![]() |
Ponawiam pytanie kolegi wyżej. Wie ktoś o której jest jutro trening i gdzie?
|
Wlasnie?... klub oczywiscie milczy choc pytalem.. dla nich kibic to niewygodny swiadek przy treningach
|
Może komuś się przyda...dzisiaj jest trening o 16, tylko nie dowiedziałem się gdzie :/. Podejrzewam, że albo Hutnik, albo boczne.
|
Boisko boczne godzina 16 , mam nadzieje ze sie wam przyda panowie
|
Cytat:
|
No spoko , to bys miał troche do pojezdzenia ;D
|
Pytanko, do zorientowanych w temacie.
Kto dziś był na treningu, bo chciałbym wiedzieć czy ćwiczyli Alvarez, Boguski, Piotrek Brożek i jak to wygląda brał w zajęciach udział Garguła?? Dzięki skowron. |
Cytat:
|
Alvarez i Boguski nie ćwiczyli, Brożek i Garguła tak.
|
Czy w przyszłym tygodniu, w ramach posezonowego roztrenowania, będą jeszcze treningi naszej drużyny?
|
Na pewno będą, również mam tylko pytanie kiedy w niedzielę i kiedy w poniedziałek dokładnie? Prosze o info, jeśli ktoś wie.
|
Sory, że jeden post za drugim, ale może ktoś pamiętam jak trenowali nasi dzień po ostatnich meczach?
|
Jutro jadą po medale, rozruchu nie ma chyba z tego co wiem. Ale nie powiem na 100%.
|
Żmijka, gdybyś miała jakiekolwiek informacje na ten temat, daj znać, bardzo proszę :)
|
Faktycznie, tak ma być, wyleciało mi z głowy. W takim razie pewnie w poniedziałek będzie dopiero. Wie ktoś kiedy?
|
mIcHaL666, jednak po ptokach, pojechali "odpoczywać" po "cięzkim" sezonie.
http://goool.pl/ekstraklasa/2228-pik...-urlopach.html |
Niech odpoczną ;) i dadzą nam mistrza za rok.
|
Dzisiaj Wislacy trenuja 2x wie ktos moze o jakich porach??
|
Zadzwoń sobie tutaj i zapytaj: (012) 630 76 00.
|
Rano trenują ok. 9.30.
|
witam ! wiecie moze o ktorej jest dzis pierwszy trening wisły w zakopanem bo chetnie bym sie wybral
|
Zadzwoń pod podany dwa posty wyżej numer, albo może ktoś Ci poda numer do rzecznika prasowego i jego pytaj ;).
|
Zapraszam na mecz do Nowego Targu w najbliższą sobotę o 14:00.
Bilety są po 15 zł (normalny) i 10 zł (ulgowy). |
gdzie?? na kolejowej czy koło hali lodowej??
|
Tego właśnie jeszcze nie wiadomo - powinno wyjaśnić się do dwóch dni.
|
ale na 90% będzie to stadion na kolejowej obok dworca PKP
|
Cytat:
|
Chciałem spytać, czy na konferencję prasową (taką jak być może nas czekać jutro) każdy może sobie wejść?
e: dzięki za odpowiedź. |
Nie, konferencje są dla dziennikarzy, fotoreporterów, ewentualnie kogoś zaproszonego.
|
Ja mam pytanko. Od kiedy zaczną się treningi w Krakowie??
I w jakich godzinach one będą się odbywać?? |
Wisła już trenowała w Krakowie tydzień od bodajże 14 czerwca. Wówczas treningi odbywały się dwa razy dziennie: ok. 10:30 i 17:00.
Po powrocie z Niemiec Wisła również będzie trenowała w Krakowie, prawdopodobnie takim samym harmonogramem jak przed wyjazdem do Zakopanego. |
Nie sądzę, żeby na parę dni przed meczami trenowali 2 razy dziennie. Wrócą do sezonowego systemu, trening raz dziennie. Dwa treningi wt/sr/czw (lub) jeśli nie ma meczu w tygodniu.
|
Przypuszczam, że możesz mieć rację, a treningi będą odbywały się zapewne wczesnym przedpołudniem (ok. właśnie 10:30) lub późnym popołudniem (ok. 18:00) ze względu na upały.
|
kiedy wracaja do KRakowa?
|
Zgrupowanie trwa 12 dni, a jeśli wyjechali do Niemiec 28 czerwca, wracają 10 lipca.
|
Wie ktoś może czy w najblizszy piątek, dzien po meczu z Szawle będzie trening Wisły i jesli tak to o ktorej godzinie? :) Z góry dzięki za informacje!
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Witam, orientujecie się może o której Wisła ma jutro trening?
Z góry dzięki, pozdro. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl