![]() |
Cytat:
Zwłaszcza brawa dla Andrzeja za którego najbardziej trzymałem kciuki! |
|
Ładnie "przykoksił", niedługo to będzie problem żeby go od Pudziana odróżnić :P
|
No ciekawe jaką będzie miał wagę.
Już nie mogę doczekać się tej walki. Tomek jesteśmy z Tobą! |
Byłbym bardziej spokojny o walkę jak by w narożniku był Dmitruk . A tak mam lekkie obawy . Tak czy siak Do Boju Za POLSKĘ ! ;)
|
wiadomo dokladnie o ktorej Adamek wyjdzie na ring?
|
Ok 6.
Najlepiej sobie wstań o 5:30 żeby nie było na mnie;] Wcześniej czeka nas Gala w Gdyni czyli Polska kontra ludzie z ulicy... I jak tu się w Polsce rozwijać jak podobną galę by wielu z nas na osiedlu zrobiło. |
Moim zdaniem Adamek musi wytrzymać pierwsze 5-7 rund, a zrobi to bez problemu bo jest inteligentnym zawodnikiem i nie leci na wymianę jak tylko jest szansa. Później dojedzie Arreole i wygra przed czasem ew. TKO
|
Wiem że to nie patriotyczne i w ogóle będę zbluzgany,ale życzę Adamkowi porażki - mam nadzieje że jego pycha i zarozumiałość wreszcie zostaną utemperowane i to dziś w nocy.
|
Andrzej Wawrzyk dzisiaj walczy na tej gali w Gdynii?
|
Nie ma Wawrzyka. On będzie walczył na kolejnej gali 9 maja.
Walczą Jonak, Bienias, Myszkin i Dawid "walczę tylko z kelnerami" Kostecki. |
Jakby nie udało mi się wstać na walkę Adamka to wiadomo o której będzie powtórka?
|
9.00, 21.40- walka Adamka z Arreolą
7.40, 19.30- pówtórka całej gali WILU TS- racja Adamek jest trochę zarozumiały, ale teraz w świecie boksu to normalne. Wszyscy na konferencjach prasowych ostawiają taką szopkę i zgrywają cwaniaków. Haye też cwianaikował przed walką z Waujewem a w ringu nie był taki pewny siebie (później zrzucał to na rzekomą kontuzje łokcia której się nabawił w 2 rundzie :lol:) Za to Pudzian zdecydowanie przesadza i jemu przydała by się lekcja pokory od Sylvi |
Pudzian uważa że da rade Fedora Emalienko w ciągu 2 lat pokonac ;) Śmieszne
|
Cytat:
|
Na konferencjach podgrzewanie atmosfery jest normą,jednak ja uważam,że Adamkowi sodówka w żadnym wypadku do głowy nie strzeliła.Z niecierpliwością czekam na walke i mam nadzieję,że będzie wygrana,,swoją drogą parę złotych u bukmachera zostawiłem :)
|
i to jest roznica miedzy Adamkiem a Gołota, wierzy w siebie, ma głowe do sportu i nie czuje sie gorszy
Gołocie do zdobycia mistrza swiata w wadze ciezkiej zabraklo troche szczescia( walka z Johnem Ruizem) i psychiki, do konca wierzylem ze uda mu sie zdobyc mistrza, zarywalem noce dla Andrew... psychike Adamek ma i to jest wielki plus. |
Ktoś może przesłać program walk na dzisiejszy wieczór?
I mam jeszcze pytanie, na jakim kanale można to obejrzeć? |
Cytat:
|
Przeciez Golota dwukrotnie zdobyl pas(z Ruizem i z Byrdem)...ale zostal bezczelnie oszukany przez sedziow(co jest praktycznie standardem w obecnym boksie)...
Co do Adamka, to w dalszym ciagu twierdze, ze to nie jest bokser wagi ciezkiej. Jesli meksykaniec raz czysto go trafi, to bedzie po walce. Zycze mu jak najlepiej, ale z "gigantami"(chociaz to obraza dla starych mistrzow) nie ma najmniejszych szans. |
Cytat:
|
o ktorej w koncu ten Adamek bo gdzie nie spojrze w program TV to pisze 3;00 (trwa..) , mowa o ogolnodostepnym Polsacie, wiem ze to nie od razu walka tylko jakies inne.. ale pisze jak byk poczatek gali o 3;00 (otwarty Polsat)
na ch.. tyle czekalem jak ktos wyzej pisze ze ok 6;00 tak? |
Podzielam niepokój kolegi wyżej, u mnie to już druga próba:-D Wstałem o 3, odpalam TV, a tu wróżka, która rozwiewa wątpliwości pewnego pana, mówiąc, że gala o 4, więc przestawiam budzik i odpoczywam godzinkę, wstaje rozochocony, a tu powtórka z rozgrywki można rzec:D
|
O 5.15 zaczyna się na polsacie otwartym
|
Nawet się pomyliłem bo będzie walczył kilka minut po 6 ;]
Zawsze lepiej przeszukać neta przed walką. http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Wa...l?ticaid=1a0cd |
Jak dla mnie przejebał.
ps :D |
Wałek na miarę Wałujew - Holyfield,Adamek i waga ciężka to śmiech na sali,zapomniał chyba że boks polega na zadawaniu ciosów.Szkoda bo zasłużył w pełni na przegraną.
|
Amerykance byli sedziami? balem sie ze walna walka jak to maja w zwyczaju..
koles kompletnie obity, kontuzja, Adamek nic.. no i ladniej walczyl dla oka, mniej chaotycznie ala bitka w barze mlecznym Areola machal raczkami i na kozaka "no chodz.." zeby sedziowie dali sie nabrac ze niby taki mocny i pewny siebie.. czul w duszy ze przepierdala :) BRAWO |
i wygrana;) Brawo Adamek! Trudno się było spodziewać jakiejś wymiany ciosów a Adamek walczył bardzo mądrze i moim zdaniem wygrał zasłużenie.
Wściekłość Areoli nic mu nie dała i to jego rzucanie świadczy o tym że po prostu go wku*** że ciągle go Adamek punktuje. Choć trzeba jasno powiedzieć że jakby był werdykt w drugą stronę to jakoś specjalnie nie można by płakać bo walka była wyrównana. |
SpoXsteR masz racje co do tego ze Tomek walczyl ladnie dla oka :) moim zdaniem pokazal wiecej boksu noi rzeczywiscie mniej chaotycznie. Ja rozumiem ze to waga ciezka ale to nie moze byc powod zeby isc na otwarta wymiane z kims takim jak Areola. Adamek walczyl madrze. Tak czy siak wielkie BRAWA dla Tomka :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl