![]() |
lodecki, niestety wątpie czy z takiego miejsca się na administrację dostanę:/:/ a na niej mi najbardziej zależało.... mam ponad 70 osob przede mną:(
Ciężko na tej ap.... |
93% rzeczywiscie przerypane, takie progi jak na uj, mam nadzieje że i Tobie i mnie uda się z 2 rekrutacji ,ale jestem pesymistą raczej....
|
ja na Politologie mam 130 osob ;|, **** chyba trzeba bedzie podjac nauke w trybie zaocznym. zobaczymy czy dostane sie na UMCS, ale spedzic studia w Lublinie to .......e, wybiore chyba w trybie zaocznym w Krakowie
|
Nie wiecie ile osób składało papiery na AGH - wiertnictwo naftowe (jakos tak)?
|
aaaa dostalam sie dostalam dostalam :D:D:D:D Kraków witaa :D
|
Cytat:
A tak serio gratulacje :P |
Cytat:
ja dostałem się na Gornictwo i Geologie na AGH (próg 250pkt) 3 razy przekroczyłem próg:D ale na budownictwo brakło...:-/ |
Kto jeszcze dostal sie na AP na administracje albo politologie? no przyznawac sie...:)
|
czy jesli nie skladalem podania na studia zaoczne szkola sama "zaoferuje" mi miejsce na studiach zaocznych ? i czy studenci zaoczni moga ubiegac sie o miejsce w akademiku :) ?
|
Dostałem się
Historia na AP czy UJ ? ;> |
Pochwalę się że ze swoim wynikiem z matury dostałbym się na historię na każdą uczelnię.
Wybrałem Szczecin, a jeżeli poziom będzie żenująco niski to za rok przeniosę się albo na UJ albo na UW :P |
a z jakiej pyty jeszcze nie ma ogloszonych wynikow AP na geografii? Wy juz macie wyniki swoich kierunkow, a ja nie? wchodze na ta moja strone kandydata i pisze, ze postepowanie trwa.
|
S88 wyniki juz sa, ja sie zalamalem. myslalem ze matura poszla mi calkiem dobrze (86% z podstawy) a tu lipa, 105 miejsce na liscie rezerwowej...
|
Steve miałem podobnie z angielskim, 76% z rosz, a jestem w ciemniej dupie, teraz szukam byle czego na zaocznych, zna ktos jeszcze jakies kierunki gdzie przyjmuja podania na studia zaoczne ?
|
Steve mialem dokladnie tyle co Ty, 86% z podstawowej geografii. Ogolnie teraz to mam poczucie , ze dalem dupy nie wybierajac geografii rozszezonej. Wie ktos dokladnie jak to jest z lista rezerwowa?
|
Dostałem sie na UJ na Zarządzanie (zarządzanie firmą, zarządzanie personelem, zarządzanie międzynarodowe). Napisali mi ze dostałem sie na 10 miejscu i zdobyłem 132ptk na 200 mozliwych, a sam obliczyłem ze zdobyłem 176ptk. Mieszkam 280km od Krk i na razie nie mam mozliwości zobaczyc całej listy rekrutacyjnej no i mam taka prośbe czy mógłby mi ktoś powiedziec jaki był próg przyjęcia?
|
S88 widzisz ja tez sobie teraz pluje w brode, jak sie upre to sobie rozwiaze ta rozszerzona i tak orientacyjnie zobacze ile bym mial, chociaz to moze mnie jeszcze bardziej zdenerwowac. zostalo mi jeszcze zarzadzanie i lesnictwo na UR, nie wiem co robic bo gegra na AP to byl dla mnie priorytet
|
czy mozna jeszcze skladac dokumenty na KSW ? skladal ktos ?
|
Właśnie, dobre pytanie. Studiuje ktoś z wiślackiej braci na KSW ?Jaki poziom, atmosfera itp. Chętnie zapoznałbym się z opinią.
Szczególnie interesuje mnie Administracja i Socjologia. Na AP raczej nie mam już szans, bo jak widać w tym roku dobrze zdana matura pdostawowa gówno dała. |
Paul widze ze mamy podobny problem. musze sie zalapac gdzies na Krakow i KSW wydaje sie byc jedynym rozwiazaniem, no i sprawa najwazniejsza czy mozna tam jeszcze skladac podania.
|
Nie Kupujcie Sobie Wykształcenia - taka dobra rada ;)
|
Sambo- Lepiej kupić niz nie miec wcale.
|
Ku*wa na AP zabrakło mi 1 pkt :(. Myślicie że jest szansa się dostać z listy rezerwowej?? Dodam że składałem na bibliotekarstwo.
|
Cytat:
Najważniejsze to nauczyć się robć coś pożytecznego - nie ważne co - sęk w tym żeby sie NAUCZYĆ - kupno nic nie da - jak z miłością - jej nie kupisz ;) |
twierdzisz ze prywatna uczelnia nie jest w stanie dobrze przygotowac ucznia do podjecia pracy ?
|
Lodecki - przeglądnij parę pierwszych stron tematu o studiach, a dowiesz się między innymi po wypowiedziach Lomu vel omleta i Usia (dawno się ten kret nie wypowiadał cholera), że to co pisze Sambo nie do końca jest prawdą :))
|
Cytat:
hehehe tak .. teraz widać jak Wiślacka brać we mnie wierzyła :P A tak serio dziękuję ;P ------- Chłopcy a nie myśleliście o odwołaniach ? Moja kumpela w tamtym roku napisała odwołanie w którym przekazała swe ogromne uczucie do wybranego kierunku (dosłownie...), że to jest jej powołanie, marzenie, życiowy cel itp itd i... przyjęli ją ;) powodzenia !! |
a co tam, pochwale się :P stosunki międzynarodowe na UJ :D
|
Cytat:
|
61pkt. A ja miałem 60 :/
|
no to chłopie, na pewno ktoś zrezygnuje
|
Prawo dzienne na UJ :)
|
Wszib polecam :) tym co chca kupic papierek.
|
Nie było niespodzianki, ale radość i tak niesamowita :D Wydział Lekarski CMUJ :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie liczę tutaj kierunków z dupy typu jakaś informacja naukowa, czy technika informatyczna, na którch wręcz proszą o to, aby ktoś się zarejestrował i wpisał na studia. Jak ktoś ma zamiar się czegoś nauczyć, to i na prywatnych/zaocznych da radę. A moim zdaniem (oczywiście, jeśli ktoś ma możliwości finansowe)lepiej skończyć jakiś ciekawy, przyszłościowy kierunek, niż męczyć się na jakiś śmiesznych studiach państwowych, które nie dają zbyt świetlanej przyszłości. Ranking uczelni prywatnych - http://www.rp.pl/static/uczelnie/Niepubliczne%20magisterskie.pdf KSW wśród krakowskich prywatnych uczelni zajmuje najwyższe miejsce (14). |
Cytat:
|
tylko na Uniwersytet Ekonomiczny trzeba czekać do środy idzie tam ktoś?
|
madenn napisał(a):
Cytat:
|
Był problem gdzie historia, problem się rozwiał....
Politologia na Uj. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl