![]() |
Cytat:
|
|
Ktoś wie ile biletow sprzedano?
|
Na moje oko to z ~16k
|
Panowie pytanko. Kupilem bilet na F poniewaz nie bylo juz na g a jest ot najblizej mlyna dam rade przeskoczycna mlyn, bo dla mnie mecz bez dopingu na mlynie to nie mecz ;(
|
Cytat:
|
hehe jednak wole na g sprobuje przejsc moze sie uda. ale pomysle nad twoja propozycja ;d
|
Xalax zostań na F! Gwarantuję, że my z kolegami będziemy tam napierniczać cały mecz tak jakbyśmy na środku młyna stali :) Rozruszajmy resztę towarzystwa :P
|
Zobacze ;] A z F da sie spokojnie przjesc na E? bo na G to wiem ze stoja "ochroniarze"
|
A możesz zostać na tym F? Jak chcesz dopingować, to tam masz do tego lepsze warunki niż na E. Na G nie przechodź, bo zrobisz nie potrzebny kwas... jak ochrona Ci będzie chciała to uniemożliwić.
|
Cytat:
|
skład taki sam jak w meczu z Legią.
|
Pawe łek 100mecz w Wisle ,zeby nie zagrał jak Witkowski
|
Vamos Wiselka do boju !!!
|
Brożek chyba dzisiaj napił się kilka butelek wina, przewraca się o własne nogi :<
|
zaraz zasnę :-/ co za nudny mecz
|
ale padaka, chyba tylko Kirm dobrze gra i moze Paljic
|
Maly znowu tylko kiwa zamist strzelac albo podac
|
Małecki jak jakiś dzik, czemu on nie podaje
|
straszna kopanina.Małecki jak dla mnie mnie juz nigdy nie nauczy sie inteligencji boiskowej, o ile inteligencji mozna sie nauczyc:) Bozek ze trzy razy potknal sie jak nie o wlasne nogi to o pilke.Bunoza jest tak slaby, ze zastanawiam sie kto go sciagnal do Wisly i ile za to przytulil do kieszeni.Uwazam, ze wygramy, ale jakosc gry jest porazajaco niska.
|
Trzeba strzelić szybko bramkę wtedy powinno grać się nam łatwiej. Im dłużej będziemy bez bramki tym większe prawdopodobieństwoutraty punktów.
|
Brożek się wywraca, Jirsak limit jednego dobrego meczu na rundę wyczerpał z Legią, boiskowe IQ prawej strony (Małecki+Cikos) to 50. I wracamy "do korzeni"
|
Cytat:
|
pewnie mysla o wyborach bo jeszcze nie byli :foch::-P
|
hasło reklamowe z przed meczu niestety sie nie sprawdza
raczej powinno byc wracamy do normalnosci |
Wisła - Zagłębie po pierwszej połowie: Zajeb...ty SZAJS
Zobaczymy czy w drugiej połowie będzie kontynuowany ten SZAJS! |
Podniecajmy sie dalej meczem z Legia a tymczasem wszystko wrocilo do normalnosci...
|
Widać po nich ze są za bardzo zrelaksowani graja żeby grać.Pewnie w drugiej połowie zacznie się mecz. I jakieś zmiany są potrzebne bo nuuuuda...
|
Garguła gra tak samo jak Jirsak, tylko miał 1 strzał więcej. Sobol przeciętnie.
|
Czyli mecz z Legia byl "wypadkiem" przy pracy ;)...
Malecki napewno do zmiany, bo dzisiaj slabiutko. Ja nie wpuscilbym go na boisko, dopoki nie nauczy sie dosrodkowywac, bo to zenujace zeby pilkarz na poziomie ekstraklasy nie potrafil tego zrobic. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl