![]() |
Małecki super zmiana!
Skorża ma nosa! wiedziałem! |
To wygląda normalnie, jak mecz z Tottenhamem. Cały czas "gubimy" piłkę, a pod koniec meczu bierzemy się w garść.
|
Cytat:
|
1-1 a oni nawet nie walcza zeby strzelic zwycieskiego gola ,graja jakby wszyscy mieli depresje
|
chłopy, przyzwyczajcie się do tego, że w meczu z nami KAŻDY bramkarz ma dzień konia. Tak już jest. Jakby przeciw nam zagrał Pawełek, też by miał :)
A czy to zasługa bramkarza, czy naszych napadziorów, którzy walą w niego zamiast obok - oto jest pytanie. Jeszcze mecz mecz nie przegrany, choć cienko naszym dziś idzie. A taka fajna okazja była od odskoczenia, bo pewnie w Poznaniu remis będzie. Cóż, pomyśleli sobie pewnie, że jakoś się trzeba Kasprowi za te lata u nas odwdzięczyć :D Tak czy tak: tylko Wisła, dla mnie i tak najlepsi, kto inny będzie na nich dziś pomyje wylewał |
Maly gra lepiej od Lobodzinskiego,powinien dostac wiecej szans
|
Cytat:
ssij mu gałę :) |
No i elegancko bramka jest ale jak zwykle za późno.Nie mniej jednak trzymam kciuki do końca.
btw. WSB odezwałbyś się wreszcie:> |
Brzęczek jak Quaresma :P
Pietia chyba chlał wczoraj ,bo non stop sie wywraca. |
A mnie cieszy nasza dobra postawa wyjazdowa! Ekpia wokalna nam sie dzisiaj uaktywnila. Brawa !
|
No to jeszcze z 5 minut...Jechane,jechane
|
Kończ chłopie ten mecz !!
|
Powiem wam jedno DRAMAT !!
|
Zahorski faulowal P Brozka a ten nerwowo ... jeszcze raz,kur.. jeszcze raz a ci zapierd.... ,chlopak sie rozbestwil:)
|
nie no...Piotr Brozek z tym swoim zachowaniem to przegiał zupelnie..Nie dosc ze byl najslabszy obok Marcelo na boisku to jeszcze sie pluje chamsko do gosci aze ten walczy o pilke. Przeciez o to Piotrusiu chodzi..O walke o pilke!
|
Mecz sie sam nie wygra ale mimo wszystko sytuacje byly wiec dramatu nie ma. Grunt, ze nie przegralismy.
|
Koniec!No cóż,w razie naszego zwycięstwa i wygranej Lecha bylibyśmy liderem.Widocznie ,nasi chcą nam zasponsorować troche wiecej emocji na koniec sezonu,żebyśmy sie w kwietniu nie nudzili :)
|
Cytat:
Wierzę że grając z nami przeciwnicy bardziej się sprężają ale nie tylko na nas! Na Legie a teraz na Lecha też! Pomijam pomyłki sędziowskie ale to my sami wygrywamy albo przegrywamy! (remis dla nas to jak porażka) Nie było wzmocnień w ofensywie no to co się dziwić! Z pustego to Salomon.... a nie żadne dni konia:) |
Cytat:
|
Koniec meczu. Z Tottenhamem to jednak nie był wstyd zremisować, skoro nawet nie umiemy sobie poradzić z najgorszą drużyną ligi polskiej. Jeżeli Wisła nie ustatkuje swojej gry to będziemy mogli co najwyżej powalczyć o grę w pucharach. Taka prawda.
|
Po raz kolejny widac brak motywacji u co poniektórych piłkarzy , brawa dla Boguskiego i Sobola bo tylko oni walczyli na całego , dobra zmiana Małego.Mam pytanie : czy żabole maja jakies własne przyspiewki czy tylko wszystko kseruja bo aż niedobrze mi sie robi jak słucham ich "dopingu"
|
Tragedia,panowie.Nie mozna tego wytlumaczyc zmeczeniem po pucharach-przeciez Gornik to druzyna zamykajaca tabele i powinnismy wygrac paroma bramkami!
|
nie odniesliscie wrazenia, ze dzisiaj co poniektorzy zupelnie przeszli obok meczu?
|
zenada!!!
nikt mnie nie zmusi abym krzyknal w najblizszym czasie "Mariusz Pawelek" - kolejna bramka zawalona przez naszego swietnego bramkarza. postawa calego zespolu dramatyczna. teraz tylko do kompletu przegrana w czwartek - co jest bardzo prawdopodobne, bo zydki zawsze sie sprezaja na derby a u nas ostatnio 0 ambicji i walki. i ch.j tam z "nic sie nie stalo..." stalo sie i wypadalo by dac w koncu kopacza to odczuc. |
Cytat:
Bez urazy, stoimy po tej samej stronie , tylko ja potrafię więcej wybaczyć :D |
Tylko malkontenctwo patrzcie są tez dobre strony tego remisu . dziewczynki z drugiej strony są na końcu tabeli
|
Ja powiem tak, mamy slabsza forme i licze ze jak najszybciej ona przejdzie, niemozna grac caly czas bajecznie, niedlugo ten ''kryzys'' pewnie odejdzie w niepamiec.
|
Nie stać nas na przespanie kolejnego okna transferowego, w przeciwnym razie będziemy dreptać w miejscu. Mam tylko nadzieję, że Cupiał nie zrezygnuje ze Skorży...
|
Cytat:
|
no to co teraz dla nas najlepsze? Wygrana Lecha czy remis?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl