![]() |
Niezła kandydatura. Grał u nas, więc z komunikacją nie byłoby problemów, asystował Kaczmarkowi jako drugi trener. Mentalność Słowaka też bliżej naszej niż niemiecka.
Wolę taką kandydaturę niż jakis Urban, Ojrzynski i inne wynalazki. |
Tak, ale dlaczego on by miał do nas przychodzić. Płacimy dużo więcej niż w Żilinie?
|
Cytat:
Poza tym jednak lepiej jako trener jeździć do Poznania, Warszawy, Gdańska itp. niż rozbijać się po pastwiskach na Słowacji przy 150 kibicach na trybunach. Niemniej jednak Stano to kolejny eksperyment po Stolarczyku i Skowronku. Oby to była tylko plotka. |
Jeśli wolisz Sobolewskiego ....
|
Cytat:
Jeśli mamy zatrudnić kogoś z karuzeli, to naprawdę wolę jakąś niestandardową decyzję. Stano coś tam potrenował, opinie na na Słowacji chyba dobrą. Wydaje się, że to całkiem rozsądny kandydat. |
Wydaje się to ciekawszym pomysłem niż Sobolewski i Urban. Kto wie.
|
Mam nadzieje ze kandydatura Stano to jakis żart,choc patrze w kalendarz i nie,no nie wychodzi mi ze dzis 1 kwiecien.
Matko Boska kogo my szukamy ,i w jakim kregu szukamy,strach patrzeć,juz moze bez trenera bedzie lepiej. |
Dlaczego?
10 znaków. |
Cytat:
10 znakow |
Hyballa za grosze pracować tutaj nie przyszedł.
Szukanie za nasza południową granicą wydaje się być dobrą opcją ale absolutnie nie Stano, prędzej ktoś w stylu Lavicki. |
ja bym zagadał do Thomasa Dolla :>
|
Cytat:
My nie mamy czasu na eksperymenty bo skonczy sie tak jak zawsze ,czyli w grudniu trzeba bedzie szukac kolejnego asa zeby wyciagał nas z ostatniego miejsca w tabeli. Tu musi byc ktos juz uznany i z doswiadczeniem.Taki własnie chocby Lavicka. |
Obojętnie kto, byleby zaczęli wreszcie grać w piłkę i przyzwoicie punktować.
|
Badania psychiatryczne na dzień dobry zanim jeszcze do stołu negocjacyjnego usiądą...
|
Tylko pytanie, czy ktoś o jakoś tam wyrobionym nazwisku (jak np. Lavicka) chce choćby z nami rozmawiać ...
Abstrahując od tego kto był winny sytuacji z Hybalą, to dla postronnego obserwatora nie wyglądamy (jako klub) zbyt poważnie. Co my możemy realnie zaoferować - czy choćby obiecać - obecnie jakiemukolwiek poważnemu kandydatowi na trenera? NIESTETY, IMHO zostają nam jedynie właśnie takie RYZYKOWNE eksperymenty. Trza się modlić, żeby wypaliło choć na początku, tak, żeby uzbierać trochę punktów na kupce na późniejszy spadek formy. |
Cytat:
Z pewniaków (tj. takich, po których mniej więcej wiadomo, czego się spodziewać) w naszym zasięgu, to raczej takie Wdowczyki. |
Cytat:
:-/ |
Cytat:
|
Tak jak napisałem wcześniej - po tym w jakim stylu pożegnano się z Hybalą, po tym jak zwolnili go piłkarze z grającym właścicielem na czele, po tym jak znajomi dziennikarze obsmarowali go równomiernie...
Kto normalny z sukcesami tutaj przyjdzie?! Urban, Sobolewski albo zagraniczny trener na dorobku. Jakiś desperat albo ktoś kto ma wywalone że popracuje tu pół roku i zostanie przy tym zmieszany z błotem. |
Rozkminy i rozkminy ale konec koncow bedzie Brzeczek.
|
|
Cytat:
Tu nie ma przebacz,wystarczy ze ten desperat zacznie czegoś WYMAGAĆ od razu zrobi z niego niezrównoważonego Niemca(tfuu Polaka....) a w grudniu Kubuś poprzytka sie z nim o jajeczko (sory nie te swieta,..O karpika) i trzeba bedzie zwolnić. Ten klub apogeum absurdu osiagnał historią z Hulkiem Hoganem i facecie pod parasolką ale widze ze jeszcze moze miec cos w zanadrzu. |
jedyne rozadne rozwiazanie to Wujek , albo Kuba - grajacy trener
|
Lub figurant, który zgodziłby się pełnić rolę marionetki/długopisa.
|
Ostatnie popisy klubu dowodzą, że ambicją jest trwać w przyjemnej atmosferze i własnym smrodku. Kto by nie przyszedł musi się dostosować, bo inaczej okaże się chory psychicznie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kolego , ja nie narzucam paralitykom gegenrpresingu , a dostosowuje taktyke do materialu ludzkiego
kazdy inny trener niż w/w przeze mnie dwójka , skończy sie katastrofą , dopóki Kuba gra w piłke |
Cytat:
|
no ale jest jak jest , i raczej bedzie
|
Cytat:
U nas taki Papszun wyleciałby zaraz na zbity ryj bo nie wystawia Kuby i każe ciężko pracować. Nie trzeba wcale w Niemczech szukać. A skoro jest odgórne pozwolenie żeby Kuba odpuszczał treningi, to jak inni zawodnicy mają pracować? Jaką to tworzy atmosferę? |
A czy nie jest tak, że starsi zawodnicy zawsze trochę odpuszczają treningi? Nie wiem, pytam.
|
Gdyby nie dobierano odpowiednich obciążeń Głowie, czy Brożkowi, to pożegnalibyśmy ich parę sezonów wcześniej. Nikt z tym jakoś problemów nie miał, bo wiadome ile oni gotowi do gry mogli dać jeszcze jakości.
|
Nie zapominacie czasem jeden z drugim, po co piłkarze trenują? Żeby lepiej grać, nie za karę. Indywidualne dobieranie obciążeń to podstawa, zwłaszcza że przecież są monitorowani i sztab ma bieżący dostęp do wskaźników określających poziom wytrenowania, zmęczenia itd.
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem że nadal są plany prowadzenia skansenu skoro pojawiają się plotki o Ondraszku, ale to se ne vrati. Nie mamy już więcej przychylnie patrzących na klub piłkarzy z czasów Cupiała którzy mogliby tu grać. Albo stawiamy na wybieganie i fizyczność, albo zatrudniamy Stawowego/Moskala i próbujemy grać tiki takę z odpadami piłkarskimi, ze z góry znanym skutkiem. Albo budujemy profesjonalny klub na każdym poziomie, również sportowym, albo skończymy jak Ruch Chorzów, a ty za pół roku będziesz przemycał informacje "ale Wy nie wiecie co ten Urban/Sobolewski/Wdowczyk zrobił". Nie wiemy i coraz większa część kibiców ma to w poważaniu, skupiając swoją uwagę na braku profesjonalizmu piłkarzy. |
Cytat:
|
Cytat:
Ondrasek to plotka, nie bierz wszystkiego co się pojawia w mediach za pewnik - już były wielkie dyskusje, bo Borek stwierdził, że bierzemy Brzęczka na dyrektora, a jak widzisz to guzik prawda. |
Serek ale co innego jest dozowanie treningu że względu na wiek i formę a co innego "nie przyszedłem na trening bo miałem kaca po spotkaniu biznesowym" Podejrzewam że gdyby Kuba przed spotkaniem poinformował trenera to mimo szaleństwa Hyballi nie skończyło by się na treningu z mlodymi
|
Oczywiście, tylko tu mówimy o jednostkowym przypadku - naprawdę nie róbmy z tego reguły. Teraz, czytając dyskusję, można stwierdzić, że Kuba to leń, któremu się nie chce trenować. Poważnie, nie idźmy w tę stronę bo to bzdura totalna.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl