Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [25 kolejka] Korona Kielce - WISŁA Kraków, 1 marca, godz 18. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9586)

rozarian 05.03.2016 10:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1432703)

--------- Miśkiewicz ------------
Jovic---- Głowacki ---- Guzmics ----- Sadlok
----------- Cywka---Brlek------------
----Popovic----Wolski----Balashov
-------------Ondrasek---------------

Ja się dziwię, że ktoś jeszcze wierzy w Cywkę.
Wisła nie wygrała żadnego meczu, gdy on przebywał dłużej na boisku i miał wpływ na cokolwiek.
Wchodził co prawda z ławy w końcówkach wygranych meczów, ale jego zasługi są zerowe:

89 minuta - Lechem (2-0)
83 -//- - Śląskiem (4-2)
90 -//- - Jagiellonią (4-1)
84 -//- - Zagłębie (3-1)
Skoro tak niektórzy wierzą tu w Kazka Moskala, to powinni zaufać jego wyborom i trzymaniu na ławce Cywki. Tym jakby przyznał się do pomyłki, gdy zatwierdzał transfer tego zawodnika. Wydaje mi się, że ostatni trener Cywki na Wyspach miał rację wydając taką, a nie inną opinię o nim.

PiVoSH92 05.03.2016 10:52

Chyba ci się Cywka z Popoviciem pomylił :D Denis na skrzydle to pomysł z gatunku Urygi na stoperze - skazanie się na grę w 10. On potrzebuje nieco miejsca i czasu, żeby dograć dokładną piłkę, spokojnie może operować w parze z Brlekiem, który miałby więcej zadań defensywnych.

radek2323 05.03.2016 13:34

W Kielcach na szpicy powinien wyjsc Drzazga od poczatku meczu ku... mamy mlodego napastnika czemu go kisza na lawce a noz chlopak odpali a jak nie to chociaz doswiadczenie zlapie.

------------------- Miskiewicz -------------------

Jovic------Glowacki----Guzmics----Sadlok

------- Popovic----Brlek-----------

Małecki ------Wolski-----------Balaszow

-----------Drzazga------

mitmichael 05.03.2016 20:50

Jak nie wygramy z Korona to walczymy ze Slaskiem i Gornikiem o utrzymanie. Owszem bedzie jeszcze dzielenie punktow i przewaga np do Lechii czy Gornika Łeczna zmaleje ale te druzyny przynajmniej cos wygrywają a reszta ma z tym problemy. Kurde tyle by nam dało to zwyciestwo wczoraj to zaprzepascilismy taka okazje

63.5 Kg 05.03.2016 20:54

Na pewno musia zagrac Wolskim na srodku...
Na pewno nie możemy zagrac na 2 napastnikow czyli na Brożka w niby pomocy niby w ataku...

_ukoL 06.03.2016 19:38

Mam szaloną teorię, że skoro w meczach z drużynami z dołu tabeli przegrywaliśmy i remisowaliśmy (Łęczna) to z drużynami z górnej części tabeli Wisła zacznie wygrywać, bo to w końcu Ekstraklasa. Problem w tym, że Korona zalicza się do tej pierwszej grupy więc ślepo wierzę w cud i punkty wywiezione z Kielc.

mitmichael 07.03.2016 14:37

Sędzia Tomasz Kwiatkowski z Warszawy poprowadzi wtorkowy, zaległy mecz w ramach 25. kolejki Ekstraklasy, w której Wisła Kraków zmierzy się z Koroną Kielce.

No to wygralismy

kornd 07.03.2016 15:09

Zastanawia mnie w jakiej formie jest Crivellaro, skoro nie gra, mimo niezłej postawy w sparingach. Zamiast niego jesteśmy skazani na popisy Bogusa- piłkarza na niby, oraz Urygi.

daka.kodaka 07.03.2016 15:18

od tego meczu bedzie sporo zależeć jeszcze remis ok ale porażka spowoduje ze bedziemy wśród 3 klubów walczacych o utrzymanie. Najlepiej zwyciestwo dało by nam to troche spokoju

Patrvk 07.03.2016 17:27

Mój skład jaki bym widział na mecz z Koroną

------------ Miskiewicz ----------

Jovic------Glowacki----Guzmics----Sadlok

------- Crivellaro-----Brlek-----------

Boguski------Wolski---------Balaszow

-------------Ondrasek-------------

Zmiany:
Ondrasek <-> Drzazga
Crivellaro <-> Pietrzak

Broniszewski na bank da Brożka
A Geurrier może już grać ???

63.5 Kg 07.03.2016 18:18

Crivellaro tez...

Patrvk 07.03.2016 18:42

A kogo ??? Cywke Urygę... a Crivellaro spisywał sie w sparingach to może zagrać, albo Pietrzak tylko nie wiem czy dałby rade w pomocy

HEDu 07.03.2016 18:46

Dla mnie niepojęte jest niegranie Crivallero, szczególnie gdy mamy juz Wolskiego do pomocy oraz Brleka z zadaniami defensywnymi. Kompletnie nieporozumienie. To byl najlepszy pilkarz sparingow.

mitmichael 07.03.2016 19:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patrvk (Post 1433076)
A kogo ??? Cywke Urygę... a Crivellaro spisywał sie w sparingach to może zagrać, albo Pietrzak tylko nie wiem czy dałby rade w pomocy

Crivellaro z Korona nie zagra bo go w ogole w składzie ma nie byc. Trzeba było dokładniej czytac wypowiedz Broniszewskiego

Trener Marcin Broniszewski spotkał się z dziennikarzami na konferencji prasowej przed jutrzejszym meczem z Koroną. Wiślacy do Kielc udadzą się bez Crivellaro, Sarkiego i Guerriera, reszta zawodników jest do dyspozycji sztabu szkoleniowego i po dzisiejszym treningu zapadnie decyzja dotycząca osiemnastki meczowej.

dj_ibutti 07.03.2016 19:42

Chory jest.

Patrvk 07.03.2016 19:54

Ale to była moja 11 ( jaką bym chciał zobaczyć) a nie jaką wystawi Broniszewski

Elefant 07.03.2016 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1432703)
- Brożek ława, psychicznie nie da rady w Kielcach
- banderowiec za Boguskiego
- Popovic za Uryge
- Pietrzak ława, Sadlok na LO

Zdecydowanie tak. Wówczas jest szansa, że wychodzimy w 11 na boisko. Ale tylko szansa. W przeciwnym przypadku mamy za to pewność, że tej jedenastki nie będzie.
I Wolski tylko na środku.

shaggy 07.03.2016 22:35

Pierwsze mecze wiosną pokazały że:
Pietrzakowi należy się odpoczynek, do środka wraca Rysiek więc na bokach mogą zagrać Jović i Sadlok chociaż ten drugi z Piastem popełniał takie szkolne błędy że aż się słabo robiło.
Musimy grać ofensywnie za Urygę w środku Popović, za Boguskiego robiący dużo wiatru Bałaszow a do tego Brelak wymiennie z Wolskim jako fałszywi skrzydłowi (choć na tej pozycji marnuje swoje największe atuty).
W ataku koniecznie dwójką Brożek Ondrasek, pisanie że Brożek nie da rady psychicznie w Kielcach jest śmieszne. Liczę że na pełnej sprężarce po zmarnowanym karnym walnie ze dwie bramki.

63.5 Kg 07.03.2016 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez shaggy (Post 1433126)
Pierwsze mecze wiosną pokazały że:
Pietrzakowi należy się odpoczynek, do środka wraca Rysiek więc na bokach mogą zagrać Jović i Sadlok chociaż ten drugi z Piastem popełniał takie szkolne błędy że aż się słabo robiło.
Musimy grać ofensywnie za Urygę w środku Popović, za Boguskiego robiący dużo wiatru Bałaszow a do tego Brelak wymiennie z Wolskim jako fałszywi skrzydłowi (choć na tej pozycji marnuje swoje największe atuty).
W ataku koniecznie dwójką Brożek Ondrasek, pisanie że Brożek nie da rady psychicznie w Kielcach jest śmieszne. Liczę że na pełnej sprężarce po zmarnowanym karnym walnie ze dwie bramki.

Absolutnie tylko nie 2 w ataku...

piotek 07.03.2016 22:50

Balashov i Małecki powinni wejść dopiero w 60 minucie. Mam wrażenie, że role jokera najlepiej odzwierciedla ich obecne możliwości.

Wojtas 08.03.2016 00:52

Tez mi nowina ze Sarki nie zagra......on chyba juz nigdy nie zagra.....

Niech Broniszewski pokaze jaja,i w koncu cos wygra.Bo on ma w zwyczaju tylko gadac,a wynikow zadnych.

funkykoval 08.03.2016 01:02

Biorąc pod uwagę ostatnie wyczyny panów Sadloka i Pietrzaka zastanowiłbym się nad wystawieniem na lewej obronie Cywki. Grał na tej pozycji w jednym meczu i wypadł przyzwoicie jak na ńiego

Patrvk 08.03.2016 01:10

Moim.zdaniem jak Małecki chodzi ze zmiany to wtedy jest z niego pożytek, a Bałaszow zapomniał jak sie gra w piłke.

ABGwislakABG 08.03.2016 07:20

Z okazji dnia kobiet życzę scyzorom gładkiego 0-3 w dupę :)

wolfu 08.03.2016 09:32

pozostaje mieć nadzieję, że nasi piłkarze nie wezmą sobie za bardzo do serca dzisiejszej daty, i nie zagrają jak panienki..

gypsy 08.03.2016 16:26

Mój dzień dzisiaj, to se mogę wymagać - mają być trzy punkty i nic innego mnie nie interesuje. Do roboty, panowie!

PiVoSH92 08.03.2016 16:43

Sklad praktycznie idealny (może jeszcze Cywka na LO, ale nie przesadzajmy), chyba Bronek poszedł po rozum do Głowy :)

TSWojtas 08.03.2016 17:08

Do idealnego to brakuje braku Bogusia ...

Karherop 08.03.2016 17:30

Jestem dziwnie spokojny, że wywalczymy dziś 3 punkty. Pierwszy powód to że nie ma Urygi w składzie, a drugi, to że nie mogę oglądać spotkania. To się u mnie często sprawdza :) Typuje wygraną 3-1.

mitmichael 08.03.2016 17:35

Na jesieni w koncowce przegrywalismy bo nie było kim grac, teraz mamy kim grac wiec zwyciestwo to kwestia czasu. Oby dzisiaj

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl