![]() |
Cytat:
|
Witam wróciłem dzisiaj do kraju mam pytanie :kupie jutro jeszcze rano biler na karnet za 70zł czy już sprzedaż dla karnetowców się skończyła ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma ktoś może sprzedać bilet albo bilety na jutrzejszy mecz z Totenhamem?:)
|
Cytat:
|
piter a na jaka trybune masz ten bilet i ile bys za niego chcial?:)
|
Cytat:
- karnetów jest sprzedanych na ten sektor 1300 (z małym hakiem) większość należy do TFK. Karnetowców na tym meczu było 900 osób posiadających karnety- sprawdziłem to właśnie przed chwilą. - biletów sprzedano na E 400. Razem to daje 1300 osób na E na Arce. O wiele więc się nie pomyliłem, a Ty jak masz mnie obrażać, to zamilcz proszę. |
no bony po prostu są za drogie bilet i klub w OGÓLE nie promuje meczy w mediach. Nie liczę biuletynu przedmeczowego. Gdzie się podziała zupełnie nowa polityka o której słyszeliśmy przy okazji wiosennych wydarzeń z pasami i Legią. Gdzie się podziały olbrzymie bilboardy ect. ? Klub kompletnie nie ma wizji przyciągnięcia kibica na stadion. Wszystko jest robione na zasadzie" kibice byli,są i będą" może i będą ..ale nie w takiej ilości. Pamiętacie sezon dwa lata temu jaka była frekwencja? Wystarczyło kilka fatalnych meczy i stadion świecił maksymalnymi puchami. A teraz nie potrafimy zapełnić stadionu na topowe mecze z Lechem,Arką czy TT...żenuła tak prywatnie mówiąc.
|
to sprawdź jeszcze ile biletów poszło na Tottenham... jak masz takie sprawdzone źródło wiedzy.
i powiedz mi gdzie cie obraziłem? |
na Tottenham poszło 9000 biletów. Stan na dziś na 18.00.
Masakra... |
razem z angolami czy bez?
|
Cytat:
|
Nie no Perek, pewnie masz lepsze:-)
Regan, z angolami którzy wzięli 1000 biletów. |
Cytat:
|
to ma ktoś bilet do sprzedania?:) na totenham?:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl