![]() |
Cytat:
|
Kurs na Chojniczankę w ost.24 godzinach spadł o ok. 28 % :shock:
http://i.imgur.com/KjZhXjP.jpg To się doczekaliśmy, że zespół z I ligi faworytem w meczu z Wisłą. |
Cytat:
Załóżmy, że na mecz przyjdzie 10 tyś kibiców. Każdy musi zapłacić średnio 30zł, bo to nie liga i tu karnetów nie ma. Mamy więc 300000 złotych przychodu na meczu z Lechem. Nawet organizacja meczu + wyjazd do Poznania nie są w stanie przewyższyć tego przychodu z dnia meczowego. A doliczmy do tego pamiątki itp. |
Cytat:
|
^^^
Większość patrzy na statystyki, pozycję w tabeli. Niewielu widziało mecze z jagą, piastem czy legiją. Nie wiem jak gra chojniczanka, ale nasza forma w ciągu ostatnich 2-3 tygodni poszła (i mam nadzieję że jeszcze idzie) mocno w górę. |
Naprawdę wierzycie w wysoką frekwencję w meczu z Lechem, który odbędzie się w środku tygodnia? Może być max 12 tys. , a znając życie jak będzie 10 tys. to trzeba będzie rozpatrywać w kategoriach sukcesu.
Ale żeby do tego doszło najpierw musimy wyeliminować Chojniczankę, osobiście mam duże obawy przed takim meczem.. |
Dziwne rzeczy się dzieją z kursami w ost. 3 godzinach. Gwałtownie spadł (35% !) kurs Wisły :P
Ładne jaja. http://i.imgur.com/nL4Tuue.jpg |
Ma ktoś jakiś dobry stream do transmisji?
|
Serio jakas Chojniczanka faworytem tego meczu? świat sie kończy.
|
Nasi napastnicy są całkowitym nieporozumieniem.
|
Awans jest,ale gra woła o pomstę do nieba.....z Amiką będzie w czambo
|
Umowmy sie. W 90 minutach wygralismy tylko dzieki sedziemu. Karny Mojty ewident.
|
Mi się wydaje, czy do tej pory Wisła jako jedyna awansowała po meczu z ligowo slabyszym rywalem?
|
daliby bilety po 10-20zł i przyszłoby na Amikę tyle co na Legie
|
Ufff straszne meczarnie ale najwazniejszy jest awans co ze słabszymi rywalami nie udało sie paru innym klubo z ekstraklasy. Teraz czekamny na Amice, te dwa mecze powinny wygladac inaczej a juz przynajmniej jak mecze ligowe.
Statystyki: bramki: 1-2 strzały: 20-19 strzały celne: 8-5 posiadanie (w %): 46-54 spalone: 0-4 rzuty rożne: 7-6 dośrodkowania: 13-20 faule: 20-12 żółte kartki: 1-1 czerwone kartki: 0-0 |
Cytat:
Rybski przed całą sytuacją odepchnął Mójtę i pewnie to gwizdnął sędzia. |
Nie narzekajmy, że graliśmy chujowo, bo zawsze mogliśmy grać pięknie, a dostać w....... jak Śląsk. Cieszmy się z awansu, bo w końcu jest trener, który nie odpuszcza PP.
|
pewnie, że się cieszmy, ja się cieszę :)
ale to, co odwalamy w obronie prowadząc, to ciężka tragedia |
Cytat:
Karnetowicze zawsze mieli PP za darmo. 300 tysięcy to same bilety. Gadżety klubowe wliczyć należy. Poza tym - na lidze ktoś broni robić większą frekwencję? Czy na PP? Zwłaszcza, że zgoda sąsiadki. Ale pewnie nie wiem kiedy Lega się stala największą kosa. Śmiała się grupka imbecyli jak podawalem im dane od jakiego pułapu na matchdayu się zarabia, jak odchodził Wolski czy Stilic bo kasy nie było na kontrakt. Wyskakiwanie z argumentem z dupy pt. "4 frekwencja w lidze" etc. Smuda miał rację, po chvj ten PP! |
Za wygranie PP klub dostaje milion złotych. Trzeba zagrać o wszystko ;).
|
Jakie ekipy oprócz nas i Amici pozostają w grze o PP ?
|
Pal licho kasę. Co? Mieliśmy odpaść z Chojniczanką? Wystarczy już mi 7 porażek. PP może i nie wygramy, ale chociaż namieszajmy. Kolejny ekstra mecz mojego ukochanego klubu
|
Ondraszek to może i waleczny jest ,ale napastnik(strzelec) z Niego żaden.....
|
Cytat:
Jutro jeszcze Pogoń-Jaga |
Gra beznadziejna. Na Ondraska (tak, wiem, zaliczył asystę) już patrzeć nie mogę.
Ale z drugiej strony... http://oi67.tinypic.com/or0c9j.jpg ...okazuje się, że zwyciężyliśmy na bardzo trudnym terenie. Wygrajmy w końcu ten puchar! |
No i fajnie, ze jedziemy dalej :)
W sumie to dosc ciekawe to wszystko jest :) Popatrzcie :) .. w normalnych warunkach, Dariusza by juz dawno z nami nie bylo :) i od meczu z Piastem prowadziłby nas Pan X. W zaleznosci od tego czy jest symatycznym gosciem i umial puscic bajere na początek to teraz by było : ooooooooohohoho wygrał z Piastem(vice-mistrz) ooooooooohohohoo prawie wygral z Legia (uczestnik LM) ohohohohohohhoho jest w 1/4 PP :D pewnie sam bym tak pisal :P |
Cytat:
|
Cytat:
Ważne, że do przodu. Następny dwumecz z Amicą, są spokojnie do ogrania (ale nie jesteśmy faworytem). |
Cytat:
|
"Wielka Wisla" za Kaspra ,Maaskanta czy Skorzy rokrocznie odpadała gdzies wlasnie na tym etapie PP z jakimis ogórkami ,takze nalezy sie cieszyć ze w koncu awansujemy dalej.Keidy mysmy cokolwiek ugrali w PP.....
Jest zwyciestwo,a to tez wazne.pamietajcie o naszej niedawnej serii.Takze kazde zwyciestwo nawet z taką Chojniczanką to budowanie lepszej atmosfery w szatni a to jest bezcenne.I sram na styl,bo styl to byl za Kazia Moskala,ale na co to komu sie przydało?. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl