![]() |
Cytat:
|
Cytat:
BTW mam nadzieje, ze nie odwolamy sparingu z LFC przez jakis glupi superpuchar. |
Cytat:
Sparing z L-poolem moze tylko zaciemnic obraz -15 zmian, enty sklad itp -pozatym to tylko sparring(tak jakby dal nam cos sparing z Celtikiem czy Sevilla). Mecz(a nie sparing) z Legia to pierwszy mecz, ktory pokaze nam gdzie jestesmy. |
Brac tego Lalina, to bedzie drugi Costly !!
|
Z pewnością mecz o superpuchar z Legią będzie bardziej wartościowy od przetarcia z jedną z najlepszych drużyn w historii :D
Sam chyba nawet ostatnio pisałeś o tym, że w Polsce brakuję siatki skautów itp. Wyobraź sobie, że Liverpool ma ją jedną z najlepszych na świecie, więc do niego trafiają same perełki i już z nimi sparing mbędzie bardziej wartościowy, niż prawie sparing z warszawiakami, dodatkowo grającymi w II skłądzie (bo mają mecz w PUEFA)Podejrzewam, że III skład Liverpoolu jest o wiele wart niż Wisła :D Widziałeś jak nasi grali o puchar ligi z Legią?- na stojąco, to samo może być teraz.Owszem, mogą gadać, coś innego, ale niewiadomo co oni mają z głowach. Inaczej będzie z Liverpoolem, bo każdy będzie się chciał pokazać. |
Jesli Legia tez zamierza to zlac(nie wzialem pod uwage ze wczesniej zaczynaja puchary) to masz racje;)
|
Cytat:
Szkoda, że terminy gonią i przeniesienie Superpucharu jest raczej niemożliwe. |
Oczywiscie ze musimy rozegrac oba mecze
Z Liverpoolem dlatego ze jest to dla nas przetarcie przed el LM i pewnie bedziemy grali takim samym ustawieniem i składem. Musimy trenować i grac mecze kontrolne z rywalami tego typu i formatu, wlasnie przed rozgrywkami LM. Natomiast cała reszta, która nie zagra w meczu lub niedostatecznie sie zmeczy, wraca i gra w superpucharze, bo to raczej o prestiż. |
Kontuzja Andrzeja NiedzielanaNAPASTNIK KRAKOWSKIEJ WISŁY NABAWIŁ SIĘ URAZU
Andrzej Niedzielan nie może trenować. Napastnik Wisły Kraków narzeka na ból mięśnia dwugłowego uda i jego udział w najbliższym treningu jest wykluczony. Nie wiadomo czy Niedzielan zagra w sparingu przeciwko FC Koper. Problemy z mięśniami brzucha doskwierały natomiast Radosławowi Sobolewskiemu, ale prawdopodobnie nie przeszkodzi mu to w treningach. Z piłkarzami Wisły pożegnał się już natomiast Antoni Łukasiewicz, który nie przeszedł pomyślnie testów w zespole Białej Gwiazdy. Niedawny obrońca Uniao Leiria na odchodne życzył wiślakom powodzenia w eliminacjach Ligi Mistrzów. No to pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
Cytat:
Już mam wieszać sznur na haku? |
Cytat:
Ja jak będzie potrzeba kopnę krzesło :D |
http://sport.onet.pl/0,1248707,17855...wiadomosc.html
Cytat:
btw. Liverpool ma być w podstawowym składzie, Wisła to uzgodniła, czy nic nie wiadomo? |
http://pl.youtube.com/watch?v=BPV8zzXZocs
Dobrze się bawią chłopaki. Niech zobaczą co daje im Wisła...;) |
Cytat:
|
To już troszke ponad godzinke i kolejny sparing Tym razem z FC Koper. Start o 18. Mam nadzieje ze będzie relacja na stronie.
|
Nie bedzie dzisiaj relacji na TWSD? :<
Update A jednak jest relacja :D No no troche eksperymentalny sklad. Ale jedno co mnie cieszy od poczatku zgrupowania to ze Skorza wreszcie stawia na Jirsaka, bo praktycznie w kazdym sparingu wychodzi w podstawowym skladzie. Mysle ze jesli bedzie tak dalej, to z Tomasa bedziemy mieli wieeele pociechy :D |
|
No brawo tomek
dawidowski wreszcie cos ustrzelił a moze bedzie to nasz czarny kon !! |
1:0 Tomasz Dawidowski 4 min
No to mamy prawego pomocnika... Pierwsze wzmocnienie. |
To samo miałem napisac ;]
Dawidowski, lepszy niz Łobo :D |
Cytat:
|
I jak ten Lalin sie prezentuje Bedzie z niego Costly? :) Piszą, że nie najgorzej...
|
Chyba testujemy taktykę na ligowych słabeuszy.
Wbrew temu, co podają na TWSD, gramy 3jką obrońców, dwójką defensywnych pomocników, jednym bardziej ofensywnym, dwójką skrzydłowych i...Dwójką napastników(w polu). Btw. 18' Allan Lalin świetnie zgrał piłkę do Dawidowskiego. Ten oddał dość mocny strzał, wprost w bramkarza Czyżby "zawodnik meczowy"? |
Wie ktoś gdzie będzie rozegrany sparing z Petrą (15 lipca) ?
|
Cytat:
Raczej nie na Reymonta. Info z oficjalnej |
Co to za zawodnik ten Dawidowski ? Testowany jakis ? :)
A tak na powaznie to zycze mu jak najlepiej ale nikt nie zna dnia ani godziny kiedy sobie zrobi cos nowego. Klopoty z kolanem zakonczyly kariery wielu pilkarzy. Wiem cos o tym bo sam od 10 miechow przez to nie kopie galy. |
mam pytanie kiedy nasi zjawia w kraju z austrii??
|
Cytat:
rozpoczynamy drugą połowę |
Cytat:
Cytat:
|
Weszli po przerwie:
Cleber Brożek Piotr Mączyński Boguski Brożek Paweł Lalina nie ma. Czyżby się nie spodobał? |
może chłopak nie mial poprostu siły. Nie wiadomo czy trenował przed przyjazdem na zgrupowanie Wisły czy miał poprostu urlop. Ale zapewne cięzko mu bedzie znalezc uznanie w oczach Skorży który jest raczej uprzedzony do zagranicznycj wynalazków. :))
Czekamy na Jodłowca, mam nadzieje że jutro zobacze tytuł "najlepszy obrońca Groclinu w zespole Mistrzów Polski... marzenia |
Brawo, Beitar rozwalimy w pyl :/
|
to jakie zdobylismy wyniki podczas tego obozu dotychczas?
|
czyli juro wracaja Wislacy do kraju taK?? prosze o potwierdzenie??
|
sparingi
Wisła 2-0 GKS Jastrzębie Wisła 1-3 Austria Wiedeń Wisła 2-0 Hapoel Tel Awiw Wisła 1-1 FC Kopehaga Wisła 1-1 FC Koper to tylko sparingi, eksperymentowania ile wlezie.. zremisowaliśmy z FC Koper więc Beitar nas zje. Tym tokiem myślenia powinniśmy zdobyć Puchar Uefa bo pokonaliśmy dwukrotnie FC Sevillę. Uspokójcie się niektórzy.. |
Cytat:
Hapoel Tel Aviv 2-0 C Kopenhaga 1-1 NK Koper 1-1 Jesli chodzi o spraingi w Austrii to koniec. Nastepny 15 lipca Z Płockiem a potem Liverpool. Cytat:
|
racja e
jesli patrzyc na bilans to nie jest on zbyt optymistyczny z liverpoolem 17.lipca? |
19tego.....
|
"Myślą o Lidze Mistrzów, a remisuja ze słabeuszami" -> ten tytuł rozłożył mnie na łopatki (wp) :D
|
Wiem ze to forum o Wisle, wiem ze rozmawiamy tylko o Wisle ale...
Moze jeszcze malo z was to wie ale Legia dzis wlasnie poniosla delikatna kleske z fc basel (tak, tak my niedawno z nimi wygralismy w PUEFA) 6:1. Szokujace? Dla onetu chyba bardzo gdyz informacji jakby brak. To co do obieiktywnosci tego serwisu. A teraz do rzeczy. Pomyslalem troche tu bylo na tym forum osob chwalacych Legie za jej oszalamiajace transfery. Hmm... z ciekawosci wiec postanowilem zajrzec na ich strone i poczytac komentarze pod artykulem opisujacym ten mecz. I wiecie co? Hhahahaha Wypisz wymaluj jakby ktos przekopiowal wypowiedzi z forum TWSD tylko nazwiska pozmienial. Nawet proporcje tych wieszczacych koniec swiata do nawolujacych do schlodzenia umyslu sa identyczne. O dziwo dla niektorych, gro osob pisze iz dotychczasowe transfery to nic specjalnego i moze w koncu kupia kogos dobrego. Naprawde niezwykle pasjonujaca lektura z perspektywy tych wszystkich zdan jakie zostaly napisane na naszym forum. :-D Osobiscie polecam lekture tychze wypowiedzi. Da niektorym moze cos do myslenia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl