Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Liga Mistrzów 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4682)

ToTylkoJa 10.03.2009 22:39

w 1/4 liczę na mecz Barcelona-Bayern;) To byłoby piękne widowisko wg mnie

killzone 10.03.2009 22:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 690513)

A tam, Lyon - Bayern to byloby coś:P:P

Szkoda Juventusu... no ale coz jeszcze nie teraz ale ciesze sie ogolnie z postawy w tym sezonie. Pierwszy start po Serie B. W Nastepnym musi byc lepiej :)

Zola 10.03.2009 22:45

Szkoda ze Chelsea remis, bo kupon mi nie wszedl :/

Janusz13 10.03.2009 22:46

Sędzia wypacza wynik meczu Juve - Chelsea. Chielinii nie powinien wylecieć z boiska.
Juve było w tym dwumeczu drużyną lepszą i nie zasłużenie odpadło. W piłce nie ma sprawiedliwości niestety.

ToTylkoJa 10.03.2009 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 690516)
A tam, Lyon - Bayern to byloby coś:P:P

Szkoda Juventusu... no ale coz jeszcze nie teraz ale ciesze sie ogolnie z postawy w tym sezonie. Pierwszy start po Serie B. W Nastepnym musi byc lepiej :)

chyba śnisz:-P

no Juve szkoda, wiadomo dlaczego;)

MCX 10.03.2009 23:26

No, no co to będą za półfinały :D:D:D
Pary półfinałowe będą losowane czy to będzie zasada jakiejś "drabinki" ?

Nitrox 10.03.2009 23:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 690513)

Nie ważne kto bedzie przecienikiem Bayernu w 1/4 i tak Bayern wyjdzie zwycięsko z konfontacji :)

Bede wdzieczny jak ktos wrzuci bramki z dzisiejszych meczów.

Marszałek 10.03.2009 23:37

Ale Hiddink wykonuje gigantyczną pracę z CHFC. Gotowy jeszcze wygrać z nimi LM.

maksinho 11.03.2009 09:01

Chyba śnisz. Chelsea nigdy nie zdobędzie LM jak będzie mieć taką politykę transferową. Nasprowadzają dużo zawodników, wielkie gwiazdy, a później nie ma komu grać. Nieważne jaki trener będzie prowadził klub z Londynu ( chociaż mam naprawdę wielki szacunek do Hiddinka ) to jeśli przestaną bez sensu wydawać i zaczną kupować MĄDRZE to tytuły zapukają pod ich drzwi. Taka prawda ;)

hunter TSW 11.03.2009 09:08

Jeśli spojrzymy na gre to chyba Manchester ma bardzo duże szanse, ale w CL ja trzymam za Barce bo taką wesołą piłke grają :)

Marszałek 11.03.2009 10:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter TSW (Post 690596)
wesołą piłke grają :)

Wesołą piłkę to grał Sporting:)

A co do CHFC. Coś odgrzewasz stare slogany, nie mające raczej nic wspólnego z obecną CHFC. Są w stanie zdobyć LM. Mają dobrze zbilansowany skład, a to się liczy, poza tym oni już nie kupują.

_ukoL 11.03.2009 10:10

Szczerze to ja jestem w szoku, że Sporting odpadł w tak haniebny sposób z Bayernem, który przecież nie gra ostatnio solidnie jeśli chodzi o Bundesligę. Zaryzykuję i powiem, że w Bayernie będę upatrywał swojego czarnego konia tegorocznej edycji Champions League. Chelsea również z Hiddinkiem jako trenerem może być groźne, tym bardziej, że już jednego bardzo niewygodnego rywala wyeliminowali.

EDIT:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 690618)
Czyli w ciemno mozna obstawiac, ze Bayern w LM zagra jeszcze 2 mecze i sztycha w nich nie zrobi.

Zrobi, zrobi, Beckenbauer założy korki i zagrają więcej niż dwa mecze. :-)

Cytat:

Liverpool w lidze tez nie powala na kolana a od kilku dobrych lat w LM odgrywają najpoważniejszą rolę.
No właśnie i okazuje się, że w przypadku L'poolu i Bayernu, trochę słabsza postawa w lidze korzystnie wpływa na grę w Lidze Mistrzów.

hunter TSW 11.03.2009 11:11

Zgadzam sie. Bayern w Bundeslidze nieco w kratke a w CL całkiem całkiem. Pmijając fakt ze na tym etapie rozgrywek wynik w dwumeczu 12 : 1 jest dość ciekawy :)

7 kotów 11.03.2009 11:31

Czyli w ciemno mozna obstawiac, ze Bayern w LM zagra jeszcze 2 mecze i sztycha w nich nie zrobi.

ja_ka_ 11.03.2009 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 690553)
No, no co to będą za półfinały :D:D:D
Pary półfinałowe będą losowane czy to będzie zasada jakiejś "drabinki" ?

Będzie losowanie. Od tego momentu kluby z jednego kraju mogą rywalizować ze sobą.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtek_Lok (Post 690609)
Szczerze to ja jestem w szoku, że Sporting odpadł w tak haniebny sposób z Bayernem, który przecież nie gra ostatnio solidnie jeśli chodzi o Bundesligę. Zaryzykuję i powiem, że w Bayernie będę upatrywał swojego czarnego konia tegorocznej edycji Champions League.

Liverpool w lidze tez nie powala na kolana a od kilku dobrych lat w LM odgrywają najpoważniejszą rolę.

Nie ma Milanu to trzymam kciuki za Barcę. A szkoda mi Panathinaikosu... kupon mi wdupcył przez nich :(

hunter TSW 11.03.2009 12:15

Trzymaj kciuk ale nie musisz sciskac zbyt mocno bo Barcelona jest jest bardzo poważnym kandydatem do wygrania tych rozgrywek. Mysle ze przy obecnych problemach kadrowych z jakimi baryka sie teraz OL dziś nie powinni mieć wiekszych kłopotów. Ale jak to w sporcie bywa ........

Nitrox 11.03.2009 22:38

Macie moze link to transmisji meczu ROMA- ARSENAL ??

ToTylkoJa 11.03.2009 22:57

Takie mecze jak Barca-Lyon ogląda się bardzo przyjemnie:D Jak już wcześniej pisałem, liczę na mecz Barca-Bayenr w kolejnej fazie. To może być ciekawa para

rocco_1906 11.03.2009 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nitrox (Post 690893)
Macie moze link to transmisji meczu ROMA- ARSENAL ??

http://www.atdhe.net/live-tv-4773.html

_ukoL 11.03.2009 23:01

No ale mecz MU z Interem też nie należał do nudnych. W sumie dobrze, że awansował MU ale większa dramaturgia byłaby gdyby albo Ibrahimović w pierwszej albo Adriano w drugiej strzelili w bramkę a nie w poprzeczkę czy słupek. W każdym bądź razie w porównaniu do meczu poprzedniego na TVP to to się dało oglądać.

tofik 11.03.2009 23:09

Piękna kolejka LM. Real został ostro pogromiony, a Barca spokojnie awansowała. O to chodziło :)

A co do Hiddinka i Chelsky, to ja się nie wypowiadam. Bo z tym trenerem to faktycznie "Impossible is nothing".

ToTylkoJa 11.03.2009 23:10

i z tego co widzę po skrócie meczu Porto-Atletico, to mimo wyniku 0-0, było to bardzo ciekawe spotkanie (szczególnie dzięki gospodarzom).

rocco_1906 11.03.2009 23:33

i Roma odpadla;/ Tonetto strzelił w kosmos w ósmej serii i Arsenal gra dalej

Marszałek 11.03.2009 23:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 690911)
i z tego co widzę po skrócie meczu Porto-Atletico, to mimo wyniku 0-0, było to bardzo ciekawe spotkanie (szczególnie dzięki gospodarzom).

Dziwne mam odczucia co do bramkarza Atletico. Facet bronił w nie prawdopodobnych sytuacjach,a przy prostych strzałach w środek braki jakieś cuda wyczyniał.

MU puknął ten Inter tak systemowo,że aż ziewałem. Moratti powinien w końcu kupić sobie porządnych grajków i zatrudnić dobrego trenera. Wtedy mowa o wyeliminowaniu MU może mieć jakikolwiek sens.

Szkoda OL. Nie żebym żałował,że Barcelona awansowała. Fajnie,bo ładnie grają, i przechodzą tzw kryzys. OL szkoda mi z innej strony. Jest to jakby nie było silny zespół, który na przestrzeni ostatnich 8 lat niemalże zdominował solidną ligę francuską. I od wielu lat gra w LM, ale nigdy wyżej niż ćwierćfinał nie zaszli. Pamiętam, że najbliżej byli w sezonie kiedy odpadli na San Siro, po kuriozalnym meczu z Milanem. Ol pamiętam grał, stwarzał sytuację, lądował po słupkach, a przeszedł dalej Milan,bo Inzaghi plecami czy klatką strzelił decydującą bramkę. Jakby ich przeszli to może i wygraliby wtedy LM. Byli w gazie. Od tego czasu klub z Lyonu jakby utrzymał swoją średnią. Nie zdziwię się jak Benzema i co lepsi gracza odejdą, bo ileż można się oszukiwać,ze coś zdziałają w Europie, jak zwyczajnie są w tym zestawieniu za słabi. I to od kilku sezonów. Ciekawy to zespół, ale chyba przegra rywalizację z PSG. Ale to tylko moje przeczucie. Spostrzeżenie nie poparte żadnymi merytorycznymi przesłankami.

rafalek 11.03.2009 23:34

A jednak Arsenal! Brawo kanonierzy...wygrali tą walkę nerwów...

kubawislak 11.03.2009 23:34

I 4 zespoły Angielskie w 1/4
....

SZYMEK_TSW 11.03.2009 23:34

słyszałem ze niezły lol w skrótach na tvp, ponoć pokazali romę do 90 minuty i skończyli pogram :D

Aro1234 11.03.2009 23:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SZYMEK_TSW (Post 690930)
słyszałem ze niezły lol w skrótach na tvp, ponoć pokazali romę do 90 minuty i skończyli pogram :D

No kur.a co za debile :-/ jeszcze Patyra na koniec powiedział coś w stylu: "Będzie to jutro bardzo ważna informacja w naszych serwisach".. ośmieszyli się..

Brawo Arsenal, Brawo MU, Brawo Chelsea i Brawo Liverpool! :) Komplet :D

fanTS1906 11.03.2009 23:38

Bardzo ladnie jest komplecik, Angole nadal rzadza :) oby tylko w losowaniu nie trafili na siebie

Tomek_TS 12.03.2009 00:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 690926)
i Roma odpadla;/ Tonetto strzelił w kosmos w ósmej serii i Arsenal gra dalej

No i o to chodzilo:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl