Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [23. kolejka] POLONIA Warszawa - WISŁA Kraków, sobota 03.04.2010 16:15 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7166)

tofik 03.04.2010 16:08

Łobo w jakiej by formie nie był to i tak jest za słaby na Wisłę. Ogólnie taktyka Henia opiera się na robieniu przewagi dzieki skrzydłowym, a jakich mamy skrzydłowych każdy widzi.

Plusem jest, że Brożek coś zaczął się ruszać z przodu. Jeszcze ze 2 tygodnie tych indywidualnych treningów i może strzeli bramkę.

Chesteroski 03.04.2010 16:09

Trudny mecz o dziwo, Polonia zmotywowana a nasi bez błysku, mimo wszystko jest szansa żeby coś wpadło i daj Boże niech wpadnie.

gigant 03.04.2010 16:10

Marcelo słabo, Diaz słabo, Issa Ba katastrofalnie.
Nie jestem rasistą.

AdiWiślak. 03.04.2010 16:10

WiślakMyślenice, ja rozumiem ,że można skomentować akcję , ale chyba nie musisz pisać posta co minutę ? ;/
Gramy taki piach ,że aż żal patrzeć. Wygląda jakby to był pojedynek ostatniej dryżyny z przedostatnią.

luke1906 03.04.2010 16:10

oczy bolą od patrzenia na tą kopaninę, co najgorsze to nie widać żadnej różnicy między oboma ekipami

najlepiej całość podsumowała "akcja" Łobo z końcówki, piłka mu przeleciała między nogami jakby w ogóle nie widział, że leci w jego stronę, jego "gra" to jakiś sabotaż

MaG* 03.04.2010 16:11

****a jak można zezwolić na rozgrywanie meczu na takim gównie bo boiskiem tego nie nazwę.

Mamba 03.04.2010 16:12

Dzięki bogu Poloniści trafiają w Juszczyka, choć trzeba przyznać, że nam dupę uratował w sytuacji sam na sam... 2 połowa gorsza być nie może ;)

willow 03.04.2010 16:13

Fakt, grają katastrofalnie, ale śmiem twierdzić, że nasze wojska w Afganistanie mają lepsze boiska. I na pewno ma to spory wpływ na naszą grę.

Martwi postawa Issa, ale tłumaczę to sobie tym, że chłopak jest techniczny i ciężko mu się gra na kretowisku.

Eustachy 03.04.2010 16:13

Po raz kolejny zal patrzyc na to co gra Pawel Brozek. Zreszta o ile sie nie myle, jego brat nie zrobil ani jednej ofensywnej akcji. Przy tak grajacym rodzenstwie nie czekalbym ze zmianami ani chwili i juz po przerwie wystawil Boguskiego z Kirmem oraz Jirsakiem za nieporadnego Lobodzinskiego (mysle ze gdyby Bogus znalazl sie w tej sytuacji, w ktorej Lobo nawet nie oddal strzalu, to w tej chwili Wisla prowadzilaby 1:0)

Mario Nh 03.04.2010 16:13

Pół żartem, pół serio :lol:

Wychodząc z tunelu Diaz wyraźnie trzymał się za głowę, najprawdopodobniej zap*** głową o sufit.
Łobodzińskiemu chyba ptak nasrał na głowę.

Grzadq 03.04.2010 16:13

Piach. Mam nadzieję że Heniek znowu będzie miał nosa do zmian.

s1mone 03.04.2010 16:13

Luke : on się tam poślizgnął. Mi się wydaję, że Łobo mimo wszystko wybija się na tle reszty naszych graczy, na plus oczywiście.

Baa niewidoczny, Piotrek Brożek do zmiany. Sobol w defensywie fajnie, a jak jesteśmy przy piłce to zero. Alvarez - każda piłka u niego to wykop na pałę i w konsekwencji strata.

Trzymam kciuki mimo wszystko. Chyba może być tylko lepiej. Boisko fatalne.

Evil_ 03.04.2010 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 880255)

najlepiej całość podsumowała "akcja" Łobo z końcówki, piłka mu przeleciała między nogami jakby w ogóle nie widział, że leci w jego stronę, jego "gra" to jakiś sabotaż

to była taka sztuczka techniczna Łobo, hahah miazga to wyglądało. :rotfl:

Tomgoo 03.04.2010 16:16

Boisko okropne, gra podobnie. Strasznie ogrywają po raz kolejny Alvareza, nie wiem czy Burliga nie byłby słuszniejszym wyborem. Oba Brożki nie istnieją, Pieta to nie skrzydłowy, i nawet poprzednie udane jego mecze na tej pozycji tego faktu nie zmienią. A na Pawła szkoda patrzeć, mimo że o dziwo jest lepiej niż w poprzednim meczu, lecz nadal dno. Natomiast co do Juszczyka, jakby to powiedzieć. Strasznie go obijają, tylko w przeciwieństwie do pewnego filmiku z zimowej górki on stoi w dobrym miejscu. Oby udało się coś wtoczyć...

7 kotów 03.04.2010 16:16

Zastanawiam się czy Nasza gra wyglądała by gorzej gdyby zamienić pozycjami Juszczyka z Lobodramatem.
Boże, czemuś nas pokaral takimi "futbolistami".
0:0 będzie. Chyba ze znów się Boguski prawie o piłkę zabije.

s1mone 03.04.2010 16:16

PS, czy ktoś też zauważył, że Łobo zaczął robić zwody do środka, czy mi się przywidziało?:o

WiślakMyślenice 03.04.2010 16:17

Z innej beczki: Micański trafił w 3 minucie - Zagłębie 1:0 Lechia

dynek.pl 03.04.2010 16:17

Nie rozumiem tego grania na sile Pawlem Brozkiem w ataku. Skoro sam mowi, ze nie ma formy to niech zagra w ME i tam sie odbuduje i przelamie. Po tym co widzialem w Belchatowie nie sadze zeby Christow gorzej gral.

Krissu 03.04.2010 16:17

Juszczyk jest bardziej pawełkowaty od Pawełka.

AS82 03.04.2010 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaG* (Post 880256)
****a jak można zezwolić na rozgrywanie meczu na takim gównie bo boiskiem tego nie nazwę.

popieram , tracimy na tym bo lubimy gre po ziemii,a tu sie nei da ,ale skoro sie nei da , to niech graja dzide do przodu i walcza o pilke ,ale naszym sie biegac nei chce

willow 03.04.2010 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 880267)
PS, czy ktoś też zauważył, że Łobo zaczął robić zwody do środka, czy mi się przywidziało?:o

Przewidziało Ci się :) jedyny zwód, jaki potrafi zrobić Łobo, to w prawo :)

lotnik 03.04.2010 16:19

Boże bałem się Pawełka jak interweniował teraz jest Juszczyk i jest jeszcze gorzej ......

crazykaro 03.04.2010 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 880271)
Juszczyk jest bardziej pawełkowaty od Pawełka.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Potrzeba drugiego napadziora

Watts 03.04.2010 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez morgenes (Post 880274)
Przewidziało Ci się :) jedyny zwód, jaki potrafi zrobić Łobo, to w prawo :)

ja stawiam na złudzenie optyczne a'la góra Żar

grzesiek632 03.04.2010 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 880253)
Marcelo słabo, Diaz słabo, Issa Ba katastrofalnie.
Nie jestem rasistą.

Nie jesteś też śmieszny.

Jak narazie to prawie wszyscy słabo graja. Licze na wejście Boguskiego za Pawła Brożka i Kirma za Diaza.

qchar90 03.04.2010 16:22

i chwala Henkowi ze sie nie boi zmieniac Pawla Brozka.

gigant 03.04.2010 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 880267)

Cała liga wie że Łobo ma tylko jeden zwód, podobnie chyba jak wzwód i w zalezności od tego jak stoi (Wojciech oczywiście) w tę stronę robi zwód, więc zdarza się też do środka.

kot 03.04.2010 16:25

Wygląda na to, że efekt nowego trenera już przestał działać i to co najlepsze z Wisły strony w ostatnich 2 meczach jest już chyba poza nią. Przykro patrzeć na naszych piłkarzy, jak zamiast oczekiwanego wyjścia z dołka piłkarskiego, z meczu na mecz pogrążają się coraz bardziej w miernocie piłkarskiej bez szans na poprawę w tej rundzie, co widać po ich twarzach i zachowaniach. Oni nigdy nie byli wirtuozami piłkarskimi, ale obecnie stali się cieniami samych siebie, bez siły i woli walki czy tym bardziej zwycięstwa. Wisła totalnie nie ma ofensywy i co dziwne, nie ma już żelaznej obrony, która popełnia błędy, jakie jeszcze nigdy dotąd się jej nie przytrafiały aż w takiej skali i formie. Niestety cała drużyna osiąga regres do tej pory niespotykany i wygląda na to, że długotrwały raczej.

Tyle przykrych słów prawdy o naszej grze a teraz trzeba liczyć na jakieś szczęście, że w ataku wpadnie jakikolwiek gol dla Wisły a rezerwowy Juszczyk wybroni wszystkie dwusetki Polonii i tym sposobem Wisła nie straci przewagi w walce o mistrza. Głęboko wierzę, że tak się stanie i trzymam kciuki za to szczęście.

For_FuN_ 03.04.2010 16:28

Lobodzinski przynajmniej sie stara i kilka dosrodkowan poszlo z jego strony, a co robi Piotrek Brozek z drugiej? Ile pojedynkow wygral? Ile razy dosrodkowal(wydaje mi sie, ze ani razu)? To jest dramat.

thechris 03.04.2010 16:30

Z taką grą Lech i Legia pojechaliby nas równo... Utwierdziłem się w przekonaniu, że Alverez jest słabszy nawet od Burligi. Jeszcze sędzia nam trochę pomaga. Zero sytuacji. Żałość.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl