![]() |
Bedzie Beitar albo MTK
|
no to Drogheda tez nie:-/
szlak ja pier**** |
coś czuję Jeruzalem w kościach
No i po co oglądaliśmy, z góry było wiadomo. |
zeby tylko na zydów nie trafic
|
nieeeeeeeeeeee;(
|
Beitar....
|
Wisła -Beitar...hmm
|
no to jedziemy dio zydów !!!!
|
Beitar ... ;x
|
a my Beitar
|
No to gramy z beitarem :D
|
No to z Zydkami gramy...
|
Żydy ja nie moge
|
hehe żydki :)
|
Do dupy. Gramy z Beitarem. :-/
|
Beitar Jerusalem hahahahhha no to gruboo:d
|
no to ****a z zydami gramy
|
no i masz. Beitar
|
Do Izraela!
Jak nie przejdziemy ich to będzie ciężka próba cierpliwości dla Cupiała... Ale to raczej mało prawdopodobne:) Losowanie jak dla mnie dobre. Tylko szkoda że wyjazd taki daleki... |
Żydy. 2 mecz u siebie;)
edit: K*rwa ludzie przestancie panikowac ! |
Beitar ;/ najgorzej jak sie dalo
|
wylosowalismy beitar jerusalem
|
hmmm.drugi-trzeci najgorszy moim zdaniem..:(
|
Beitar!!! I dobrze - teraz Wisla musi sie wzmacniac juz na 2 runde kwalifikacji!!!!!! Kto mowi ze dadza Zydkow:)??
|
oo ****a :))
Żydy :lol: ciekawymw jakieś sile mosad sie zjawi :D |
2390 km hahah no to wyjazd
|
To jest pewne, że 2 mecz gramy u siebie?
|
i ot nasze zajebiste szczęście do losowań, gorzej trafić nie można było.
****a, jeszcze do Izraela, ale stadion mają tam przyzwoity - 21tys. ;) |
Fajne przetarcie przed 3 rundą. Jak mamy się bać izraelskich drużyn to lepiej sobie odpuśćmy puchary. Jest dobrze bo piłkarze od razu będą się mogli wykazać :D
|
czemu najgorzej?
ja jestem zawiedziony bo liczylem na Winko na Wegrzech a tak to trzeba na Izrael jechac w **** daleko .. a pilkarsko ? przeciez to żydy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
http://www.trefik.cz/vysledky/97969.htm Tabela Ligi Żydowskiej
|
Oby tylko nasi mistrzowie chwalenia się nie latali po żydowskich stronach i nie pisali znów o Schalke Laizo i Parmach
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Mamy derby ! :D Będzie bardzo ciężko... |
Beitar właśnie kupił napastnika 37- krotnego reprezentanta Urugwaju z River Plate.
|
Ludzie panikujecie mówicie że bedzie trudno no dobrze ale jak my si boimy takiej druzyny to co bedzi po losowaniu 3 rundy??!!
|
Kiedy z nimi gramy ??
Beitar zagra w Izraelu ? Zawsze grali poza swoją ojczyzną ze względów bezpieczeństwa... |
Dobrze że chociaż pierwszy mecz na wyjeździe.
Myślę że jak się nasi sprężą to sobie dadzą radę, choć pewnie łatwo nie będzie. |
Cytat:
jak mamy awansowac do fazy grupowej to naprawde takich wacków z Jerozolimy musimy 'obrzezać'... |
:rotfl:
Beitar tez z duza przewaga wygral lige.Problemem moze tez byc pogoda jak tam bedzie ze 35 stopni ,chociaz srodek lata wiec u nas tez moze byc taka pogoda |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl