![]() |
Weź ją do mnie:D
|
Czy ktoś wie czy można pod kopce Piłsudskiego i Kościuszki dojechać autem i zaparkować?
|
Cytat:
|
pod Kościuszki na 100 % da się :P
|
Cytat:
|
Znowu zadaję to samo pytanie.
Był poruszany temat knajp na poddaszach kamienic itp. Coś jak na Jubilacie. Zna ktoś takowe ? |
Czy orientuje się ktoś z was gdzie to coś http://photoriddle.pl/fotokrakow/img...d-0mkipd25.jpg się znajduję??
Z góry dzięki za odpowiedź |
Ostatnio byłem w Zbliżeniu na krakowskim Kazimierzu. Wystrój całkiem fajny, nawet niektóre kelnerki niezłe. Zamówiłem wodę niegazowaną. Dostałem, wypiłem. Jak dostałem rachunek to oczom nie mogłem uwierzyć. Okazało się, że podano mi nie Kroplę Beskidu (czyt. normalną wodę) tylko jakieś włoskie? gówno, które było dwa razy droższe i kosztowało mnie to bodaj 14 złotych za jedną butelkę 0,25!
Idę do kobiety i pytam OCB, a ona mi z pełną szczerością odpowiada, że "zamawiał Pan wodę niegazowaną więc daliśmy wodę niegazowaną, skąd miałam wiedzieć, że chodzi Panu o zwykłą, a nie tę droższą". No ja kur... dziękuję za taką promocję. Omijajcie to miejsce, bo z tego co słyszałem podczas tej sprzeczki to nie był odosobniony przypadek. Kierownictwo widać zadecydowało, że łatwo mogą sobie dorobić i robić w ch... klientów. Zdecydowanie odradzam Zbliżenie na Kazimierzu. Zwyczajni oszuści |
Trochę mniej typowo ale gdzie można wyskoczyc z fajną dziewczyną będąc przy okazji w CHRZANOWIE?
|
Na prawdę nikt nie wie, gdzie można coś chociażby zjeść dobrego w okolicach rynku (jakies miejsce na poziomie)?
BARDZO PILNE |
fajna knakpa
Co do fajnego miejsca na piwo (mają 30 rodzajów w dobrych cenach) i jeszcze mało znanego to polecam
Poligamia Bar na Dietla 97, przy skrzyżowaniu ze Starowiślną. Można wbic z ziomkami albo laską na browarka, za 7 pln mają np perłe chmielową a za 8 wszystkie ciechany i fajne piwka czeskie. Pozatym puszczają wszystkie mecze!!!! generalnie polecam bo lokal rewelacja a jeszcze niedoceniony... http://www.facebook.com/pages/Poligamia/308348371912 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl