Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   PUCHAR POLSKI sezon 2021/22 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10438)

pawlozm 04.11.2021 08:45

Cieszy fajny mecz Młyńskiego na 10, może to odpali na dłuższą metę i okaże się kluczowe przy naszych problemach z obsadzeniem środka pola. Do tego stwarza to możliwość na dużą wymienność z przodu. Choć zakładam, że jeśli Żukow będzie gotowy to w środku na derby wyjdziemy trójką Żuki, Plewka, Skvarka, a Młyński wskoczy za słabszego wczoraj Starzyńskiego. Choć ja bym go widział dalej na tej 10. Ciekawi mnie również obsada środka obrony, Szota swoją postawą raczej miejsce stracił, z kolei Sadlok zagrał bardzo solidnie i może dał Guli teraz troche do myślenia. Mam oczywiście nadzieje, że Frydrych wyjdzie jako stoper, a nie DP.

Savik 04.11.2021 08:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1573230)
Gdyby u nas byli lepsi wykonawcy to z Płocka wywieźlibyśmy 3 punkty. Tam po pierwszej połowie powinno być 3-0 dla nas.

Tychy padły ok 60 minuty i wątpię aby mecz zakończyłby się inaczej. Gdyby była dogrywka też sądzę że byśmy w niej wygrali.

A gdyby w tym meczu za Szote zagrał Uryga, a w pomocy Mahdoui to GKS nie miałby nawet 1/3 tyle okazji co miał.

Jako że bramek Wisły z akcji nie pamiętają już najstarsi Górale, tak ja się cieszę że w końcu coś drgnęło.

Meczu z Płockiem nie widziałem, byłem wtedy w samolocie.

Natomiast w tym meczu rozwalała mnie nonszalancja, brak odpowiedzialności za zagranie, chaos - przy umówmy się mało wymagającym przeciwniku....
Co do bramek z akcji - 100% zgody. Co do ogólnego obrazu meczu, nie określiłbym, że go kontrolowaliśmy...
Ale tak jak napisałem wcześniej, oby to był pozytywny impuls - żeby oni sami uwierzyli, że mogą grać lepiej.

pawlozm 04.11.2021 08:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1573245)
Meczu z Płockiem nie widziałem, byłem wtedy w samolocie.

Natomiast w tym meczu rozwalała mnie nonszalancja, brak odpowiedzialności za zagranie, chaos - przy umówmy się mało wymagającym przeciwniku....
Co do bramek z akcji - 100% zgody. Co do ogólnego obrazu meczu, nie określiłbym, że go kontrolowaliśmy...
Ale tak jak napisałem wcześniej, oby to był pozytywny impuls - żeby oni sami uwierzyli, że mogą grać lepiej.

Czy ja wiem czy przy mało wymagającym przeciwniku?? Może na papierze - na zasadzie, przeciwnik z niżej ligi. Ale ja uważam, że do 60 minuty przeciwnik był BARDZO wymagający. Wychodzili bardzo wysoko, grali agresywnie, w środku nie pozwalali się Wiślakom nawet na chwile obrócić, bo natychmiastowo przecinali podania. Walczyli twardo i postawili się na prawdę na bardzo dobrym poziomie. Stąd wynikały błędy u nas w rozegraniu i niedokładność. Choć w 100% zgodzę się, że przy wielu zagraniach Wiślaków widać było nonszalancję i wcale nie myślę tutaj tylko o dwóch "popisach" Serafina przy wyprowadzaniu piłki.
Jednak ogólnie w mojej ocenie, ambicjonalnie, motorycznie, ale i piłkarsko Tychy do 60 minuty były mocno wymagającym przeciwnikiem.

Kurz 04.11.2021 10:21

No i przeciwnik nie był chyba mniej wymagający niż KSZO czy Błękitni.

ciastek88 04.11.2021 11:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Cymes (Post 1573237)
Brak Zhukova na boisku (i na ławce).Bez podniecania się, że to właśnie dzięki temu gra do przodu wyglądała trochę lepiej, ale mnie w przeciwieństwie do większości chłop wk.rwia bardziej niż Skvarka i to mimo założenia, że ma jednak trochę inne zadania od Słowaka.Zaangażowanie, wybieganie może ok, ale chwilami mam wrażenie, że jakby typa wpuścić z papierową torbą na głowie to z jego gry do przodu wynikałoby dokładnie tyle samo.Czyli nic.

Mam dokładnie tak samo, z całego szrotu najbardziej irytuje mnie Żukow. Miał dobrą rundę po przyjściu gdzie był agresywny i szybki w doskoku i to były jego atuty. Teraz jest wiecznie spóźniony , ogrywany, mijany jak tyczka. Jeżeli dodamy do tego , że poza doskokiem nie ma innych atutów - podać nie potrafi, uderzyć nie potrafi , jego podania górą to w 90 % balon na 2 m do przodu i 5 w górę wychodzi na to , że to najbardziej chaotyczny człowiek na boisku.

Od dawna przypomina koguta z uciętą głową biegającego i miotającego się bez celu. Już dawno straciłem nadzieję , że wróci do dyspozycji jaką pokazywał w 1 rundzie po przyjściu, wychodzi na to , że wtedy osiągnął swój max a to co pokazuje od dawna to jego stały poziom.

Karherop 04.11.2021 11:14

Aktualny zespół GKSu Tychy jest na poziomie takiej Warty Poznań.

Różnica pomiędzy czołówka 1 ligi a miejscami 15-18 esa jest niezauważalna.

Patrząc na ich grę wczoraj śmiało mogę powiedzieć że fajnie byłoby ich oglądać w esa.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawlozm (Post 1573244)
Cieszy fajny mecz Młyńskiego na 10, może to odpali na dłuższą metę i okaże się kluczowe przy naszych problemach z obsadzeniem środka pola. Do tego stwarza to możliwość na dużą wymienność z przodu. Choć zakładam, że jeśli Żukow będzie gotowy to w środku na derby wyjdziemy trójką Żuki, Plewka, Skvarka, a Młyński wskoczy za słabszego wczoraj Starzyńskiego. Choć ja bym go widział dalej na tej 10. Ciekawi mnie również obsada środka obrony, Szota swoją postawą raczej miejsce stracił, z kolei Sadlok zagrał bardzo solidnie i może dał Guli teraz troche do myślenia. Mam oczywiście nadzieje, że Frydrych wyjdzie jako stoper, a nie DP.

Mahdoui - Plewka -Skvarka, taka mieliśmy trójkę w najlepszych spotkaniach tego sezonu. Gdyby byli wszyscy zdrowi powinniśmy znowu spróbować tego ustawienia.

Zukov niestety jest bezproduktywny. To niestety jeździec bez głowy jakich wielu i trzeba się z nim pożegnać po sezonie. Już nawet nie wspominam że nie wnosi żadnych liczb do zespołu, ale mam wrażenie że on biega wyłącznie dla samego biegania.

Natomiast Młyński to ciekawa alternatywa na 10 i kto wie, może tam będzie się czuł najlepiej?

czaro 04.11.2021 12:32

A czy za napastnikiem nie mógłby grać Starzyński? Bo wszyscy piszą talent, talent, ale ja nie pamiętam, kiedy on zagrał świetny mecz.

Karherop 04.11.2021 13:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1573257)
A czy za napastnikiem nie mógłby grać Starzyński? Bo wszyscy piszą talent, talent, ale ja nie pamiętam, kiedy on zagrał świetny mecz.

Z Górnikiem tak grał i rozegrał najlepszy mecz w tej rundzie.

Inna sprawa że na tle dołującej drużyny to chyba nie 17-latek ma ciągnąć naszą grę?

Przyrównując go choćby do 2 lata młodszego Kamińskiego z Lecha, to on w jego wieku dopiero debiutował w ekstraklasie, a liderem zespołu jest dopiero w tym sezonie.

Kurz 04.11.2021 13:50

Cytat:

To myślenie życzeniowe. Być może to utalentowany 17 latek, ale ciągle tylko być może dobrze zapowiadający się młody zawodnik. Za 1-2 przekonamy się, jak się rozwija.

Osobną kwestią są jego warunki fizyczne. Musi się jeszcze wiele nauczyć i nabrać doświadczenia, żeby zniwelować te braki.

Jagul 04.11.2021 14:01

Buksa, Starzyński, Plewka, Gruszkowski, Szot tyle pierd.olenia na temat jakie to są talenty tylko jest jeden zasadniczy problem: na boisku tego nie widać. Jednocześnie pół forum już przelicza te miliony euro jakie za nich otrzymamy.
Jeden nas już w chu.ja zrobił. Na resztę aktualnie nikt sensowny nie spojrzy.
Każdy z nich musi ciężko pracować i na tym należy się skupić, a nie o majaczeniu na temat skali ich talentu.

LucjuszWielki 04.11.2021 15:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1573194)
komentatorzy odlatują

Najlepszy tekst, że godne szacunku jest ORGANIZOWANIE gry przez dwa zespoły :D Sokół faktycznie miał dobrą organizacją, ale my ? miazga

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1573220)
To nie Skvarka jest obecnie najgorszym punktem Wisły i zawodnikiem w najsłabszej formie - pomimo, iż też momentami gra beznadziejnie - a Szota. Dlatego kompletnie niezrozumiałe jest trzymanie go na boisku oraz w pierwszym składzie i jest to błąd, a także wina trenera. Tym większa, że na środek obrony mamy alternatywy w przeciwieństwie do pozycji ofensywnego pomocnika.

W ten sposób Gula hoduje patologie kadrową, której owoce już zbieramy i będziemy dalej zbierać. Niestety, jak widać mamy kolejnego trenera, który ma swoich żelaznych ulubieńców posiadających Carte Blanche na błędy i beznadziejną jakość gry. Nic nie działa gorzej na drużynę niż to.

Jaby było tak jak piszesz to Kieszek dalej stałby w bramce, a po babolu momentalnie nastąpiła zmiana i usiadł na ławce, co nie zmienia faktu, że SZOTA gra TRAGICZNIE.

Mamy 5 zawodników, a on wciąż gra: FRYDRYCH, URYGA, SADLOK, MEHREMIC, SZOTA... Na derby wolałby zestawienie Frydrych-Uryga, ale pewni Czech zagra na DP i będziemy mieć kabaret...

Nie kumam dlaczego trener nie daje szany Mehremicowi... logika nakazywałaby sądzić, że jest on po prostu słabszy od innych :)

X-Ray 04.11.2021 19:50

Cytat:

Dokładnie tak zagrał w Płocku, przynajmniej na to wskazuje jego średnia pozycja w meczu.

majkelson777 05.11.2021 12:24

1/8 finału Fortuna Pucharu Polski:
Widzew Łódź - Wisła Kraków

Mecze tej fazy rozgrywek odbędą się w dniach 30 listopada-2 grudnia, a rezerwowe terminy przewidziano w dniach 23-25 listopada.

Proud 05.11.2021 12:35

Chciałem uniknąć Widzewa, mecz będzie miał podobny przebieg jak z Tychami. Jak Widzewowi wpadnie pierwszemu to niestety kiepsko to widzę.

Liczyłem na Garbarnię ze względu na bliski wyjazd, ewentualnie Świt lub Olimpia jako teoretycznie łatwi przeciwnicy.

Karherop 05.11.2021 13:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1573307)
Chciałem uniknąć Widzewa, mecz będzie miał podobny przebieg jak z Tychami. Jak Widzewowi wpadnie pierwszemu to niestety kiepsko to widzę.

Liczyłem na Garbarnię ze względu na bliski wyjazd, ewentualnie Świt lub Olimpia jako teoretycznie łatwi przeciwnicy.

Skoro chcemy coś ugrać w tym pucharze to co to za różnica czy spotkamy się z Widzewem teraz czy w 1/2 rozgrywek?

Lepszy taki wyjazd niż do Poznania, Częstochowy, Lubina, Warszawy, Gliwic czy nawet Gdyni (bo daleki wyjazd).

Zresztą Widzew ostatnio jest w lekkim dołku, a myślę że dla nich priorytetem jest awans do ekstraklasy, a nie PP na który mają raczej średnie szanse.

Jeśli awansujemy to kolejnym rywalem powinien być ktoś z grupy (jeśli awansie faworyt):

Lech, Łęczna, Piast, Raków, Legia, Zagłębie, Olimpia Grudziądz

Nie jest źle

topamers 05.11.2021 19:37

Jak przejdziemy i nie trafimy na Lecha to jest szansa coś ugrać

pepe72 08.11.2021 12:24

Widzew ostatnie 6 meczów miał:
z - Puszcza - w
z - GKS Jastrz. - d
z - Korona - w
r - ŁKS - d
p - Resovia - w
r - Miedź - d

Jak zagramy jak z GKSem to nie ma się czego bać.

pepe72 08.11.2021 12:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1573312)
Skoro chcemy coś ugrać w tym pucharze to co to za różnica czy spotkamy się z Widzewem teraz czy w 1/2 rozgrywek?

Lepszy taki wyjazd niż do Poznania, Częstochowy, Lubina, Warszawy, Gliwic czy nawet Gdyni (bo daleki wyjazd).

Zresztą Widzew ostatnio jest w lekkim dołku, a myślę że dla nich priorytetem jest awans do ekstraklasy, a nie PP na który mają raczej średnie szanse.

Jeśli awansujemy to kolejnym rywalem powinien być ktoś z grupy (jeśli awansie faworyt):

Lech, Łęczna, Piast, Raków, Legia, Zagłębie, Olimpia Grudziądz

Nie jest źle

Takie są pary:
1/8 finału - 1 grudnia
(Losowanie - 5 listopada 2021, 12:00 - siedziba PZPN)
Termin rezerwowy - 24 listopada
Kod:

Garbarnia Kraków  - Lech Poznań     
Korona Kielce      - Górnik Łęczna     
Piast Gliwice      - Górnik Zabrze     
Widzew Łódź        - Wisła Kraków     
Motor Lublin      - Legia Warszawa     
Arka Gdynia        - Zagłębie Lubin     
Olimpia Grudziądz  - Świt Nowy Dwór Mazowiecki     
Bruk-Bet Termalica - Raków Częstochowa

Dlaczego zakładasz, że Legia jest faworytem w meczu z Motorem :>

czaro 08.11.2021 12:48

Fajnie, że Widzew.

wolfy 08.11.2021 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1573447)
Dlaczego zakładasz, że Legia jest faworytem w meczu z Motorem :>

Kiedyś to byłby żart, ale po tym jak Stal ich wypunktowała na własnym stadionie to różnie może być...

Karherop 08.11.2021 19:01

Widzew ostatnie 3 mecze: 2 remisy i porażka. Nie są w najwyższej formie.

Jakby nie liczyć, to zostało nam 4 rywali do przejscia i puchary ;)

Drozd 08.11.2021 20:16

Puchary pucharami, ale wystarczy przejść trzech i finał na Narodowym, a to ładny piniondz duży prestiż i super wyjazd...

Garret 08.11.2021 21:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1573459)

No ale też trzeba patrzeć na to, że te remisy to w derbach i z Miedzią. Ciężkie spotkania, po prostu.

W ogóle oglądałem Widzew - Miedź i mega fajne spotkanie do oglądania, obie drużyny mają pomysł na to jak chcą grać. Łatwo nie będzie, ale jak chce się coś w PP osiągnąć, to 1 ligowca trzeba odprawić z kwitkiem. Po prostu.

wolfy 09.11.2021 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1573459)

Jakby nie liczyć, to zostało nam 4 rywali do przejscia i puchary ;)

Człowieku:
- sami gramy słabo, mamy długą serię bolesnych porażek
- w pucharze docisnął nas pierwszoligowy GKS i rezerwy Stali Mielec
- już kilka drużyn się na nas przełamało.

Naprawdę, trochę pokory. To nie będzie dla nas spacerek, chociaż liczę że ich przejdziemy.

pepe72 09.11.2021 13:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1573480)
Człowieku:

Naprawdę, trochę pokory. To nie będzie dla nas spacerek, chociaż liczę że ich przejdziemy.

Z tym "dociśnięciem" przez GKS to trochę poleciałeś.
Wygraliśmy 3:1. Owszem obrona kuleje bo brakuje Urygi, ale na poziom top 1 ligi (GKS jest na 4 miejscu) nasz atak wystarczy(ł).

Oczywiście, nie ma co odliczać do finału PP ale też bez czarnowidztwa.

Szneka 09.11.2021 14:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1573487)
Wygraliśmy 3:1. Owszem obrona kuleje bo brakuje Urygi, ale na poziom top 1 ligi (GKS jest na 4 miejscu) nasz atak wystarczy(ł).

Oczywiście, nie ma co odliczać do finału PP ale też bez czarnowidztwa.

Brakuje Urygi? w Zabrzu zagrał jak profesor ale ze Śląskiem i w Płocku średnio by nie rzec słabo.

Karherop 09.11.2021 14:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1573480)
Człowieku:

Nie załapałeś ironii

Daleko jestem od wznoszenia pucharu, ale akurat o przejście Widzewa jestem (względnie) spokojny. Jak natrafimy na Lecha/Legię/Raków na ich terenie to odpadniemy w kolejnej rundzie

Może jak natrafimy na nich w finale na neutralnym terenie to widzę większe szanse.

PS. sądzę że legia się ogarnie tak czy siak

Jagul 09.11.2021 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1573489)
Brakuje Urygi? w Zabrzu zagrał jak profesor ale ze Śląskiem i w Płocku średnio by nie rzec słabo.

Czyli zagrał dokładnie tak jak ktoś kto przychodzi z Wisły Płock :rotfl:

wolfy 09.11.2021 15:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1573487)

Nie odleciałem, tylko oglądałem mecz. GKS co chwilę tworzył sobie sytuacje, nasza obrona wyglądała tragicznie i to nie przez personalia, tylko dziurę w środku.
Wygraliśmy 3:1, jasne. Tyle że ja oglądałem mecz i wiem jak to wyglądało na boisku, a Ty widocznie obejrzałeś relację tekstową i twierdzisz że było super.

To tak jak z derbami - jak nie oglądałeś to nie będziesz wiedział że w pierwszej połowie nie istnieliśmy i dopiero na drugą nasza gra obronna zaczęła dobrze funkcjonować. Tylko po pierwszej mogło być już po meczu...

Tak więc nie jest czarnowidztwem pisanie że Widzew może być trudny do przejścia, tylko faktem. Jak nie zagramy na 100% to dostaniem w łeb i skończą się puchary.

nero 09.11.2021 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1573490)
... Jak natrafimy na Lecha/Legię/Raków na ich terenie to odpadniemy w kolejnej rundzie...

Nie ma szans, aby zagrać z tymi drużynami na wyjeździe.

wolfy 10.11.2021 01:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1573500)
Nie ma szans, aby zagrać z tymi drużynami na wyjeździe.

Oczywiście, że jest - w finale. Ten rozgrywany jest na Narodowym, czyli de facto jest to wyjazd dla obu drużyn.
O to chodziło Karheropowi.

Arkadiusz.Czerepach 10.11.2021 09:29

kiedy ten widzew ?

pepe72 10.11.2021 10:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1573498)
Nie odleciałem, tylko oglądałem mecz. GKS co chwilę tworzył sobie sytuacje, nasza obrona wyglądała tragicznie i to nie przez personalia, tylko dziurę w środku.
Wygraliśmy 3:1, jasne. Tyle że ja oglądałem mecz i wiem jak to wyglądało na boisku, a Ty widocznie obejrzałeś relację tekstową i twierdzisz że było super.

To tak jak z derbami - jak nie oglądałeś to nie będziesz wiedział że w pierwszej połowie nie istnieliśmy i dopiero na drugą nasza gra obronna zaczęła dobrze funkcjonować. Tylko po pierwszej mogło być już po meczu...

Tak więc nie jest czarnowidztwem pisanie że Widzew może być trudny do przejścia, tylko faktem. Jak nie zagramy na 100% to dostaniem w łeb i skończą się puchary.

Dlaczego zakładasz, że ktoś czegoś nie oglądał?

Owszem GKS tworzył sobie sytuacje ale gdzieś po 60 minucie zapłacił za agresywną grę przeciwko Wiśle i opadł z sił. Nie ma żadnego powodu sądzić, że Widzew na tyle przerasta 1 ligę, że będzie w stanie grać intensywniej/dłużej.
Gole w meczu z GKSem padały:
1:0 Mateusz Młyński 24,
1:1 Łukasz Grzeszczyk 55
1:2,3 Felicio Brown Forbes 74, 76

Co do okazji to trzeba jeszcze umieć je wykorzystywać, a nam ostatnio d...ę mocno ratuje Biegański. Wygląda na to, że rywalizacja Kieszek-Biegański jest zbawieniem dla naszej bramki. Oby tak na każdej pozycji.

Jasne jest, że może się wszystko zdarzyć, bo choćby Lechia (wicelider) wtopiła z trzecioligowym Świtem NDM.

dziki 10.11.2021 11:26

W tym sezonie mamy 5 wygranych i dwa remisy, przy 7 porażkach. Wygrywaliśmy z ekipami z miejsc (na tym etapie) 12 (Zagłębie), 18 (Łęczna), 17 (Legia), 14 (Górnik) i 11 (Cracovia). Zremisowaliśmy z 15 (Termalica) i 2 (Lechia). Przegraliśmy z Lechem (1), Pogonią.(3), Rakowem (4), Śląskiem (6), Stalą (7), Piastem (8) i Płockiem (10). Przed sobą mamy spotkania z Jagiellonią (9), Radomiakiem (5), Wartą (16) i powtórnie z Zagłębiem i Termalicą (odpowiednio 12 i 15).

Innymi słowy wygraliśmy pięć razy i zremisowaliśmy raz na sześć spotkań z ekipami z miejsc 11-18. Przegraliśmy 7 spotkań i zremisowaliśmy jedno z drużynami z miejsc 1-10. Niezależnie od wyników w tych ostatnich kilku spotkaniach, widać wyraźnie, że jesteśmy drużyną mniej więcej oscylującą koło 10 miejsca w tabeli. Jeśli podążymy tą samą.logiką, to możemy przegrać lub zremisować z Radomiakiem i Jagiellonią i wygrać lub zremisować z Wartą, Zagłębiem i Termalicą. Logicznie zrobilibyśmy około 8 punktów w tych meczach (remis i przegrana z drużynami z miejsc 5 i 9, dwie wygrane i remis z druyżynami z miejsc 12-16). To nas plasuje dość dosłownie na miejscu około 8-10. Regularnie, zgodnie z tym jakie były założenia przed sezonem.

Nic w tych wynikach nie wskazuje, że powinniśmy przegrywać.z Widzewem czy innymi zespołami z pierwszej ligi, bo te, w większości, wciąż powinny być w naszym zasiegu.

Ps.
Ja wciąż uważam, że w tych ostatnich meczach zrobimy z 11 punktów.

Karherop 10.11.2021 12:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1573507)
Oczywiście, że jest - w finale. Ten rozgrywany jest na Narodowym, czyli de facto jest to wyjazd dla obu drużyn.
O to chodziło Karheropowi.

W przypadku drużyn z tej samej klasy rozgrywkowej, o druzynie-gospodarzu decyduje losowanie. Tak więc z Rakowem czy Lechem możemy zagrać zarówno u siebie jak i na wyjedzie.

Jakbysmy mieli dużego farta to wyobrażam sobie drabinkę:

1/8 - Widzew
1/4 - Świt/Olimpia
1/2 - Łęczna/Piast/Zagłębie
Finał: Raków/Lech/Legia

Fajnie że ten temat będzie żył dłużej niż w poprzednich latach

Szneka 16.11.2021 21:19

2 grudnia o 20 gramy na Widzewie.

Arkadiusz.Czerepach 01.12.2021 16:58

jutro o 20 tak przypominam

Karherop 01.12.2021 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1574336)
jutro o 20 tak przypominam

A o tej porze może być w okolicach rzutów karnych

Szneka 02.12.2021 07:20

dobry Panowie. Była konferencja przed meczem z Widzewem? Kto oprócz Urygi, Zukowa i Błaszczykowskiego nie zagra?

Karherop 02.12.2021 08:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1574346)
dobry Panowie. Była konferencja przed meczem z Widzewem? Kto oprócz Urygi, Zukowa i Błaszczykowskiego nie zagra?

Biegański.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl