![]() |
Cytat:
|
Ale panikujecie, każdemu się zdarza słabszy dzień
|
Cytat:
|
Cytat:
a to powinien być tylko etap. Sorry, jest dopiero początek sezonu. Chyba było wiadomo jak wygląda kalendarz/drabinka - tak trudno się przygotować fizycznie pod tym katem ? Jeśli chcesz coś wygrać to musisz być przygotowany w każdym elemencie. No chyba, ze się jedzie tylko pograć sobie w tenisa. |
Chyba że ten przegrany w półfinale jest reprezentantem narodu, którego reprezentant jeszcze nigdy w półfinale nie grał. Patrz Fibak, znasz takiego? Wygrał kiedyś turniej wielkiego szlema?
Dzień czasu to mało na regenerację zwłaszcza po takim meczu jak z Azarenką. Wiadomo ze była szansa, ale będzie jeszcze nie jedna. Ranking już jest lepszy niż rok temu. |
Cytat:
|
Cytat:
Po zmarnowanym Wimbledonie myślałem, że już nie ma szans na ugranie czegoś więcej, ale zmieniam zdanie, swoje szanse na Szlema jeszcze będzie miała. Porównanie do Wawrzyniaka tak żenujące, że aż wstyd komentować. David Ferrer nie wygrał Szlema ani razu, ale nie sądzę żeby nie znaczył nic w skali globalnej. |
przywołanie Ferrera jest dobrym przykładem, ja dodałbym do tego jeszcze np. Na Li, która swojego pierwszego Szlema wygrałą mając 29 lat (Wimbledoni), a teraz mając 32 jest w finale AO, którego jest na pewno faworytką. Spokojnie, Agnieszka na prawdę dużo już osiągnęła, jak zdrowie dopisze to ma jeszcze sporo sezonów przed sobą, a przypominam, że jest stosunkowo młoda (rocznik 89' ). Przyjdzie jeszcze jej pora, zwłaszcza, że dominacja Williams powoli chyli się ku końcowi wg mnie.
|
Kilka tygodni temu (może koniec grudnia) Radwańska mówiła:
Cytat:
U nas wszystko jest do bólu binarnie 0 -1. Jak nie masz złota na olimpiadzie to "jesteś rozczarowaniem". Jak nie wygrasz zawodów to się pewnie źle przygotowałeś. Ja bym sobie życzył żeby w każdej dyscyplinie była taka Radwańska co dochodzi do półfinału. Albo żeby co roku Wisła odpadała w ćwierćfinale LM. |
Jednak miałem rację ze kobiecy tenis to jest kpina.
Jak można jeden mecz wygrać w 30 min a w kolejnym dostać do zera. Na Li - Dominika Cibulková 7:6 6:0 Brawo dla Kubota, debel ale mimo wszystko wielki sukces! |
Tenis to jest dziś już jeden wielki wał,za grubą kasę.
|
Zlota lopata dla mnie:D Brawa dla Kubota i Melo. Co za mecz!!!
|
I ten taniec Kubota ! Janowicz ucz się przestań gwiazdorzyć
|
Nawet nie śledziłem tenisa ostatnio - brawo !!!
|
To najwieksze osiagniecie Kubota? pytam bo nie wiem bo nie interesuje sie tenisem. Radosc po zwyciestwie bezcenna. Kazdy marzy o wygraniu takiego turnieju jak Wimbledon a jemu sie to udalo. Wielkie brawa bo z tego co widzialem mecz byl zaciety wiec latwo nie mieli z Melo
|
Mysle, ze tak. Wygral jeszcze AO w deblu w 2014. Sadze jednak, ze Wimbledon jest bardziej prestizowym turniejem i stawialbym wczorajsze zwyciestwo wyzej.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl