Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [8 kolejka] Górnika Zabrze - Wisła Kraków, nd. 05.10.2008 godz 14.30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4914)

pysio 05.10.2008 15:16

Małecki super zmiana!

Skorża ma nosa!

wiedziałem!

Żuczek 05.10.2008 15:16

To wygląda normalnie, jak mecz z Tottenhamem. Cały czas "gubimy" piłkę, a pod koniec meczu bierzemy się w garść.

ozinho 05.10.2008 15:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zloto (Post 612212)
Polowa z was nie moze sie nazywac kibicami, Wisla juz jest ble, fuj i niedobra, opoanujcie sie!!!

Nie chodzi o to.Po prostu niektórzy reprezentują znacznie niższy poziom,niż nas do tego przyzwyczaili.Remis też dobry.Zieńczuk kolejny fantastyczny strzał :)

hoho 05.10.2008 15:17

1-1 a oni nawet nie walcza zeby strzelic zwycieskiego gola ,graja jakby wszyscy mieli depresje

harthausen 05.10.2008 15:17

chłopy, przyzwyczajcie się do tego, że w meczu z nami KAŻDY bramkarz ma dzień konia. Tak już jest. Jakby przeciw nam zagrał Pawełek, też by miał :)

A czy to zasługa bramkarza, czy naszych napadziorów, którzy walą w niego zamiast obok - oto jest pytanie.
Jeszcze mecz mecz nie przegrany, choć cienko naszym dziś idzie.
A taka fajna okazja była od odskoczenia, bo pewnie w Poznaniu remis będzie.

Cóż, pomyśleli sobie pewnie, że jakoś się trzeba Kasprowi za te lata u nas odwdzięczyć :D

Tak czy tak: tylko Wisła, dla mnie i tak najlepsi, kto inny będzie na nich dziś pomyje wylewał

Styk83 05.10.2008 15:18

Maly gra lepiej od Lobodzinskiego,powinien dostac wiecej szans

Watts 05.10.2008 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 612204)
Małecki :) kolejny wieczny talent bo postępu nie widać w jego rozwoju, niby szybki ale zawsze brakuje czegoś.

Wiesz co Ci teraz napiszę?

ssij mu gałę :)

Kamyk 05.10.2008 15:19

No i elegancko bramka jest ale jak zwykle za późno.Nie mniej jednak trzymam kciuki do końca.

btw. WSB odezwałbyś się wreszcie:>

ozinho 05.10.2008 15:19

Brzęczek jak Quaresma :P
Pietia chyba chlał wczoraj ,bo non stop sie wywraca.

Pan Jotka 05.10.2008 15:19

A mnie cieszy nasza dobra postawa wyjazdowa! Ekpia wokalna nam sie dzisiaj uaktywnila. Brawa !

ozinho 05.10.2008 15:20

No to jeszcze z 5 minut...Jechane,jechane

SpoXsteR 05.10.2008 15:21

Kończ chłopie ten mecz !!

hoho 05.10.2008 15:23

Powiem wam jedno DRAMAT !!

Styk83 05.10.2008 15:24

Zahorski faulowal P Brozka a ten nerwowo ... jeszcze raz,kur.. jeszcze raz a ci zapierd.... ,chlopak sie rozbestwil:)

Pan Jotka 05.10.2008 15:24

nie no...Piotr Brozek z tym swoim zachowaniem to przegiał zupelnie..Nie dosc ze byl najslabszy obok Marcelo na boisku to jeszcze sie pluje chamsko do gosci aze ten walczy o pilke. Przeciez o to Piotrusiu chodzi..O walke o pilke!

dynek.pl 05.10.2008 15:25

Mecz sie sam nie wygra ale mimo wszystko sytuacje byly wiec dramatu nie ma. Grunt, ze nie przegralismy.

ozinho 05.10.2008 15:26

Koniec!No cóż,w razie naszego zwycięstwa i wygranej Lecha bylibyśmy liderem.Widocznie ,nasi chcą nam zasponsorować troche wiecej emocji na koniec sezonu,żebyśmy sie w kwietniu nie nudzili :)

Ogryzek 05.10.2008 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 612230)
chłopy, przyzwyczajcie się do tego, że w meczu z nami KAŻDY bramkarz ma dzień konia. Tak już jest. Jakby przeciw nam zagrał Pawełek, też by miał :)

A czy to zasługa bramkarza, czy naszych napadziorów, którzy walą w niego zamiast obok - oto jest pytanie.
Jeszcze mecz mecz nie przegrany, choć cienko naszym dziś idzie.
A taka fajna okazja była od odskoczenia, bo pewnie w Poznaniu remis będzie.

Cóż, pomyśleli sobie pewnie, że jakoś się trzeba Kasprowi za te lata u nas odwdzięczyć :D

Tak czy tak: tylko Wisła, dla mnie i tak najlepsi, kto inny będzie na nich dziś pomyje wylewał

Wierzysz w to co piszesz? dzień konia? Jaka zgrabna wymówka!

Wierzę że grając z nami przeciwnicy bardziej się sprężają ale nie tylko na nas! Na Legie a teraz na Lecha też! Pomijam pomyłki sędziowskie ale to my sami wygrywamy albo przegrywamy! (remis dla nas to jak porażka)

Nie było wzmocnień w ofensywie no to co się dziwić! Z pustego to Salomon.... a nie żadne dni konia:)

hoho 05.10.2008 15:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 612242)
Mecz sie sam nie wygra ale mimo wszystko sytuacje byly wiec dramatu nie ma. Grunt, ze nie przegralismy.

Ten mecz trzeba bylo wygrac i mozna bylo go wygrac ,ale nie z takim zaangazowaniem ?? Nastepny wyjazd jest chyba z Legia ,z takim zaangazowaniem jak dzis to bedzie 4-0...

Żuczek 05.10.2008 15:28

Koniec meczu. Z Tottenhamem to jednak nie był wstyd zremisować, skoro nawet nie umiemy sobie poradzić z najgorszą drużyną ligi polskiej. Jeżeli Wisła nie ustatkuje swojej gry to będziemy mogli co najwyżej powalczyć o grę w pucharach. Taka prawda.

Ciastek1 05.10.2008 15:29

Po raz kolejny widac brak motywacji u co poniektórych piłkarzy , brawa dla Boguskiego i Sobola bo tylko oni walczyli na całego , dobra zmiana Małego.Mam pytanie : czy żabole maja jakies własne przyspiewki czy tylko wszystko kseruja bo aż niedobrze mi sie robi jak słucham ich "dopingu"

fantom chicago 05.10.2008 15:30

Tragedia,panowie.Nie mozna tego wytlumaczyc zmeczeniem po pucharach-przeciez Gornik to druzyna zamykajaca tabele i powinnismy wygrac paroma bramkami!

żuraw_9 05.10.2008 15:30

nie odniesliscie wrazenia, ze dzisiaj co poniektorzy zupelnie przeszli obok meczu?

Coglin 05.10.2008 15:30

zenada!!!

nikt mnie nie zmusi abym krzyknal w najblizszym czasie "Mariusz Pawelek" - kolejna bramka zawalona przez naszego swietnego bramkarza.

postawa calego zespolu dramatyczna.

teraz tylko do kompletu przegrana w czwartek - co jest bardzo prawdopodobne, bo zydki zawsze sie sprezaja na derby a u nas ostatnio 0 ambicji i walki.

i ch.j tam z "nic sie nie stalo..." stalo sie i wypadalo by dac w koncu kopacza to odczuc.

harthausen 05.10.2008 15:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 612244)
Wierzysz w to co piszesz? dzień konia? Jaka zgrabna wymówka!

Wierzę że grając z nami przeciwnicy bardziej się sprężają ale nie tylko na nas! Na Legie a teraz na Lecha też! Pomijam pomyłki sędziowskie ale to my sami wygrywamy albo przegrywamy! (remis dla nas to jak porażka)

Nie było wzmocnień w ofensywie no to co się dziwić! Z pustego to Salomon.... a nie żadne dni konia:)

Chyba nieuważnie przeczytałeś cały mój post :)

Bez urazy, stoimy po tej samej stronie , tylko ja potrafię więcej wybaczyć :D

Kibic z Grodu Kraka 05.10.2008 15:32

Tylko malkontenctwo patrzcie są tez dobre strony tego remisu . dziewczynki z drugiej strony są na końcu tabeli

zloto 05.10.2008 15:32

Ja powiem tak, mamy slabsza forme i licze ze jak najszybciej ona przejdzie, niemozna grac caly czas bajecznie, niedlugo ten ''kryzys'' pewnie odejdzie w niepamiec.

Illargui 05.10.2008 15:32

Nie stać nas na przespanie kolejnego okna transferowego, w przeciwnym razie będziemy dreptać w miejscu. Mam tylko nadzieję, że Cupiał nie zrezygnuje ze Skorży...

Coglin 05.10.2008 15:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic z Grodu Kraka (Post 612252)
Tylko malkontenctwo patrzcie są tez dobre strony tego remisu . dziewczynki z drugiej strony są na końcu tabeli

co bardzo przybliza nas do mistrzostwa :-/

harthausen 05.10.2008 15:34

no to co teraz dla nas najlepsze? Wygrana Lecha czy remis?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl