Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [XXVI kolejka] Wisła Kraków - Cracovia, niedziela 17 III, godzina 18:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10130)

TommyTSW 18.03.2019 08:31

Jadczak odwrotnie trzyma lornetkę, biedaczek z przodu ma wlepkę rekina :rotfl:

_ukoL 18.03.2019 08:41

Bije się w pierś - nie spodziewałem się aż tyle po Kubie. Ten facet jest fenomenalny. Wiedziałem, że mentalnie i wizerunkowo pociągnie Wisełkę ale tak dobrej dyspozycji czysto piłkarskiej po prostu się nie spodziewałem. Wspaniałe widowisko i oby takich więcej. Pełen stadion robi wrażenie. Wisła Pany!

Szneka 18.03.2019 08:42

Szkoda żółtych kartek. Nie mamy ławki co pokazał kolejny mecz. Powrót Boguskiego jak najbardziej wskazany.

sandomingo 18.03.2019 08:54

Szacun Panowie, tego się nie spodziewałem!

Bez sensu po takim meczy wystawiać oceny indywidualne.

BTW: Z tymi foodtrackami fajny pomysł

TommyTSW 18.03.2019 08:54

Ten mecz to było lustrzane odbicie do tego z Pogonią.Przebieg, wynik, nawet golew podobnych okresach.

Coglin 18.03.2019 09:07

Wisła PANY!

:tsw_wislazkrakowa:

Karherop 18.03.2019 09:44

http://weszlo.com/2019/03/18/derby-wisla-zasluzyla/

Czy panienki z drugiej strony błon zaczynają zajmować się demontażem instalacji grzewczych? Niedługo będą płytki w ścianach będą kuc byle coś rozwalic na naszym stadionie. Klub powinien oszacować straty i podać do publicznej informacji.

pan_premier 18.03.2019 09:56

wygląda na to że nasz sektor gości pomimo że już ma swoje lata jest najlepiej wyremontowanym ze wszystkich w PL.
Regularna napraw za pieniądze Filipiaka raz na 2 lata, to majstersztyk naszych wszystkich zarządów

markowywislak 18.03.2019 10:07

Świetny mecz. Szkoda sytuacji Sławka na 4-0 bo gdyby to wykorzystał mogło się skonczyc5-0/6 :) teraz 33 tyś na legiei lecimy z tematem

bódyń 18.03.2019 10:42

Probierz na zawsze w wislackich sercach:) Zaden trener nie mial tak wspanialej serii w derbach. Oby zostala potrzymana i oby byl dluzej trenerem.

Bral udzial w 5 meczach derbowych (1 raz jako trener Wisly, 4 x tamtych) i zawsze wygrywala Wisla.

BlurgH 18.03.2019 11:04

Teoria spiskowa dot. remontów na sektorze gości mogłaby stwierdzić, że się chłopaki fachu uczą na wypadek odejścia Comarchu od sponsoringu. Na wykończeniówce można nieźle zarobić, więc się szkolą u nas za pieniądze Filipiaka (do siebie nie chodzą, bo trochę wioska), bo jak zabraknie kaski z Comarchu, to będą musieli ostro zapie...lać, żeby w tak żałosnej liczbie utrzymać ten pocieszny klubik w Xklasie :)

Karherop 18.03.2019 11:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez markowywislak (Post 1536222)
Świetny mecz. Szkoda sytuacji Sławka na 4-0 bo gdyby to wykorzystał mogło się skonczyc5-0/6 :) teraz 33 tyś na legiei lecimy z tematem

Spiker mówił o tym, że kibice Legii prawdopodobnie będą mieć zakaz wyjazdowy na mecz z nami... ale ktoś ma potwierdzoną informację na ten temat?

pan_premier 18.03.2019 11:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1536223)
Probierz na zawsze w wislackich sercach:) Zaden trener nie mial tak wspanialej serii w derbach. Oby zostala potrzymana i oby byl dluzej trenerem.

Bral udzial w 5 meczach derbowych (1 raz jako trener Wisly, 4 x tamtych) i zawsze wygrywala Wisla.

Probierz dziękujemy, tylko tego wczoraj brakło!

TommyTSW 18.03.2019 11:43

następne kolejki są bardzo ciekawie w pryzmacie naszej walki o TOP8, wszystko od nas zależy, jest jakaś granica błędu, mimo ciężkiego meczu za 2 tyg terminarz dla nas jest dobry.

Cytat:

27#
Korona-Lech, Lechia-Piast, Pogoń Jagiellonia, Górnik-Cracovia

28#
Cracovia-Korona, Lech-Pogoń, Legia-Jagiellonia,

29#

Lechia-Lech -----

30#
Lech-Jagiellonia, Legia-Pogoń, Piast-Korona

Dlatego kupować karnety i stadion zapełniać a wszystko się zwróci w rundzie mistrzowskiej kolejne szlagiery być może też Derby.

wolfy 18.03.2019 11:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1536199)
Wisłą PANY!

Zadowolenie jest lecxz do szczęścia zabrakło 3:0 lub 4:0 kiedy Peszkin zawalił sam na sam prawie ehhhh

Krzysiu D. rozwija się, Boże spraw abym się mylił w jego ocenie.

Cała drużyna na PLUS.

Pierwsze 20 minut zadziałała MAGIA R22, parchate strasznie sie obsrały plus nasi ładnie ich gonili, presing gruby, bałem się, że po 1:0 cofniemy się, a tu druga brama i napór przez chwile trwał.

Szkoda tego cofania się i nerwówki, tak neistety u nas sie gra - prowadzenie i cofanie.

MAGIA R22 jest potężna parchowae zawodniki nie wiedziały co się dzieje, a tak się napinali przed meczem :] Nie dla... pejsa kiełbasa !

Peszko strasznie mnie wkurzał w pierwszej połowie kiedy na siłę próbował strzelać z dystansu zamiast podawać lepiej ustawionym kolegom. Na szczęście zreflektował się w kluczowym momencie i zaliczył genialną asystę przy golu Kuby (podtrzymuję że każdy inny zawodnik ekstraklasy prędzej zabiłby się o własne nogi niż tak precyzyjnie zmieścił piłkę między obrońcą a słupkiem).

Drzazga próbował strzałów z dystansu w poprzednich meczach ale dopiero teraz mu siadł.

Też wydawało mi się że przez pierwsze 15-20 minut zawodnicy sąsiadki wyglądali jakby grali z Realem Madryt.

Karherop 18.03.2019 11:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TommyTSW (Post 1536229)
następne kolejki są bardzo ciekawie w pryzmacie naszej walki o TOP8, wszystko od nas zależy, jest jakaś granica błędu, mimo ciężkiego meczu za 2 tyg terminarz dla nas jest dobry.

Dlatego kupować karnety i stadion zapełniać a wszystko się zwróci w rundzie mistrzowskiej kolejne szlagiery być może też Derby.

Sprzedaż karnetów została zakończona, natomiast bilety na Legię to już od dzisiaj powinny (!!!) być w sprzedaży.
Te kilka tysiecy osób które się nie załapały na derby mają okazję się zrehabilitować.

bódyń 18.03.2019 12:20

Co do kary dla Legii
http://www.90minut.pl/news/293/news2...-Remy-ego.html

W związku z zachowaniem kibiców gospodarzy podczas meczu Legia Warszawa - Cracovia w 22. kolejce Ekstraklasy, na klub Legia nałożono karę finansową w wysokości 70 tysięcy złotych, karę zamknięcia trybuny północnej na 1 mecz w zawieszeniu na 6 miesięcy oraz karę zakazu wyjazdu zorganizowanej grupy kibiców na 3 wskazane przez Komisję mecze w Ekstraklasie.

Wiec moze byc ale nei musi zakaz wyjazdowy dla Legii

Karherop 18.03.2019 12:48

Czyli komisja ligi nie określiła tych 3 spotkań, pomimo iż decyzja była z 20 lutego?

universe 18.03.2019 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 1536190)
Mnie to "time to say goodbye" ucieszyło raz. Spontaniczne, wtedy gdy zwycięstwem spuszczaliśmy pasiastych do I ligi. Od tej pory to takie naciągane jak guma w majtach, pod "januszy" trochę.

O to to.
Swiatelka fajnie sie prezentowaly ale puszczanie tej smetnej piesni w tak radosnej chwili (i w sytuacji gdy Cracovia poki co wyzej w tabeli)? IMHO bez sensu.
Powinno sie rozlegac gromkie WISLA PANY, coby caly Krakow zostal dobrze poinformowany :)

Adrio 18.03.2019 13:11

Mecz dobry w naszym wykonaniu. Widać, że rozkręcamy się tak jak to było na początku rundy jesiennej. Szkoda tylko, że koncentracja zawiodła bo wtedy w końcówce mogło być już pozamiatane i te dwie bramki niewiele by zmieniły. Cieszy, że forma idzie w górę. Teraz pora pokazać Legii jak się gra w piłkę.
Fajnie.że przełamał się Kolar bo go to podbuduje trochę, fajnie wygląda gra środka pola i szczególnie gra Drzazgi, widać nie boi się pojedynków potrafi przytrzymać i rozegrać piłkę, nabiera pewności siebie z każdym meczem.

Co do Wojtkowskiego to chłopak chyba nie pasuje stylem gry do drużny. Dużo niepotrzebnych kiwek spowalniających grę, brak szybkich decyzji czy przeglądu pola. Tak ofensywny pomocnik nie gra.

Dzięki za gratulacje co do przewidzenia wyniku. Co wygrałem? Talon :-D Popatrzcie do tematu z meczu z Koroną jak typowałem strzelców bramek, farta ciąg dalszy :rotfl:

Ale najważniejsze KRAKÓW JEST NASZ!!!

:tsw_wislazkrakowa:

Ogryzek 18.03.2019 13:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Adrio (Post 1536242)
Co do Wojtkowskiego to chłopak chyba nie pasuje stylem gry do drużny. Dużo niepotrzebnych kiwek spowalniających grę, brak szybkich decyzji czy przeglądu pola. Tak ofensywny pomocnik nie gra.
:

Też mam takie spostrzeżenia - Wojtkowski jakby nie miał ciągu na bramkę. Większość akcji spowalnia, boi się strzelać.

Dla mnie świetny mecz Burligi. Poza ty cieszy że był doping i zgasiliśmy parchactwo na murawie jak i dopingiem.

Szkoda nerwowej końcówki. Ale ważne zwycięstwo i 3 punkty :)

Levis88 18.03.2019 13:57

Dzięki chłopaki za grę! Brawo

Karherop 18.03.2019 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1536244)
Też mam takie spostrzeżenia - Wojtkowski jakby nie miał ciągu na bramkę. Większość akcji spowalnia, boi się strzelać.

Wojtkowski popełnia masę złych wyborów i również ja nie jestem fanem jego talentu.
Przez epizod na ławce Bundesligi jego "wirtualna wartość" (tak to nazwijmy) jest bardzo wysoka, a myślę że wiele się nie pomylę jak powiem, że przydałoby mu się ogranie fizyczne w 1 lidze jak Drzazdze czy paru innym chłopakom wcześniej. To na pewno nie nastąpi ze względu na przepisy od nowego sezonu, ale w praktyce chłopak stoi w miejscu od 2 lat.

Wczoraj natomiast można żałować, że dobrze się nie wyłożył, bo był ewidentny karny na nim.

Smok 18.03.2019 16:25

Cytat:

Wczoraj natomiast można żałować, że dobrze się nie wyłożył, bo był ewidentny karny na nim.
Dokładnie to juz drugi albo trzeci raz w tym sezonie, gdzie wytrawny użytkownik pola karnego leci na pysk przez prawie ramie wykonując do tego salto ze śrubą i kazdy sedzia bez pomocy VARu dyktuje z czystym sumieniem "11". A ten zawziecie, ledwo, bo ledwo, ale utrzymuje sie na nogach, nie pada i na dodatek traci kontakt z piłką i akcja idzie w pis-du. Zero grania na 1-2 kontakty. Przyjecie, kółeczko, rozglądanie się i większość podań do tyłu.

Wojtas 18.03.2019 19:38

Warto zauwazyc jak zmienila sie nasza gra od meczu z Zabrzu poprzez Kielce i do wczoraj.To juz jest inny zespoł niz ten raptem sprzed miesiaca.
Kuba coraz lepszy,szybszy to jest profesor ,gra ,pokazuje kto gdzie,jak jest gorąco to wymusi faul zeby wybic przeciwinika z rytmu.Pilkarz -juz legenda.Na srodku dobry tez Basha wczoraj Vukan troche mniej widoczny ale bedzie z niego pozytek.
Dobrze tez Burliga ,on czesto ma tak ze wlozy ta noge tam gdzie potrzeba i tym samym wczoraj skasowal pare dobrych parchatych podań.
Fakt gdyby Kamil sie polozyl to bylby na 100% karny.
Generalnie jakby ktos nad nami czuwal od stycznia mam nadzieje,niewiem kto ale jest dobrze :)szykuje sie piekna walka o 8 ,ciekawe w ile godzin pojda bilety na L.

LucjuszWielki 18.03.2019 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1536230)
Peszko strasznie mnie wkurzał w pierwszej połowie kiedy na siłę próbował strzelać z dystansu zamiast podawać lepiej ustawionym kolegom. Na szczęście zreflektował się w kluczowym momencie i zaliczył genialną asystę przy golu Kuby (podtrzymuję że każdy inny zawodnik ekstraklasy prędzej zabiłby się o własne nogi niż tak precyzyjnie zmieścił piłkę między obrońcą a słupkiem).

Drzazga próbował strzałów z dystansu w poprzednich meczach ale dopiero teraz mu siadł.

Też wydawało mi się że przez pierwsze 15-20 minut zawodnicy sąsiadki wyglądali jakby grali z Realem Madryt.

Peszko stale mnie wkurza, nie spodziewałem się po nim wiele. W zasadzie wolałbym Małeckiego... Peszko idealnie odzwierciedla określenie "jeździec bez głowy". Jak rozpędzi się z piłką to nawet sam może wyrzucić się na aut :/ Choć muszę oddać, że kilka razy ładnie zagrał (pisze o tych wszystkich meczach, bo wczoraj dwa dobre zagrania).

Co do asysty... moje zdanie jest takie, że chciał dogrywac w okolicy piątego metra, a że Kuba zamykał akcje to wszyła piękna asysta i piękna brama. Wątpię, aby to było zamierzane, ale to tylko moja opinia z dodatkiem uprzedzenia do Peszkina.

Ile razy Peszkin jest przy piłce tyle razy z kumplem: " PATRZ, Peszkin, jedziesz!!! Obadaj jak zdu..pcy zaraz" :D Any way życzę mu jak najlepiej, ale żeby coś z niego było to musiałby chyba grać jak w Amice..

Żal jak cholera, że nie strzelił na 4:0.

Jeszcze coś o Kubie: wierzę, że będzie jeszcze lepiej grał i jeszcze wiele radości nam da (pod warunkiem, że zostanie na przyszły sezon).

AHA - Zgadzam się, iż Bury zagrał świetnie! Zawsze ceniłem jego nieskoordynowane wejścia w pole karne z komicznym dryblingiem, co najlepsze Bury jak na obrońca ładuje jakieś tam bramki, w odróżnieniu np do Maćka Sadloka.

TommyTSW 18.03.2019 21:14

No bo nie było praktycznie okresu przygotowawczego, tzn był od meczu w Zabrzu o tego w Kielcach.

ciacho 18.03.2019 21:34

Czy ktoś się wczoraj przypadkiem nie wykartkowal na Legię?

rabi86 18.03.2019 21:43

Nikt, wszyscy mogą grać

LucjuszWielki 18.03.2019 21:49

Chciałem jeszcze ocenić mecz, żeby nie było wątpliwości, bo parchate myślą, że są drugim Ajaxem...

OTÓŻ byliśmy zdecydowanie LEPSI pod każdym względem - nie robią na mnie wrażenia strzały parchatych walone w trybuny... Nie... a takich było wiele.

Znałem tam dwóch grajków: Gola z ległej i tego Kabrere jakiegoś bo z korony - reszta to zbieranina noł nejmów z dupy wymamłana.

W ten dzień byliśmy o wiele lepszą drużyną. Obecnie dzieli nas JEDEN punkt, ale biorąc po uwagę z jakimi problemami zmagaliśmy się to parchate będąc w podobnej sytuacji szorowaliby dno.

Od kilku kolejek grają trochę lepiej niż ich padaka i myślą, że świat zawojują haha

To było pewne, że przy stanie 2:0 cofniemy się - w 90% w każdym meczu tak jest. Drzazga miał setę, Peszko również.

Sprawiedliwy wynik to 4:0 - dwie bramki w końcówce to efekt rozluźnienia.

Tym się różnimy od parchatych, że u nas tacy zawodnicy jak min WASYL chcąc grać, wiedząc, że jest problem z wypłata a u nich nie grałby nawet za dwukrotnie wyższy hajs - min tym się różnimy.

Kolejna sprawa ... parchate kwestionują, że dodajemy kolorytu lidze i jesteśmy jednym z najwazniejszych zespołów mimo, że gramy słabo od kilku lat...Proponuje parchom podliczyć ilu widzów przyszło na stadion kiedy graliśmy na wyjeździe a ile na ich żałosny klubik... wyjdzie obraz - ale to durnie nawet tego nie potrafią skumac.

Covilo legendą parchów wuahahah jakiś roztropek - takich jak on było u nas przynajmniej 20stu od Cupiała, a u nich jeden gar przez 20 lat nazbierał się, który finalnie olał ich moczo-kałem.

Nigdy tego nie robiłem, ale przełamałem się - poprosiłem o link i wlazłem na to parchate forum (wk... mnie strasznie wycieranie sobie gęby JPII przez tych gnojów to taki off top) aby pośmiać się i przekonać, że mają orzeszki zamiast mózgów.. Aż nosiło mnie, aby sie zalogować i odpisac, wiec wklejam tutaj może ten ktoś z nich przeczyta:

"Ja wierzę. Zawsze. Do ostatniej minuty. To sport, a Cracovia znaczy dla mnie w życiu tyle co moja mama i rodzina." --- >Bardzo ładnie debilu, właśnie przyznałeś się, że masz matkę ku..wę...

ZAWSZE NAD WAMI!

TommyTSW 18.03.2019 22:04

Piątek w jakimś wywiadzie śmiał się z parchatych pytany o przeskok z EK do SA, mówił że tam grał przy 2k haha

LucjuszWielki 18.03.2019 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TommyTSW (Post 1536281)
Piątek w jakimś wywiadzie śmiał się z parchatych pytany o przeskok z EK do SA, mówił że tam grał przy 2k haha

To fakt, widziałem nawet ten wywiad. Nic dodać nic ująć, od nich piłkarze UCIEKAJĄ bo taki syf w tym antypolskim klubie jest, UCIEKAJĄ jak najszybciej, a potem kpią vide Piątek, o którego istnieniu dowiedziałem się dopiero po 15 bramkach w Serie A....

U nas wracają ze łzami w oczach: Kosa, Broziu, Głowa, Cleber, Błaszczu i wielu innych.

Przysięgam nie moge nadziwić się, że Wasyl wiedząc, że będzie grał za darmo postanowił przyjść do nas i olać śmiechem kałuże, komunistyczny klub z prezesem ziomem stalina feee tpfuuu Historia godna ZAORANIA !

Karherop 18.03.2019 22:57

W ankiecie weszło.fm w kategorii dzban kolejki wygrał jednomyslnie:
" Usługi remontowe cracovia"

czaro 18.03.2019 22:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1536273)
AHA - Zgade Bury zagrał świetnie! Zawsze ceniłem jego nieskoordynowane wejścia w pole karne z komicznym dryblingiem, co najlepsze Bury jak na obrońca ładuje jakieś tam bramki, w odróżnieniu np do Maćka Sadloka.

Sadlok też ładował, ale zrobili mu krzywdę, przestawiając go na środek.

silver03 18.03.2019 23:12

Jestem przekonany, że Peszko chciał tak wrzucić piłkę. To nie pierwszy jego przerzut/długie dośrodkowanie do Kuby.

rasel1906 19.03.2019 02:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1536278)
Chciałem jeszcze ocenić mecz, żeby nie było wątpliwości, bo parchate myślą, że są drugim Ajaxem...

OTÓŻ byliśmy zdecydowanie LEPSI pod każdym względem - nie robią na mnie wrażenia strzały parchatych walone w trybuny... Nie... a takich było wiele.

Znałem tam dwóch grajków: Gola z ległej i tego Kabrere jakiegoś bo z korony - reszta to zbieranina noł nejmów z dupy wymamłana.

W ten dzień byliśmy o wiele lepszą drużyną. Obecnie dzieli nas JEDEN punkt, ale biorąc po uwagę z jakimi problemami zmagaliśmy się to parchate będąc w podobnej sytuacji szorowaliby dno.

Od kilku kolejek grają trochę lepiej niż ich padaka i myślą, że świat zawojują haha

To było pewne, że przy stanie 2:0 cofniemy się - w 90% w każdym meczu tak jest. Drzazga miał setę, Peszko również.

Sprawiedliwy wynik to 4:0 - dwie bramki w końcówce to efekt rozluźnienia.

Tym się różnimy od parchatych, że u nas tacy zawodnicy jak min WASYL chcąc grać, wiedząc, że jest problem z wypłata a u nich nie grałby nawet za dwukrotnie wyższy hajs - min tym się różnimy.

Kolejna sprawa ... parchate kwestionują, że dodajemy kolorytu lidze i jesteśmy jednym z najwazniejszych zespołów mimo, że gramy słabo od kilku lat...Proponuje parchom podliczyć ilu widzów przyszło na stadion kiedy graliśmy na wyjeździe a ile na ich żałosny klubik... wyjdzie obraz - ale to durnie nawet tego nie potrafią skumac.

Covilo legendą parchów wuahahah jakiś roztropek - takich jak on było u nas przynajmniej 20stu od Cupiała, a u nich jeden gar przez 20 lat nazbierał się, który finalnie olał ich moczo-kałem.

Nigdy tego nie robiłem, ale przełamałem się - poprosiłem o link i wlazłem na to parchate forum (wk... mnie strasznie wycieranie sobie gęby JPII przez tych gnojów to taki off top) aby pośmiać się i przekonać, że mają orzeszki zamiast mózgów.. Aż nosiło mnie, aby sie zalogować i odpisac, wiec wklejam tutaj może ten ktoś z nich przeczyta:

"Ja wierzę. Zawsze. Do ostatniej minuty. To sport, a Cracovia znaczy dla mnie w życiu tyle co moja mama i rodzina." --- >Bardzo ładnie debilu, właśnie przyznałeś się, że masz matkę ku..wę...

ZAWSZE NAD WAMI!

Haha nic dodać nic ująć jeżeli dla cyrankiewiczovii z Rącznej taki łeb jest legenda ktory na koniec spuscil sie na morde tej ladacznicy to mysmy powinni wyniesc do tej roli takiego Ilieva albo Genkova.
A co do parchow to zyja w niezlym matriksie skoro twierdza ze pokonali nas na trynunach.
Jak Boga kocham stojac na C nie slyszalem ich wcale dopiero jak strzelili kontatkowa to sie ozywili tyko ze to byla 93 minuta.
Bylo juz wiele glosniejszych ekip ktore przyjezdzaly w pare setek. Po chooj oni chcieli jeszcze wiecej biletow jak juz w 1550 nie byli wstanie glosno zaspiewac?
Moze zeby bylo ich wiecej do walki z kaloryferami i krzeselkami? Mam nadzieje ze chociaz sprzedadza na zlomie i zrzuca sie szczerbatemu na kly.

Barocco 19.03.2019 05:13

Wszędzie cisza, tematu nie ma. Kto napisze wprost kiedy koniec z bandytami ? https://gazetakrakowska.pl/derby-kra...lo/ar/13969549

Coglin 19.03.2019 07:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Barocco (Post 1536300)
Wszędzie cisza, tematu nie ma. Kto napisze wprost kiedy koniec z bandytami ? https://gazetakrakowska.pl/derby-kra...lo/ar/13969549

Byłeś na meczu w niedziele? Według ciebie kto prowadził doping?

Zdradzę ci sekret - UW.

A nawet dwa - chodzą słuchy, że jadczak bierze informacje od "bandyty" z cracovii.

Manhunt. 19.03.2019 08:10

rasel1906
Za to my na Cracovii zawsze przekrzykujemy ich młyn, bawimy się 90 minut, odpalamy race i palimy ich barwy.

enzo 19.03.2019 09:40

Powiem Wam, że aż żałuję przerwy na reprę, która nam wpadła teraz. Te dwa, a nawet trzy, ostatnie mecze to naprawdę było coś, na co człowiek chciałby patrzeć co tydzień.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl