez łuk79 (Post 561163)

Jakieś źródło, czy info telefoniczne?

Co do naszych faktycznych transferów, to zauważcie, że dopiero dzisiaj Wisła potwierdziła transfer Dudki, innymi słowy dzisiaj wpłynęły na konto pieniądze z transferu. I tak myślę, że na transfery jeszcze trochę poczekamy, bo Bednarz pewnie chce mieć podpisane kontrakty z reklamodawcami, żeby mieć pewność, że będą pieniądze na pensje dla nowych piłkarzy.

łuk79 02.07.2008 19:00

W przeglądzie sportowym przeczytałem, ale to pewnie kolejna bzdura napisana przez tą gazetę.

Żołnierz Białej Gwiazdy 04.07.2008 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez łuk79 (Post 561184)
W przeglądzie sportowym przeczytałem, ale to pewnie kolejna bzdura napisana przez tą gazetę.

Takie same bzdury wypisuje Fakt jak i Przegląd Sportowy. Dla tego zaprzestałem czytania gazet. Wolę informacji z pewnych klubowych stron które zawsze są dokładniejsze. Gazety to sciema dla nich liczy się tylko nakład, popyt i zysk.
Pamiętam jak gazety rozpisały się o rzekomym transferze do Wisły niejakiego Kluiverta. O tym transferze jakoś dziś już nie słychać.

<Crasch> 05.07.2008 13:01

Powiedz mi czy z wyjątkiem Arboledy ci nowi piłkarze Lecha byliby wzmocnieniem Wisły?
Bo to raczej byłyby uzupełnienia do składu.

Lysy 05.07.2008 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 562610)
Powiedz mi czy z wyjątkiem Arboledy ci nowi piłkarze Lecha byliby wzmocnieniem Wisły?

Zarówno Lewandowski jak i Arboleda byliby wzmocnieniami Wisły. Ja już przestałem się oszukiwać, z tak marnym dyrektorem sportowym jakim jest (L)ysy jacek wzmocnień nie będzie. Zaraz pewnie zaatakuje mnie stado klakierów zakochanych w łysej pale :lol: no dajecie, czekam.

Ogryzek 05.07.2008 13:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez <Crasch> (Post 562610)

Wg mnie tak

1. Peszko jest b.dobry technicznie i na tle tego co gra Łobodziński to myslę że to on grałby w 11. Uwazam że Peszko to taki Boguski.
2. Lewandowski - nowy Brożek - mysle że jeśli Niedzielan nie doszedłby do siebie 1 zmiennik Brozka
3. Arboleda - szybszy i zwrotniejszy od Clebera... albo na lewej obronie zamiast Piotrka i Diaza
4. Bandrowski - czy on jest gorszy-lepszy od krecącego kółeczka Mauro - nie wiem
5. Stilic - b.dobra technika - ale tu jest najwiękasza niewiadoma

Popełniasz tym pytaniem jeden błąd - Lech kupił tych piłkarzy szybko i celowo na konkretne pozycje które u nich były słabo obsadzone

Np. Bandrowski - dla Lecha ma sens ale my mamy Sobola i Cantoro

Podałem przykłady że mozna zrobic szybko i tanio transfery takie jak Lech zrobił.
Dla nas np. kilka nazwisk mogłoby byc innych ale większosć jest OK

Chodzi o kasę jaką mieli do dyspozycj (przeciętną)i, braki w swoim zespole i szybkość jak na to zareagowali! Ja to doceniam!

Lemoniadowy Joe 05.07.2008 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 562619)
Wg mnie tak

1. Peszko jest b.dobry technicznie i na tle tego co gra Łobodziński to myslę że to on grałby w 11. Uwazam że Peszko to taki Boguski.
2. Lewandowski - nowy Brożek - mysle że jeśli Niedzielan nie doszedłby do siebie 1 zmiennik Brozka
3. Arboleda - szybszy i zwrotniejszy od Clebera... albo na lewej obronie zamiast Piotrka i Diaza
4. Bandrowski - czy on jest gorszy-lepszy od krecącego kółeczka Mauro - nie wiem
5. Stilic - b.dobra technika - ale tu jest najwiękasza niewiadoma

a odeszli Zając Pitry, Micanski i prawdopodobnie Quinteros wcale nie jest powiedziane że Peszko Stilic czy nawet Lewandowski to będą lepsi gracze

Bandrowski to transfer z zimowego okienka

Wydali pierwszy raz wiekszą kase na budowanie Wielkiej Amiki i odrazu robicie z tego wielki sukces tylko ze oni maja nieco inna sytuacje finansową

<Crasch> 05.07.2008 13:30

Nie popełniłem błędu bo gdyby Wsiła wzmacniała się tyloma piłkarzami tyleże na swoje pozycje to nie wydała by 1.6 mln EURO a ponad 3 mln.
Inna klasa zespołu innej klasy wzmocnienia.

Ogryzek 05.07.2008 13:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 562623)
a odeszli Zając Pitry, Micanski i prawdopodobnie Quinteros wcale nie jest powiedziane że Peszko Stilic czy nawet Lewandowski to będą lepsi gracze

Bandrowski to transfer z zimowego okienka

Wydali pierwszy raz wiekszą kase na budowanie Wielkiej Amiki i odrazu robicie z tego wielki sukces tylko ze oni maja nieco inna sytuacje finansową

A my skoro nie bedzie gwiazd to nie lepiej zebyśmy kupili piłkarzy o podobnym poziomie co Lech?
Młodych i z szansą że jeszcze będą grac lepiej?

PS
Bandrowki został wykupiony teraz - wczesniej był tylko wypożyczony.
Zajaca pozbyli sie bo pozyskali dużo młodszego a wg mnie lepszego Peszke, Micański i Pitry gówno grali i kupili Lewandowskiego.

Nikt z tego nie robi niewiadomo co (z transferów Lecha) - ale porównuje że jak nie ma dużej kasy to mozna i za mniejsze pieniądze wzmocnic zespół. (czytaj wcześniejsze posty w temacie polityka transferowa)
Ja nie zachwycam sie Lechem ale doceniam to co zrobili - srednia kasa a dobre transfery...:)

Lemoniadowy Joe 05.07.2008 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 562629)
A my skoro nie bedzie gwiazd to nie lepiej zebyśmy kupili piłkarzy o podobnym poziomie co Lech?
Młodych i z szansą że jeszcze będą grac lepiej?

ale chcieliśmy Lewandowskiego ale ten zdecydował że lepiej bedzie mu w Lechu, mniej się obawiał konkurencji

Cytat:

PS
Bandrowki został wykupiony teraz - wczesniej był tylko wypożyczony.
Zajaca pozbyli sie bo pozyskali dużo młodszego a wg mnie lepszego Peszke, Micański i Pitry gówno grali i kupili Lewandowskiego.

ale pewien tego nie jesteś że są na pewno lepsi Micanski Pitry to tez były wcześniej gwiazdki i obiecujący gracze

Cytat:

Nikt z tego nie robi niewiadomo co (z transferów Lecha) - ale porównuje że jak nie ma dużej kasy to mozna i za mniejsze pieniądze wzmocnic zespół. (czytaj wcześniejsze posty w temacie polityka transferowa)
Ja nie zachwycam sie Lechem ale doceniam to co zrobili - srednia kasa a dobre transfery...:)

powiem tak bardzo nas czas goni przez to fatalne losowanie i Beitar i to mnie najbardziej martwi a z wypowiedzi Wilczka, Bednarza i Skorży wynikało że rozmawiamy z piłkarzami którzy nas mają konkretnie wzmocnić i tego się na razie trzymam aczkolwiek wątpliwości mam czy nie będzie powtórki z rozrywki :)

sprawa z Gargułą to jest przykład jakie sa problemy Bełchatów ma kase i Go to pie... czy straci na piłkarzu 1 -2 mln zł prywatny sponsor na to sobie by nie pozwolił

Po prostu Wiślak 05.07.2008 15:29

Oczywiście, że nawet za niewielkie pieniądze można wzmocnić zespół. Tylko trzeba umieć.

Bednarz i obecny zarząd Wisły tego nie umieją.

Ostatni rok i sytuacja z utratą za darmo Dolhy, Kosy, sprowadzeniem Matusiaka pokazują, jak zła jest nasza polityka kadrowa.

Jak oni chcą budować silny, stabilny i profesjonalny klub nie wydając prawie na nic pieniędzy?

arti 05.07.2008 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 562636)
ale chcieliśmy Lewandowskiego ale ten zdecydował że lepiej bedzie mu w Lechu, mniej się obawiał konkurencji

sprawa z Gargułą to jest przykład jakie sa problemy Bełchatów ma kase i Go to pie... czy straci na piłkarzu 1 -2 mln zł prywatny sponsor na to sobie by nie pozwolił

co do Lewego-taka jak napisałeś jest wersja oficjalna.a jakie są szczegóły poza takim, że kiedy ważyły się losy przejscia to nasz dyrektor sportowy leżał do góry kołami na urlopie?
a Ty na miejscu Bełchatowa puściłbym Gargułę za 350t euro?jakbyśmy dali 500-700t to byłaby adekwatna cena moim zdaniem.propozycja 350 o ile rzeczywiście taka była to trochę skromnie obiektywnie rzecz biorąc. Czy Bednarz knuje coś co rzuci nas na kolana czy jest nieudacznikiem i tylko blefuje przez cały czas?

Lemoniadowy Joe 05.07.2008 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 562829)
co do Lewego-taka jak napisałeś jest wersja oficjalna.a jakie są szczegóły poza takim, że kiedy ważyły się losy przejscia to nasz dyrektor sportowy leżał do góry kołami na urlopie?

to taka wersja oficjalna ale myślę że bliska prawdy ze zdrową trójką Brozek, Niedzielan, Boguski Lewandowski nie miałby na razie szans a w Lechu nie ma takiej konkurencji co nie znaczy że dobrze sie stało że nie przyszedł
zobaczymy kogo Bednarz ściągnie na testy

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 562829)
a Ty na miejscu Bełchatowa puściłbym Gargułę za 350t euro?jakbyśmy dali 500-700t to byłaby adekwatna cena moim zdaniem.propozycja 350 o ile rzeczywiście taka była to trochę skromnie obiektywnie rzecz biorąc. Czy Bednarz knuje coś co rzuci nas na kolana czy jest nieudacznikiem i tylko blefuje przez cały czas?

moim zdaniem to 350 to dobra suma do podjęcia negocjacji no bo ile można dać wiecej 100-150 tys?

Wojtas 05.07.2008 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Po prostu Wiślak (Post 562688)

Ostatni rok i sytuacja z utratą za darmo Dolhy, Kosy, sprowadzeniem Matusiaka pokazują, jak zła jest nasza polityka kadrowa.

Dobra ,dobra ,ty Nostradamus jestes,kto mogl wiedziec ze gosc byl przygotowany do gry jak byl..A teraz najlatwiej oczywiscie zwalic wine na wszystkich wokolo.

P.S Nie napinam sie.

allon 06.07.2008 02:01

zamiast kupować graczy to Wisła już od roku powinna szukać darmowych wzmocnień , a za pieniądze na transfery zatrudnić 3-4 niezłych skautów ,którzy szukaliby dobrych i perspektywicznych zawodników w niższych klasach rozgrywek , resztę kasy zostawić na szkolenie młodzieży , doinwestować w infrastrukture i boiska a wtedy nie sprzedawałaby swoich podstawowych graczy za 1-3mln euro tylko za 5-10.... niestety taka polityka klubu to jest polityka gaszenia dużego pożaru (braku odpowiedniego składu) za pomocą corocznych szklanek wody (małych budżetów transferowych) .... Bednarek jak dla mnie to już dawno powinien być wyoutowany

arti 06.07.2008 08:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 562837)
to taka wersja oficjalna ale myślę że bliska prawdy ze zdrową trójką Brozek, Niedzielan, Boguski Lewandowski nie miałby na razie szans a w Lechu nie ma takiej konkurencji co nie znaczy że dobrze sie stało że nie przyszedł
zobaczymy kogo Bednarz ściągnie na testy
moim zdaniem to 350 to dobra suma do podjęcia negocjacji no bo ile można dać wiecej 100-150 tys?

Boguski to żaden strzelający napastnik w tej chwili-cały sezon grał niby za Niedzielana w przodzie i tylko 4 gole i niewiele sytuacji bramkowych. Jak Niedzielan będzie w formie sprzed roku to z "11" nikt Go nie wyrzuci, ale jak w takiej formie jak wiosną - to cienko to widzę.
Jeszcze jedna sprawa-to najprawdopodobniej ostatni sezon (albo i pół) Pawła Brożka w Wiśle... I kto Go zastąpi???Czy czeka nas taka sytuacja jak po odejsciu Franka i Żurawia? Bez napastnika nic nie zrobimy nawet w lidze.

Lemoniadowy Joe 06.07.2008 09:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 562895)
Boguski to żaden strzelający napastnik w tej chwili-cały sezon grał niby za Niedzielana w przodzie i tylko 4 gole i niewiele sytuacji bramkowych. Jak Niedzielan będzie w formie sprzed roku to z "11" nikt Go nie wyrzuci, ale jak w takiej formie jak wiosną - to cienko to widzę.
Jeszcze jedna sprawa-to najprawdopodobniej ostatni sezon (albo i pół) Pawła Brożka w Wiśle... I kto Go zastąpi???Czy czeka nas taka sytuacja jak po odejsciu Franka i Żurawia? Bez napastnika nic nie zrobimy nawet w lidze.

OK masz racje,sam bylem zwolennikiem transferu Lewandowskiego i wiem że zawsze można wiecej zrobic niż sie zrobiło np. Skorża mógł w rozmowie z motywować i zapewnić że będzie dostawał dużo szans.

zobaczymy kogo ma w obwodzie Bednarz zobaczymy jak bedzie gral Lewandowski itd.

moim zdaniem większym błędem było chyba jednak odpuszczenie rok temu Czinjamy w końcu Skorża Go znał

HEDu 07.07.2008 19:14

Dokładnie, potrzeba nam chociaz jednego klasowego zawodnika za mln euro lub wiecej, ofensywnego oczywiscie i ja bede zadowolony naprawde.

Valsacio 07.07.2008 19:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dostuffca (Post 563561)
Jakby Lewandowski nie wypalił to pierwszy byś pisał, że po cholerę wydawał tyle pieniędzy na nieogranego w pierwszej lidze zawodnika, który niby to strzelił dużo bramek w drugiej ale takiemu Piechnie też się to udało. Pewno wtedy też pisałbyś, że Perrona był do wzięcia za niewiele większe pieniądze. Błędne koło.

Ale ile pieniędzy? Ćwielonga też drogo kupiliśmy, nie łapie się, ale nie narzekam. Sądzę ze Ruch by go od nas odkupił za taką kasę.
Lewandowskiego kupił Lech za 1,3 mln i jak się nie sprawdzi to odejdzie choćby za mln.
Perrone kosztuje prawie 1,5 dostanie kontrakt na ok 800-900 tys i co będzie problem jak z Cantoro. Nigdzie go nie sprzedaż bo będzie miał za wysoką pensję w stosunku do umiejętności.
Przy takich graczach jak Lewandowski podejmujesz mniejsze ryzyko, bo zazwyczaj łatwiej znajdziesz nabywcę jak się nie sprawdzi(miał już świetny sezon, a jest bardzo młody, więc każdy średni klub się skusi)i. A koleś jak jest cieńki i ma 200tys kontraktu to uwierz mi że tak łatwo go nie rozwiąże, choćby Dawidowski, który nawet swojego za 100(?) nie chce rozwiązać, bo nie znajdzie frajera co mu tyle da...:)

Garguła 1 mln Euro nie jest wart. Ale za 1mln Euro jak się przeznacza na 1 piłkarza, to już naprawdę można wybrać. I to w wielu ligach i to wcale nie piłkarzy co chcą zarabiać jakieś kokosy. Za 1mln Euro można znależć pełno piłkarzy co by byli naszym wzmocnieniem w każdej formacji.

Mam wrażenie że czasami się bardziej przepłaca za piłkarza co jest wart 500tys(tyle moim zdaniem był wart Jirsak jak go kupowaliśmy za 700tys) niż za 1mln Euro, bo ta kwota jakby bardziej kluby satysfakcjonowała i też wcale nie tak łatwo znależć kupca na piłkarza co jest wart okrągły milion, bo automatycznie cinkciarze typu Wisła odpadają:)

Lemoniadowy Joe 07.07.2008 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Valsacio (Post 563566)

Garguła 1 mln Euro nie jest wart. Ale za 1mln Euro jak się przeznacza na 1 piłkarza, to już naprawdę można wybrać. I to w wielu ligach i to wcale nie piłkarzy co chcą zarabiać jakieś kokosy. Za 1mln Euro można znależć pełno piłkarzy co by byli naszym wzmocnieniem w każdej formacji.

to daj przykłady tych napastników albo kreatywnych pomocników za 1 mln euro i za kontrakt mniejszy niż 200 tys ojro

Valsacio 07.07.2008 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 563570)
to daj przykłady tych napastników albo kreatywnych pomocników za 1 mln euro i za kontrakt mniejszy niż 200 tys ojro

dlaczego mniejszy? 250 tys Euro nas stać, i takiego ci znajdę zaraz... poczekaj zaraz ci znajdę kogoś kto za tyle zmienił klub i sobie wybierzesz.

Marek Jarolim (FC Viktoria Pilsen) 700.000 € 24 mecze w barwach Slavii
Ranko Despotovic Real Murcia 1mln Euro

Jest dużo takich graczy...

Zotek 07.07.2008 19:34

Jeszcze bym proponował, zebys sie przejechal na mecz w ktorym bedzie gral jeden z tych grajkow, jakas tasme z prezentacja jego umiejetnosci, dobrze by bylo jeszcze jakbys sie zorientowal czy ten gracz by w ogole byl zainteresowany przyjsciem do nas i czy aby na pewno jest w pelni zdrowy, po wykonaniu powyzszych czynnosci bedziesz mogl z czystym sumieniem "szukac" sobie graczy i proponowac ich kupno Wisle, do tego czasu radze jednak - "nie badz taki do przodu...."

Gordian 07.07.2008 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Valsacio (Post 563566)

a skąd ty to wiesz? hę?
Z dwójki Iwański - Garguła, zdecydowanie lepiej prezentował się ten drugi. Za ile poszedł Iwański to wszyscy dobrze wiemy. Tymczasem twierdzicie że lepszy zawodnik jest tańszy tak? Dziwne.

Druga sprawa, że obydwaj od pewnego czasu grają mizerie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl