![]() |
Gks gra bardzo ładnie. Coś czuje, że wygrają z nami 3:1.
|
Mógłby ktoś Diaza nauczyć jak przyjmuje się piłke. Jego przyjęcie to jakieś dziwne podbicie do góry. GKS nic specjalnego nie gra, gorzej tylko,że my tak samo. Widać,że nie wiedzą co mają grać, dzidy same. A Sobolewski raczej meczu nie dokończy,albo go zdejmą albo wyrzuca.
|
już coś z Boguskim, zajmowali się nim za linia ;/
|
Co ten Pawełek robi??? Diaz do zmiany bo jest ogrywany jak dziecko....
|
Boze...ale on do bramki musi sprintem leciec a nie truchtem:(
I Diaz powinien zolta zobaczyc |
I love Pawełek.
|
Wk...am się maksymalnie jak patrzę jak gra Diaz.W każdym momencie zwalnia grę Wisły.Każde jego przyjęcie piłki pachnie też przejęciem przez Bełchatów.
|
Ale nędza !!!
Diaz natychmiast do zmiany. Czy ten wasz kochany trener nie widzi tego ?! |
No to jak? Może delegacja kibiców powinna z nimi pogadać ? :D
|
P A D A K A
10 znaków. |
Marnie ta gra wygląda. Hristov nic, nie widać jego talentu wogóle.
Moze ktoś jeszcze raz podac listę kontuzjowanych (nieobecnych) z szacunkowym czasem powrotu do zdrowia? |
Niestety jeszcze sie nie przebudzili z zimowego snu:(
|
Na razie beznadzieja. Nie biegają, złe podania, dużo strat, niepewny Pawełek, słaby Boguski i Hristov.
Diaz też mnie irytuje, brakuje mi gry z klepki. Dostają piłkę i nie wiedzą co z nią zrobić. Ehhh Gramy, gramy!!!! |
Pawełek jak zwykle w swoim stylu, czyli nędznie!
|
Diaz gra jakby był narąbany...
|
Diaz po raz siedemnasty potyka się na piłce.
|
Gramy taka samą ****ę jak jesienią. Więc nie wiem dlaczego wszyscy tacy zaskoczeni?
Jirsak i Diaz out, Ba i Mączyński in. Nie wydaje mi się, żeby mogli zagrać gorzej. |
Tego Diaza to pasuje sprzedać jak najszybciej póki ktos za niego jeszcze trochę kasa sypnie... A wtedy by mozna kupić Gola, Cetnarskiego (w rozliczeniu możemy oddać Gargułe!) czy innego środkowego pomocnika (def. czy of. to niech już nasz Maciejko zadecyduje).
Głowa boli od patrzenia... Noi kuźwa jak Marcelo w takiej sytuacji spudłował to na prawdę mam pełne gacie w trosce o wynik... *tomasz_19*- jakby nie ten "beznadziejny" Pawełek, to nasza obrona miałaby co najmniej jeszcze jednego gola zawalonego... Tacy szybcy i skuteczni. Ale oczywiście pewnie! dopie*dolmy się do Mario! :/ |
Cetnarskiemu sędzia wyglądnął z nosa.
|
Jak Diaz wyjdzie na drugą połowę to bedzie istny sabotaż. Kirm jako jedyny coś gra.
|
Teraz juz wioadomo dlaczego byl remis z Sosnowcem.
Przeciez jest taka nedza ze az szok ...rowniutkie 0 strzalow na bramke...szok... |
Z taką grą o o mistrzu nawet marzyć nie możemy
|
Ja nie wiem grają ze sobą pierwszy raz? chyba tak Brożek wszystko sam brakuje mi Małeckiego wymachującego rękami mam nadzieje,że Skorża im w szatni przemówi odpowiednio.
|
Cytat:
Zmiany natychmiastowe Panie Skorża ! |
nie wie ktoś co pisze na tym transparencie z naszej strony? {kibice}
|
Bijemy głową w mur i nic z tego nei wynika
|
Diaz ja pier****
|
Diaz aka Ronaldinho!
|
a niby Sobol i Głowa to są takie charaktery, że z nimi zawsze wygralibysmy. bzdura. gra się w 11. cała pomoc oprocz Kirma do wymiany.
|
gwiazdy:) haha
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl