![]() |
|
Bilet na piątek kupiony plus zamówiona koszulka meczowa (dowód zakupu w linku). :)
http://www.fotosik.pl/zdjecie/afa3ec35a68304fb |
Lucek - Co ty kupiłes?
Domniemuje ze koszulka meczowa, ale indeks Adidas Oryginał 2015/2017 spowodował zagwostkę |
W związku z tym, że nie mieszkam w Krakowie, a obecnie jestem poza miejscem zamieszkania. Nie mogłem kupić karnetu. Niestety internetowa sprzedaż tego nie umożliwia bez karty kibica.Więc w ramach pomocy dla Wisełki zamówiłem w sklepie koszulkę "Oryginalna koszulka Adidas 2010/2011– biała".W przyszłym miesiącu znowu coś kupię w sklepiku internetowym. Na mecz nie będę mógł zbyt szybko przyjechać(obowiązki służbowe).
|
Co powiecie na taką akcję reklamową. Kibic może wpłacić określoną kwotę do klubu- w zamian jego pozdrowienia zostaną wyświetlone na bandzie reklamowej. Coś w tym stylu. Taki napis mógłby szybko przelecieć wśród innych.
|
Cytat:
|
Cytat:
A zatem mamy już uzbierane 1.412 zł + cena zakupu koszulki przez cazadora - 59 zł (tak wynika z wyszukania produktu na stronie sklep.wisla.krakow.pl) = 1.471 zł :) Super :) mamy już dużo :) ale prosimy o więcej :) chodźcie do sklepu i kupujcie nawet kubki za 8 zł, chwalcie się tym w temacie :) też doliczymy :) |
Jeśli mowa o wykupieniu asortymentu z WŚ to myślę, że warto wybierać produkty przecenione. Zysk dla klubu będzię może trochę mniejszy, ale należałoby opróżnić go z koszulek meczowych z lat minionych - tego przecież nie zamówią więcej kiedy braknie a zabiera miejsce. Zresztą, zawsze można kupić dwie koszulki. ;) Podobnie wygląda sprawa z kalendarzami na bieżący rok.
|
|
Cytat:
|
Ja jestem ciekaw reakcji pracowników Wiślackiego Świata.. że nagle taki popyt na pamiątki :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak na poważnie, to najlepiej jakby kibice się włączyli w projektowanie pamiątek - jak np. fajny plakat z tematu : TS Wisła nowym właścicielem... https://www.behance.net/gallery/3846...versary-poster . Na pewno wiele osób by go kupiło. Wiem, że są dwa sklepy w hali gdzie są pamiątki od kibiców, ale tu chodzi o kasę konkretnie na sekcję piłkarską. Poza tym na pewno socios - żeby ludzie wpłacali co miesiąc określoną kwotę. Z tym, że nie wiem jak to w Polsce prawnie może być zrobione. Bo u nas zawsze wszystko jest do góry nogami i mogło by się okazać, że większość kasy musi iść na US, ZUS, KRUS i .... wie co jeszcze. |
Zazdrosze, że Legia wydaje całą mase pamiątek,nowych kolekcji, brakuje mi tego w Wiśle. Może nowa władza ogarnie marketing. Step by step
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
+20 pln do puli
|
Też pomogę, ale w weekend. Jak zapomnę to niech mi ktoś wypomni na forum.
Trzeba pomóc w potrzebie! |
Cytat:
Do boju Wisełka! O lepsze jutro! |
Cytat:
|
albo to koszulka na dwa sezony ;)
|
1 Załącznik(ów)
+98zł:lol::lol::lol::lol:
|
Koszulka meczowa dalej z logiem Telefoniki czy już pusta?
|
Dwa karnety 345 zł
Dwie koszulki, body, śliniaki 309zł |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1898zł ! JEDZIEMY DALEJ! |
Czy ktos moze mi powiedziec kiedy beda dostepne ( wirtualne cegielki)
|
http://s2.ifotos.pl/img/zamowieni_ahhesra.png
+69 Koszulka codzienna kupiona. Meczową kupię od razu, jak tylko będzie dostępna nowa. |
To już mamy 1.967 zł !!! Dziękujemy i prosimy o więcej :) :) :)
|
1 Załącznik(ów)
6 biletów 175+45 + 20 zl za kubek -> Jazda Jazda Jazda
Wszyscy jesteśmy Wiślakami (sukces w namówieniu kolegów z pracy) na meczyk . |
To już razem 1.987 zł!!! Świetnie :) teraz przebijamy 2 tysiące :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl