![]() |
Cytat:
wzialbym nawet ponownie tego sagema myx1 ale podejrzewam ze znajdzie sie cos ciekawszego w jego cenie |
Temat komorkowy juz dawno nie byl uaktualniany dlatego tutaj pisze.
Samsung OMNIA. Ma ktos, korzystal? Jak oceniacie ? |
Cytat:
|
nokia 6100, 6610, 6510
najtaniej chyba ta 6510 kupisz i w sumie dobra jest :P |
Sprzedam nokie e 51. Info na priv
|
Pomocy
Moze tu mi ktos pomoze! Mam telefon LG KE800,ktory kupilam rok na allegro. Posiada on karte gwarancyjnana na 2 lata wystawiona przez GSMarena z Krakowa. Pare dni temu przestaly mi dzialac przyciski dotykowe, chcialam sie skontaktowac ze sprzedawca ale nie mozna sie dodzwonic. Nr telefonu jest niedostepny, a na maile nikt nie odpisuje. Boje sie, ze firmy tej juz nie ma. Czy ktos sie orientuje, czy znajduje sie na ulicy Kaziemierza Wielskiego 104/1 GSMarena? Nie zaklada, ze ktos mnie oszukal, ale moze poprostu firma zostala zlikwidowana. Co w tej sytuacji powinnam zrobic? Gwarancje mam, nie zamierzam placic za naprawe z wlasnej kieszeni. Czy ktos moze mi cos doradzic? Bylabym wdzieczna jakby ktos w ogole odp czy gsmarena jeszcze istnieje na tej ulicy, bo w internecie nie moglam znalezc info na ten temat. Nie jestem z Krakowa, a moze ktos akurat stad sie orientuje.
? |
Jeśli ta karta gwarancyjna jest wewnętrzna tego sklepu a firma jest zlikwidowana to raczej ciężko będzie ci coś wskurać.
Dlatego bezpieczniej jest kupować w komisach takie telefony które mają gwarancje zewnętrzną (np Ery,Plusa, Noki itp) Wiadomo jak jest z tymi komisami, dziś jest za tydzień go nie ma. W tej branży dość szybko się to tasuje. |
Mial ktos do czynienia z Samsungiem Omnia?
Jakies wrazenia, podsumowanie ? |
Pomóżcie skonczyla mi sie umowa w mixplusie jaki telefon oplaca sie wziasc ?? takie sa dostepne ,mysalem o opcjii 32 po 30zl
http://www1.plus.pl/si/webapp/wcs/st...&storeId=10001 |
Polecam Nokię 5310 Expres music.Świetny tel. Z tym,że zależy co uważasz za zaletę w telefonie.
|
Co sądzicie o telefonie SE W580i lub W850i? Bo szukam jakiegoś typowo muzycznego, tylko nie za drogiego. A obiło mi się że ten jest całkiem dobry.
|
Jak chcesz muzyczny to polecam Nokie 5310 XpressMusic. Może SE lepiej gra ale Nokia to Nokia spadnie Ci pięć razy a działa dalej :)
|
telefon nie jest do rzucania :> ... a co do wytrzymałości... mam od ponad roku k800 .... latał już przez przypadek z różnych wysokości , a działa dalej niezawodnie. Więc jeśli wytrzymałość byłaby dla Ciebie ważna to polecam np. T650 (aluminiowa obudowa - jak w t610). Kupiłem go dla żony (chyba jedyny oryginalnie zielony telefon na rynku - a ona kocha ten kolor :D ), działa już prawie 8 miesięcy bez zarzutu. A jeśli chcesz telefon stricte muzyczny.... coś z seri W .... we wtorek sprzedałem do komisu za 430 PLN W910 (nówka ) więc pewnie za jakieś 500 można go kupić.
|
Cytat:
Tego akurat modelu nie polecam, co prawda fajnie wizualnie się prezentuje i muzycznie jest ok, ale to awaryjny telefon i często siada taśma. Jeśli miał bym Ci coś polecić to w890i. Bardzo ładny, wygodny i co ważne wytrzymały telefon z serii muzycznej. Myślę że jak dobrze poszukasz to znajdziesz go w przyzwoitej cenie. |
Krótka piłka - najlepsze gg na komórkę do Plus GSM (Simplus) przy najmniejszych kosztach i najlepiej nie mobilne gg, bo z nim akurat są problemy. Co sądzicie o mobidesk?
|
Sony Ericsson nówka do 450 zł jaki polecicie??bez klapek, srapek itp. Telefon ma mieć aparat (bo sie może przydać) i odtwarzacz mp czy. reszta mnie je.ie. nie potrzebuję wifów,symbianów, światełek i dodatkowego wejścia na wibrator.
|
K770i lub jak trafisz do tej ceny w890i
|
a K 800i dobre? bo sie na ercssonach nie znam wogóle
|
Żona ma k770i i z SE jaki dotychczas miała dość fajny telefon. JA tam jestem za Nokią więc dokładnie Ci nie doradze ale wygląd i to co wcześniej podałeś ma ok.
|
Ja rowniez jestem z nokia a co do k800 to ludzie sobie chwala ten fon i na allegro chyba sa po 450 zł
|
Niech was reka boska broni przed zakupem Blackberry 9500 (storm).
ten telefon jest ladny. I tylko tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tez polecam ci K800i , mam go juz pół roku i dziala bez zarzutu:). Z dżojstikiem rowniez nie mam problemow. A na allegro jak juz ktos wczesniej napisal spokojnie znajdziesz go za 450zl. |
Mam samsunga j700. Gdy wrzucam na telefon aplikacje (np. gre), która waży więcej niż 400kb to podczas instalacji pojawia się komunikat "Plik JAR przekracza maksymalną wielkość". Co zrobić zeby dało się te gry zainstalować? :[
|
Cytat:
|
Pamięci mam wystarczająco dużo. Czytałem, że ludzie mają takie same problemy, ale nigdzie nie znalalzłem rozwiązania problemu.
|
Mam do wyboru jedna sposrod 3 Nokii :
Nokia E51 , Nokia N95 i Nokia E66 Pytanie do znawcow-ktora wybrac i dlaczego? |
Cytat:
|
Cytat:
włącz porównywarke i sprawdz... ja brałbym N95, najwiecej pamieci wbudowanej, najwiekszy wyswietlacz, najlepszy aparat... tamte tez maja swoje zalety, pozostaje jeszcze kwestia wygladu, jesli N95 Ci odpowiada to bierz raczej tą, takie moje skromne zdanie :) jak coś złego to nie ja :D pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
co polecacie N70 czy K800i??w sumie odpowieć powinna być jasna ale mam dylemat co kupić...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zna ktoś jakieś dobre strony z aplikacjami, grami i motywami na Iphone - oprócz ihacks.ru, iapplications.ru. Poszukuje gier: Rolando i Crash Bandicoot Kart Racing.
|
App store
te gry sa po 4 euro. |
Cytat:
Nie czyta mi żadnej spośród 3ech kart kredytowych jak i również tej do transakcji internetowej. Nawet nie chodzi o to, że sępie i piracę ale wkońcu się w****iłem i odblokowałem. Jak nie chcą zarobić, to nie mój problem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl