![]() |
Cytat:
|
co to w ogóle za fanpejdż? Frantic to już chyba nie istnieje jakiś czas. Tak samo pewien Donald to od lat nie jest nasz piłkarz, tak samo nie kojarze żebyśmy mieli jakiegoś Marka
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten link do Facebooka który tu został wrzucony 11.36 jest kluczowy w powiązaniu z postem Kasztelanca. Jeśli to prawda to może być naprawdę niefajnie.
|
Cytat:
a co do drugiego , tak , ale wtedy jako że publicznie zdeklarował sie jako wróg Dukata był na forum persona non grata |
Cytat:
Rozumiem, że wszyscy jesteśmy zdenerwowani, ale myślę, że trzeba w tej krytyce zachować umiar i rozum. Tyczy się to też kogo słuchamy i jak mówimy, a nie tylko, co mówimy (piszemy). A już na pewno teksty o "Kubusiu Puchatku i przydupasie" można sobie darować. Jest to żenujące. |
Jak ja piszę od miesięcy, że nie jest dobrze, a jest coraz gorzej, to cały jestem osądzany od czci i wiary jak kiedyś Bednarz.
Powoli coraz więcej ludzi się do tego przekonuje. Ale w końcu na tym forum panowała teza i dalej w jakimś tam stopniu panuje przekonanie, że złodzieje z lat 16-18 byli w porządku, a Jadczak ten zły. Okradać można było, a opisać nie. Z taką mentalnością nie ma mowy o oczyszczeniu i naprawie. |
To dlatego, że w swoje posty wplatasz też teorie spiskowe i historie nie z tej ziemi.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl